Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

azraist_24 24-03-2012 09:13 AM

Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Oncelikler aramiza hosgeldiniz,

Yazdiklariniz cok guzel gercekten...

Uygulamayi seciyorum..

Veee olumlama + meditasyon + telkin muzik + klasik muzikler ucucam bu gidisatla:))))

Milliyan 24-03-2012 09:47 PM

Telkin her şeyin başıdır, aslında telkinin özünde ise "DUA" vardır,zihinde canlandırmalı dualar çok etkilidir...çünkü devamlı aynı isteğiniz için yapılan dua bir anlamda kendi kendinize telkindir,duanızın kabul olup olmayacağı fikrini sakın ola hiç düşünmeyin?...tekrar başa dönersiniz...örneğin kur'an da bir ayette çok güzel söylemiştir ALLAH "" Kullarım sana Beni sorarlarsa, bilsinler ki Ben, şüphesiz onlara yakınım. Benden isteyenin, dua ettiğinde duasını kabul ederim... ""(bakara:186) bu ayet beni çok dalgalandırıyor,derin bir şekilde bu ayeti düşünerek dua ederseniz,ALLAHın ruhunuzun içinde olduğunu ve içinizden tuhaf bir hissin uyandığını fark edersiniz...tabii bu forumda çok deneyimli uzman arkadaşlar var,benimde bazı uyguladığım yöntemler var,bunu ileri ki zamanlarda burada paylaşırım...şimdiden saygılar herkese....

aytaçhoca 06-05-2012 11:23 PM

arkadaşlar ben beta, teta, delta frekans boylarını açamadım dunk56
yardımcı olur musunuz? agl34

sweeet 09-05-2012 12:38 AM

Kendiniz frekans ayarlarmak istiyorsanız "select frequency" seçeneğini kullanmalısınız. Eğer hazır olan fabrika ayarlarından dinlemek istiyorsanız bu ayarları seçerken "Include Brainwave Synchronizer" seçeneğinin seçli olmasına dikkat edin. Zaten belli frekan içeren ses dalgaları efektlerle birlite çalışırken yukarıda natura 3 yazısının yanında dalga hareketi animasyon olanrak gözleniyor.

aytaçhoca 09-05-2012 02:00 PM

çok teşekkür ederim sweeet. Ama "Include Brainwave Synchronizer" seçneyinde veriler hep ingilizce... hangi frekans olduğunu nasıl anlayabilirim?

sweeet 09-05-2012 07:46 PM

Fabrika ayarlarını şöyle çevirdim ben kendime göre:

1. Tamamen Uyanık
2. Enerji Arttırıcı
3. Yüksek Farkındalık
4. Beyin Yenileyici
5. Yüksek Konsantrasyon
6. Zihinsel Uyarım
7. Mutlu ve Enerjik Olma
8. Yaratıcı İmgeleme 1
9. Yaratıcı İmgeleme 2
10. Derin Meditasyon 1
11. Derin Meditasyon 2
12. Derin Meditasyon 3
13. Derin Meditasyon 4
14. Bağışıklık Sitemi Güçlendirici
15. Rahatlama 1
16. Rahatlama 2
17. Rahatlama 3
18. Rahatlama 4
19. Rahatlama 5
20. İç Huzuru
21. Sakinleşmek
22. Problem Çözücü
23. Gelişmiş Öğrenme
24. Ruh Hali Yükseltici 1
25. Ruh Hali Yükseltici 2
26. İç Rehberi
27. En Üst Düzeyde Sağlık
28. Stresten Kurtarma
29. Zihin-Vücut İyileştirme 1
30. Zihin-Vücut İyileştirme 2
31. Zihin-Vücut İyileştirme 3
32. Yatağa Gitmeden Önce Gevşemek
33. Uyku Zamanı
34. Lucid Rüya
35. Uykuya Başlama
36. Sessiz Zihin
37. Durgunluk
38. Derin Uyku

Bunlardan birini seçince "Brainwave Synchronizer" yazan yerde frekansı yazıyor. Bence kendimiz ayarlamaktansa yeni dinlemeye başlayanlar için fabrika ayarları ile dinlemek daha güvenli. Bir de 30 dakikadan fazla ve günde 2 saatten çok dinlemeyin beyin için yorucu oluyor.

turşusuyu 20-05-2012 01:32 AM

Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 42467)
yok frekansları ayrı ayrı indirmene gerek yok arkadaşım,programı actıgında Brainwave synchronizer yazısının altında select frequency yazısına bas,bir tablo cıkacak, o tablodan istediğin frekansı ayarla,ama merve bu konunun başında bu frekansalrın anlamları tek tek acıklanmıştı önce onlara bir göz at istersen,ne tür frekans dinlemek istediğine oyle karar ver ok mi hismiley

o su seslerının vs altında telkın fılan yok dımı sadece açtıgımız dalgayı daha rahat dınleyebılmek ıcın mı?

turşusuyu 20-05-2012 02:40 AM

Alıntı:

vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784329)
bu programı mp3lerı paylaşan ve butun değerli bilgi ve yorumlarıyla bızı aydınlatan herkese çok teşekkürler. program kullanışlı ve guzel. özlem hanımında kullanmış olması daha bir güvence verdı. ancak benım sorunum ne dınlemelıyım konusunda. baştan sona bütün iletileri okudum programı kullanma konusunda bir sıkıntım yok. 38 çeşit hazır dalga boyutları var çeşitli ihtiyaçlarımız için. kimisi meditasyon kimisi uyumak kimisi uyanmak ve bunun yanında moral enerji ve canlanmak için olanlarda var. ve belirttiğiniz üzere alpha beta theta ve deltanın nelerde etkı gösterdıgınıde defalarca çok guzel şekilde yanıtlamışsınız. ama benim ihtiyacım olan durumu hala karar veremedım acaba hangı dalga boyutu karşılıyor diye. bu konuda yardımcı olursanız programı ona göre dınlemek isterim. sorunum şu kı hissizleştim. bir haftadır hıçbır duyguyu hissedemıyorum. bir olay yaşadım ondan sonra butun duygularımı kaybettım. dıyorum beta dalgası çok olunca kaygı gergınlık korku olurmuş olaydan sonra boyle bır durum olsa ama o acı ve olay geçtikten sonra oda yok bende. hıçbışı kalmadı. sevgımı mutlulugu huzuruda hıssedemıyorum. ot gıbı bısı oldum. istemiyorum ben bu halımı. eski önemseyen sevgı dolu huzurlu halımı istiyorum. olumlama medıtasyon telkın yok tık yok bırde bunu deneyeyım. acaba hangı dalganın eksıklıgı yada fazlalıgı bu duruma neden oldu bende duzeltırlebılırmı kı bu programla bir açıklama bilen birinden alabilirsem çok sevinirim sağlıcakla kalın.

aynı durumdayyız valla.Bu programdakı Yuksek farkındalıgı dınlemeye basladım eger bu hıssıklıkten cıkarsam yazıcam sana.

bumbada 24-05-2012 06:37 PM

çok hoşmuş yahu . şu amerikan piyano sesi . bir de bir şey soracağım . fabrika ayarları nerde ?

hatiicee 25-07-2012 10:34 PM

süpermiş.. çok beğendim ben bu programı:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM.