![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
Peacemaker cevabin icin cok tesekur ederim tekrar denedim ama varyaaaaa inanilir gibi degil yine olmadi, bugun o kadar cok denedimdi tekrar olmayince sinirlerim iyice bozuldu.. 789569... vardir bundada bir hayir diycem amaaa...uuufffff olmuyor olmuyooooorrr bende vazgectim... |
İşte link http://rapidshare.com/files/12800656...-ance.rar.html |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Peacemaker sayende nihayet programi indirebildim.. wave indirdigim programi acabilmem icin WinRAR gerekiyormus.. gogeldan bulup indirdim ohhh beeee ne zor isler bunlar... Sevgiyle kal |
kuruluşunu tarif etmişim. ben keyfime göre dinliyom.yatmadan önce 15-20 dk dinleyip bazen sonunda biraz olumlamayla sonlandırıyom.bazen süreyi tamamladıktan sonra imgeleme yapıp yatıyom.en sevdiğim programlardan. iyi ki haberdar olmuşuz bu programdan. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Dreamland a bu güuel programi biza sundugu icin RefQ ya da detayli aciklayici bilgileri icin cok tesekkürler.. Harika bir program herkese tavsiye ederim.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Tekrar teşekkürler,hepiniz uğraşıp birşeyler ekliyorsunuz,bende böyle programlar yok,ne yapayım diye düşündüm,prgramın "factory preset" de yazanları çevirmeye çalıştım ttli3 Yanlış ve eksik çeviriler için kusuruma bakmayın,çeviremediğim yerlerin doğrusunu da yazalım buraya http://img166.imageshack.us/img166/2...raevirity8.jpg http://img146.imageshack.us/img146/7...aeviri2vv6.jpg |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY azarrath çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun çevrilmemiş yerleri çevirebilecek arkadaşlarda çeviri yaparlarsa çok mutlu oluruz bir de seriallerin ne olduğunu açıklayabilecek arkadaşlar ne olduğunu bilmiyorum çok memnun olucam ne işe yarıyor ne yapmak lazım shamanic yardımcı olurmusun canım benim |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Asalet merhabalar.. ben sana yardimci olmaya calisiyim... blissy blissy blissy Simdi once programi yükle , yükleme bittikten sonra .rar dosyasina tiklayip exe yazan dosyayi iki sefer tikla acicak .. Hemen sana serial number dicek .. iste o bosluga 1. sayfada verilen serial numaralarindan bir tanesini ( ben ilki kopyaladim ) ya aynen kendin yaz yada kopyala yapistir yap söyledigim yere ... ondan sonra da okeye bas... program hemen karsina cikicak... Umarim yardimci olabilmisimdir eger yeterli gelmediyse yada olmadiysa tekrar daha detayli adim adim yazarim sana... Sevgiyle Kal.. s456 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY canım benim ben bayağı acemiyim programı kardeşim yüklemişti nasıl yükleniyor bilmiyorum o yüzden dediklerini uygulayamıyorum ancak görmem ya da çok ayrııntılı anlatman lazım neyse seni yormayayım akşam kardeşime yazdıklarını gösterip tarif ederk yaptırırım çookkk teeşkkür edrim ama sen fazla uzaklaşma belki sorum olabilir birde kulaklık resmi çıktığı zaman kulaklıkla dinlenilmesi gerekiyor değilmi eğer çıkmazsa kulaklıksız dinleyebiliyoruz yoksa hepsimi kulaklıkla dinleniyor serial ne işe yarıyor pek bir cahalım canımm.. smil56 smil56 yardımların için teşekkürler canım benim |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY sapkal89 Asalet cim rica ederim canim yaaa onemli degil... ager cok acemiysen o zaman kardesin geldiginde programi sana acsin , benim yazimi goster dedigim gibi serial numarasini yapistirsin ... Serial numarasi canim programi free kullandigimiz icin.. aslinda bu program parayla ama saolsun dreamland arkadasimiz parali programi bu orjinal serial key sayesinde free olarak devamli kullanmamizi sagladi.. Serial key girdigin zaman böylelikle program free olarak her zaman bilgisayarinda olucak... Anlamana yardimci olmusumdur umarim.. k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 AM. |