![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ne kadar doğru bilmiyorum ama bu tarz beyin dalgasını değiştiren programların(brain wave generator v.b) fazla kullanımının beyin kanamasına sebebiyet verebileceği iddia ediliyor.. ben ekşi sözlüğün yalancısıyım ama fazla kullanılmasdan yana değilim bu tarz beyin dalgalarını değiştiren programlara çok gerek yok.... eskiden beri otohipnoz yapan biri olarak söyleyebilirim ki beyin dalgalarını sadece rahatlamak ve meditasyon yapmak için değiştirmek çok fazla faydalı değildir beyin dalgalarını değiştirdikten sonra bilinaçltıyla doğru şekilde etkileşeme geçmek gerekir eğer bunu bilmiyorsanız hiç karıştırmayın orayı benden söylemesi |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY uuuuuuu gerçekten mi? bu kadar etkileyiciler demek ooo67 çok sık dinlemeyeyim ben de..aslında bu konu altında farklı dalga boylarını aynı anda dinlememeyi konuşmuştuk.. super 25889 benim gerçekten kafamdaki hatlar karışıyor dinleyince,huzursuz hissediyorum emb23 b456 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY peki bu programdaki dalga frekansları bölümünde bulunan C C2 G ve A harflerinin anlamları nedir ve dalga sesinini önemi nedir? |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY gerçekten harika bir paylaşım...ellerin dert görmesin :) |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Program için çok teşekkürler. Fazla dinlemenin beyin kanaması yapma ihtimali beni biraz korkuttu. Günde 1-2 saat dinlemeyle inşallah birşey olmaz. Sonra arkamızdan kişisel gelişim yolunda gitti demesinler :) Bir de benim bir düşüncem var sizle paylaşayım dedim. Bilmiyorum nasıl olur ama, Bu beyin dalgalarını düşünmenin mp3 lü veriyonlarını da bir arkadaş vermişti. Onların içine subliminal telkin koyulsa, acaba ne olur çok merak ediyorum. Yani acaba 30dklık dinleme ile telkin tamamen olmasa da çok yüksek derecede etkisini gösterebilir mi? Ben ufak tefek internetten bulduğum olumlama cümlelerini burdaki telkin içeriklerindeki cümlelere benzeterek kendi ritmotranslarımı yapmaya çalışıyorum. Aklıma böyle bir fikir geldi. Denemeden önce bir sorayım dedim. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY 101 numaralı mesajın sahibi benim smil56 tşk ederim |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY [/quote] Nasıldı, telkinlerin etkisinde bir artış hissettin mi? [/quote] Sadece 1 gece ve 7 dk. dinledim ama Tr-ance arkadaşımızın çok dinlemek zararlıdır dediği için bende fazla dinlemek istemedim açıkcası fakat Atakan abi elini bi atsa bu işe bişeyler olur bence thumbsanim |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |