Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

keops 17-06-2008 02:40 PM

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

ne kadar doğru bilmiyorum ama bu tarz beyin dalgasını değiştiren programların(brain wave generator v.b) fazla kullanımının beyin kanamasına sebebiyet verebileceği iddia ediliyor..
ben ekşi sözlüğün yalancısıyım
ama fazla kullanılmasdan yana değilim bu tarz beyin dalgalarını değiştiren programlara
çok gerek yok....
eskiden beri otohipnoz yapan biri olarak söyleyebilirim ki
beyin dalgalarını sadece rahatlamak ve meditasyon yapmak için değiştirmek çok fazla faydalı değildir
beyin dalgalarını değiştirdikten sonra bilinaçltıyla doğru şekilde etkileşeme geçmek gerekir
eğer bunu bilmiyorsanız hiç karıştırmayın orayı
benden söylemesi

Pamukk 17-06-2008 06:42 PM

uuuuuuu gerçekten mi? bu kadar etkileyiciler demek ooo67 çok sık dinlemeyeyim ben de..aslında bu konu altında farklı dalga boylarını aynı anda dinlememeyi konuşmuştuk.. super 25889 benim gerçekten kafamdaki hatlar karışıyor dinleyince,huzursuz hissediyorum emb23 b456

peacemaker 18-06-2008 01:02 AM

peki bu programdaki dalga frekansları bölümünde bulunan C C2 G ve A harflerinin anlamları nedir ve dalga sesinini önemi nedir?

imported_Angel 22-06-2008 04:40 PM

gerçekten harika bir paylaşım...ellerin dert görmesin :)

Baris 26-06-2008 12:40 PM

Program için çok teşekkürler.

Fazla dinlemenin beyin kanaması yapma ihtimali beni biraz korkuttu. Günde 1-2 saat dinlemeyle inşallah birşey olmaz. Sonra arkamızdan kişisel gelişim yolunda gitti demesinler :)

Bir de benim bir düşüncem var sizle paylaşayım dedim. Bilmiyorum nasıl olur ama, Bu beyin dalgalarını düşünmenin mp3 lü veriyonlarını da bir arkadaş vermişti. Onların içine subliminal telkin koyulsa, acaba ne olur çok merak ediyorum. Yani acaba 30dklık dinleme ile telkin tamamen olmasa da çok yüksek derecede etkisini gösterebilir mi?
Ben ufak tefek internetten bulduğum olumlama cümlelerini burdaki telkin içeriklerindeki cümlelere benzeterek kendi ritmotranslarımı yapmaya çalışıyorum. Aklıma böyle bir fikir geldi. Denemeden önce bir sorayım dedim.

CeM 01-07-2008 11:21 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı

Fazla dinlemenin beyin kanaması yapma ihtimali beni biraz korkuttu. Günde 1-2 saat dinlemeyle inşallah birşey olmaz. Sonra arkamızdan kişisel gelişim yolunda gitti demesinler :)

Bir de benim bir düşüncem var sizle paylaşayım dedim. Bilmiyorum nasıl olur ama, Bu beyin dalgalarını düşünmenin mp3 lü veriyonlarını da bir arkadaş vermişti. Onların içine subliminal telkin koyulsa, acaba ne olur çok merak ediyorum. Yani acaba 30dklık dinleme ile telkin tamamen olmasa da çok yüksek derecede etkisini gösterebilir mi?
Ben ufak tefek internetten bulduğum olumlama cümlelerini burdaki telkin içeriklerindeki cümlelere benzeterek kendi ritmotranslarımı yapmaya çalışıyorum. Aklıma böyle bir fikir geldi. Denemeden önce bir sorayım dedim.

Evet bu benim de aklıma geldi,hatta hem beyin dalgalarıyla hemde telkinleri bir arada dinlediğim de oldu onayi

Baris 02-07-2008 10:28 AM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı

Evet bu benim de aklıma geldi,hatta hem beyin dalgalarıyla hemde telkinleri bir arada dinlediğim de oldu onayi

Nasıldı, telkinlerin etkisinde bir artış hissettin mi?

dogan_blade 02-07-2008 11:16 AM

101 numaralı mesajın sahibi benim smil56 tşk ederim

CeM 02-07-2008 11:40 AM

[/quote]

[/quote]
Sadece 1 gece ve 7 dk. dinledim ama Tr-ance arkadaşımızın çok dinlemek zararlıdır dediği için bende fazla dinlemek istemedim açıkcası fakat Atakan abi elini bi atsa bu işe bişeyler olur bence thumbsanim

Baris 02-07-2008 12:04 PM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:

Sadece 1 gece ve 7 dk. dinledim ama Tr-ance arkadaşımızın çok dinlemek zararlıdır dediği için bende fazla dinlemek istemedim açıkcası fakat Atakan abi elini bi atsa bu işe bişeyler olur bence thumbsanim

Çok dinlemek zararlıdır da, çoktan kasıt ne kadar acaba. Mesela günde 3-4 saat mutlaka zararlıdır ama bence günde 1 saat dinlemenin bir zararı olmaz. Ama yine de bu konuda pek bilgim yok.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM.