Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

gunesim 29-10-2008 09:56 PM

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

arkadaşlar bu programda C C2 ve G ne anlama geliyor ben dinlediğim frekanslarda hep C2 den dinliyorum. çok önemlimi ?

YESHAPPY 24-11-2008 10:10 PM

gerçekten çok hoş bi programmış.Sesler o kadar dinlendirici ki... tender45 tender45

YESHAPPY 24-11-2008 10:46 PM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu programda C C2 ve G ne anlama geliyor ben dinlediğim frekanslarda hep C2 den dinliyorum. çok önemlimi ?

ya evet bunların ne anlama geldiğini bilen var mı?

alirızaurlu 08-02-2009 04:03 PM

Konudaki bütün mesajları okudum; aynı soru 4-5 defa soruldu.

hala o C, C2, G, A ile ilgili bilgi yazan yok.

Ne biçim iş bu yahublook

dreamland 22-02-2009 10:58 PM

İş yine başa düştü. Varya atakan bey beni subliminal adam olarak siteden sublimleştirecek her hal. Bende bu işe fazla kafa dalgalandırdığımdan mıdır nedir. c a vs. tonlamalardır arkadaşlar. biliyorsunuz sesler vibrasyonlardan oluşur titreşim yani. Bu stereo kanalların herbirinden gelen sesin tonunu yani notasını verir. Vibrasyon yoğunluğu frekansı birim zaman daki dalgalanmayı verir. b f C A B budur.Ses dalgalarının yükseklik atması ile şiddetini (desibelini) anlatır. Her insanın farklı ses dokusu vardır bu dahada derin mesele şimdilik boş verin.
Dalgalanma hissi nasılmı sağlanıyor. İki kulağada ayrı ton (frekans) veriliyor vede farklı vurş (binaural birate) olarak .MESELA : birine 300 iken diğerine308 falan. Sağ kulağa farklı sol kulağa farklı vuruşta sağlanıyo. budurumda 8 hz lik bi vuruş farkından bunu beynimiz alfa rezonans olarak algılamakta. Daha fazla açıklama isterseniz kuantum fiziği. ses mühendisliği falan işin içine karışıyo. Beyninizi fazla kasmayayım vesselam.

topalsolucan1905 21-05-2009 02:50 AM

Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

bu konuyla ilgisi olan varmı bilmiyorum ben programı kurdum sonra select freguency den frekans ayarlıyıp tamam diyorum sonra üstten herhangi bir müzik piyona gibi öylrmi yapmam lazım

gecemavisi 20-10-2009 04:29 PM

Programı indirdim ve kullanmaya başladım. inanılmaz derecede güzel bir program. Dreamland a bu güzel programi biza sundugu icin çok teşekkür ederim.RefQ, AZARRATH, Novos, alakas, shamanic, TR-ance de detayli aciklayici bilgileri icin cok tesekkürler.. Harika bir program herkese tavsiye ediyorum.. emeği geçen tüm arkadaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyiki varsınız arkadaşlar teşekkür ederim...

spy1983 23-11-2009 03:58 PM

Merhaba

Program gerçekten çok güzel ben de denedim, gerçekten rahatlıyorsunuz.

finerose 25-11-2009 09:25 PM

bu programa gerçekten güvenebileceğimizi nerden biliyoruz içerisinde bize başka telkinler verip vermediğinden nasıl emin olabiliyoruz arkadaslar?

commonbabyss 26-11-2009 12:37 AM

telefondan kulaklıkla dinlemenin neden etkisi olmadığını açıklar mısınız rica etsem?vede telkinlerle alakası yok dimi çünkü telefonda telkinlerin etkisi oluyor?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM.