Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

TR-ance 19-03-2008 05:20 PM

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar sorunu çözdüm artık verilen linklerden indirmeyi başardım yalnız sorularım var cevaplarsanız sevinirim benim seçtigim dalga seslerini yigenim ses ve hızlarını ayarlamıştı bu indirdigim linklerde bir ayar hız ayarı gibi bir ayar gerekiyormu direk indirdigimizi dinleyebiliyormuyuz ayarlamalarda bir bilgim yok yani tamiçerikli diyim yanlışlıklar yapmayım çocuklarıma daha önce dinledigim seslendirmeleri berabe dinlemekteydik bu indirdigim linklerdekini çocuklarımla beraber dinleye bilirmiyim teşekkürler

bilgili arkadaşların detaylı bir açıklamasına şimdiden teşekkür ederim
sevgiyle kalın smiliyface

Herhangi Bir Editleme Gerek Yoktur.. Windows Media PLayer Winamp vb. Media Oynatıcılarda Dinleyebilirsiniz.. Bu Sesleri Beraber Dinlemek Gibi Bir Seçenek Yok Sanırım Çünkü Bu Sesleri Sadece Kulaklıkta Dinleyebilirsiniz...

TR-ance açıklamaların için teşekkür ederim öncelikle 1 kerede dinledigim alfa seslerinin kulaklıkla degil normal dinledim farkı daha iyi anladım kulaksız dimledigimdede etkilendimin farkına vardım yalnız bu linklerdeki sesleri çocukların dinlemesinde bir sorun olurmu özellikle 12 yaş altı çocuklar dinlerse veya dinletilirse sorun olmaz diye düşünmekteyim bilgi verirmisiniz teşekkürler

sevgiyle kalın 8977

Bencede Bir Sorun OLuşturmaz.. Fakat Siz Atıyorum Yarım Saat Dinliyorsanız OnLar 15 Dakika Dinlese Daha İyi OLur..

ikizruh 21-03-2008 03:17 PM

ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty

TR-ance 21-03-2008 05:47 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty

İlerleyen Saatlerde Etkisini Çok Rahat Bir Şekilde Görürsünüz.. Dinlediğiniz An Sadece Dinlediğiniz Dalgalara Konsantre OLun.. Ve Emin OLun Sağlıklı Beyin Dalgaları Üretiyor Ve Buda Kalıcı OLuyor..

ikizruh 26-03-2008 09:23 AM

dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ?

duru79 26-03-2008 10:56 AM

hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ?

deliturk 26-03-2008 09:47 PM

art56art56

programı indirim kullanmaya başladım ve inanılmaz derecede güzel. emeği geçen tüm arkadaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca içerik itibariyle ülkemizde önemli bir eksikliğin giderildiğini düşünüyorum. İyiki varsınız arkadaşlar teşekkür ederim.

Pamukk 27-03-2008 01:16 AM

Ay canıııım yerim ben kuşları !! güzellerim beniimm... yağmur yağıyor,kuşlar bir amazon ormanında gibi cıvıldıyor şekerlerim benim ttli3 ttli3 ttli3 ..küçük güzel bir cennet kiss3 kiss3

çok ama çok teşekürrler..İşte huzur bu... smiliyface

farkvar 27-03-2008 01:52 AM

heeepinize gönülden teşekkürler ne diyceğimi bilmiyorum paylaşımlarınız için 25889

ikizruh 27-03-2008 11:20 AM

[quote=duru79 ]
hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor

bende bir kaç gün öncesine kadar dinliyordum bu mesajı yazdığım sırada benden şifre istedi.bende sildim yeni yükledim yine aynı yaa off 789569

Pamukk 27-03-2008 02:03 PM

Kızılderili flüt + ambient space 1 'in 2.si + su sesli telkin inanılmaz bişey ya arkadaşlar mutlaka deneyin,kanyonlarda geziniyorum şu an amerikanın vadileri ,güneş batıyo :))))) 44 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM.