![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
İlerleyen Saatlerde Etkisini Çok Rahat Bir Şekilde Görürsünüz.. Dinlediğiniz An Sadece Dinlediğiniz Dalgalara Konsantre OLun.. Ve Emin OLun Sağlıklı Beyin Dalgaları Üretiyor Ve Buda Kalıcı OLuyor.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ? |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor Alıntı:
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY art56art56 programı indirim kullanmaya başladım ve inanılmaz derecede güzel. emeği geçen tüm arkadaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca içerik itibariyle ülkemizde önemli bir eksikliğin giderildiğini düşünüyorum. İyiki varsınız arkadaşlar teşekkür ederim. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Ay canıııım yerim ben kuşları !! güzellerim beniimm... yağmur yağıyor,kuşlar bir amazon ormanında gibi cıvıldıyor şekerlerim benim ttli3 ttli3 ttli3 ..küçük güzel bir cennet kiss3 kiss3 çok ama çok teşekürrler..İşte huzur bu... smiliyface |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY heeepinize gönülden teşekkürler ne diyceğimi bilmiyorum paylaşımlarınız için 25889 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY [quote=duru79 ] hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor bende bir kaç gün öncesine kadar dinliyordum bu mesajı yazdığım sırada benden şifre istedi.bende sildim yeni yükledim yine aynı yaa off 789569 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Kızılderili flüt + ambient space 1 'in 2.si + su sesli telkin inanılmaz bişey ya arkadaşlar mutlaka deneyin,kanyonlarda geziniyorum şu an amerikanın vadileri ,güneş batıyo :))))) 44 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM. |