Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

selero 08-03-2008 09:28 AM

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Günaydınnnnn smiliyface

bende programı cok severek dinliyorum,ama kullanım konusunda bazı cekincelerim var,
daha detaylı bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevinirim !!!!

güzel günesli sıcacık bir gün dilerim herkese kiss3

TR-ance 08-03-2008 11:37 AM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı

BU MUHTEŞEM PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜRLER...HARİKA BİR ŞEY...İSTEDİĞİM AYARDA...İSTEDİĞİM MÜZiK VERSİYONUYLA VE HATTA YAĞMUR EŞLİĞİNDE SEVEREK DİNLİYORUM....büyük harf için özür tekrar baştan alamadım...

peki arkadaşlar bunun bir kullanım klavuzu veya sıralaması varmı...fazla dinlenmesi sakıncalı olurmu...teşekkürler...

emeğinize sağlık... 25889

Dalgaları Ard Arda Dinlemek Sakıncalıdır Beyninizi Yorar.. En İyisi 2 Saat Arayla Dinleyin.. O Zaman İyi Neticeler ALırsınız..

TR-ance 08-03-2008 11:43 AM

Alıntı:

nergis Nickli Üyeden Alıntı
Günaydınnnnn smiliyface

bende programı cok severek dinliyorum,ama kullanım konusunda bazı cekincelerim var,
daha detaylı bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevinirim !!!!

güzel günesli sıcacık bir gün dilerim herkese kiss3

Sizede Günaydın..

Bence Çekincelerinizden Kurtulun.. Binaural Dalga Boylarının İnsana Zararı Yoktur.. Lakin Bir Ata Sözümüz Var Herşeyin Aşırısı Zarar Diye.. Bir Önceki Mesajımda Belirttiğim Gibi 2 Saat Aralıklı Dinlerseniz Bir Sorun Yaşamazsınız.. Bu Konu Hakkında 2 Seneye Yakın Araştırmalarım OLdu Ve Herhangi Bir Sorun Ortaya Çıktığını Hiç Duymadım.. Ama Aralıklı Dinlemekte Fayda Var.. Çünkü Beynimiz En Değerli Organlarımızdan Biri..

hayalayaz 08-03-2008 12:02 PM

TR_ance 2 saat arayla kaç dakika dinlememizi önerirsin..senin bu konuda hepimizden daha iyi araştırma yaptığın belli oluyor..ben günde bir kere bir saat dinliyorum..ve saçtellerim kıpır kıpır kıpırdıyor..sanki..ya, çatlak olan tahtalar yerine yerleşiyor yada çiviler tamamen yerinden oynuyor..gerçi kendimi iyi hissettiğim için zararı yok diyorum ama benim gibi çatlaklar kendilerini hep iyi hissederler biliyorsun..önerilerilerini acilen bekliyorum..saygılı sevgiler

TR-ance 08-03-2008 02:35 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
TR_ance 2 saat arayla kaç dakika dinlememizi önerirsin..senin bu konuda hepimizden daha iyi araştırma yaptığın belli oluyor..ben günde bir kere bir saat dinliyorum..ve saçtellerim kıpır kıpır kıpırdıyor..sanki..ya, çatlak olan tahtalar yerine yerleşiyor yada çiviler tamamen yerinden oynuyor..gerçi kendimi iyi hissettiğim için zararı yok diyorum ama benim gibi çatlaklar kendilerini hep iyi hissederler biliyorsun..önerilerilerini acilen bekliyorum..saygılı sevgiler

Yok Efendim Estafurullah Çatlak Falan smil56 .. Sorunuza Gelince.. Açıkçası Ben İki Saat Dedim Çünkü Beyin Kendisini Resetliyor Bu Sürede Ve Dalga Boylarının Etkisini Kendimizde Hissetme Oranıda Artıyor Bayağı.. (Genellikle Bu Böyle Ama Bünyeden Bünyeye Değişebilme OLanağı Var.. ) Dinleme Süresi OLarak İse Yarım Saat Dinlemenizin Kafi OLacağını Düşünüyorum..

Not: Sakin Bir Yerde Dinlemenizin Etkiyi Dahada Arttıracağına Emin OLabilirsiniz.. art56art56

SaygıLarımLa..

hayalayaz 08-03-2008 03:05 PM

estağfirullah ne demek biliyorsun değilmi smil56 smil56 smil56 smil56
neyse önerini dikkate alıcam ve 2 ye bölücem süreyi..teşekür ederim.. kiss3 kiss3 kiss3

TR-ance 08-03-2008 04:19 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
estağfirullah ne demek biliyorsun değilmi smil56 smil56 smil56 smil56
neyse önerini dikkate alıcam ve 2 ye bölücem süreyi..teşekür ederim.. kiss3 kiss3 kiss3

Tabiki Biliyorum.. Her Lafımı Bilerek Söylerim.. yrl78

Asıl Ben Teşekkür Ederim Sizin Sormuş OLduğunuz Bu Sorunun Birçok Kişiye Cevap OLduğundan Eminim..

SevgiLer..

selero 08-03-2008 10:21 PM

tr-ance yardımların icin cok tesekkürler,
ben genellikle aksamları tv izlerken ve farklı dalga boylarını 15-20 dakikalık sürelerle dinliyordum !!!
özellikle piano ve rüzgar çanı sesleri favorilerim arasında thumbsanim

bu konuda tüm arkadasların deneyimlerini paylasmalarını dileyerek İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRRR . . . . .

ikizruh 14-03-2008 12:54 PM

nasıl ya hepsini ard arda dinleyebiliyor muyuz ?betadan 20 dk diyelim tetadan 20 dk. deltadan 20 dk. sonra 2 saat dinlenme böyle bişey mi dusun

suzzy 15-03-2008 09:46 PM

tr-ance bu programı yüklemiştim...vede bir kaç gündür çok güzel dinliyordum...

ama belli bir süre sonra programın yanıt vermeme durumu olabilirmi...nedense açamıyorum programı... emb23

o programı sildim yeniden yüklemeyi düşünüyordum burdakinden ama eror veriyor yükleyemiyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM.