![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Günaydınnnnn smiliyface bende programı cok severek dinliyorum,ama kullanım konusunda bazı cekincelerim var, daha detaylı bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevinirim !!!! güzel günesli sıcacık bir gün dilerim herkese kiss3 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
Bence Çekincelerinizden Kurtulun.. Binaural Dalga Boylarının İnsana Zararı Yoktur.. Lakin Bir Ata Sözümüz Var Herşeyin Aşırısı Zarar Diye.. Bir Önceki Mesajımda Belirttiğim Gibi 2 Saat Aralıklı Dinlerseniz Bir Sorun Yaşamazsınız.. Bu Konu Hakkında 2 Seneye Yakın Araştırmalarım OLdu Ve Herhangi Bir Sorun Ortaya Çıktığını Hiç Duymadım.. Ama Aralıklı Dinlemekte Fayda Var.. Çünkü Beynimiz En Değerli Organlarımızdan Biri.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY TR_ance 2 saat arayla kaç dakika dinlememizi önerirsin..senin bu konuda hepimizden daha iyi araştırma yaptığın belli oluyor..ben günde bir kere bir saat dinliyorum..ve saçtellerim kıpır kıpır kıpırdıyor..sanki..ya, çatlak olan tahtalar yerine yerleşiyor yada çiviler tamamen yerinden oynuyor..gerçi kendimi iyi hissettiğim için zararı yok diyorum ama benim gibi çatlaklar kendilerini hep iyi hissederler biliyorsun..önerilerilerini acilen bekliyorum..saygılı sevgiler |
Not: Sakin Bir Yerde Dinlemenizin Etkiyi Dahada Arttıracağına Emin OLabilirsiniz.. art56art56 SaygıLarımLa.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY estağfirullah ne demek biliyorsun değilmi smil56 smil56 smil56 smil56 neyse önerini dikkate alıcam ve 2 ye bölücem süreyi..teşekür ederim.. kiss3 kiss3 kiss3 |
Asıl Ben Teşekkür Ederim Sizin Sormuş OLduğunuz Bu Sorunun Birçok Kişiye Cevap OLduğundan Eminim.. SevgiLer.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY tr-ance yardımların icin cok tesekkürler, ben genellikle aksamları tv izlerken ve farklı dalga boylarını 15-20 dakikalık sürelerle dinliyordum !!! özellikle piano ve rüzgar çanı sesleri favorilerim arasında thumbsanim bu konuda tüm arkadasların deneyimlerini paylasmalarını dileyerek İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRRR . . . . . |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY nasıl ya hepsini ard arda dinleyebiliyor muyuz ?betadan 20 dk diyelim tetadan 20 dk. deltadan 20 dk. sonra 2 saat dinlenme böyle bişey mi dusun |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY tr-ance bu programı yüklemiştim...vede bir kaç gündür çok güzel dinliyordum... ama belli bir süre sonra programın yanıt vermeme durumu olabilirmi...nedense açamıyorum programı... emb23 o programı sildim yeniden yüklemeyi düşünüyordum burdakinden ama eror veriyor yükleyemiyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |