![]() |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) merhabalar, maalesef bende sosyal fobi ile ilgili mp3 leri indiremiyorum, sanirim bir hata var sizin yazdiginiz gibi cookileride temizledim ilginiz icin tesekkür ederim |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) 98569 insan aynada bile göremediği yönünü burda sizin sayenizde fark ediyor emeğiniz için teşekkürler.. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) http://www.hayatimdegisti.org/sf%20n...egisti.com.mp3 sunucuda değil sanırım dosya problem var indiremiyorum. Rapidshareden deneyeceğim aslında bunları da zamanınız olduğunda rapidshare.com sunucusuna atsanız daha iyi olur hizmetleri farklı çünkü rapidshare.de ile rapidshare.com 'un teşekkür ederim.... art56art56 |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) merhabalar.. serverde geçici bir problem yaşıyoruz kısa zamanda düzelecektir.. aslında rapid.de de kalmaları şu an için daha iyi.. çünkü rapid.com un başllattığı happy hours saatleri dışında indirme gerçekleştirmek mümkün olmuyor.. ben başka bir alternatif olarak 6 -7 dk sonra ilk mesajın içerisine bir link daha ekleyeceğim.. keyifli dinlemeler dilerim.. sevgiler.. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) bazı linklerde virüs var.dün pc'ye format attım.hiçbir şey yapmadan direk bu siteden mp3 indirdim ve bilgisayar şu anda kafayı yemiş halde.linkleri tekrar gözden geçirirmisiniz.ayrıca bazı linkler ölü.alternatif linkten indirmek zorunda kalıyoruz...virüs uyarımı kesinlikle dikkate alın.kesinlikle var...ama herşeye rağmen virüssüz mp3 ler harika.. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Alıntı:
|
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Alıntı:
|
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) evet yanılmışım krz67 linkler temiz..resimden bulaşmış virüs... |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) süper bir paylaşım çok teşekkür ederim.. smiliyface |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Sagolun Atakan bey Allah razı olsun paylaşım için. art56art56 alk78 2 haftadır ego + sucluluğu gunde 3-4 saat dinliyorum bugun guven guclendiriciyi de ekledim. Ben eski ben değilim ama bugun yarını unutarak geçiyorum. Anlamadım ara dönem mi yoksa bu? bilinçaltının tepkisi mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |