![]() |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Merhabalar tekrar eveet bugun de sıra sf ye geldi sanırım. Listem şöyle suçluluk+ego güçlendirici+kendine güven+sosyallik artırıcı şimdi de sf yi ekliyorum. Bundan sonra hangilerini hangi aralıklarla ekleyeyim? tavsiye istiyorum lütfen yardımcı olun. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) merhaba caribbean.... güzel gidiyorsun başkalarının düşüncelerini önemsememeyide unutma derim birer hafta arayla öncelik sırana göre yani en acil hissettiğinden başlayarak devam edebilirsin hismiley |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Asalett çok teşekkür ederim ilgin için super dediklerini uygulayacağım. bisiklet |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) merhaba listeme bugün başkalarının düşüncelerini önemsememe'yi ekleyeceğim şuanda listem: suçluluk+ego güç.+kendine güven+sosyallik artırıcı+koruma kalkanı+sf+zinde uyanma+ertelemeyi bırak bugün başkalarının düşüncelerini önemsememe'yi de ekliyorum. yedi telkin çok değildir umarım, zinde uyanma ile ertelemeyi saymıyorum. bu bir ayda gerçekten hayatımdeğişti. smil56 sevgiler, şükranlar. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Alıntı:
|
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) ellerinize sağlık güzel parça olmuş |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) b456 tşk indiriyorum |
Alıntı:
|
merhabalar zuzu.. uyarınız üzerine sosyal fobiye ait olan alternatif linklerin hepsini yeniledim.. dosya.cc den indirme işlemi yaparken; verdiğimiz linke tıkladığınızda açılan sayfada 17snlik bir geri sayımın ardından download butonu çıkacaktır.. tıkladığınızda indirme işlemi gerçekleşir.. keyifli dinlemeler dilerim.. kısa sürede güzel haberlerinizi almak dileklerimle.. sevgiler.. |
merabalar sosyal fobinin hiç birini indiremiy0rum yardımcı olursanız sevinirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM. |