![]() |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Telkin içeriği olağanüstü.Okurken bile etkilendiğimi söylemeliym.. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Alıntı:
Ben sadece su sesi dinliyorum ve ruh halim üzerinde küçükte olsa bi etkisinin olduğu düşünüyorum..Örneğin su sesini dinlediğim gecenin ertesi günü daha sinirli yapıda olduğumu farkediyorum..siz ve diğer üyelerin yazdıklarına göre böyle durumlar vücudun telkinlere bi cvp verdiğine işaret olarak kabul edilebilir..su sesinden memnun olan üyeler var mı acaba..? |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) meraba.ben sus sesinden gayet yüksek verim aldım...bunu şurdan biliyorum .elimde sadece su sesi versiyonu olan bi çeşit korkuyla ilgili bi script var ve ben bu korkunun oldukça üstesinden neredeyse gelmiş durumdayım...hatta bi iki gün dinlemeyince bahsettiğim bu yönelmiş korku ,yavaş ve sinsice hortlamaya başlıyor..zaten dinlemeye başlayalı fazla olmadı bu scripti..etkisini hemen gördüm ben...teşekkür ederim... onayi |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) gün içinde telkinlerin farklı versiyonlarını dinlesemde ağırlık doğa seslerinden yana.. nedeni de ben dinlerken başkalarını rahatsız etmiş olmuyorum.. su seslerini dinlerken diğer yandan da lerzan ın gönderdiği güzel şarkıları da dinleyebiliyorum.. hatta film bile seyredebiliyorum.. üstelik gece uyurkende dinlediğim için rahatsızlık vermek bi yana rahatlamama bile katkısı oluyo.. super iyi ki kaldırılmadan önce indirmişim wave |
|
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) Ben de su sesleriyle çok rahat etmiştim ama...bazı üyeler su sesinden verim alamadığı için kaldırılmış..Ben de newage e döndüm maalesef |
|
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) 5 gündür akşamları yatmadan önce ego güç. - suçluluk duy. - ken. güven telkinlerini dinliyorum.(su sesi versiyonu) şimdiye kadar küçükte olsa bi etkisini gördüğümü söyleyebilirim..herşeye rağmen bu yöntemle bi şeylerin değişebileceğine inanıyorum. |
Ynt: Sosyal Fobi(New Age) merhaba arkadaşlar Atakan bey bende netten indirmiştim çektiğim site kapanmış dağ sesleri ormanlık sesler ve su sesleri müzik eşliğinde bir kaç muzik var orada koyun melemeleri bile var thumbsanim çekirge sesleri inanılmaz değişik bir ortamda hissediyorsunuz. pcm den toparlayım rapide atayım diyorum ilgilenenler için Ben nedense su seslerine bayılıyorum O dönemi kaçırdım bende hiç yok olan arkadaşlardan da rica etsek yada bir yayınlama imkanı olsa ... harika olur derim ... Teşekkürler |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |