![]() |
Gelsin Kim Gelsin herkes kendinden sonra gelmesini istedigi uyeye veya uyelere seslensin. Bestem,Isikli yol,zynp e sesleneyim kimbilir belki duyarlar sesimi. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin gelsin gelsin sinerji gelsin:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin hahay geldim geldim ben geldim benden sonra kim isterse o gelsinnnn |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim isikli yol binbasim gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin tamam ben geldim. nuru gelsin mehtapta olur. Annie de gelebilir. papatya da bird of paradise de gelebilir. ( de ben bunu anlamadım çekim yasasını mı kullanıyoruz) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Kulak çınlatma oyunu bu sanırım. Ama sen de herkesi saymışsın :D Ben hissedip geldim valla :) nefes_almak gelicek mi bakalım. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin dedim şimdi gelir gelmez işimi şansa bırakmayım |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim binbasim ,bestem gelsin. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Biraz gec geldim galiba:( gelsin gelsin mehtap gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Alıntı:
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben ne gelecem gitmiyorum ki gelsem :))) ben hep burdayım zati. valla kim gelir stresine giremicem bana ne kim gelirse gelsin. :))) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben gelirimm.stress gider :))) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin hobaaaaaaguitaruy897 |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin tey tey teywave44 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Valla harikasiniz oturmak yokk yAzdiklariniza gore sinanay yavrum hopa sinanabay::) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin haydi genclerr horon cekiyoruz haydaaaaaa |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim geç oldu ama:)) kankam canım arkadaşım kadru gelsin :)) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin bestem geldim .juger gelsin. |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Ben de geldim coskuya devam mi arkadaslar |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin haydi gencler tum eller havaya sinayda yavrum sinanay haydaaaaa |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Ben geldim :) Blue_jaloon gelsin blissy |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim atlante ,zynp ,bestem,isikli yol gelsin. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin iki de bir buraya çağırıyolar. he ne var he? Geldim noldu:)) otur diyen yok kahve yok çay yok. Bi ikram yok. Gel buyur gel buyur. Ayıp be:)) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Işığa benden çay. Demli olsun :D Yanında petibör büskivisi de olsun y789 |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim ,isikli yol ne vakit baksam sabah aksam sen bu topicdesin . isikli yol gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin aslında değil eş zamanlılık yaşıyoruz sadece:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin HEHE BEN DE GELDİM girlhaha |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim minik kuşum jüger gelsin :))))))))) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim kabulunmu bestem,juger gene hatunun birinin pesinden gonlunu calmaya gidiyordur ,kardesim cok capkin.isikli yol gelsin tez gelsin acil gelsin. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin SİZLER GÜNLÜK HAYATTA TANIŞIYORSUNUZ GALİBA.. NE GÜZEL |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin mehtap jugeri ortadogu ve balkanlarda tanimiyan yoktur kardesim dehset capkindir. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin MAŞALLAH NE DİYİM |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin bestem ve juger gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim :)))) ışıklı yol gelsin ona kahve ısmarlıycam :)))) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol kahve sevmezmis bana ismarla sen kankam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 AM. |