![]() |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin canımsın kankam sana türk kahvesi hemde bol köpüklü afiyet olsun:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Kimmmben mi çok severim kahve yalan söylüyo. Tamam orta şekerli olsun lütfen. Yanına bitter çikolata harika olur:) (vallaha kokusu geldi yaaa. Ben kahve içip geleyim canım çektiy789 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol avucunu yala kahveyi ben cokdan icdim.cikolatayida yedim. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Alıntı:
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin zavalli gelsin bestem kahve ismarliyacak . |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin sinerji gelsin bir sey diyecem. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin amaa ben geldimmm : )) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin bende geldim ama kimseyi göremedim. |
Alıntı:
kadru çok farklı bir arkadaş, çok güldüm khkh56 allah da sizi güldürsün |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin zynp gelsin aksam kahvesi benden lakin cabuk gelsin isik hazir kahveyi gordumu kapar. |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Kadru eğer bir daha bana kahve vermezsen bak sana ne yapacam2600 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin beni çağırmışsın kadru üsteğmenim şimdi gördüm özür:( geldim |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin zynp cagirdim seni beraber bir kahve icerim diye lakin isik ,zynp e dokunuyo kahve dedi kendi icdi. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin cani sag olsun afiyet olsun isikliyol binbasima ama ismarlarsan simdi bi sabah kahvesine hayir demem |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin :) hep beraber içelim madem. Bu defa benden olsun coffe2 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim. isiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk neredesin gel tez. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin geldim, film izliyordum. O yüzden biraz geciktim kusura bakma:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin mehtap gelsin. çağırdıklarım hiç bir zaman gelmediler lütfen mehtap bu tezimi çürüt ve gerçekten de sen gel |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isik hayel kirikligina ugruyacan ama gene ben geldim. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ne ara geldin bide gitmiş ne bozuyosun büyüyüüüü:))))) tip yaaa |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Yine kayıp bu KADRU alıştırdı kendine yokluğu belli oluyor yahuooo67 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin bende geldim buralardayim ,kirmaya dokmeye degil barisa huzura geldim. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol,solak,ceren34,zynp,bestem,sinerji,juger,atlant a gelsin toplanti yapacaz acil durum toplantisi. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin burdayımmm hayırdır ne var ne oluyor aman Allahım. Birine bir şey mi oldu yoksaaaooo67 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben burdayım:) ceren gelsin effet |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim kimsecikler yok yine. Yok yok burada kimseleri yakalayamıyorum ben her zaman boş ne sıkıcı bir kafe burası yahuuu |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ışıklı yol ben geldim beni kabul eder misin..bak bugün kıpır kıpırım tüm enerjimin burdaki dostlarıma da geçmesine niyet ediyorummmm:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin hoş geldin ne demek tabi ki Allah daim etsin sevincini mutluluğunu maşallah diyorum ayrıca |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim,ceren gelsin ,ceren gerci taksimdedir . |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin merhaba bi çay bana, yanında çıtır çerez lütfennnn |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim bestem ile zynp gelsin . |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin sen pazar pazar bu saatte kalkanı nerden bulacan. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin o ikisi uyumazki sabaha kadar tweet atarlar birbirlerine . |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin iyi ya işte biz gece uyuduk sabah uyandık onlar sabaha kadar oturup bu saatte uyuya kalmışlardır. |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ışıklı yol ben de erken kalktım ama ancak girebildim siteye:) |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM. |