![]() |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Baykus gelsin.............. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin iyi geceler kankam gelsin o gelir erkenden hemde ona günaydın:=) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin kankandan önce uyananlar da var. Yine de günaydın herkese:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin zynp ve isikli yol gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ay benim uykum geldi :) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Ben geldim mevsim sonbahar gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin huuu biri bana mı seslendi. Yettim gari |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin mevsim sonbahar bahcesinde mangal yakiyordur bu saatte |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin WOOWWWpartysmileysmileydance |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Alıntı:
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben iyi geçiniyorum da daha davet almadım henüz :) |
|
yıkıldım 2600 |
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin juger gelsin ortadogu ve balkanlarin rakipsiz capkini.smil56 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Tam kung bakıyorum yine ortalıgı karıştırıyosun mangal degil saç gözleme yapıyoruz ,buyur gel ışıklı yol yumurtaları kendin al kümesden :))) |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin tavuklar abinin degilki benim hem konuşmasın yumurtaları kime istersem ona veriririm karışamaz gördüğün gibi senin yoklugunda idareyi ele aldım:))) |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Beyaz bir horozum vardı. Çok severdim onu, zaman içerisinde kümeste tavuk kalmadı. yalnız kaldı ve başladı komşu kümeslere gitmeye. Akşamları kümese gelmez oldu. Zavallımı kendilerinin olmadığından komşular kendi kümeslerine de almıyorlar sokakta kalıyor. Annem dedi bu hayvanı köpekler boğacak kesin bari. Ben hayır dedim horozumu kesmeyin. Fakat beni dinleyen kim hem haklılar. Abim ve halamın oğlu düştüler peşine ben tezahürat yapıyorum. " Kaç horozum, kaç horozum, kaç beyazım" 1,5 saat uğraştırdı ama yakaladılar ve kestiler. Ben başladım türküye hozorumu kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna da pilav pişirdiler. Eğer bahçeli evim olursa mutlaka olur tavuk ve hozorum ve tabi ki bostanım. Eh bir artvinlininde bostan ekmeden yaşaması beklenemez. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol bosuna hayelere dalma ,abiyi taniriz yemiyecegide varsa sirf sana kalmasin diye 5 er 10 ar yer yumurtalari. |
|
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78 ( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee) |
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :)))))) |
Horozlara noluyosa onlarda saldırır yumurta alacağında, hanımını çalıştırıp maaşını elinden alan erkeklere mi benziyorlar ne y789 |
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim ,kimse yokmu sohbette |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Ben geldimm olur mu? |
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Bestem şimdi olayı bi duru görür. Hmmm beni forumdan çağırıyolar der ve gelir bekle de görgulensmileysuperxy |
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin mevsim sonbahar gelsin |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldimmmkahvesmileykahvesmileykahvesmiley kahvemle sevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM. |