![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yumurtasini kirmaya calisan civciv gibi hissediyorum kendimi..gormem gereken bsyy var..ama ne .. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' rehber ruyalar kotabi beni cok etkiledi.surekli tekrat eden ruya ve dongulerin bi anlami oldugunu ogrendim.simdi bunu bilmak icin yola cikiyorum.euyalarim bana neyi isaret etti bugune kadar gormem gereken ne..aklim karisik.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' daha önce aradığım cevap bir kitabin sayfaları arasında düşüvermişti önüme..tamda ihtiyacım olan zamanda.Alah im o günkü gibo yardımını ekksit etme şu aciz kulundan.. : // |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yavaş yavaş rüyalar konusunda ustalaşacaksın. Rüya yorumlarken bilgi kadar hislerinde çok önemli. İçine doğacaktır cevaplar birazda bilgi ile kolaylıkla çözeceksin rüyaların dilini |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bir bilgeye " Nasıl insan oluruz?" diye sormuşlar ya."Üç adım atlama" gibi bir cevap vermiş bilge kişi: Önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir, İnsanlığa attığın ilk adım budur… Sana kötülük yapanlara iyilik yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın.Nihayet, sana iyilik yapanla kötülük yapan arasında bir fark hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun..! |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kahvesmileykekik çayı işteyen |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ilk once ben uyandim galiba.ise gitmek icin hazirim bile..gunaydinnnnn.. : )) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evet öyle olmuş sanırım tebrikler. Güzel bir gün diliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM. |