![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kitaplığımı düzenliyorum.şu an ki bilincimle tekrar okumak istediğim kitapları ayırdım. okumak istediğim kitap listeme baktım.ve fark ettim ki bundan bir yıl önce listeme pierre frankh doğru istersen olur ve rezonons kanunu kitabını gördüm listemde. arkadaşım 5-6 önce beni aradı.bir kitap okumuş ve benimde okumamı paylaşmak istediğini söyledi.kitap geldi ve iki kitap çıktı.hangi kitaplarıdı ? doğru istersen olur ve rezonons kanunu.. yeter ki niyet edelimm.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sen bitirdin işi süper superxy |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben inaniyorum ki..yeter ki bir kere cesurca icten niyet edelim..istesek isteyp vazgecsek..unutsak bile bir gun kwndi rizasiyla dilegimiz tipis tipis gelecek..niyet edin ve suphesiz akisa birakin..isaretleri takip edin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' işte buraya yazıyorumm.şu an çok güzel birşey hazırlanıyor benim için..beni mutluluktan deli edicek birşey..açtım kollarımı sevgiyle kabul ediyorum.hoşgeldinn..şükürler olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' artık sadece günlüğüm yok..birde rüya günlüğüm var.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bu sabah Günes doğdu... zaten farkındasın sevgili Nur Sence neden doğdu? - Kural böyle olduğu için mi? - Adet yerini bulsun diye mi? - Laf olsun diye mi? - Millet soğukta kalmasın diye mi? YOKSA; Sen doğacağını BİLDİĞİN için mi? Bi düsün istersen! Öptüm Valla Evren |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben doğacağını bildiğim için |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' http://www.ayrasehri.com/news_letter.php üye olursanız pazartesi maiileri gelirr :)) pazartesi sendromunaa son verelimm |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben üye oldum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |