Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   '' U M U T I Ş I Ğ I M '' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622805)

nuru 24-05-2013 06:39 PM

Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M ''

benim cok sevdigim beni cok seven bana dogru geliyor..

Işıklı yol 24-05-2013 06:40 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841521)
bugun dilek cicegim yere dustu.saksisi topragi kendisi bi tarafa gitri.buyusunde dilegim.bi an once olsun diye gozunun icine baktigim.cok tuaf hic uzulmedim.yasar mi bilmiyorum.sanirim bagimlilik bitti.

özgürlüğe adım adım actionsmile

nuru 24-05-2013 06:44 PM

o kadar patates kizartmasindan tek dahi agzima koymad.bir haftadir ekmek ve tatli yok hayatimda..irademde gucleniyor..kendimi seviyorum
tebrik ediyorum..sukurler olsun
.iyilesme ve olumlu yonde degisme hem ruhumda hem vucudumda...davranislarimda..yenidem yaratiyoe beni yaradan...kendimin en iyi versiyonu olmak icin hazirim.

nuru 24-05-2013 07:37 PM

niyetin gucu ..epeyce okudum ve snladim ki dogru yolda hizla ilerliuotum..sukurlr olsun..

Işıklı yol 24-05-2013 08:01 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841527)
niyetin gucu ..epeyce okudum ve snladim ki dogru yolda hizla ilerliuotum..sukurlr olsun..

sevdin mi peki kitabı? Bence çok anlaşılır çok net ifade etmiş. Ben çok iyi anlamıştım secreti böylece. Yada başka bir deyişle kuantum dilersen çekim yasası işte adı her neyse

nuru 24-05-2013 08:25 PM

evet.yarisina geldim.nerde rkdik oldugimu buldim sanirim.

nuru 25-05-2013 01:13 AM

şok içindeyi.67. sayfa..tekrar tekar kac defa okudum hatirlamiyrum..yarin sizleerlede paylasicam.sanki tekrar eden bir kabustan uyandim.

nuru 25-05-2013 03:11 AM

vee kitabi bitirdim.yeniden mi dogdum ne...arrik hersey zihnimde hersey cok net..ben yasamimin sorumlulugunu uzwrime aliyorumm.niyetim ogeendiklerimi su andanbitibaren uygulamak..

nuru 25-05-2013 03:17 AM

yasadigim hersey icin sukirler olsun..beni buralara getirdi...yolumu acti isik verdi...

nuru 25-05-2013 07:47 AM

tırnak uçlarımdan..saç ucuma kadar değişimi hissediyorum..dalga dalga..bana yardım eden..yoluma çıkan herşeye herkese..iyi ki var hepsii iyiki yoluma çıkmışlar..
gönderdiğim tüm kötü niyetleri..kötü enerjileri..bilerek bilmeyerek kullandığımı kırıcı sözleri davranışları geri alıyorum..hepsini ellerimle suya bırakıyorum..bunların yerine sevgi ve güzel temenniler gönderiyorum..
ve bu davranışımdan vazgeçiyorum..tövbe ediyorum..Allah ım tövbemi tutmam için ve bunu bir alışkanlık haline getirmem için bana yardım et.şükürler olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM.