![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' https://www.youtube.com/watch?v=LhuT...e_gdata_player dinle bunu ♥♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli, belini sarmayalı, gözünün içinde durmayalı, aklının aydınlığına sorular sormayalı, dokunmayalı sıcaklığına karnının. ... Yüz yıldır bekler beni bir şehirde bir kadın. Aynı daldaydık, aynı daldaydık. Aynı daldan düşüp ayrıldık. Aramızda yüz yıllık zaman, yol yüz yıllık. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' En kötü durumda bile sadece su soruyu sor ''Bu durumun BASİT bir çözümü olsa bu ne olurdu?'' Anında cevabımı duyacaksın.. her zaman son derece basit bir çözüm var, Yeter ki bulmaya niyet et... Ben seni bu kadar severken, seni cevapsız bırakacağımı sanmıyordun umarım fırlama;)))) Öptüm Valla Evren Evren mektubum :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah imm gonderdigin iyilesme isaretleri icin sukurler olsunn..beni sevdigini her an hissetiriyorsunn |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' günaydinnn.. :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugün mutluluk kapıları benim için ardına kadar acılsın... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yaptığım çalışmaların kendi içimde yaşattığı değişiklikleri takip ediyorum..sevgiyle kabil ediyorum.ve artık hayatımda yaşatacağı muhtaşem yeniliklerede bedenim ve ruhumla hazırım..açtım kollarımı sevgiyle bana gel8sini izlemeye hazirim..sevgiyle kucaklamaya hazirim..başlasin olanlar olmaya :)) ben hazirim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Rabbim işim için sana şükürler olsunn..bana benim dilediğimden daha iyisini verdiğin için şükürler olsunn.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' YAGMUR BASLADIII..BEREKET.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Neden (Gece Yolcuları) - - YouTube COK OLUMLU BI SARKI DEGIL AMA..BI KUPLEDEN BSYY OLMAZ DIYORUM :)) VE BAGIRARAK SÖYLUYORUMM SEVDİM DEYİPTE BİR GÜN SENİ KANDIRIRLARSA NOLURR SEN ONLARA UYMAAA !! :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |