![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok sevmiştim bu şarkıyı ilk dinlediğimde. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ucarak geliyorumm askimm..tut beni ac kollarini..yeter bunca hasret kavusturalim yolarimi..wave44 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Değişimin sürekli olduğunu biliyorum. Değişimle ilgili tüm inançlarımı serbest bırakıyorum. En doğru zamanda ve yerde değişmek için kendime izin veriyorum. Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum. Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum. İlerlemek için değişiyorum |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Oya-Bora - Herşeye Hazırım Seninle - YouTube Herşeye Hazırım Seninle sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları ta başından yazılmıştır kalbimize ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde seni ilk kez görüyorum ama sanki bir yerlerden hatırlıyorum... parlak bir ateşten çok sonra arda kalan küller olsakta her an ölmek için yaşasak kıyısında sarp bir uçurumun uçmaya hazırım inan seninle |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Başarabilirim..Ben İnanıyorum.. bana başarılaöayacağını söyleyecek binlerce insan var.felaket tellalığı yapacak binlerce insan var.beni yutmayı bekleyen tehlikeleri bana birer birer gösterecek binlerce insan var..ama yüzümdeki gülümsemeyle yola koyuluyorum..Başarabilirim ..Ben İnanıyorum..Başarılamayan şeyle uğraşırken şarkılar söylüyorum ve Başarıyorum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' zaten çok zor dolu olanı doldurmak "avatar" ben bu filmi çok seviyorummm :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hayatımda bol sevgi,bol para , yeterli zaman vesonsuz bilgi her zaman mevcut.onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar ve ben kolayca uzanıp alıyorumm O0 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' boşver felaket tellalarını..sen kolları sıvayıp yola koyulmuşsun bi kere :)) yollar açılcak kimse durduramaz seni artık..sen istemedikce :)) ben biliyorum başaracaksın :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |