Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   '' U M U T I Ş I Ğ I M '' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622805)

mehtap1606 15-05-2013 06:15 PM

Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M ''

evet bilip de yapamamak var, yaradan bana o gücü verdi, "düşüncelerimin efendisiyim"

Işıklı yol 15-05-2013 06:25 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840860)
şu an itibariyle rehber ruyalar ve niyetin gucu kitaplarini siparis verdim..sabirla bekliyorum.bende yapacaklari guzel degisiklikleri..

tebrikler emin ol pişman olmayacaksın guitar

nuru 15-05-2013 06:53 PM

agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda ..

mehtap1606 15-05-2013 08:04 PM

ben de telkinlere başladım başlayalı kilo aldım iştahım açıldı

Işıklı yol 15-05-2013 08:08 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840873)
agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda ..

stres tabi ki. Lütfen dikkatini başka yöne çevirir misin? Kendinle ilgilen sevdiğin şeyleri yap. Tohumu ektin bekle de filizlensinler. Acele ettikçe strese giriyorsun ve o stresle yemeye başladın. Bu akşamdan itibaren romantik komedi izleme ödevi veriyorum sana :))

Işıklı yol 15-05-2013 08:09 PM

yada izlemedinse dalgalara karşı filmini izle harika bir filmdir. Sevgimle

nuru 15-05-2013 08:27 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840884)
stres tabi ki. Lütfen dikkatini başka yöne çevirir misin? Kendinle ilgilen sevdiğin şeyleri yap. Tohumu ektin bekle de filizlensinler. Acele ettikçe strese giriyorsun ve o stresle yemeye başladın. Bu akşamdan itibaren romantik komedi izleme ödevi veriyorum sana :))

sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...şaşkınx

heromaster 15-05-2013 09:47 PM

Alıntı:

sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...
Maşallah ne mide varmış....:) sabahlar seninle

Işıklı yol 15-05-2013 09:57 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840887)
sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...şaşkınx

ne var ki bunda anlamadım. Meyve iki dilim ekmek bir tabak sebze yemeği. Tmm kabul muzlar fazla olmuş. Çikolatayıda bire indirsen normal yani.

nuru 15-05-2013 10:01 PM

sabahtan bese kadar olani yazmadim ama :) ben bu kadar yemem nornalde cok acildi istahimm yaa..bulcam bi yolunu :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM.