![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' pozitif dudunuyorum..kimsenin enrrjimi calmasina izin vriyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
Her taşın altından çıkarsın "benimmmm oooooo!" en son pes ederler "al be kalmadık :))) cilgin897 yaşasınnnn "BENİM O" :zpzp: Düşünürken bile mutlu oldum he "BENİM O"superxy |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Her şeyden önce iyi yaşa. Sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş gibi, laf olsun diye günlerini geçirme. Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan; bütün kalbin, ruhun ve bedeninle sev. Hayatını öyle yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin. Ve her gün hiç olmazsa faydalı bir şey yap ki; gece yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine; “Ben elimden geleni yaptım” diyebilesin... ~William Shakespeare~ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bir Tutam Umut, Bir Tutam Sevgi, Bir Tutamda Güneş Bırakıp Mutluluklar Diliyorum.... Gününüz Aydın, Gününüz mutlu, Gününüz umutlu, Gününüz sevgi dolu olsun......♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Kalan ömre inat,mutlu yaşamak bir sanat..Sevgiye,dostluğa aç kol kanat,gerisi inan bana teferruat... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' İnsan kaderiyle sıklıkla, seçmekten kaçındığı yolda karşılaşır... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' En değerli şey hayattır. Yaşıyor olmanızdır. Bunun kıymetini bilin.Geçmişin elemleri ve geleceğin endişeleri ile yaşamınızı karartmayın. Mevlam neylerse güzel eyler. ♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' dürüst,samimi,sevgi dolu,inançlı,huzurlu mutlu bir eşi kendime çekiyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |