![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Rabbim içimde koşmaktan yoruldum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' günaydın.. bugünden itibaren telkinlere bi on gün ara vericem.bu boşlulukta kitp okuyacağım bol bol..ara vermek, dinlenme döneminde sonuçlar açığa çıkarmış nilda nın kitabında okumuştu.bakalım neler eyler..güzel eyler.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hadi bakalım nuru güzel gelişmelerle donersın insallah bıze tekrar..on günun bereketli huzurlu sevgiyle gecsin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Gerçekten ne istediğini, kim olduğunu tek bilen sensin. İnsanlar, koşullar,etiketler seni karıştırır. Aşkta, iş'te, sosyal yaşamda hep aynı. Kırılırsın, içinde saklarsın, yıllar geçer biriktirirsin. Hep o bir gün gelecek dersin. Sevgilin anlamaz, yöneticin dinlemez, ailen iyiliğin için kendi yönüne çekmeye çalışır. ... İşte o zaman .....Korkma...... Endişelenme......... Sevgin, güzellikler, hayallerin seninle, yüreğinde duruyor. .. Yeter ki sen onları koru, yok etme, öldürme..... Onlar sağlam durdukça bir gün bir şekilde mutlaka yolunu bulacak ve bir gün beklediğin o her ne ise, ne olursa olsun gelecek ve seni bulacak... ♥♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Aşk ateşi arar gönül, Bilmez ki, aşk kendidir. Hasretiyle yanar gönül, Bilmez ki, aşk kendidir. Bulmuş onu taşar gönül, Bilmez ki, aşk kendidir. ... Taşan gönül semâ eder, Bilmez ki, aşk kendidir. Semâ eden O’nu bulur, Bilmez ki, O KENDİ‘DİR... MEVLANA |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Herşeye Rağmen istiyorum deme... Hakkında hayırlısını iste... bilemezsin... Çok sevildiğin için bazı şeyler sana verilmiyordur.. Belki Gün olur, istediğin olmadığı için şükredeceğin bir farkındalığa erişirsin. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Savaşçı askerlerin kumandanı sensin. İç savaşın biterse dış etkenlere karşı gücün, kat be kat artar. SEN var isen her şey var. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' güzel bir gündü.çok şükür dostlarım var..arkadaşlarım var..sevildiğini bilmek hissetmek çok güzel..burdan çıkardığım sonuç sevgiyi veriyorum ki alıyorum.:)) şükürler olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' harika paylaşımlar tebrik ederim.superxy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:29 PM. |