Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   '' U M U T I Ş I Ğ I M '' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622805)

Işıklı yol 29-05-2013 10:36 PM

Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M ''

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842128)
iç savaş bittii !!!! : ))))

KARAR VERDİĞİNDE SAHNE DEĞİŞİR..

nuru 29-05-2013 11:06 PM

degissin artikkk.lutfen degissin..

Işıklı yol 29-05-2013 11:13 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842146)
degissin artikkk.lutfen degissin..

içimde ki savaş bitti demedin mi? İşte demek ki değişti artık kararın. Bitirdin. Fakat değişim başladığında istemediğin olaylarda gerçekleşecektir. Eğer olanlara dayanamazsan geriye gelirsin ve geri çekilir her şey. Yeniden tutunursun. Bitsin demek başka, bitti demek başkadır. karar verdiğinde değişir her şey ama olacaklar başlangıçta canını yakabilir buna dayanmak gerekiyor. Her doğum sancılıdır. Senin istediğin gibi sonuçlanmayabilir fakat bil ki mutlaka sonuç senin hayrınadır.

nuru 29-05-2013 11:31 PM

artık biliyorum korkula birer illizyon..hepsi benim istediğim kadar var..geri adım atmak yok artık..ben yürüyorum..isteyen beımle gelir..isteyen geride kalır.bugun arkadaşım beni boşuna ''ÖZGÜR RUH'' a benzetmedi ya y789

Işıklı yol 29-05-2013 11:37 PM

demek ki enerjin artık özgür bir ruh gibi. Zaten en harika duygudur özgürlük. Bence de arkadaşım. Beni seven arkamdan gelsin de ve yürü. Sonsuzluk yolcusu.Zaten yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu dünyadan

nuru 29-05-2013 11:41 PM

beni seven arkamdan gelsin :)))

nuru 29-05-2013 11:53 PM

beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan..

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!
Bilirsin ben iyi yürürüm.

Murathan Mungan

Işıklı yol 29-05-2013 11:55 PM

çok yıllar önce kızılayda karşıdan karşıya geçeceğiz. Kırmızı ışıkta onlarca insan bekliyoruz. Kızılay şehrin merkezi, her zaman kalabalıktır. Derken yeşil ışık yandı. En önde duran gençlerden biri arkasına döndü ve kalabalığa seslendi " Beni seven arkamdan gelsin" üstünden kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe gülümserim.

Işıklı yol 29-05-2013 11:57 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842154)
beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan..

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!
Bilirsin ben iyi yürürüm.

Murathan Mungan

Hayranım duruşuna tebrik ediyorum. Harikasın

nuru 30-05-2013 12:12 AM

ee oluyor galibaa..şer sandigimdan hayir cikariyorum kendime... inaniyorum guveniyorm.. nw olursa olsun su anda olan benim icin en iyisi en guzeli en hayirlisii... olan kabulmudur..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM.