![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' degissin artikkk.lutfen degissin.. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' artık biliyorum korkula birer illizyon..hepsi benim istediğim kadar var..geri adım atmak yok artık..ben yürüyorum..isteyen beımle gelir..isteyen geride kalır.bugun arkadaşım beni boşuna ''ÖZGÜR RUH'' a benzetmedi ya y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' demek ki enerjin artık özgür bir ruh gibi. Zaten en harika duygudur özgürlük. Bence de arkadaşım. Beni seven arkamdan gelsin de ve yürü. Sonsuzluk yolcusu.Zaten yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu dünyadan |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni seven arkamdan gelsin :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan.. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm. Murathan Mungan |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok yıllar önce kızılayda karşıdan karşıya geçeceğiz. Kırmızı ışıkta onlarca insan bekliyoruz. Kızılay şehrin merkezi, her zaman kalabalıktır. Derken yeşil ışık yandı. En önde duran gençlerden biri arkasına döndü ve kalabalığa seslendi " Beni seven arkamdan gelsin" üstünden kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe gülümserim. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ee oluyor galibaa..şer sandigimdan hayir cikariyorum kendime... inaniyorum guveniyorm.. nw olursa olsun su anda olan benim icin en iyisi en guzeli en hayirlisii... olan kabulmudur.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |