Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5858)

gardenrosemenekse 31-05-2010 11:11 AM

Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

bencede çok güzel bir paylaşım teşekkürler hepimizin yapması gereken basit egzersizler şu anda uygulamaya başladım

doris 31-05-2010 09:51 PM

kesinlilkle harika bir paylaşım.. deniycem bakalım.. teşekkür ederimmmmmmm

spawnix 02-06-2010 08:06 PM

gerçekten harika bir yöntem daha önce hiç bu şekilde düşünmemiştim kesinlikle faydalı olucağından eminim hemen başlamayı düşünüyorum:)

zahiri 03-06-2010 06:28 PM

yapicammmm kesinlikle ! tesekkurler paylasm icin utananadam

yelda_k 03-06-2010 08:14 PM

bende deneyecegım

teknotas 26-07-2010 12:49 PM

Aslında önemli olan ne biliyormusunuz arkadaşlar kendimize neyi layık gördüğümüzdür.Eğer gerçekten isteyerek ve inanarak mutlu olmayı seçersek zaten mutlu oluruz.Çünkü her şey psikoloji bize bazen şaka yaparlar ve biz bunu gerçek zannederek tepki veririz ve iyikide şakaymış diyerek rahatlarız çünkü o anda onun gerçek olmadığı sinyalini beynimize göndeririz.Bu dünyada herkesin bir sonu var o zaman ben neden başkalarının düşüncelerinin esiri olarak yaşamımı sürdüreyim ki neden cesur olmayayım neden kendimi özgürleştirmeyeyim beni durduran ne ?kendimiz değil mi oysa bizim bu durumumuzdan kimse haberdar değil kimsenin umurunda değil içinde yaşananlardan sadece sen haberdarsın kimse haberi ve umurunda olmadığı duygular seni yiyip bitiriyor her şeyin kararını biz veriyoruz zaten bunu biliyoruz nerden mi daha önce yaşadığımız bu yapan ben miydim dediğimizde yada buğün harikaydım yada oh be çok rahatladım yada haddini bildirdim dedğimizde peki o zaman oluyorda şimdi neden olmuyor çünkü şimdi istemiyoruzda ondan herşey biziz biz herşeyiz ben cesurum ben düşüncelerimşn efendisiyim sağlıklıyım ve mutluyum rabbime şükürler olsun bunu ben istiyorum saygılarımla herkes kendi için çok değerli olduğunu unutmasın...

zahiri 26-07-2010 01:27 PM

cok guzel bi aciklama olmus tesekkur ederim cok daha rahat hissettirdi tamda ihtiyacim olan anda

KüçükFilozofKız 07-08-2010 08:15 PM

Benim içinde zor bi egzersiz..Olumsuz düşüncelerim baskın cıkıyor hep.Bu durumdan oldukça rahatsızım..Bu önerileri dikkate alıcam..Değişmek istiyorum çünkü :) İnsanlar hep öyledir kanımca olumsuz düşünme basit ve akla ilk gelen olgu.Bi fil düşünmeyin? Ve o fil mavi değil? Bunu bana kuzenim dediğinde aklıma mavi bir fil gelmişti:) misali böyledir olumsuz düşüncenin...Teşekkürler paylaştığın için.

zuhald 07-08-2010 09:11 PM

ben niye göremiyorum egzersizi:))

karavan 07-08-2010 09:34 PM

Alıntı:

zuhald Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761105)
ben niye göremiyorum egzersizi:))

Birinci sayfada.:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM.