![]() |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! merhaba yazilanlar ilgimi cekti mutlaka deneyecegim tesekkürler sevgiyle kalin |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! sayın redfolwers bu scifi com da bulunan film ne amaçlı acaba. şu sürekli açılan pencereler. sanki hipnoz gibi. bir faydası varmı. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! farkındalık alarmı çok etkili olur diyorum deneyeceğim teşekkürler |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Alıntı:
teşekkür ederim sam; :) |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Ben bu videoyu çok sevdiğim için imzama koymak istedim. Suzzy'cim yollamıştı bana izle seversin diye. Sanki bir yaşam yolculuğu gibi geliyor bana, ingilizcem çok kuvvetli olmadığı için söylenenleri tercüme edemiyorum. Ama kendi bakış açımla şunu söyleyebilirim ki, izlediğim zaman imzamdaki söz gibi Öz'den Öz'e yapılan bir yolculuk gibi geliyor bana, hayatımdaki geçişler gibi. Bazen başa dönmenin de bir hazzı olabileceğini, geçtiğin yerleri de hayatına katmanın verdiği duyguyu, bazen eşsiz güzellikteki bir manzarayı izlerken dalıp giderken ayrıntıları görmediğimizi, göremediğimizi, ama aslında o manzaraya neden olan şeyin o ayrıntılarda yattığını anlatıyor sanki. Hayata tek bir noktadan baktığın zaman gördüğün şeyler sadece görmek istediklerindir. Bu video bana tek noktaya bakmamayı anlatıyor. Sizlere neler anlatıyor? |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! bu yardım için size çok teşekkür ediyorum bunu denemeye oldukça hevesliyim hatta birçok açıdan alışkanlıklarımdan vezgeçmek için de hayatımın geneline yayabilrim diye düşünüyorum ama 1 hafata sadece yönlendirmenizi uygulamayı deneyeceğim |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Annem hep olumlu dusunen bir insandir. Universiteyi kazandigim zaman "bana bir soz ver. Hergun 10 kisiye gunaydin, nasilsiniz diyeceksin" demisti. Bana cok sacma gelmisti ama bir yilin sonunda sadece gunaydin demekle kalmadim. Yolu temizleyen belediye iscisine kolay gelsin, yemekhanede yemegi begendigim zaman asciya seslenip ellerinize saglik, isimi yapan yazi islerinde gorevli sekretere cok tsk ederim demek bana daha pozitif bir yasam sagladi. Bana cevaben "bu benim gorevim" diyenlere de "evet ama o kadar iyi ve severek yapiyorsunuz ki isinizi, kendimi iyi hissediyorum" derdim. Esim benim tam tersim bir yapiya sahip. Evlendigimden beri bu sihirli sozcukleri kullanmiyorum ve suratim hep asik. Cunku duygularima olumlu bir donus yok. Ama yarin tum gunumu olumlu dusunmeye calisarak gecirecegim. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! ben aslında derinlik diye birşeyin olmadığını deneyimledim, içiçe açılan pencerelere baktıkça,, aslında herşey gözünün önünde ve ucubucağı yok, nereye bakmak istersen oradasın.. bunun gibi sanki ne biliyim..öyle hissettim ben. bizde öğreneceğiz diye herşeyi sorar olduk, kusura bakmayın valla herşeyi açıklatmak zorunda bırakıyoruz sizleri,, eksik olmayın sevgili redflowers,,:=) teşekkür ederim sam |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! zor görünüyor ama denemeye değer.. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Etkili bir yöntem.. Teşekkürler tavsiyeniz için. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 PM. |