Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5858)

gurbetci 15-07-2009 01:33 AM

Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

bunu denemeye calisacagim umarim basaririm.
Esim cok pozitif bir insan ama onun bu halleri beni daha daha da sinirlendiriyor cunku cok rahat oldugunu dusunuyorum.
Ben de mukemmelliyetci bir insanim bu yuzden cok catisiyoruz. Ornegin bana bir gun once yapacagini soyledigi bir seyi ertesi gunu yapmiyor ve mutlaka bir bahanesi oluyor ve sadece bu olay bile benim tum gun mutsuz olmama yetiyor. Ve isten geldigim zaman yalniz ve sessiz dinlenmek istiyorum o ise surekli temas halinde surekli konusur ve bu da beni ondan daha cok uzaklastiriyo. Aslinda mutlu olmam lazim belki genelde kadinlar ilgisizlikten sikayet eder ben asiri ilgiden bunaliyorum bu arada on yillik evliyim ve iki cocugum var. Bende esime karsi pozitif olmak ve onun bazi umarsizliklarini normal karsilamak istiyorum...

SON LİMAN 19-07-2009 09:13 PM

arnıza yeni katıldım harika bir site benim ve bütün diğer üyelerin gönlünden geçen güzellikleri yaşamında bulması dileğiyle evrenin olumlu enerjisiyle aydınlanmamız dileğiyle

emine88 20-07-2009 03:09 AM

bende bu yazıyı okuduğumda aslında hergün yaptığımı gördüm çünkü içimle hep bir savaş içindeyim kendimi ve davranışlarımı uzaktan izliyorum ve konrolü elime geçirmeye çalışıyorum ama tabi bu bazen mümkün olmuyor.bu yüzden daha sık yapıp yerleşmesini sağlamak gerekir heralde. paylaşım için teşekkürler

becks07 24-07-2009 11:08 PM

bu sisteme uygun bi davranıs geliştirmeyi deniyecğim su saat bası farkındalık alarmı cok mantıklı =)

hcr20 06-08-2009 10:29 PM

Ne derece doğru bilmiyorum ama ayna ile aklımda kalanlar şöyle;siz aynadaki görüntünüze pozitif olarak baktığınızda enerjiniz azalır ama aynadaki görüntünün size baktığını düşünerek baktığınızda aynadaki görüntüden enerji alırsınız. Her gün yaklaşık on saniye aynadaki kişiye hayran hayran bakın ve ardından bir iki dakika o kişinin size baktığını düşünerek yoğunlaşarak bakın güne enerjik ve pozitif başlayın

sapkal89

hayatın_ritmi 18-08-2009 07:41 PM

Şu andan itibaren başlıyorum..Çok teşekkürler!

fgceker 19-08-2009 01:15 AM

Farkındalık alarmını şimdiye kadar nasıl oldu da düşünemedimgirlhahaBunu bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürkiss3kiss3kiss3kiss3
Hemen uygulamaya başlıyorumgirlhahagirlhaha

yanıkatak 15-09-2009 07:23 PM

e yapıp başaran "denedim başardım çok değiştim harika oldu.." diyen yok mu?

biyolog89 02-12-2009 11:09 PM

daha okurken uygulamaya başladığım bir yazıydı teşekkürler

umutluluk 30-05-2010 11:59 PM

denicemm çok teşekkür ederim. biyerden başlamak gerekiyor :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 PM.