| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın redflovers yazın bugün karşıma çıktı çok güzel bir emek, tabiki uyğulamaya hemen bu gün başlıyorum .Ne güzel bir çalışma yapmışsın teşekkür ederim.Acı dedinmi boğazımda birşeyler düğümleniyor,gözlerim yaşarıyor.Bu kelimeyi hatırlatan ,hisettiren her hatrayı ve korkuyu içmde sıfırlamak istiyorum.Bu gün bunun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Günaydın redflovers yazın bugün karşıma çıktı çok güzel bir emek, tabiki uyğulamaya hemen bu gün başlıyorum .Ne güzel bir çalışma yapmışsın teşekkür ederim.Acı dedinmi boğazımda birşeyler düğümleniyor,gözlerim yaşarıyor.Bu kelimeyi hatırlatan ,hisettiren her hatrayı ve korkuyu içmde sıfırlamak istiyorum.Bu gün bunun için dua edceğim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Güneş Balçıkla Sıvanmaz |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Redflowersım ,dün tekrar açtım bu sayfaları tekrar okudum.zaten defterime geçirdim..anlamlarını düşünerek tekrar ettim..en çok ta üzüntüyle ilgili olan kısmına takıldım..biz izin vermeyince o da bırakıp gitmiyormuş..kendimize iyileşme izni vermemiz gerektiğini öğrendim sayende..sonra anlaşma yaptım..üzüntünün bana kazandırdığı her ne ise ,üzüntüyü çekmeden de bulabilirim..üzüntünün verdiği acyı enerji ile dönüştürmek, üzüntüyü sonlandırmak için emin olduğumu belirttim...her üzüntü çekme gereksinimi mi serbest bırakacağıma söz verdim.biz insanoğlu acı çekmekten de zevk alıyoruz...acılı arabesk yaşamak işimize geliyor..sonrada başımıza gelmeyen kalmıyor...üzüntümü reddetmek yerine varlığını kabul edip,içimde korkunun verdiği enerjinin nasıl kaldırılacağı, o duygusal karmaşadan çıkarılmasını istedim.bu gün pek rahatldım..korkumla yüzleştim konuştum...daha önce reddetmeye çalıştığımı anladım...sayende çok bilgi sahibi oldum teşekkürler canısı... ![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Muhteşemsiniz arkadaşlar, bir emek ancak bu kadar yerine ulaşabilirdi bence. Güzel yorumlarınızı okudukça bana da şevk geliyor inanın. Ben zevkle yazıyorum ve yakın zamanda tekrar devam edeceğim, hayrını görün dilerim. Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 76.Gün Bağımlılık yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama yardım almakla ilgilidir. Acı ve üzüntü tarafından güçsüzleştirildiğinizde başkalarına bağımlı olma korkusu artar. Bu doğal bir korkudur. Kişisel saygınlık duygusunu korumak önemlidir ama yardım aramak ve bulmak da kesinlikle gereklidir. Her krizde, üzüntü enerji düzeyini azaltır. Ama tüm yükü üstlenmeniz gerektiğini sanmanız doğru değildir. Daha derin ve kararlı enerjiye ulaşmak için rehberlik isteyin. Bazı insanlar için, melekler, üstatlar, azizler, Tanrı ve ölmüş bir sevdiğimiz gibi ruhsal rehberlerin varlığı endişeleri giderir ve yardımcı olur. Bu yardımcıların her biçim ve her zamanda size gelmesine niyet edin. Ardından tetikte olun ve ruhun size verdiği ipuçlarını değerlendirin. Duyuluyorsunuz. Ruhunuzun, size gereksinim duyduğunuz her tür yardım için rehberlik etme yeteneği var. Sonuçta, size yanıt verenin kim olduğu önemli değil asıl karşılık veren kendi gerçek ben’inizdir. 77.Gün Uyuşukluk yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama kendinize acı çekme izni vermenizle ilgilidir. Acı yüreği burkan bir duygudur ve bu yüzden en korkutucu olanlardan biridir. Sevdiklerimiz içimize alınmıştır ve bizim, olduğumuz kişiliğin bir parçası olmuşlardır. Öldüklerinde ya da bir sıkıntıdan ötürü tehdit altında olduklarında kendimizi, benliğimiz saldırıya uğramış gibi hissederiz. Bilinçsiz zihin için, biz de onlarla ölecekmişiz gibi gerçek bir tehdit vardır. Acı duymak yerine uyuşuklaşmakla egonuz, bu kayıp, üzüntü verici değilmiş gibi, tehdit gerçekte olduğu kadar önemli değilmiş gibi davranır. Acı üzüntünün gerekli olan nadir kategorilerinden biridir. Onu serbest bırakıp ışığa geri göndermeden önce onu yaşamanız gerekir. Üzüntünüze karşı sabırlı olun. Bu gerekli acı çekme sürecinde büyük bir arınma duygusu gelecektir. Ölümün yakıcılığı artık eskisi kadar acılı değildir. Onu ışığa geri gönderme olasılığı bir kez daha gerçeğe dönmüştür. 78.Gün Boşluk yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama üzüntünün yarattığı boşluklarla ilgilidir. Kayıp acısına dayanmak zordur ve genellikle acını ötesinde yoksunluktan başka bir şey olmadığı korkusu bunun en kötü yanıdır. Boşluğun bir yanılsama olduğunu bilin. Ne kadar üzüntü çekerseniz çekin ruhunuz sizi bir bütün olarak görür. Bugün bu vizyonu paylaştığınız ve ruhun ışığının gelip, bulabileceğiniz tüm yoksunlukları dolduracağı niyetini izin vererek olumlayın. Bu onarıma yardımcı olmak için gözlerinizi kapatıp beyaz ışığın sizi bir kabarcık ya da koza gibi sarmaladığını görün. Tüm yarıklarınızı, gözyaşlarınızı, deliklerinizi ve boşluklarınızı araştırın; ışığın, içinizdeki tüm alanı kapladığını, gözünüzde canlandırın. Bunlara ışıkla tamamen dolmalarını söyleyin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 79. Gün Terk edilmişlik yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama yalnızlıkla ilgilidir. Büyük bir kaybın acısının en kötü yanlarından biri kesin bir yalıtılmışlık duygusudur. Sayısız insan için söz konusu olan yalnızlık sorunu sadece eşlik edecek birini bulmaktan daha derin bir iyileşme gerektirir. Yalnızlık kalabalığın içinde de yaşanabilir ve kendinizi çok kalabalık bir caddede bulduğunuzda daha da yoğunlaşabilir. Çocukken yalnızlığın çaresi daha kolaydır çünkü bir anne—babanın varlığı endişelerin giderilmesi için yeterlidir. Yetişkin olarak, yalnızlık daha varoluşsaldır; kendinizi kim tarafından olduğunu söylemeseniz de terk edilmiş gibi hissettirir. Yalnızlık çekiyorsanız kendinize dostluk gösterin; ruhunuzdan yüreğinizde meditasyon aracılığıyla (Bkz 54. gün) davet ederek varlığıyla sizi rahatlatmasını isteyin. Sakince oturarak ve yüreğinize sığınma izni isteyerek sonlandırın meditasyonunuzu. Yüreğinizi yumuşak, sıcak bir yer olarak hissedin; dikkatinizi koruyarak oraya yerleşin ve istediğinizce orada kalın. Bu tekniği yeterince tekrarlarsanız, ruhunuzun varlığını son derece gerçek ve ulaşılabilir bir yer olarak bulacaksınız. 80. Gün Umutsuzluk yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama sevgi almakla ilgilidir. Söze dökülmeyen ve konuşulmayan bit tür üzüntü vardır. Sevilmediğiniz inancından kaynaklanır. Çocukların sevildikleri konusunda sürekli temin edilmeleri gerekir çünkü ben duyguları gelişmemiştir ve bu yüzden kırılganlardır. ‘Seni seviyorum’ denildiğini işiterek bir özdeğer duygusuna ulaşırlar. Bu duygu güçlü olduğu sürece bir kişi çok yoğun bir acı verse de sevginin kaybına dayanabilir. Özsevgi duygusu çok zayıfladığında sonuç umutsuzluk olur. Bazı insanlarda bu hiçbir zaman güçlü değildir; bazılarındaysa acının yoğunluğu fazlasıyla sınayıcıdır. Ruhunuzdan, gelmesini ve özünüzdeki sevilme duygunuzu onarmasını dileyin. Upanişadlar’da, ‘Sevmek, sevilenin hatırına değildir öz’ün hatırınadır’ yazılıdır. Vermek ve almak bir dairenin iki yarısıdır. Acı bu daireyi parçalar. Bugün kendi içinizde sevildiğinizi hissettiğinizi olumlayın, büyük bir kaybın ardından olsa bile… 81. Gün Bir şey bekleyemeyerek kendimi yenileyeceğim. Bu olumlama bilinmeyeni kabullenmekle ilgilidir. Bugün beklentilerinizden vazgeçerek bilinmeyene adım atıyorsunuz. Bir beklentiniz olduğunda ve bu gerçekleşmediğinde doğal sonuç mutsuzluktur. Daha belirsiz bir düzeyde inancınızı beklentinize yüklemek yeni enerjilerin gelmesini engeller. Bu, olumlu da olumsuz da bir sonuç beklediğinizde olur. ‘Bir biçimde olacak’, beklentiyi ‘Bundan asla iyi bir şey çıkmaz’a kadar etkiler. Bunu korkuda köklenmiş bir denetim biçimi olarak görün. Bir şey beklemezseniz sonsuzca yenilenen yer olan ‘şimdi’ ye yöneltirsiniz.
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 55.Gün Farkındalığın rehberliğini bekleyeceğim. Bu olumlama uyumla ilgilidir. Meditasyon zihninizi kaynağıyla yakınlaştırır ama karar ve seçimler meditasyon dışında alınmalıdır. Kaynağınızla bağlantı halinde kalmanız için onunla uyumlu olmalısınız. Farkındaysanız, ruhunuzun sizinle sadece gözleriniz kapalı otururken değil sürekli bağlantıda olduğunu bilirsiniz. Birisi ‘Kalbime yapılacak doğru şey nedir?’ diye sorduğunda, ya da ‘İçgüdülerimle hareket ediyorum,’ veya ‘Neyin benim için doğru olduğunu içgüdülerimle biliyorum’ dediğinde ruhlarıyla uyumluluklarını dile getiriyorlar. Siz kendi odak noktanızı bulmalısınız. Bu süreç kişiye özeldir. Yine de hangi işaretleri daha az önemsemek gerektiğini bilmenin yararı olur. Kendinizi korumak için olan her tür tepki gerçek ben’inizden gelmez. Zihni bulandıran olumsuz duygular ruhtan gelmez, neyin ‘ben, beni, benim’ olduğunu hesaplayan tepkiler de öyle. Ruhun farkındalığı saf ve açıktır, doğruluğu yansızdır, neredeyse hiçbir kişisellik içermez. Ruhunuz sizden sürekli neşeli, iyimser ve olumlu olmanızı istemez. Tüm gerçekliğin temeli, ruhsal düzeydeki gibi olabildiğince sizden gerçek olmanızı ister. 56.Gün Her durumda ruhun iç görüsünü izlemek için elimden geleni yapacağım. Bu olumlama düşünce ve farkındalığın ayrılığıyla ilgilidir. Tam şu an düşünce gerektirmeyen birçok şeyin farkındasınız. Gergin ya da rahat olduğunuzun farkındasınız. Eğer üzerinizde baskı varsa bunun zorlanmamaktan farklı olduğunu bilirsiniz. Düşünmek bu tür bilgileri içermez. Ruhunuzla uyumu nelerin farkında olduğunuzu denetleyerek başlatın. Dış etkilerden etkilenmeksizin seçimler yapabiliyorsanız ve zihniniz ve bedeniniz aynı zamanda tetikteyse ruhunuza çok yakınsınız demektir. Tabii ki, her seçim yapacağınızda ya da bir meydan okumayla karşılaştığınızda tam bir ruhsal farkındalık içinde olmak olası değildir. Yine de ruhunuz size rehberlik ettiğinde bunu nasıl yaptığını fark edebilirsiniz ve kendinizi gergin ya da baskı altında hissettiğinizde gerçek ben’inize ulaşmak için elinizden geleni yapın. Farkındalığınız Buna İnandığınızda Artacaktır!!! 57.gün Engel olan her tür enerjiyi serbest bırakarak içgörü yolunu açacağım. Bu olumlama stratejiyle ilgilidir. Tamamen geliştiğinde, farkındalığınız şimdi egonuzun tepki verdiği hız ve kolaylıkla karşılık verecektir. Şimdilik, daha az bir farkındalık içindeyken bir stratejiniz olması yararlıdır. Bu stratejinin amacı tepkisel karşılıkları aşmak ve egonun denetim gereksinimini denetlemektir. Öfke, kızgınlık, suçluluk veya korku, yolu tıkamıştır. Bu duygulardan birini hissediyorsanız gözlerinizi kapatıp bedeninizdeki tüm duyumların farkına varın. Bu duygulara sahip olmanın normal olduğunu söyleyin kendinize ama onları serbest bırakmayı da dileyin. Eğer isterseniz ve onları serbest bıraktığınızda içinde içgörü ve esinin yaşadığı ruhunuzun ışığını yaşayacaksınız. Gerçek içgörü esine yönelir. Bu, ruhla bağlantı kurmak demektir ve bundan sonra durdurulamazsınız.
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 58.Gün Her yönden gelen yanıtlara açık olacağım. Ruhun her kanaldan seslendiğini biliyorum. Bu olumlama somutlaştırmayla ilgilidir. Yaşamlarımızda hepimizin güvendiği ve güvenmediği insanlar vardır. Bir insana dostumuz ve müttefikimiz olarak bakarken, bir başkasına karşı tarafsız, hatta düşman olarak bakarız. Ama ruh bu tür ayrımlar yapmaz. Sokaktaki bir yabancı, ya da otobüste yanınızda oturan kişi size yanıtların ve içgörülerin zenginliğini sunabilir. İyileşme tüm yönlerden gelir çünkü ruhumuz her şeyi kapsar. Eğer varsa bilgece ya da otoriter bir sesi dinleyin ama diğer olasılıklara da açık olun. Bu, ailenizdekilerin ya da arkadaşlarınızın hiç düşünmediği yönlerde size rehberlik edebilecek iç sesinizi izlemeyi de içerir. 59.Gün Karşıtlık hissettiğimde karşılık vermeyeceğim. Bu olumlama direnç göstermemekle ilgilidir. Sıkıştırıldığını hissettiğinde ‘Ben’ de sıkıştırmak ister. Zarar gördüğünde saldırgana karşılık vermek ister. Bu yolla saldırı ve savunma döngüsü hiç sona ermez. Ruhun yaklaşımı direnmemektir, bunun anlamı bir durum beklentilerinize karşı olduğunda pozisyonunuzu savunmamaktır. Bırakın karşıtlık geçip gitsin, bunu ya bekleyerek, ya bırakarak engele teslim olarak yapın. Bu stratejinin özü mücadeleye ve çatışmaya ruhun çözüm için kendi yolunu bulmasıyla son verir. Yine de pasif olmak zorunda değilsiniz. Bunu sadece direnmeyi reddettiğinizde keşfedersiniz. Birçok durumda bir çözüm sihirli bir biçimde ortaya çıkar. Bu gerçek ben’iniz düzeyinde davranmayı öğrendiğiniz anlamına gelir. 60.Gün Mücadele gereği duyduğumda, durup rehberlik bekleyeceğim. Bu olumlama eylemlerinizin verimliliğiyle ilgilidir. Toplumumuzda, sanki bir şeyi kolayca elde etmek hile yapmakmış gibi mücadeleyi yüceltiyoruz!!! Aslında, ruh bize olan sevgisinden kolay yolu seçer. Gereksinimlerimizi kolayca karşılamayı hak ettiğinizi fark etmek önemlidir. Egonun sınırlı vizyonundan çıkan acı ve mücadeleyi yüceltmeyin. Her durumda kendiniz için en iyi sonucu bekleyin ve ardından aldığınız sonucu da incelikle karşılayın. Yolunuzun bu aşamasında yapabileceğiniz en iyi şey budur.
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı… Zorluklar güçlü… Hüzün insanı insan yapar, Yenilgi mütevazı… Tanrı’ya asla ‘Neden ben?’ diye sormayın. Ne olacaksa olur… …Arthur Ashe Konu ile bağlantılı olmayabilir ama paylaşmak istedim.... sevgiler herkese |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Canım, muhteşem bir kitapmış gerçektende ve çok büyük bir özveriyle,özenle paylaşılmış..Yine farkını hissettirdin..super Son dönem forumu çok didikleyerek okuyamadığım için konuyu geç farketmişim..En kısa zamanda bu olumlamaları özümseyerek hayatıma geçirmeyi düşünüyorum..Paylaşımın için çok teşekkürler.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
acilardan, arindirmak, derindeki, korku, ruhu, yara- |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın redflovers yazın bugün karşıma çıktı çok güzel bir emek, tabiki uyğulamaya hemen bu gün başlıyorum .Ne güzel bir çalışma yapmışsın teşekkür ederim.Acı dedinmi boğazımda birşeyler düğümleniyor,gözlerim yaşarıyor.Bu kelimeyi hatırlatan ,hisettiren her hatrayı ve korkuyu içmde sıfırlamak istiyorum.Bu gün bunun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi