Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=439)

hayatimdegisti 24-11-2006 12:47 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Telkinlerden önce ego güçlendiriciyi ve suçluluk duyguları telkinini dinleyin daha sonra listenize topluluk karşısında konuşma,koruma kalkanı,sosyallik arttırıcı gibi telkinleri listeye eklemenizi öneriyorum.

Ancak bazı üyelerimiz 3-4 gün ego güçlendirici 3-4 gün suçluluk,3-4 gün topluluk karşısında konuşma gibi her birini teker teker dinlemeyi terch ediyorlar.
Bu şekilde dinlemek verimli değildir.
Ego Güçlendirici Telkin Listenizde Sabit bulunsun.Suçluluk duygularıda sabit olsun.Buna ek olarak listeye diğerlerini yavaş yavaş ekleyiniz.
Aksi takidrde 3 gün onu 2 gün bunu teker teker dinlerseniz telkinler davranış değişikliğini tam anlamı ile sağlayamayabilirler

hayatimdegisti 18-12-2006 11:56 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Birde şunu ekleyeyim.İlk etapta suçluluk ve ego güçlendirici telkini öneriyoruz.Ancak bir hafta sonra diğerlerini listenize eklemeye başlayabilirsiniz.
Yani ille etki görüp daha sonra diğerlerine geçmeniz gerekmiyor.

Dilerseniz yeni eklediklerinizi adet olarak listeye bir kç kez ekleyebilirsiniz.
Yani bir hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinlendikten sonra listenize 2 adet başkalarının görşünü önemsememe 2 adet sosyallik arttırıcı,1 Adet topluluk karşısında konuşma gibi telkinleri ekleyebilirsiniz.
Burada seçim birazda size kalmıştır.

burdayım2006 09-02-2007 09:31 AM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 

ben hepsini iki kere ekledim listeye yani listem söyle sucluluk(2) + ego (2) + mutluluk (2) + kendine güven (2) + depresyon (2) + sf (2)

herbirini üstüste dinliyorum etkisi artsın s45apk acaba artar mı? smileydance

6 telkin fazla mı oldu ne buarada ya ::)

scully 12-02-2007 04:02 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 

1 hafta boyunca hem gündüz hem de gece uyurken ego güçlendirici ve sucluluk duygusu telkinini dinledim,kendimde pek bi fark göremedim ama inancımı yitirmedim,dinlemeye devam edicem,biliyorumki kerşey her insanda aynı şekilde etkili olmuyor,bu telkinlere daha çok ihtiyacı olanlarda belki daha hızlı etki gösteriyordur.
Benim öğrenmek istediğim bu 1 haftanın sonunda hemen kilo verme telkinlerini listeme ekleyebilirmiyim yoksa önce sosyallik arttırıcı,kendine güven,koruma kalkanı gibi telkinleri belli bir süre dinledikten sonra mı kilo vermeyi ekleyebilirim.

hayatimdegisti 12-02-2007 04:14 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Bazı kişiselerin duyabileceği ses düzeyi daha farklı olabiliyor.Kimisi ses çok az açıkken bile etkilenirken kimisinin biraz fazla açması gerekebiliyor.
Hatta bunu belirlemek için test yapiliyor.Kişinin kulağına çeşitli düzeylerde ses verilip bir tepki olup olmadığı kontrol ediliyor.
Sesi çok olmasada biraz açabilirsiniz.

dusun Ben ilk önce ego ve suçluluk sonra diğerleri diyorum.Ancak burada öncelikleriniz önemli.Uyku sorunu varsa kilo vermeyi ekleyin.Kişisel gelişim öncelikli ise diğerlerini ekleyin.
Telkinler sizde mide bulantisi gibi bir etki gostermediyse adedi arttirabilir 7-8 telkin ekleyebilirsiniz.

juste 12-02-2007 10:15 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Ben başkalarının görüşünü önemsememe telkinini bulamadım sitede. Bu kişiye özel telkinlerden biri mi yoksa ücretsiz indirebilir miyiz?

hayatimdegisti 12-02-2007 10:20 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
O telkin ücretsiz olanlar arasında idi.Linki mi silinmiş acaba.Onu sigara ile birlikte eklerim o zaman. blissy

skorpy 01-03-2007 10:48 AM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
atakan beyin anlattığından söylediklerinden anladığım kadarıyla ego ve suçluluk ilk önce dinlenilecek telkinler ben ikisini bilgisayarda winampa attım sırayla dinliyorum herkesin direnci farklı kimisi iki günde sonuçları alır kimi 1 ayda. sonuç dediğimse dinledikçe sizde olan değişiklikler değişim başladığında ise diğer telkinleri eklemeye başlayabilirsiniz sıra diye birşey yok atarsın telefona bilgisayara ardarda çalar dinlersin bunu şöyle düşünebiliriz suç ve ego binanın temelini oluşturur sonra diğer telkinlerle üstüne inşaatı yaparız sizinde malumunuz temel olmadan olmaz saygılar umarım yardımcı olmuşumdur smiliyface

lalezar 01-03-2007 03:55 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
canım benim Lerzancım,inşallah bi araya gelir iki lafın belini kırarız bigün.zevkle dinlerim.bu arada 123896 kilo vermissin,ben de senin gibi yapıp,incelene kadar tartılmama kararı aldım,aynadan tahmin etmeye çalışıyom,heyecanlı oluyo....seni tebrik ederim...

lalezar 01-03-2007 04:36 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
dut kurusu 100 gr da 93 kalori var.baya düşükmüş ben de şaşırdım . kuru incir kuru kayısı 300lerde geziyo .ayçekirdegi 560 kalori bu ney ya çekirdek de yememek gerek...bu arada yukarda 6 demeye çalışmıştım orda bi smiyle vardı çıkmamış,çok komik olmuş böyle...çook midem kazınınca portakala sarılıyorum napıyım çok az kalori..ama dogru dürüst yemek yiyorum az da olsa...sigarasız da öyle rahatım ki,yok perdeler koktu,yok o gördü bu gördü,balkonda yerde dondum dertleri bitti..zaman/mekan genişledi herkese tavsiye ederim.. 26

asdfgh 01-04-2007 06:50 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Sevgili Atakan Bey ben sitenize yeni üye oldum ve gerçekten faydalı bir site olduğunu düşünüyorum.Özellikle pozitif düşünceyle ilgili söylediklerinize katılıyorum.Bu pozitif düşünce Hint felsefelerinde de var bunla iligili kitaplar okumuştum.Acaba bu ego ve diğer telkini 1 hafta dinledikten sonra sırf sosyalliği dinlemek istersem onu dinlemem yeter mi yoksa ondan önce ego güçlendiriciyi sonra sosyallik arttırıcıyı mı dinlemeliyim??

-mesut- 17-04-2007 06:03 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
slm arkadaşlar.bir telkinden iki,üç tane ayrı ayrı müzik dinlemek iyi mi olur yoksa gerek yok mu?pek ağrı olmadı bende.onun için sordum.

Merto 17-04-2007 06:09 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Ben aynı telkinleri farklı müzik seçenekleri ile listeme alıyorum....monotonluğu yok ediyor özellikle gündüz işyerinde dinlerken....Bir sakıncası olduğunu sanmıyorum....
Suçluluk ve ego güven hep sabit bende diğerlerini ekliyorum ihtiyacıma göre.

turgay0101 17-04-2007 06:11 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Bence aynı müzikten dinlemen yeterli ben ney sesi dinliyorum etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyorum ama zevkler farklı su sesi dinliyor olabilirmisin bunda telkinlerin biraz sönük kaldığını duymuştum bir de baş ağrısı herkeste ortaya çıkmıyor sen hayatındaki genel değişimlere bak sevgiler..

-mesut- 17-04-2007 06:56 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
tşkr edrm arkadaşalr

25emel 17-04-2007 11:22 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Vallahi bende karışık dinliyorum. 44

didem1989 18-06-2007 08:37 AM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar smil56 ben ego güven güçlendirici ile suçluluk telkinlerini art arda dinliyorum bunaları mesela birgün boyunca sadece ego güven güçlendirici veya suçluluk şeklinde dinlersem daha mı iyi olur? y789

poison 27-12-2007 03:25 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
afedersiniz telkinleri kulaklık la dinleyince telkinler hiç duyulmuyor.kulaklıkla dinlersem olmazmı? derty hpm2

hayatimdegisti 27-12-2007 03:28 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Alıntı:

poison Nickli Üyeden Alıntı
afedersiniz telkinleri kulaklık la dinleyince telkinler hiç duyulmuyor.kulaklıkla dinlersem olmazmı? derty hpm2

Kulaklik daha az rahatsiz ediyorsa kulaklik ile dinleyebilirsiniz.

yosuni 02-01-2008 06:31 AM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Merhaba büyük tesadüfler sonucu sitenize ve foruma ulaştım art56art56.Amacım kilolarımdan kurtulmak.Ama inceledikçe gördüm ki benim kökünden halletmem gereken sorunlarım var.Sosyal hayatımdan ve depresyondan başlayan dusun
Sabahın bu saatinde bile uyanığım ve hayatıma sekte vuran sıkıntılarım oldu...kendime bir liste yaptım yine danışmak isterim:
1.hafta:suçluluk-ego
2.hafta:suçluluk-ego-kilo güven
3.hafta:suçluluk-ego-kilo güven-sosyal fobi-kendine güven-zinde uyanmak
girlhaha

daha ilerisi için henüz planım yok ama bunları mp3mde kulaklı dinleyebildiğim kadar dinlemek amacım.Playlist halinde dönecekler.Bunlarda bir yanlışlık varsa bana belirtmenizi isterim..herkese yeniden merhaba k8908

shamanic 02-01-2008 11:30 AM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar yosuni hoşgeldin... actionsmile

suçluluk ve egoyu iki hafta kadar dinle..
ikinci haftanın sonunda suçluluk u çıkartabilirsin... gerekli görürürsen daha sonra tekrar eklersin...

ikinci haftanın sonunda ego + kendine güven + sosyal fobi yi ekle

zinde uyanma telkinini en baştan itibaren dinliyebilirsin.. hafif ve kısa bir telkin olduğu için sakıncası olmayacaktır...

kilo telkinini dinlemeye 3. haftadan sonra başla istersen... zaten diğer telkinlerin etkileri ile metabolizman hızlanacak..
doğru davranış şekilleri hayatında yapılanmaya başlayacağı için doğru yemek yeme alışkanlıkları hayatında yer bulmaya başlayacak..

sevgiler.. hismiley

OZG 30-01-2008 05:09 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhaba

bu siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama,telkinleri düzenli olarak dinleyememiştim.dün dinlemeye başladım.ego güçlendirici,kendine güven ve suçluluk telkinlerini listeme ekledim.10-11 saat kadar dinliyorum.yazılan yazılara baktığımda ilk hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk dinlemek lazım deniyor..kendine güveni ilk haftadan eklememin bir sakıncası var mı.bu telkinleri 2 hafta dinlemeyi düşünüyorum.sonra sırasıyla 1 hafta arayla kilo verme,depresyon,sosyal fobi eklemeyi düşünüyorum.sizce doğru yolda mıyım? hy789

mirza_ben87 30-01-2008 05:30 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
ÖNCE EGO VE SUÇLULUĞU DİNLEMEN ÖNERİLİYOR AMA OLEDE DİNLERDEN ZARARI OLACAĞINI SANMAM

mirza_ben87 30-01-2008 05:33 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
ÖENMLİ OLAN MÜZİĞE KENDİNİ KAPTIRMAN . İSTEDİDİN KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT DİNLE

shamanic 30-01-2008 05:47 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar ozg.. hoşgeldin yanımıza... actionsmile

artık başlamışsın zaten bir haftadır da 3 telkini bi arda dinliyosun (doğrumu anlamışım acaba dusun )devam at artık.. bişey olmaz..
ilk etapta çok yükleme olmasın sizleri rahatsız etmesin diye basamak basamak başlamayı öneriyoruz..

sonuçta telkinler bilinçaltınızda yeni davranış modellerinin oluşmasını sağlıyor..
onun için verim aldıkça yeni telkinleri eklemeye devam edin... birden bire listenizi arttırmayın kalabalıklaştırmayın..

en azından şimdiki 3 telkine 3 hafta kadar devam edim.. suçluluğu daha sonra ara ara tekrar dinlemek
kaydıyla listenizden çıkartabilirsiniz..

öncelikle kişisel gelişiminize önem vererek kilo telkinini biraz daha sonlara saklayabilirsiniz..
sonuçta ego kendine g. gibi telkinlerde size doğruyu yapmanız konusunda yardımcı olacak olan telkinlerdir..
/doğru beslenmede bunların içerisinde belkide hiç kilo telkinine ihtiyacınız olmadan zayıflamaya başlarsınız..
çünki telkinlerin etkilerinden biride metabolizmanızın daha hızlı çalışmasıdır ..

sevgiler..

OZG 31-01-2008 02:23 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
teşekkür ederim yanıtın için shamanic.bu arada atakan beye ve emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyorum.belki de çok uzun zamanlar alabilecek davranışlarımız bu kadar kısa sürelerde düzelebiliyor bu sistem sayesinde.gelişmeleri bildiririm actionsmile

shamanic 12-02-2008 11:50 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
ilk dinlemeye başladığınız günlerde zaten listenizde 2 adet
bir ay içerisinde en fazla 4 adet telkin olmalı...

bilinçaltınıza talimat veriyorsunuz..
bunu bir çocuğa ders çalıştırmak olarak düşünün;
biraz matematik biraz türkçe biraz geometri biraz güzel konuşma yazma dersi vermek yerine
bunları gruplandırdığımızda öğrenci daha çok verim alır..

matematik ile geometriyi.. türkçe ile g.k.yazma dersini birlikte anlattığınızda
öğrenci her iki derste birbirini desteklediği için daha rahat öğrenecektir..

telkinleri dinkerken;
bilinçaltınız öğrenci.. telkinler dersleriniz.. dinleme sayınız yaptığınız tekrar alıştırmaları....

sevgiler..

mavidag 25-02-2008 09:15 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhaba, ben yeni üyeyim..

yazılanlardan anlaığım kadarıyla, ilk iki hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri dinliyoruz..peki illaki 8-10 saat mi olmalı günde..?
ikinci hafta suçluluğu çıkarabiliriz ama ego güçlendirici her zaman olmalı listede değil mi ?

ardından ihtiyacımız olan neyse ona göre liste oluşruucaz..peki her telkinde şu kadar süre diye bir kısıtlama yok değişime göre ne zaman bırakalım kendimiz karar veriyoruz galiba..

ben ardından kilo verme ve depresyonu dinliycem.ne kadar dinlemeliyim günde..
birde yabancı dille ilgili (italyanca özellikle ) telkin var mı ?

teşekkürler yardımlar için..

Ayrıca Atakan Beye çok çok teşekkür ediyorum böyle bir site ve paylaşım hazırlayıp bunları bizlere sunduğu için.

DEPRESİF 19-03-2008 01:55 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Mehabalar ben bir haftalık üyeyim. çok ihityacım olan bir dönemde bu siteyi tesadüfen buldum. çok güzel yararlandım. ilk dinlediğimde başağrısı yaptı ama sonra geçti. dinlediğim gün etksini gördüm kafam çok rahatladı. düşünceler karmaşasından kurtuldum sindrim sistemim çok rahatladı karnımda sürekli şikinlik oluyordu artık yoook iştahımıdaha iyi kontrol ediyorum. ego güçlendirici ile başaldım onun çeşitli versiyonalrını dinledim. 2. haftadayım bazen karışık dinliyorum suçluluk, ego güven , kilo verme bu hafta çok karıştırdım galiba geçen haftaki rahatlama yok biraz sinirlilik oldu çok karıştırdım ondan galiba bu sitey i hazırlaynalara teşekkür ediyorum

hayalayaz 19-03-2008 02:54 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Alıntı:

DEPRESİF Nickli Üyeden Alıntı
Mehabalar ben bir haftalık üyeyim. çok ihityacım olan bir dönemde bu siteyi tesadüfen buldum. çok güzel yararlandım. ilk dinlediğimde başağrısı yaptı ama sonra geçti. dinlediğim gün etksini gördüm kafam çok rahatladı. düşünceler karmaşasından kurtuldum sindrim sistemim çok rahatladı karnımda sürekli şikinlik oluyordu artık yoook iştahımıdaha iyi kontrol ediyorum. ego güçlendirici ile başaldım onun çeşitli versiyonalrını dinledim. 2. haftadayım bazen karışık dinliyorum suçluluk, ego güven , kilo verme bu hafta çok karıştırdım galiba geçen haftaki rahatlama yok biraz sinirlilik oldu çok karıştırdım ondan galiba bu sitey i hazırlaynalara teşekkür ediyorum

ne güzel çok sevindim..kendini iyi hissettiğin için..ama özür dileyerek soruyorum..ismin neden hala depresif..ben olsam senin yerine değiştirirdim..bir kere iyilik çağrıştırmıyor..ikincisi, özellikle bizlerin sözlüğünden tamamen çıkması gereken bir kelime..yinede sen bilirsin..

shamanic 20-03-2008 06:08 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar depresif .. hoşgeldin yanımıza... hayal alamın dediklerine aynen katılıyorum.. b456

devamında da .. pc05

telkinlerden maksimum düzeyde faydalanabilmeniz için karışık ve tek tek dinlememeniz konusunda önerilerimiz var..

öncelikle iki hafta kadar sadece suçluluk ve egoyu öneriyoruz..
sonrasında kendine güven.. daha sonrasında ilk etapta ihtiyacınız olan telkinleri ekleyerek devam etmelisiniz..

bu sistemi uygulamanızı istememizdeki amaç ..
bilinçaltınıza yeni bir programlama yüklüyorsunuz..
farklı farklı telkinlerle bi anda yükleme yapmaya kalkıştığımızda ruhen ve bedenen
kendimizi yorgun ve gergin hissedebiliriz..

bunun yerine basamak basamak devam ettiğimizde -ki bu basamaklar;
benzer gruptaki telkinleri dinleyerek ve belli zaman aralıkları ile listeye ekleyerek oluyor.. -
hem bedensel hem zihinsel rahatsız edici etkiler ile karşılaşmamış oluruz..

sevgiler.. hismiley
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/

mostar34 06-04-2008 09:17 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
selam dun uye oldum ben oncelikle atakan bey başta olmak uzere emeği gecen butunnnn can dostlara içten teşekkurlerimi sunuyorum hepiniz ozelsiniz arkadaslar şimdiiii atakan bey in tavsiyesi uzerine ego guclendirici,sucluluk telkinlerini indirdim 10 gun boyunca dinlicem bunları zaten gun içersinde kulağında kulaklık eksik olmayan biriyim sevincli onun için zor olmucaktır diye duşunuyorum etkilerini yazıcam ilerleyen gunlerde yazmazsam catlarım zaten f678h neysee iyi bakın kendinize canlar sevgiyle kalın... kiss3

hayatimdegisti 06-04-2008 09:34 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz

psikolog_merve 12-04-2008 03:19 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
ben ilk önce ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dinliceğimi bilmiyodum snav heyecanı ve kendine güveni indirdim nolcak dierlerini mi dinlicem ilk olarak yani

hayatimdegisti 12-04-2008 03:29 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Bizim onerimiz oncelikle ego ve suçluluk yonunde ancak onceliğiniz sinav heyecanı ise kendine güveni ile sınav heyecanını dinleyerek de fayda gorebilirsiniz.

psikolog_merve 12-04-2008 03:36 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
sınava seneye giricem o yüsden ilk önce ego güçlendirici ile suçluluk telkinlerini dinlesem iyi oluyr ama benim internetim olmadığı için evde biraz zor olcak indirmem ve bu siteye girmem ya kötü bi davranış yaptım galiba ama dersane saatinde ders türkçe ydi bı siteye girmek için cafeye geldim çok merak ediyorum siteyi ama inceliyorum zaten

melanie87 15-04-2008 01:10 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Ben de sitedeki yeni üyeyim.2 gün oldu daha.Benim bu hafta ve önümüzdeki hafta sunumum var bunun için Atakan Bey de demişti topluluk önünde konuşmadan başladım.Dün gece ve bugün sadece topluluk önünde konuşmayı dinliyorum fakat, acaba yanlış mı yapıyorum? Bunun yanına başka birşey eklemem gerekir mi? Sunumlardan sonra zaten ego güçlendirici ile suçluluk duygusunu dinleyeceğim ama şimdilik bu sunumlarım bitene kadar neyi dinlemeliyim?

shamanic 15-04-2008 01:16 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 

merhabalar..
topluluk karşısında konuşma telkininin içeriğinde;
kendine güven ve pozitif egoyu güçlendirici etkiler olduğu için ve
sizinde acil desteğe ihtiyacınız olduğunu belirtmenizden dolayı bu şekilde önerdik..

sunumunuzdan sonra suçluluk ve egoyu da ekleyerek devam edersiniz..
isterseniz şimdi kendine güven telkininide ekleyerek dinlediğiniz topluluk telkinini destekleyebilirsiniz..

sevgiler.. hismiley

ras 15-04-2008 01:46 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar ben sitenizin birkaç günlük üyesiyim bazı konuları forum sayfasını dolaştıkça daha iyi anlıyorum yalnız bir konuda beni aydımlatırsanız sevinirim yukarıdatelkinler için bir sıralama vermişsiniz galiba ben yanlış yorumlamışım ben birkaç telkini birden dinliyorum etkisi ne olur ne kadar olur ve hatta nasıl olur böyle saçma bir soru ya cevap veririseniz sevinirim saygılarımla .blissy dusun

shamanic 15-04-2008 04:40 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
merhabalar ras cım hoşgeldin yanımıza...

soru saçma değilde ben idrak edebilsem daha net bir şekilde yazacaktım..

öncelikle neleri dinlemeye başladın..

bizim tavsiye etiiğimiz şekil ilk 15 gün için suçluluk ve ego telkinleri
bunları birlikte dinleyebildiğin kadar uzun saatler dinle..
15 gün sonunda kendine güveni ekleyerek devam et..
bu arada suçluluk telkinini listenden çıkartabilirsin ama ben dönem dönem belli rutinlerde tekrar
listenize almanızı tavsiye ederim..

kendine güven ve ego listede daima sabir kalacak olan telkinler..
erken uyanma ertelemeyi bırak gibi telkinler kısa ve eyleme geçirici olduğundan
ilk günlerden itibaren listenizde yer alabilir..

sonrasında ekleyeceğiniz telkinleri 15 gün gibi belli aralıklarla ve birbirini destekleyici şekilde eklerseniz
maksimum seviyede verim almanızı sağlamış olur..

telkinlerin etki süreleri kişiden kişiye değişkenlik gösterir...

telkinleri dinlerken bir yandan motive edici kişisel gelişim çalışmaları yaparsanız etki süresini hızlandırmış olursunuz..

umarım yazdıklarım sorularına ışık olmuştur..
rehber bölümdeki konuları inceledikçe daha ayrıntılı yanıtlarla karşılaşabilirsin ..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055

sevgiler..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.