![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Toplam 1 Eklenti bulunuyor. fiziksel bedenim sağlam ; Allaha çok yakınım artık !!!! şükürler olsun Allahı seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığıma,sıhhatime,şükretme gücüne sahip oldugum için, hayatımın anlamı olan canım ailemin varlıgı için,yanımda oldukları için, eşsiz güzelliklere sahip dostlarım için, hayallerimin tazelendiği koca bir yıla girdiğimiz için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sitemize kavuştuğumuz için, dışarı oldukça soğuk sıcak bir yerde olduğum için , güzel dostlarım olduğu için , çocuklar gribi hafif atlattığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsn sitemize girebildiğimiz için. şükürler olsun ki bi dostumun iyi haberlerini alabildiğim için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür sağlıklıyım çok şükür bu havayı soluyorum çok şükür sevdiğim insanlarla çevrili hayatım çok şükür girlhahaf678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi özel hissettiğim için, çocuklar ve eşim iyi olduğu için, harika dostlar için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum bi işim bi ailem bi sevgilim ve beni seven insanlar olduğu için şükrediyorum bu ülkede yaşadığım için şükrediyorum bu siteyi bulduğum ve çekim yasasıyla tanıştığım için şükrediyorum güzel olduğum için şükrediyorum. y789 değerim bilindiği için şükrediyorum anlayışlı biri olduğum için ve çevremdede anlayışlı geniş görüşlü insanlar olduğu için şükrediyorum her zaman derdime derman olacak kişi ve fırsatlarla karşılaştığım için şükrediyorum akıllı zeki , sabırlı, alçak gönüllü , insanları ikna edici kabiliyette biri olduğum için, öğrenmeyi seven biri olduğum için şükrediyorum bu konu iyiki açılmış ve buraya yazabildiğim için şükrediyorum. 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz EN ÇOK DA ; DOĞULU OLSUN BATILI OLSUN, SİYAH OLSUN BEYAZ OLSUN NEREDE YAŞARLARSA YAŞASIN İNANCI , GÖRGÜ GÖRENEĞİ, NASIL OLURSA OLSUN İNSANLARI SEVİYORUM. DİNİ , IRKI , DİLİ NE OLURSA OLSUN HERKESİ ALLAH YARATTIĞI İÇİN SEVİYORUM. HERKESİ HERŞEYİ SEVİYORUM. O0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |