![]() |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! Alıntı:
ya benim güzel kardesim sunları neden açık yapıştırmıyon allah aşkına sung66 bu arada kim armagan etmişti ya hu 44 merak ettim sevincli |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! açık yapiştırmasını bilmiyorum şaşkın ozel mesajda atamıyorum soramadım kımseye blissy ( belki ) boşanacağım şuanda salonda oturan sevgili kocam 12389 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! ya papirusum benim güzel kardeşim nie sormuyorsun ne var bunda kafana takılan ne var sa sor sekerim bizlere bak hani mesela benim utanarak çıkan nesne var ya onun hemen alt tarafında 3 adet ufak işaret var. biri üye bilgilerini gösterir.diğerleri ile özel msj yada email atarsın zaten sen biraz kurcalayınca bulursun yok öyle hazıra konmak öyle şaşkın hoş hepsini anlattım ya neyse artık sevincli youtubeden ek yapıştırmaya gelince sakin olmak konu baslıgında nasıl yapılacagını daha bugün yazdım beeeeennnn sevincli oku oku oku!!! 789569 789569 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! ya sormayayım sormayayım dedim de dayanamadım yine ya madem hala seviyorsun neden boşanmayı kabul ediyorsun yokmu hiç ümit y789 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! amma zor actım bu sayfayı okumak ıcın yaa sıtedemı sorun var yoksa bendemı cok beklıyom acılmasını . daha mahkemeye vermedık bırbırmızı ama pazartesi vercekmiş aslı cıkarsa 12389 sevıyorum tabıki. oda seviyor. ama bazen sevgi geride kalıyo ,insan öfkesine yeniliyor , sinirleyken agzından cıkan seyleri kulağı duymuyo. benımki biraz asabi agresif kendiside kabul ediyor ve düzeltemiyor kendini ve bana artık zarar verdiğini düşünüyor iyi bir eş olmayacagını dusundugu ıcın de hayatımdan cıkmak ıstıyor. Sakinliğimle onun yanında olmaya calısıyorum ama bazen dedikleri benide cıldırtıyo ve bende artık kendımı tutamıyorum ve gıt gıde onun gıbı oluyorum , ve ayrulıgın olması daha hayırlı dıye dusunmekten kendımı alamıyorum tuh788 ben bısey anlamadım o anlattıgın youtube eklemeden amma karısık yazmıssın beayaf dusun 2600 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! hayırlısı olsun papirüsum en güzeli ne ise senin için gelip seni bulsun ,seni yormadan umarım. youtube eklemeye gelince forum da yanıtlama sayfası ac bir tane simge olarak küçült sonra bir tanede youtubeden ekleyeceğin sayfayı ac. sonrada aşamaları teker teker uygulamaya calış bakalım. çok öptüm |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! [youtube=425,350]HpcOg1DeSb8[/youtube] neutrali5 oldumu ( bak v=HpcOg1DeSb8 yazmıştın sen ) |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! olmamuş dur hpm1 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! Alıntı:
|
Ynt: Seni Çok Seviyorum! [youtube=425,350]cnIGAdrDJuU[/youtube] Bu sarkı Guzel arkadasım Emel senın ıcın gelsin clapping |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |