![]() |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! Alıntı:
|
Ynt: Seni Çok Seviyorum! güzel tahmin nerden çaktın yahu smil56 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! [youtube=425,350]tMrQ2MjGK7o[/youtube] ............... utananadam.......... |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! [youtube=425,350]p92xhEQQ1PI[/youtube] 956k wave uy897 cilgin897 s456 blissy onayi sung66 Ey site ahalisi,ey dostlar!Çok mutlu olursunuz,çok sevilirsiniz,çok gülersiniz,çok seversiniz inşallah...Başınızın üstündeki kara bulutların dağılması,tüm sıkıntılarınızı aşmanız umuduyla...Sağlık ve afiyetle geçireğiniz günler yaşamanız,gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin hayat bulması dileğiyle...Hepinize sevgilerimle... sapkal89 actionsmile |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! **Aşığım Demekle Aşık Olunmuyor. Aşk aşk diye inliyoruz durmadan, Duygularımız akıp gidiyor satırlara, Kelimeler,dizeler,şiirler,ardı sıra Geçek aşk'ı yaşıyor muyuz acaba? Şimdiki aklım olsaydı eğer, Sorardım kendime,aşık olmadan önce Bu güç,bu hırs,bu azim var mı diye. Sorardım sevdiğime Beni sevmek yürek ister, Sende bu yürek var mı diye. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Sevmek,ölesiye sevmek yetmiyor. Sevgi karşılık ister,özveri ister. Aşk verdiği kadarını almak ister. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Bozulmuşsa terazinin bir kefe'si Gelmiyorsa verdiğin sevgi geriye Kabuslar görürsün tüm gecelerin de. Aşığım demekle aşık olunmuyor Çalışacaksın,üreteceksin,hep vereceksin. Seviyorsa o da seni,senin sevdiğin gibi, Elbet dönecektir sana,verdiğin sevgi. Cemal Şimşek 25889 |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! Gönlünün tercümanı oluyorsa dilindeki kelimeler ve o kelimeleri diline düşürenin ezelden beri varsa izi yüreğinde "aşığım demekle aşık olunuyor" biline! super |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! |
Ynt: Seni Çok Seviyorum! http://www.youtube.com/watch?v=dHcYD...elated&search= FIkret KIZILOK - Bu kalp senı unuturmu Yurtdısındayken bana bu sarkıyı armagan etmıstın sımdı senın olsun 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM. |