Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Seni Çok Seviyorum! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1278)

Umutlu 06-05-2007 11:42 PM

Seni Çok Seviyorum!

Sen sözcükleri ölümsüz kılansın...
Sen umudun,
Sen aşkın,
Sen özlemin,
Sen hayatın adısın...
Şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum,
Herkez duysun diye...
Hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı,
Ve sevdam hiç kimseyi
Senin kadar yaşatmadı...

...Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancakkk!..
Cümle alem duysun Seni Ne Çok Sevdiğimi!!! cilgin897

[youtube=425,350]_-XODVof4l4[/youtube]

Umutlu 06-05-2007 11:59 PM

Ynt: Seni Çok Seviyorum!

Tatlı rüyalar,iyi geceler olsun herkese hismiley

yakamozdüşleri 08-05-2007 11:25 AM

Şİmdi Hıdırellez zamanı Anadoluda olmak vardı içimde bir coss heves ateşi yandı eyvahhh nasıl söncek ki hayalen uçtum uçtum Zümrüd-ü Anka nın kanadından tüy gibi düştüm tekrar halime döndüm Gidip çayır kenarlarında insanların coşkularına ortak oldum pikniklerini yapmalarını ve içlerinden ve dışlarındaki yaktıkları ateşlerini gençlerin birbirlerine kur yapmalarını tebessümle izlemdim ... Şimdi Anadoluda olmak vardı anasını satayım diyorum ... Çok özledim çocukluktan kalan o ırmak başlarını hıdırellez neşesini... Geçti mi bilmem ama olsun ben de içimden kutluyorum Hızır İlyas buluşmasını erdemlerin toplaşmasını insanların kaynaşmasını sevgiyi sıcaklığı ... Sönmesin hıdırellez ateşleri bereket getirsin her cemrede her baharda
Hatırlattığınız için teşekkür ederim dostlar

25emel 08-05-2007 12:12 PM

44 ben bu cümleyi nadir kullananlardan idim.sevdiklerime sevgimi söylemek nedense çok zor gelirdi.onlara söyleyemeyince içimde gittikçe büyürdü sanki lakin söylenemeyen cümleler bogazda bir dügüm gibi kalıyor rt67 takii onlara sevgimi söyleyemeden geçen her anın bir kayıp olduğunu anlayana kadar bu olay hep böyle devam etti... şimdi mi? 44 her içimden geldikce söylüyorum sevgimi bunu bilmeleri gerekiyor. ::) senide tebrik ediyorum arkdaşım sapkal89

25emel 08-05-2007 12:18 PM

aa bu arada söylemeyi unuttum bir süreliğine sehir dışında olduğumdan yazılarınızı okuyamadım.bu durum bir kaç gün daha devam edecek.ara ara neten eve gelip (ev=hayatımdeğişti forumu)bakacagım.yazılarınızdan ve sizden fazla uzak kalmayı pek sevmiyorum. ya ben alıştım sanki size yaaa dusun aslında sankisi fazla öle tuh788 bakmayın uzak kalmama şimdilik. dönüşüm muhteşem olacakkkk sevincli hepinizi öpüyorummm blissy

shamanic 08-05-2007 01:07 PM

iki kelime sadece ...ama milyonlarca anlam... ve enderin duyguların gizli olduğu iki kelime.. çok az kelime böyle yan yana gelince insanın ruhuna işleyen bir pınar olur... çok az kelime genelde aynı anlamı taşıyıp her insanın yüreğinde farklı anlamlara karışır.. yada o söylendiğinde hem saygı duyulur hem derin bir tebessüm yayılır ruhtan kalbe.. kalbten yüzlere.. çok az kelime böyle yanyana gelince hem insanı sonsuza kadar inandırır hemde yalancı ağızlarda insanı kandırır.. umarım sevdiklerin de seni çok seviyorlardır.. illa sev seversen er geç gerçek sevenlerden oluşanlar kalır yanında.. eş olarak.. arkadaş olarak.. dost olarak.. kardeş olarak.. illa ...

yaradılanı sev yaradan dan ötürü illa.. yüreklerine kulak var illa... duydukların anlatılmaz sır verme illa... ve verilenler istenmez ki her zaman ......illa sevdim..

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=7QAgT6eye5w[/youtube] Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim
Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa
Beklemedim illa beklemedim sevdim

Gölgelemedim bağını bahçesini
Günü güneşi örtmedim
Yapılanlar söylenmezki her zaman
Sömürmedim illa sömürmedim illa

Sömürmedim sevdim
Yapılanlar söylenmezki her zaman
Sömürmedim illa sömürmedim illa
Sömürmedim sevdim

İlla illa illa illa
İlla illa illa illa illa sevdim

Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim
Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa
Sır vermedim illa sır vermedim sevdim
Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa
Sır vermedim illa sır vermedim sevdim

Gölgelemedim bağını bahçesini
Günü güneşi örtmedim
Verilenler istenmezki her zaman
dilenmedim illa dilenmedim illa
Dilenmedim sevdim..

http://www.animaturk.com/cartoon/c08.gif y789

Umutlu 09-05-2007 10:33 PM

[youtube=425,350]CENuYcNUdkw[/youtube]

~Through the Rain~

sedam 10-05-2007 01:55 PM

insanlar hep sevgi ister, peşinden koşar sevgi damlacıkları için.. doymaz insanoğlu sevgiye, hep fazlasını ister .. peki hiç düşündükmü sevgi ne ister.. o da bi enerji formu olduguna gore ve benzer enerjiler de birbirini çektiğine göre ?? sevgide sevgi ister.. yetmez .. üstüne emek ister... hoşgörü ister.. saygı ister... riyaya tahammülü yoktur sevginin .. dürüstlük ister.. önemsenmek ister.. ve en önemlisi belkide sevgi sevgiyle çoğalıyorsa şayet paylaşım ister en derininden... paylastıgınız sevginin çoğalması dileğiyle...

sevgiler
seda...

etterna_ 10-05-2007 07:29 PM

Sana aşık olduğumdan değil "aşkım" deyişim. Seni seviyorum çünkü aşık değilim, seni seviyorum çünkü sen benim ruh eşimsin siirokul

yakamozdüşleri 11-05-2007 09:13 PM

Açmışım Nirvanayı diğer yandan su sesleri Nirvana Lounge ,Şimdi yazılmaz da ne zaman yazılacak bir yanda şırıl şırıl sesler eşim gelecek bekliyoruz çocuklarla boş oturmaktan iyidir değil mi yazalım biraz

Aşk dediniz de ...
Aşk bu anlatmaya dile kolay ama zordur çilesi sabır ister saygı ister fedakarlık ister sözcükler takat bulamaz yorulur da kalırlar yolun yarısında çil çil dökülürler kıyamam ziyan etmeye dayanamam bir zerresine bile hemen eğilir kaldırırım onları Saçlarında ak tellerine dünyaları veririm canımı katarım canına ve canlarına , kalbine yorgun ayaklarının altında eriyip giden yollar gibi uzanır merhametim fersah fersah dünyayı dolanır yine bana döner bitmesi imkansızdır kalbimdedir kökleri Su damlası olsan çiğ yaprağında güneş buharlaştırmasın diye seherlerde nöbet tutarım hiç usanmadan kara gözlerinde; sönmeyen ferin ışık olurum ;alnında ter olurum sildiğin , Aşk suretine bürünürüm kah tebessüm kah bir minik buse olurum dudaklarında hiç bir şey olamasam da emanetlerinde sıcacık ekmek kokusu olurum hiç soğumayan Sokaklarda seni gözleyen lamba olurum her köşebaşında senin beklediğin otobüslerin birinde bir hayal olurum ummadığın anda omzuna dokunan bir el olurum kapatırım gözlerini ben yanında olurum haberin yokken hayalimle Kulaklarında uğultu olurum bekleyişinle usanmış ve sabırsız derinlerden gelen öfkeli ; tasalarında omuzlarında el olurum mantar bağlamış ayaklarında terden kokmuş çorapların ;iş dönüşü ayağına uzattığım terlikler olurum Öfkende eğdiğim baş sevincinde neşen olurum Çipil gözlerinde sabahları en doğal hali ile sevgi çapağı ağız kokusu olurum Okuduğun gazetedeki dalmışlık dünyayı unutuş en sinirlendiğim ama şirince gülümsediğim umarsızlık olurum Çay kokusunda harman olurum her akşam beklediğim çocuk cıvıltılarında açtığım kapı olurum ve ben biriciğim yıllanan alışkanlığım değil asla aşkın zarif en saf en saydam hali olurum ...Bir kuğu olurum sakin göllerde bir ağaç olurum gölgeleri insan arayan bir toprak olurum güle can veren tomurcuklar patlatan bir fide olurum bir sac ocağında pişmiş bazlama olurum sevdalı esen yel olurum güneşin kavurduğu ten olurum , bazan ben gider yalnızca sen olurum...Biricik aşkım utananadam utananadam... siirokul

etterna_ 11-05-2007 09:21 PM

Ya süperr bu gulensmiley
yakamoz düşleri tam beni anlatıyo sanki ya yoksa ben aşıkmıyım acaba ki farkında olmadan blook
ben sevgi koydum adını ama dusun

yakamozdüşleri 11-05-2007 09:29 PM

Sevgili etterna senden ilham alıp büyüyüverdi içimden kopanlar ...
Ha sevgi ah aşk olsun içimizde akan sular iyilikle aktıktan sonra etterna :) Sonuçta aşk bir akar su sevgi berrak bir göl tercih bize kalmış :)
ışıltılar olsunda hale ışığında büyüleyen bizi sonra bir de bizi bırakmayan güzelliğe dair umutlarımız daha ne olsun ...Kalpte filizlenen her tomurcuk kabulumuz ... Bence sen de aşık olabilirsin :) ama çıtlatayım aşk biraz daha hercaidir sanki sevgi daha kalıcı gibi biz birleştirelim adını " sevgili aşk " olsun bu bizdeki kanatlandım mı ne uçuyorum ben blissy

etterna_ 11-05-2007 09:34 PM

Evet bu duygunun adını koyabilmemiz için kelimeleri baya bi zorlamak gerek yakamozdüşleri. Onun her şeyini seviyom ya utananadam "sevgili aşk" sevdim bu ismi öyle olsun. f678h

lalezar 11-05-2007 11:33 PM

· Kadifeden bir yafta koydun sürete ,..silkeledi attı bende olanı,silkeledikçe baktım ne yana düştü ruhum..göremedim nasıl kardın bu sen bu harcı?

· İnceldikçe incelen asi ruhum.. dagıldıkça toparlandı…döndükçe saplandı kaldı....…bu engin deryada bunaldım da sayamadım kaç sefer saldırdı bu yakaza ordusu??

· hücüm ettikçe zamansız,,toz duman bürüdü ufkumu...belki yıllar,belki asır öncesinde gelen yalnız bir haberdi ,dogru..bir not düştü kenara sesi kısılmış harfler,ne dediler duyamadım hakikat bahçesindeki bülbüller..onlar konuştukça ,pusuydu bu bana,kurulan bi oyun,düştü bir yana orda kenarda,yaşadı lakin gün’üm ...

· Çatal çatal batsa her an ,çarpsa ,nefesini çekse alsa……, bu, oyundu yalnızca oynanan senin çorak yurdunda..varlık sahnesine aniden çıktı da ,düşürdü bakışlarını ..…

· Ben çagırmadan geldi,dehşetengiz bir elçiydi...bazen söyledi bazen işaret etti.. bazen..idamımdı gelen…. sadece bu iki hece..…bu kagnısı kırık dünya’da idam da ne??

· Her idam can verdi bana.her nidaa’m idam gibi asıldı boynuma..gülleri solan o bahçede atılmış buldum bu canı…tozlanmış,harabe bir yerde yanılmış…

· Meger atılan bu can degil,senin harcınmış…yeniden karalım her canı canana..atalım..bu varlık ordusu,koşan dört nala,bu harcın atlılarıymış..

· İzlersen başın döner,can bi kere bulaştı toza dumana..

· Hem kahinin kehaneti ,hem abesin iştigali ,buldu deli bir mazhariyet kendine…her yerde eli ayagı kelepçeli gezen deli.bu kahinin en sıcak yareni..,

· …harca toprak gerek durma…aslımdan al,çamur olmadıysa daha…ruhum sen kardıkça tüllendi..her yakazada yeşillendi..o kadife süret her ışıkta şekil almada..

· Gece gündüz döndükçe sormada ,bu suretin aslı,ne zaman dönüşecek,kendi yokluğundan ne zaman sıyrılacak?..,görünmez oldum gayri….

· Süzülmez oldum baldan şekerden,geçemez oldum ince delikten…gene başladı küsmeler ,elsiz ayaksız gitmeler…

· Boş küfelerde bekler dururum,sırtla beni sözdinlemez huyum suyum..asi boynum vurulsa da bu küfede sonum; düşer kalırım, dibine ulaştıkça sözde varım,yok'ta dağım...

· Çözülmez bazı düğümler ,bu küfede eridi binler…ayakları dolaşan din’ler..dinleyen dinlemeyen içti ,ama sarhoş olan sadece bu küfedeki..içtikleri mi neydi?? sır şişesindeki demir leblebi.

· İki ayagı kırık beşikte salla bir sana bir sana..sen, beni bıkmadan çekip öpen yakaza..yumuşak yastıgımda dirilen ,hep burada diri ,hep burada kat’i fariza.

· Merhameti derya beldenin en acımasız piri..

· İster sil de, ister izle.. bu yaşları.Varlıgın tahakkümden ibaret ben de..sonuna kadar açtım kovanın azgını,gelmedi mi arıların ogul verme zamanı.??

· Tüm benleri müsavi kılan o müstagni ifade,.gelir dile...sen bu acı madeni demirci gibi dövdükçe…

· Sonsuza sarkıttıgım saçlarımdan çekip durma..

· En sonunda zahir oldu bu sahnede hancı ve de kapıcı..

· Bu elleri titreyen gözleri görmeyen kiracı,

· Bu azalar, bu arsız dilim.sözü yüklenen bu hamal bana yabancı.

· Döndürüp durdugun bu geceyarısı, bu siyah tüllerin neresinde ??

· Biraz senle yalnız bırak beni,hep sitemler hep dikenler gagaladı,

· Üstüme çakıldı kaldı hayaletin görmeyen gözleri,

Sıtmalar sardıkça buldum damar damar çektiğin beni..

25emel 12-05-2007 10:54 PM

çok güzeldi yazın lalezar.zevkle okudum teşekkürler 44

Umutlu 13-05-2007 06:08 PM

[youtube=425,350]2OHAmAlIlFE[/youtube]

...Öpünce anlıyorum ben seninle yaşıyorum günbirden beri kaç kere vuruluyorum...Birden bire hayatımın tümü oldun gecelerime gün gibi doğdun... utananadam

Umutlu 14-05-2007 11:54 PM

Aşk'ı Anlat Bana*

Öyle anlat ki, ilk kez aşık oluyormuşcasına garip bir heyecanla tanışayım yeniden...Öyle anlat ki, tüm bildiklerimi unutayım bir otel odasında ve yola çıkmak gelsin içindem. Trenleri düşüneyim, uçakları değil, ayışığı gölgesinde geceler yasemin koksun usulca, bir çakıl okyanusların yosununu taşısın avuçlarıma; görmediğim kentler benim olsun, konuşmadığım diller anadilim...Dar zamanlara nice dünyayı sığdırayım da, geniş zamanlarda bir telefon sesine tutsak kalayım... Aşkı anlat bana, öyle anlat ki, kalabalıklarda yalnız, yalnızlığımda kalabalık olayım; mutluluklardan ve mutsuzluklardan arınayım...Hep yağmur yağsın anlattığın aşkta, kapılar ardına kadar açılsın ve öyle unutulsun, akan bir tavan olsun çatı katında, terasta sardunyalar, sonra bir kedi olsun mutlaka, sokakta bulunup eve getirilmiş tekir bir kedi...

*Ben yazmadım üstüne üstlük kimin yazdığınıda bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
paylaşayım dedim sizlerle sung66

Umutlu 16-05-2007 12:58 AM

Sokak Kedisi(Nilüfer)

Gel yine küçüldü saatler

Zor benim işim bilemezsin

Kah sana boyanır gözlerim

Kah içimi bulutlar sarar

Can sana bölünür uykular

Ah seni çeker canım işte

Yoksun yoksun kaç gün ya

Vurgun yorgun derbeder

Bir buz gibi kış gecesinde

Bu sokak kedisi yapayalnız

Umutlu 16-05-2007 01:52 AM

[youtube=425,350]_gz5F1nxBMM[/youtube]

For Once in My Life... ::)

Umutlu 21-05-2007 11:18 PM

[youtube=425,350]tEZDDe1rEVw[/youtube]

...Sen yağmur ol ben bulut,sen yağmur ol ben bulut Maçka'da buluşalım...

Umutlu 22-05-2007 12:04 AM

[youtube=425,350]HaqKnwi52R4[/youtube]

Ömrümce heeep adım adım heryerde seniii araaadım
Ben kalbimdeeen başka yerde inan seni bulaaamadım
Kenarlardaa ,köşelerdeee ,kadehlerdeee ,şişelerdeee
Ben kalbimdeeen başka yerde inan seniii bulaaamadım
Ben kalbimden başka yerde inan seniii bu-la-maa-dııım!!!

25emel 22-05-2007 12:09 AM

uyyyyyy!!! ha uşağumm ben bu diziyi pek severdum vakti zamanında 44 yalnız ablanın seside hakkaten güzel be!!!... ne güzel söyledii maçka yollarıniii 25889 25889

hayalayaz 22-05-2007 12:26 AM

o abla çok yetenekli, çok yönlü bir bayan bende çok severim ve takdir edrim kendisini

Umutlu 22-05-2007 12:39 AM

[youtube=425,350]TUvdWeAgT4g[/youtube]

Söylemiştim sanaaa giiitme gönlünün sahiline,
Seni alırsaaa fırtına dayanamam yoookluğuna...

Umutlu 22-05-2007 01:26 AM

Zaman hızla ilerliyor,hayat denilen bu azgın nehir mutluluğa,mutsuzluğa,gözyaşına,gülümseyişe,düne,bu güne,yarına,hayallere,umutlara dair ne varsa katıp önüne götürüyor an'a inat...Hiçbişey için geç değil;içinde bulunduğumuz şu an herşey mümkün.Peki ya bu koca nehire dur demek,önüne set çekmek mümkün mü?O halde mümkün olduğunca portakal renkli mutlulukları,mavi umutları,şeker pembesi gülümseyişleri alıp götürsün yarınlara...Yarınlar bügün olduğunda dünlere dönüp keyifle yadedeceğimiz anılarımız kalır şu gökkubbede hoş bi seda misali...İyi geceler olsun hepinize;sevgiler sapkal89

Umutlu 03-06-2007 05:24 PM

[youtube=425,350]Om5QiTX47QI[/youtube]

My darling this I promise you!.. super sung66

Umutlu 03-06-2007 05:42 PM

[youtube=425,350]p_8lHc3yn90[/youtube]

İyi pazarlar olsun herkese!!! hismiley

gulenyuzum 04-06-2007 09:56 PM

ben kendimi cok seviyorum bencilmiyim neyim blook ama butun insanlarida cok seviyorum sevmek cok guzel bir duygu asik veyselin dedigi gibi guzelligin bes para etmez bu bendeki ask olmasa ben kendimi sevmesem kendim bes para etmezmiyim acaba? cokmu sacmaladim ne?

Umutlu 05-06-2007 12:49 AM

"Niceler sultandı,kraldı,şahtı
Benimle değişti talihi bahtı;
Yerle bir eyledim tac ile tahtı;
Akıl almaz hünerlerim var benim." der Cemal Safi...Üstad ne güzel dillendirmiş aşkın gücünü;Ey Aşk sen nelere kadirsin!Var mı senin gibisi şu cihanda!.. 128956

gulenyuzum 05-06-2007 06:44 PM

alk78 cok guzel guldurdun beni smil56

25emel 06-06-2007 01:08 AM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=_WgvJE3c5z4[/youtube] FERHAT GÖÇER CENNET en orjinal klip budur.:)

gulenyuzum 06-06-2007 08:43 AM

ağla ayyy cok guzel beni derinlere suruklede ben boyle sarkilar filan yapamiyorum art56art56

25emel 06-06-2007 05:15 PM

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
ağla ayyy cok guzel beni derinlere suruklede ben boyle sarkilar filan yapamiyorum art56art56

gulenuzum ben bu şarkıyı yapmadım ki smil56 hazır yapılı olanı bir nevi yer degiştirme yaptım smil56

gulenyuzum 07-06-2007 01:23 AM

smil56anladim canim aaa dunk56ben onuda bilmiyorum

hayatimdegisti 08-06-2007 01:24 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı

gulenuzum ben bu şarkıyı yapmadım ki smil56 hazır yapılı olanı bir nevi yer degiştirme yaptım smil56

Sizde şarki ekleyebilirsiniz..
Yapmaniz gereken
Önce www.youtube.com dan bir video bulmak..
O videonun linkini alip maus ile isaretleyip..Youtube tuşuna bastiğinizda video forumumuza eklenmiş olur..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bc/youtube.gif Sonra da hep beraber izleriz. kahvesmiley

Birde yeri gelmişken foruma smiley eklerken ilgili smileye tikladiktan sonra bir boşluk birakiniz yazi ile karismasin..
Mesela f678h bu smiley gözüküyor...Ancak boşluk birakmazsamf678h kod ile yazi karistigi icin smiley yazimda gözükmüyor..

Umutlu 12-06-2007 01:32 AM

[youtube=425,350]j3wJy9ort_I[/youtube]

................ sung66.............

Umutlu 12-06-2007 01:42 AM

[youtube=425,350]1lYc33_hRTE[/youtube]

956k u859 s456 blissy cilgin897 8977

gulenyuzum 12-06-2007 10:29 AM

tarkanmi hastasiyim smil56 su video eklemeyi birde ben deneyim isallah olur[youtube=425,350][/youtube]

gulenyuzum 12-06-2007 10:38 AM

galiba olmadi 88a

canozanyazar 12-06-2007 10:58 PM

sevmekmi dediniz....kalbim sızladı...müzikte tam benlik dökülecek diyorum için yapamıyorum sanki eskiden isteksizce vurulmuş kilitler..korkuyormuyum yoksa...belkide sadece büyük bi hazine buldumda kimsenin haberi olmasın diye sesimimi çıkarmıyorum...sadece bir kurşun saplanmış yüreğime geçmişten tek kanatla uçmaya çalışan güvercin gibi korkuyorum avcıların arasından geçmekten tek kolum ....yarın yüreğim....attın sandığın içine..gömdüm toprağın altına aşk tohumunu .......

çok güzel bi paylaşım teşekkürler herkeze ....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM.