Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Seni Çok Seviyorum! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1278)

25emel 13-06-2007 12:27 AM

Ynt: Seni Çok Seviyorum!

Alıntı:

canozanyazar Nickli Üyeden Alıntı
sevmekmi dediniz....kalbim sızladı...müzikte tam benlik dökülecek diyorum için yapamıyorum sanki eskiden isteksizce vurulmuş kilitler..korkuyormuyum yoksa...belkide sadece büyük bi hazine buldumda kimsenin haberi olmasın diye sesimimi çıkarmıyorum...sadece bir kurşun saplanmış yüreğime geçmişten tek kanatla uçmaya çalışan güvercin gibi korkuyorum avcıların arasından geçmekten tek kolum ....yarın yüreğim....attın sandığın içine..gömdüm toprağın altına aşk tohumunu .......

çok güzel bi paylaşım teşekkürler herkeze ....

gömdüm toprağın altına aşk tohumunu ....... derken kastettiğin hani filizlensin die yakında mahsul falan olamyı düşünüyorsundur umarım sapkal89.... zaman en iyi devadır ne iyleşmeyen yara dahi olsa... 44

canozanyazar 14-06-2007 04:37 PM

güzel tahmin nerden çaktın yahu smil56

Umutlu 25-06-2007 12:38 AM

[youtube=425,350]tMrQ2MjGK7o[/youtube]

............... utananadam..........

Umutlu 29-06-2007 01:24 AM

[youtube=425,350]p92xhEQQ1PI[/youtube]

956k wave uy897 cilgin897 s456 blissy onayi sung66

Ey site ahalisi,ey dostlar!Çok mutlu olursunuz,çok sevilirsiniz,çok gülersiniz,çok seversiniz inşallah...Başınızın üstündeki kara bulutların dağılması,tüm sıkıntılarınızı aşmanız umuduyla...Sağlık ve afiyetle geçireğiniz günler yaşamanız,gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin hayat bulması dileğiyle...Hepinize sevgilerimle... sapkal89 actionsmile

sessiz 01-07-2007 05:06 PM

**Aşığım Demekle Aşık Olunmuyor.

Aşk aşk diye inliyoruz durmadan,
Duygularımız akıp gidiyor satırlara,
Kelimeler,dizeler,şiirler,ardı sıra
Geçek aşk'ı yaşıyor muyuz acaba?

Şimdiki aklım olsaydı eğer,
Sorardım kendime,aşık olmadan önce
Bu güç,bu hırs,bu azim var mı diye.
Sorardım sevdiğime
Beni sevmek yürek ister,
Sende bu yürek var mı diye.

Aşığım demekle aşık olunmuyor,
Sevmek,ölesiye sevmek yetmiyor.
Sevgi karşılık ister,özveri ister.
Aşk verdiği kadarını almak ister.

Aşığım demekle aşık olunmuyor,
Bozulmuşsa terazinin bir kefe'si
Gelmiyorsa verdiğin sevgi geriye
Kabuslar görürsün tüm gecelerin de.

Aşığım demekle aşık olunmuyor
Çalışacaksın,üreteceksin,hep vereceksin.
Seviyorsa o da seni,senin sevdiğin gibi,
Elbet dönecektir sana,verdiğin sevgi.

Cemal Şimşek

25889

Umutlu 06-07-2007 05:27 PM

Gönlünün tercümanı oluyorsa dilindeki kelimeler ve o kelimeleri diline düşürenin ezelden beri varsa izi yüreğinde "aşığım demekle aşık olunuyor" biline! super

25emel 14-07-2007 12:04 PM

http://myimgs.net/images/lbbz.jpg .

25emel 14-07-2007 12:06 PM

http://myimgs.net/images/qqdh.jpg.

25emel 14-07-2007 12:09 PM

http://myimgs.net/images/apwm.jpg.

birtek 14-07-2007 08:32 PM

http://www.youtube.com/watch?v=dHcYD...elated&search=

FIkret KIZILOK - Bu kalp senı unuturmu

Yurtdısındayken bana bu sarkıyı armagan etmıstın

sımdı senın olsun 44

25emel 14-07-2007 09:08 PM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=dHcYD...elated&search=

FIkret KIZILOK - Bu kalp senı unuturmu

Yurtdısındayken bana bu sarkıyı armagan etmıstın

sımdı senın olsun 44

[youtube=425,350]dHcYDX4ho0k[/youtube]
ya benim güzel kardesim sunları neden açık yapıştırmıyon allah aşkına sung66 bu arada kim armagan etmişti ya hu 44 merak ettim sevincli

birtek 14-07-2007 09:12 PM

açık yapiştırmasını bilmiyorum şaşkın ozel mesajda atamıyorum soramadım kımseye blissy

( belki ) boşanacağım şuanda salonda oturan sevgili kocam 12389

25emel 14-07-2007 09:22 PM

ya papirusum benim güzel kardeşim nie sormuyorsun ne var bunda kafana takılan ne var sa sor sekerim bizlere bak hani mesela benim utanarak çıkan nesne var ya onun hemen alt tarafında 3 adet ufak işaret var. biri üye bilgilerini gösterir.diğerleri ile özel msj yada email atarsın zaten sen biraz kurcalayınca bulursun yok öyle hazıra konmak öyle şaşkın hoş hepsini anlattım ya neyse artık sevincli youtubeden ek yapıştırmaya gelince sakin olmak konu baslıgında nasıl yapılacagını daha bugün yazdım beeeeennnn sevincli oku oku oku!!! 789569 789569

25emel 14-07-2007 09:24 PM

ya sormayayım sormayayım dedim de dayanamadım yine ya madem hala seviyorsun neden boşanmayı kabul ediyorsun yokmu hiç ümit y789

birtek 14-07-2007 09:34 PM

amma zor actım bu sayfayı okumak ıcın yaa sıtedemı sorun var yoksa bendemı cok beklıyom acılmasını .

daha mahkemeye vermedık bırbırmızı ama pazartesi vercekmiş aslı cıkarsa 12389

sevıyorum tabıki. oda seviyor. ama bazen sevgi geride kalıyo ,insan öfkesine yeniliyor , sinirleyken agzından cıkan seyleri kulağı duymuyo. benımki biraz asabi agresif kendiside kabul ediyor ve düzeltemiyor kendini ve bana artık zarar verdiğini düşünüyor iyi bir eş olmayacagını dusundugu ıcın de hayatımdan cıkmak ıstıyor. Sakinliğimle onun yanında olmaya calısıyorum ama bazen dedikleri benide cıldırtıyo ve bende artık kendımı tutamıyorum ve gıt gıde onun gıbı oluyorum , ve ayrulıgın olması daha hayırlı dıye dusunmekten kendımı alamıyorum tuh788

ben bısey anlamadım o anlattıgın youtube eklemeden amma karısık yazmıssın beayaf dusun 2600

25emel 14-07-2007 09:44 PM

hayırlısı olsun papirüsum en güzeli ne ise senin için gelip seni bulsun ,seni yormadan umarım. youtube eklemeye gelince forum da yanıtlama sayfası ac bir tane simge olarak küçült sonra bir tanede youtubeden ekleyeceğin sayfayı ac. sonrada aşamaları teker teker uygulamaya calış bakalım. çok öptüm

birtek 14-07-2007 09:59 PM

[youtube=425,350]HpcOg1DeSb8[/youtube] neutrali5

oldumu ( bak v=HpcOg1DeSb8 yazmıştın sen )

birtek 14-07-2007 10:00 PM

olmamuş dur hpm1

25emel 14-07-2007 10:12 PM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
v=HpcOg1DeSb8 neutrali5

oldumu

khkh56 khkh56 khkh56 canım yaaa bak msjın üstünde degiştir var oraya tıkla yeniden dene bakalım.youtubeye tıkla [youtube=425350]***[/youtube] benim * koydugum yere v= den sonrasını kopyala yapıştır

birtek 14-07-2007 10:47 PM

[youtube=425,350]cnIGAdrDJuU[/youtube]

Bu sarkı Guzel arkadasım Emel senın ıcın gelsin clapping

25emel 14-07-2007 10:50 PM

youtubelerin arasına v= den sonrası yapıştırmamışsın ondan öyle görünüyor y789 sevincli

birtek 14-07-2007 10:54 PM

youtubeler ne bırde onu anlasam tam olacak gulensmiley

birtek 16-07-2007 01:23 PM

Sevda Kuşun Kanadında

Dag basında rastladım
Ak sakallı bırısıne
Bın yıllık bır halıya bın yıldan berı
Bagdas kurmus bır cınar gıbı

Sordum ona ask ne ustam
Hayatın sırrı ne
Tepeden tırnaga asıgım ben
Koskoca bır hayat var onumde

Sevda, kusun kanadında
Urkutursen tutamazsın
Okse ıle sapanla
Vurursunda saramazsın

Hayat sırrının suyunu
Cesmelerden bulamazsın
Ansızın bır delı caydan
Icersınde kanamazsın

[youtube=425,350]bzQwhpiiuqI[/youtube]

Umutlu 22-07-2007 12:06 AM

[youtube=425,350]Ba7FTSaUnZ8[/youtube]

Yolun açık olsun turnam özgürsün!
Günü gece basar bazen, gönül gözün görsün...

fato09 22-07-2007 01:13 AM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=yBqUFxCgKYE[/youtube] biraz nostalji yapalım utananadam

Umutlu 04-08-2007 02:17 AM

[youtube=425,350]c2-bFFeB7oo[/youtube]

Sen bir ömre bedelsin!...
Nurlar içinde yat... sapkal89

Umutlu 04-08-2007 02:33 AM

[youtube=425,350]kDSdCWsL3SY[/youtube]

Mihrabım diyerek ben sana yüz vurdum...
Gönlümün dalında bir yuva kurdum...
Sevgilim demeyi öğretemedim!

eylulx 04-08-2007 02:38 AM

Ynt: bu siiri yillardir cok seviyorum

cok uzun zaman oldu ve ben bu siiri hic unutmam ne zaman birini acimasizca yargilayan yada yargilanan bir insan gorsem ona okurum bu siiri belki anlar belki anlamz ama okuurm iste.saarini unuttum bile ama icerigini hic unutmadim.siznle paylasmak istedim

hem sanik hem yargic rolunu birak
aslolan yasanandir
dogayi dusunsene bir
ne kimseyi suclar
ne sucludur bir basina
ve herkesin omru kendisinin hem dogrusu hem yanlisidir
ve unutma ki...
insan olume ancak anilarini goturur

Umutlu 10-10-2008 06:17 PM

Bu Bir Hasret Yazısıdır, Bu Bir "Seni Çok Özledim Mektubudur" *

Bu bir hasret yazısıdır,bu bir seni çok özledim mektubudur. Bu özlemenin,sensiz hiçbir şeyin tadı olmuyorun yazısıdır.Yokluğundan bıktım, duvarları yumrukluyorum. Gecelerle kavgalıyım, gündüzlerle aram iyi değil. Sensiz yaşadığım dünya, açık bir hapishane gibi gelmeye başladı bana. Bu kocaman açık hapishanede sensiz yaşama cezası çekiyorum. Bu ceza hangi suça kesildi, kim verdi bu hükmü ve ne zaman bitecek bu ceza bilmiyorum. Yokluğunu bilmek, hissetmek, daha uzun bir süre gelmeyeceğinin bilincinde olmak katlanılmaz bir acı veriyor bana.

Sensiz bu şehirde sürgünde gibiyim. Kendi şehrimde kendi evimde sürgündeyim. Bir yer bulabilir miyim acaba senden bir iz taşımayan. Bir an, bir zaman yaşayabilir miyim içinde senin silüetin olmayan. Hayatımın her parçasına ince ince sızarken, nasıl da farkında değildim, artık sensiz bir dünyadan tat almayacağıma.

Siyah, simsiyah bir dünya bıraktın giderken ardında. Sesini duydukça grileşiyor dünyam, seni göremiyorum ki beyaza kavuşayım. Giderken bütün renklerini götürdün bu şehrin. Sana mavi güller aldığım, turuncu günlerimizi özledim. Sana hesapsız kitapsız sürprizler yapmayı, beğendiğin her şeyi sana almayı özledim.

4 mevsim kış, 365 gün gece,24 saat karanlık bu şehir. Güneş yerine her sabah hüzün doğuyor, yağmur yerine hüzün yağıyor, bulutlar siyah, karlar siyah....

Saatim seni en son gördüğüm dakikada durdu. Bir daha da kurmadım. Ben hala trende sana öpücük kondurduğum andayım. O tren hiç kalkmadı ve sen hiçbir yere gitmedin. Sen hala camdan bana bakıyorsun ve ben o ufak bankta seni izliyorum, sessiz sedasız....

Gel, çabuk gel. Gelmezsen çıldıracağım. Gelmezsen sabahlara kadar günlerce yazacağım. Bir geceliğine gel, bir dakikalığına, saçlarından bir kere öpeyim seni sonra bir ömür daha beklerim seni.

Uzun yazılarını seviyorum, uzun yaz diyordun ya.. İşte sana büyük bir aşkın, uzun bir hasretin, bitmeyen, eksilmeyen bir sevdanın, bir hasret yazısı, bir iç kanaması... Yazıp da gönderemediğim mektuplarımın, aklımdaki binlerce kelimenin, kimselere anlatamadığım duygularımın, kontrol edilmeyen arz-ı hali....

*Yazan:Cihan Yavuz

stubborn 18-10-2008 04:44 PM

Alıntı:

Umutlu Nickli Üyeden Alıntı
Sen sözcükleri ölümsüz kılansın...
Sen umudun,
Sen aşkın,
Sen özlemin,
Sen hayatın adısın...
Şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum,
Herkez duysun diye...
Hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı,
Ve sevdam hiç kimseyi
Senin kadar yaşatmadı...

...Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancakkk!..
Cümle alem duysun Seni Ne Çok Sevdiğimi!!! cilgin897

[youtube=425,350]_-XODVof4l4[/youtube]

super bende sonuna kadar katılıyorum aşkımmm senı çok ama çokkk seviyorummmmmmmmmmmmmmm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM.