Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

Megavolt 29-03-2010 01:19 AM

Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592199)
merhaba TR ance meditsyonunu bugün indirdim ve dinledim.benim hissettiklerim hızlı kalp atışaları,rahatlamış bi zihin ve hafifleme hissi oldu,teşekkürederim ellerine sağlık.peki meditasyonu kulaklıkla veya kulaksızsız dinleme gibi bi tavsiyen varmı yada daha faydalı olasbilmesi için yapabileceğimiz başka şeyler?

Önceki sayfalarda açıklamış ama TR-ance uzun zamandır görünmüyor ortalarda. Kulaklıkla dinliyoruz , sırtüstü yatarken daha etkili, ya da belden yukarısı dik olacak şekilde oturmak ta olabilir. 3 günde bir kullanmamızı önermişti (çakraların fazla aktif olması sorun yaratabileceğinden). Sabahları uykudan uyanır uyanmaz kullanılması daha etkili olabilir. Bu tip mp3 leri kalp sorunu olanların dinlemesi sakıncalı olabilir.Ayrıca Buna benzer bir mp3 veya programı 2 saat ara vermeden kullanmıyoruz.

Neyse forumun özeti olmuş oldu en azından :)))))))
sevgiler

cymbella 29-03-2010 06:52 PM

dinlerken gözümün önünde falezli bi deniz kenarına inmiş bi helikopter canlandı.helikopterin sesi.yarattığı rüzgarın sesi,bi de dalgaların sesi zaten birden fazla ses duyduğunuz için bende canlanan tablo bu:)))ellerine sağlık TR ance

cymbella 29-03-2010 06:57 PM

saol megavolt hızır gibi yetiştin yine:))))cevapları okuyodum ama hepsini okuyamadım uykum geldi:)))bildiğim kadarıyla bi kalp problemim yok ama biraz ürkütücü geldi heyecanlandım belki o yüzden olmuştur.bu özet niteliğindeki açıklaman için teşekkürederim ellerine sağlık :)))

Megavolt 29-03-2010 08:25 PM

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592341)
saol megavolt hızır gibi yetiştin yine:))))cevapları okuyodum ama hepsini okuyamadım uykum geldi:)))bildiğim kadarıyla bi kalp problemim yok ama biraz ürkütücü geldi heyecanlandım belki o yüzden olmuştur.bu özet niteliğindeki açıklaman için teşekkürederim ellerine sağlık :)))

Ne demek efendimy789 çok fazla bilgi var hepsini okumak çok uzun zaman alıyor. Hatırladığım ne varsa yazıyorum o yüzden , daha okuyacak bi sürü konu var enerjin onlara kalsın biraz dedim. her gün yeni bi konu açılıyor , elimden geldiğince okuyorum , faydalı olduysam ne mutlu bana blissy

sevgiler

kinetix 01-04-2010 02:47 PM

Şu an dinliyorum , teşekkürler. Bu helikopter sesiyle askerlik anılarımı hatırlattınız gururlandım bir anda actionsmile

cymbella 01-04-2010 02:54 PM

hadi yaa ben de pek tırstım ilk dinlediğimdey789

derya88 01-04-2010 05:59 PM

bende yeni indirdim ve dinledim bende farklı birşey olmadı ama rahatlama var gibi teşkkürler...

berilhazan 19-04-2010 11:19 AM

bende dinledim o an değişik bir şey hissetmedim
fakat sabah uyandığımda çok açık ve net rüyamda gördüklerim gözümün önündeydi
hala renkler görüntüler aklımda...
gördüklerimden biraz endişe duydum.....

Houner 19-04-2010 03:34 PM

çakraları açmak için sadece bu yeterlimidir yada yardımcı olarakmı aydınlatırsanız iyi olur

ufuk35 20-04-2010 09:59 PM

inmiyor arkadaşlar yardımcı olun lütfenn

sebastin 20-04-2010 10:34 PM

peki bir sualde bulunmak istiyorum!

diyelim ki çakralarımın hepsini açtım. bunun bana ne gibi olumlu etkileri olur, bana ne fayda sağlar? bunu geliştirerek ne gibi mucizelere tanık olabilirim?

bilgi verirseniz sevinirim!

saygılar...

derya88 20-04-2010 10:43 PM

çakra açımı ile ilgili bilgiler, faydaları sitede mevcut. formları okuyun detaylı bilgiler var

shengay 03-07-2010 01:01 PM

Ya arkadaşlar şu linki yenileyebilirmisiniz lütfen. Bütün alternatif linkleri denedim hepsi hata veriyor sad456

newroses 03-07-2010 01:04 PM

İNDİRMEDEN DİNLE

Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

zahiri 03-07-2010 07:38 PM

tesekkurler indiriyorum bi sorun yok:-)

tuuba_2883 03-07-2010 09:47 PM

henüz dinleyen oldumu bilmiyorum ama ben dinlediğim zaman ayaklarımda bi karıncalanma hissettim sanki.yorumlarınızı bekliyorum

inferius 28-07-2010 06:43 PM

hemen indiriverdim
çok teşekkürler
bu gece yatmadan önce dnliycem ve tkileri hemen buraya yazıcam inş.
::)

x-men33 28-07-2010 07:45 PM

arkadaşlar rapide felan upload etseniz olmaz mı?

ben indiremiyorum

XXI 28-07-2010 08:55 PM

x-men33 linkte sorun yok. download butonuna basın istenilen doğrulama kodunu yazın ve indirmeye başlayın. bu kadar basit:)

x-men33 28-07-2010 09:53 PM

Alıntı:

XXI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759614)
x-men33 linkte sorun yok. download butonuna basın istenilen doğrulama kodunu yazın ve indirmeye başlayın. bu kadar basit:)

Olmuyor en az 20 kere denedim sadanim. Dediklerini aynen yapıyorum ama olmuyor. Bakıyorum engelleyen birşeyler mi var diye de baktım yok hayır. Geri sayım yapıyor sonra yeniden doğrulama kodu istiyor. Download a yine basıyorum indirmiyor yine.

elisya 28-07-2010 11:35 PM

Ben şimdi denedim.. Sanki rüzgarlı ,ve fırtınalı, gökgürültülü bir havada bir helikopter gitmeye çalışıyormuş gibi geldi.
Bende sadece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanmalar oldu o kadar... Bu normal mi?
herkesde sanki daha yoğunmuş gibi geldi. yada benim bütün çakralarım kapalı.. hiç birine ses mes işlemiyo mu?
ay nasıl açıcam ben bunları peki? ağla2

XXI 29-07-2010 09:45 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759627)
Ben şimdi denedim.. Sanki rüzgarlı ,ve fırtınalı, gökgürültülü bir havada bir helikopter gitmeye çalışıyormuş gibi geldi.
Bende sadece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanmalar oldu o kadar... Bu normal mi?
herkesde sanki daha yoğunmuş gibi geldi. yada benim bütün çakralarım kapalı.. hiç birine ses mes işlemiyo mu?
ay nasıl açıcam ben bunları peki? ağla2

senin için upload ettim kardeş buyur hotfile linki.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Çakra Açıcı.rar

inferius 29-07-2010 12:31 PM

dinledim daha ilk 5 dk sında gözlerm devrilivrdi...:D
ahahha uyuyakalmışım (yada şu bilgisayarı yatarak kullanmamalımıyım neyim :P )

elisya 29-07-2010 06:04 PM

Alıntı:

XXI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759645)

peki şimdi bunu dinlersem açılacak mı çakralarım.
Aslında dengem bozulur diye de korkuyorum. Dinleyen oldumu bunu hiç ne tür tepkiler veriyor.. bilen var mı...? yada sadece uyku mu yapıyo
Çakralar açıldığında uykumuz mu geliyo..? Ordan mı anlıcaz açıldığınız ?
( Her gün uyuyoruz açılmıyo mu ? sevincli)

inferius 29-07-2010 08:56 PM

arkadaşlar gün içinde ne düşündüysem yaşadım ...sevincli
abartmıyorum gerçekten kimi düşündüysem aradı msj attı yolda karşılaştım..
duru görü ve duru işiti için çalışıyorum birde çakra açma meditsayonu dinliyorum
bunlarla bir alakası olabilir mi?dusun2dusun2
yoksa sadece şanslı günümdemiyim??
blook

elisya 29-07-2010 10:09 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759756)
arkadaşlar gün içinde ne düşündüysem yaşadım ...sevincli
abartmıyorum gerçekten kimi düşündüysem aradı msj attı yolda karşılaştım..
duru görü ve duru işiti için çalışıyorum birde çakra açma meditsayonu dinliyorum
bunlarla bir alakası olabilir mi?dusun2dusun2
yoksa sadece şanslı günümdemiyim??blook

evet aslında bunu bugün bende yaşadım. Bugün kuzenimi düşündüm ve aradım. oda bugün beni aklından geçirmiş beni arayacakmış.. acaba bu çakra açma meditasyonundan mı oluyo.. Ama dün hiç bişi hissetmemiştim yani karıncalanmalar dışında..
Yarım saat önce gene dinledim. bu sefer gene karıncalanmalar oldu ama sanki bittikten sonra kollarımda ve başımda bir ağırlık oldu daha geç düzeldim..
okuduklarımdan mı etkilendim yoksa çakra açmamdan mı anlayamadım.. Her gün yapmayın diyolar.. Ama ben daha hiç bir çakramı açmadım ki rt67

x-men33 29-07-2010 11:06 PM

Alıntı:

XXI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759645)

Çok teşekkürler 25889smileydance

inferius 29-07-2010 11:11 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759763)
evet aslında bunu bugün bende yaşadım. Bugün kuzenimi düşündüm ve aradım. oda bugün beni aklından geçirmiş beni arayacakmış.. acaba bu çakra açma meditasyonundan mı oluyo.. Ama dün hiç bişi hissetmemiştim yani karıncalanmalar dışında..
Yarım saat önce gene dinledim. bu sefer gene karıncalanmalar oldu ama sanki bittikten sonra kollarımda ve başımda bir ağırlık oldu daha geç düzeldim..
okuduklarımdan mı etkilendim yoksa çakra açmamdan mı anlayamadım.. Her gün yapmayın diyolar.. Ama ben daha hiç bir çakramı açmadım ki rt67

çok sevindim eğer bunlar bu telkinle alakalıysa harika bir durum..
aslına bakarsan diğer trlüde harika y789
birde sana nilgün ün meditasyonunu tavsiye ederm ondada imgelemeyle daha rahat anladımsuperxy

elisya 29-07-2010 11:22 PM

inferius; aslında nil gün nün kitaplarını yeni okumaya başladım. Hatta hayatımı değiştirmeye yeni başladım diyelim y789 Nilgün nün hangi kitabı ?

ya bide bu çakra açma işini gene yapabilirmiyiz ? yada açmak için başka bi yöntem mi denesek ..

ben çakralarımı nasıl açıcam hala bulabilmiş değilim. :(

inferius 29-07-2010 11:28 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759781)
inferius; aslında nil gün nün kitaplarını yeni okumaya başladım. Hatta hayatımı değiştirmeye yeni başladım diyelim y789 Nilgün nün hangi kitabı ?

ya bide bu çakra açma işini gene yapabilirmiyiz ? yada açmak için başka bi yöntem mi denesek ..

ben çakralarımı nasıl açıcam hala bulabilmiş değilim. :(

nilgünün telkinini sana veriyim birazdan actionsmile
bn henz hiç bi kitabını okumadımsadanim eyer önerirsen seve seve okurumsapkal89
ben bu sabah dinledm yarın dinlemiycem ..yani 2 güne 1 diye düşündüm
ama bahsettiğim nilgünün meditasyonunu hergn yapıyorum
uzanıyorum bir güzel içm huzur doluyorgirlhahagirlhaha
birde şunu uygulaya bilirz kanımca...

inferius 29-07-2010 11:31 PM

mantralar ile çakra açmak
1-) Tüm çakralar nedir ne değildir yerleri bilinmeli
2-)İmajasyon nedir ne değildir önemini bilmeli ve imajasyon çalışmalarını tam bitirmiş ve harika bi imajasyona sahip olmalı yoksa önüne gelen öyle çakra açamaz sadece düşünmek yetmez..

Örnek.. Kök çakranın bulunduğu yerde varolduğunu imajine etmemiz gereken bir simge vardır. Bu simge kök çakranın simgesidir , Daha sonra mantrasını söylerken simgeyi kök çakrada imajine ediyoruz

Mantra titreştirilirken son harfi uzatılarak nefes yettiğince söylenir.

Simgeyi imajine etmek de tam olarak bu mantrayı titreştirerek söylerken olmalıdır. Nefes alınır, çakrada baskı hissedilir, mantra titreştirilerek ve uzatılarak söylenir, söylenirken de çakranın üzerinde olduğunu hayal ettiğimiz sembolü görmeye-hissetmeye çalışırız işte bunların hepsini yapınca bir tür yapmış oluyoruz

İŞTE ORTALAMA 95-100 KEZ YAPILMALIDIR BİR ÇAKRA İÇİN ..

ÇAKRALARIN MANTRALARI

KÖK ÇAKRA: LEM (LEMMMMM şeklinde söylenir)
İKİNCİ (Savadhisthana) ÇAKRA: VEM (VEMMMMMMMMMM)
SOLAR PLEXUS ÇAKRA: REM (REMMMMMMMMMMM)
KALP ÇAKRA: YEM (YEMMMMMMMMMMMM)
BOĞAZ ÇAKRA: HEM (HEMMMMMMMMMMMM)
ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRA: AM (AMMMMMMMMMMMMM)
TAÇ ÇAKRA: AUM (AUMMMMMMMMMMMM)
y789

umarım faydalı olabilmişimdir
teşekkürlersapkal89

elisya 29-07-2010 11:35 PM

inferiuscuğumm günlüğüme yazdıklarını okudum :) çok sağol 956k burdan sesleneyim sana dedimgirlhaha azmettim bende açacam bu çakraları
ama senin yazdıklarından sonra galiba çakralarla ilgili hiç bişi bilmediğimi farkettim dusun2
Ne renkleri, ben hiç bişi farketmedim, sen çakralarının kapalı olduğunu nasıl anladım? ben bu konuda bişi göremedim bu sitede
( yada o kadar çok konu var ki atlamış olabilirim sad456 )

elisya 29-07-2010 11:38 PM

hahaha harikasın yahuusevincli daha sorumu bitirmeden cevabı yazmışsın.. bu da mı çakralardan kaynaklanıyor acep ? :)))

inferius 29-07-2010 11:58 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759790)
hahaha harikasın yahuusevincli daha sorumu bitirmeden cevabı yazmışsın.. bu da mı çakralardan kaynaklanıyor acep ? :)))

ahaha çok hoşsungirlhahagirlhaha

bak burda bir konu açtım

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post759796

yavaş yavaş kapcaz bu işi girlhahagirlhaha

_aYsE_ 30-07-2010 12:14 AM

ben bıraz once dınledım yaklasık 25 dakıkasını zaten yarım saat ayaklarımda ve avuz ıclerımde uyusma oldu saq ve sol kolumda aqır bır aqırlık oldu kaldıramadım sandım bı ara uyandım ama yerımden kalkmak ıstemedım nasıldı dersenız yoqun bır qun qecırdım ve uzerıne cok quzel qıttı qercektende ama yrqun olduqum ıcın daha cok uyuyasım qeldı tabı o ayrı...:)

tolgaasya 30-07-2010 02:39 PM

Unutmayın; “hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır.”

Hepimiz sınırsız bir güç ile birlikte yaşıyoruz. Tüm dünya, aynı fizik kurallarına bağlı. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın, hangi ülkede olursanız olun çekim yasası sizinle birlikte. Çekim yasası kişilere bağlı çalışmaz, değer yargıları yoktur, neyin iyi yada neyin kötü olduğu ile ilgilenmez. Yasa düşündüğünüzü çekersiniz demektedir. Bu yüzden düşünce yapımızı hep iyiyi, güzeli düşünecek şekilde yapılandırmalıyız.

İnsanoğlu vaktinin büyük bir kısmını düşünerek geçiriyor. Araştırmacılar günde 60.000 farklı düşünce üretebileceğimizi söylüyor. Biriyle konuşurken, televizyon izlerken, gazete olurken, ya da müzik dinlerken sürekli düşünüyoruz. Geçmişteki anılarımızı düşünüyoruz, geleceğe dair planlar yapıyoruz. Düşünmediğimiz bir an bile yok Hatta bilinçaltımız, uykuya dalmadan önce düşündüklerimiz üzerinde çalışmaya devam eder. En çok düşündüğünüz şey karşınıza çıkacaktır. Unutmayın yaşamınızdaki her koşul değişebilir.

gokksu 30-07-2010 04:04 PM

...

Örnek.. Kök çakranın bulunduğu yerde varolduğunu imajine etmemizgereken bir simge vardır. Bu simge kök çakranın simgesidir , Daha sonra mantrasını söylerken simgeyi kök çakrada imajine ediyoruz

Mantra titreştirilirken son harfi uzatılarak nefes yettiğince söylenir.

Simgeyi imajine etmek de tam olarak bu mantrayı titreştirerek söylerken olmalıdır. Nefes alınır, çakrada baskı hissedilir, mantra titreştirilerek ve uzatılarak söylenir, söylenirken de çakranın üzerinde olduğunu hayal ettiğimiz sembolü görmeye-hissetmeye çalışırız işte bunların hepsini yapınca bir tür yapmış oluyoruz

peki bu semboller nelerdir?

inferius 30-07-2010 04:41 PM

http://2.bp.blogspot.com/_Oorfq6HyR1...0/cakralar.jpg

http://www.auraenergyphotos.com/images/chakras.jpg

semboller bunlar daha belirginini araştırıyorum bulursam paylaşırım
hayırlı forumlar...superxy

arca 30-07-2010 05:57 PM

Ellerine sağlık...

tolgaasya 31-07-2010 11:19 AM

Güzel bir paylaşım. Elinize, emeğinize sağlık.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 AM.