![]() |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bunu unuttum birde ben yıllardır baş ağrsı çekmem hele uyundumunda yataktan hiç baş ağrısıyla kalkmadım çok şükür ama bu sabaha başımın ağrısına uyandım bunuda merak ediyorum hismiley |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba serenity benim bi sorum olucak;ingilizce kelimeleri ezberlemek çalışma yapıyorum hangi dalga daha etkili;mesela hem uyurken dinlemek hem de uyanıkken dinlemek için ing kelimelerin altına hangi dalgayı fon müziği olarak kullansam daha etkili olur?bi de bu dalgaları nerden bulabilirim? sevgiler,saygılar smiliyface |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Bende Baş Ağrısı yaptı neutrali5 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba siteyi incelemeye bir süre ara vermiştim ve sizden gelen mesajlar sonucunda tekrar incelemeye başladığımda bu linke ulaştım ve diğerlerinde olduğu gibi bunu da indirdim ve özellikle akşamları yatmadan önce dinlemeye başladım. Kesinlikle rahatlatıcı etkisi var ve ne kadar gergin olursam olayım bunu dinlerken sakin bir uykuya geçtiğimi söylemeliyim. Bugün ilk defa gündüz dinledim. Çünkü içimde çözemediğim bir gerginlik ve heyecan dalgası vardı ve hepsi karnımda toplanmıştı sanki tıkalı gibi. Bunu dinledim ve ve içimdeki sıkıntının ve gereksiz heyecanın yerini sakinliğin aldığını söylemeliyim. Dinlemeye başladığımda içim titriyordu ve dışarı çıkacakmış gibi içimden bir şeyler hızla akıyor gibiydi. Fakat şimdi sakin ve bir şeyler gitmiş gibi... Ne güzel değilmi.... yine de sormak istiyorum.. İçimdeki bu akma hissi doğalmı... başladığımda çok hızlı ve heyecanlı biterken sakin.... |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Yorumlarda Bulunan Herkese Çok Teşekkür Ederim.. Fakat Diğer Arkadaşlarda BeLirLi Yorumlarda BuLunurlarsa Çok iyi OLurlar Çünkü Bende Kendimi Geliştirmem Gereken Noktaları Görebileyim.. smiliyface Herkese SevgiLer... |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba serenity ben daha önce iki kere dinledim ikisinde de 2-3 gün dalgalanma yaptı. acayip tırstım bu durumdan, acaba bu da telknilerin ilk günleri gibi kasıyor mu sadece ben de mi öyle oldu? |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // gül bakalım son gülen iyi güler dlckrn |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // thumbsanim |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba. Çakralarınızın açıldığını nereden anlıyorsunuz? dusun |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // belli oluyor zaten, insanda bir farkındalık oluyor. çevreyi daha iyi hissediyorsun. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Ya öğrenme ömür boyu sürer derler ya kesinlikle doğru,ben burda neler neler öğreniyorum,çakraymış,reikiymiş,meditasyonmuş benim hiç bilmediğim şeyler Alfa beta dalgaları okuyunca hemen atladım gulensmiley O dalgaların bende çok olumlu etkileri var İndiriyorum,iniyor inecek bisiklet Düzeltme: Ve indi,yazarken bir taraftan da dinliyorum İlk açıldığında korktum dedim nooluyo :) Bir arkadaşaın motor benzetmesi yerinde olmuş,aynen öyle sesler geliyo Bunu kulaklıkla mı dinlemek gerekiyor Daha önce dediğim gibi alfa beta dalgalarının bende olumlu etkileri oluyor,bunları 1-2 saat aralıklardan sonra dinliyorum Şimdi bunu dinliyorum,ve kafamı taşıyamıyorum,ensemde de ağrı oldu,çok ağır geldi bana, sigrt56 |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // ben de indirdim..indiriken herhangi bi sorunla karşılaşmadım.... bunu yarın sabah uynınca dinlemeyi düşünüyorum...daha da yeni tibet in gençlik iksiri kitabını okudumorda çakralarla ilgili az da olsa bilgi edinmiştim..bu da üstüne ii olacak sanırım..inşş...şimdi 25,59 sn sürüo günde 1 defa dinlememiz gerekio..ya da 3 günde bir mi...nasıl olck merak ediorum...çakraların oldugu bölgeleri daha net mi hissdiyoruz..ağrı duygusu mu oluo..daha mı rahatlıyoruz bu ağrı hisssinden sonra....hiç bişey hissetmemeihtimali var mı... şaşkın |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // vala bu soruların cevabınıalınca gerçekten çok mutlu olacağım.. smiliyface |
Selam.. Sizin Sorularınızın Cevabı Geçmiş Sayfalarda Yanıtlandı Fakat Ben Genede Tekrar Tekrar Yazayım.. coffe2 - Evet Kesinlikle Kulaklıkla Dinleyin.. Aksi Takdirde Kuru Gürültüden Öteye Gitmez.. - Bu Çalışmayı 3 Günde Bir OLmak Üzere Bir Kere Dinleyin Aksi Takdirde Çakralarınız Çok ÇaLışabilir Ve Hiç Ummadığımız Tepkimeler Doğurabilir.. Kısacası Dengeyi Sağlamanız İçin 3 Günde 1 Dedim.. - Bu Çalışmayı Sakin Ve Gürültüsüz Bir Yerde Uzanarak Dinlemenizide Tavsiye Ederim Etki Açısından.. Rahatlık Temeldir Binaural Dalgalardan Randıman ALabilmek İçin.. Dahada Sorunuz Varsa Cevaplamaya Hazırım.. SevgiLEr.. |
Selam.. Çakraların Açılması Hissi Genellikle Vücudunuzun Rahatlamasıyla Anlaşılıyor.. Fakat Belirli Enerji Sorunlarınız Varsa Bu Rahatlama Hissi Biraz Daha Uzun Sürede Tezahür Edebilir.. Birde Bu Etkiler Genellikle Dinledikten Birkaç Saat Sonra Dahada Etkisini Gösterebiliyor.. Diğer Sorularınızada Cevap VErdim Bir Önceki Mesajımda.. SevgiLer.. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // çok teşekkür ederim ilginize... 956k t678 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bende de denedim..belim ağrıyorr..ama bi de dün biraz harek et yapmştım ondan da olailir..tam olarak kestiremiyorum..25,59 dakidanın 20 dakikasında uyuyakalmışım zaten..dank diye bi sesle uyandım..bişyler hissedilio ama şu an tam olarak tanımlayamıyorum.. sapkal89 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Merhaba Serenity, Eserin için çok teşekkürler. Ben bugün uyguladım. Başlangıçta başımda, sonra alnımda birtakım hisler oldu. Üçüncü göz bölgesinde ışık gördüm. Sonra etki yavaş yavaş enseme doğru kaydı. Arada bir süreyi hatırlamıyorum. En son baldırlarımda ağırlık hissettim. İşlem bittikten sonra da kendimi çok ağırlaşmış ve yorgun hissettim. Acaba sence doğru yoldamıyım? Teşekkürler Sevgiler ve saygılar |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // paylasimin icin cok tesekkürler emegine yüregine saglik alk78 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // güzel bir çalışma herkese tafsiye ederim..teşekurler |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Emeğine sağlık..Ben de dinledim ama kulaklıksız dinlediğim için bi faydası olmadı sanırm sad456 Yarın sabah kulaklıkla bi daha dinlicem smiliyface |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bugün indirdim. yarın sabah dinleyeceğim. tüm çakralarımın tıkalı olduğunu düşünüyorum. sonuçlardan haberdar ederim. teşekkürler Serenity, emeğine sağlık alk78 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Matriks enerjisi çakra mp3 ünün ardından bunu dinleyebilirmiyiz? Yoksa sadece birini mi dinlemeliyiz? |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // üç gün birer kere uyanır uyanmaz dinledim. şimdi birer gün arayla dinliyoeum. ilk gün harikaydı. günüm çok güzel geçti. kendimi harika hissettim.sırt ağrısı yaşadım bir kaç gün. sonra geçti. çok başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. tekrar teşekkürler Serenity. |
ya simdi cok tembelsiniz deme hayal abla nolur. bu cakra ve deap peat olaylarini kesinlikle uygulama karari aldim. iki sorun var. 1. si senin de dedigin gibi cakralarla ilgili okadar cok bilgi var ki kafam allak bullak oldu. konu zaten cok kafa karistirdigi icin uygulama kismi da bir okadar zor oluyor bu da 2. sorun. cakralar icin bir meditasyonun en iyisi oldugunu düsünürken bu sayfaya ulastim. simdi indirdim ve henüz denemedim. ama telkinler benzeri bisey bu imgeleme vs yok. ama senin hazirladigin 2 mediyi de cok uzun zamandir uyguluyorum ve faydasini da cok gördüm. burdaki en fazla tecrübeye sahip kisiler arasinda olduguna göre cekim yasasini icin hazirladigin medi ile ayni mantikta bir medi yapilamaz mi cakralar icin. ve ayrica deap peat e gelince sanirim onu anlamam icin önce eft yi cözmek gerek. yanlis mi düsünüyorum bilemedim. haddimi astiysam cok özür dilerim |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // 1 haftadır deniyorum... olumlu yanlarını hissediyorum... güne başlarken tavsiye ederim |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.. Soruları OLan Arkadaşlar OLmuş OnLarada Özel Mesajla Cevap Vereceğim.. ;) SevgiyLe KaLın.. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Dedim herkes dinliyo ben de eksik kalmayım 44 İlk geçen hafta pazar dinledim.. Vapur bekliyodum sıkıldım dinlemeye başladım, sonra vapura bindim vs.Tabi ki etki olmadı. Sonra çarşamba akşamı dinledim. Forumda gezinip sağa sola msj yazarken.. Gene bişey olmadı.. En sonunda hakkını vere vere dinlemeye kara verdim.. terli345 Perşembe gece yatmadan önce dinledim.. Sırtüstü ve hareketsiz bu sefer utananadam Sonuna doğru uyumuşum bitince uyandım.. Bi ağırlık bi ağırlık uykuya dalıverdim.. Sonra cuma yatmadan önce gene dinleyim dedim.. Gene süper bi ağırlık çöktü..uyudum sonrasında.. uykulusmile Bir de dedim gündüz dinlemek nasıl olur gündüz tavsiye ediliyor. C.tesi yani bugün bi saat önce dinledim.. Bi de kendimi iyi hissetmiyodum o nedenle de akşamı bekleyemedim.. Kendimi yataktan zor kaldırdım valla.. uykulusmile Valla bu beni böyle uyutacaksa her gece dinleyim.. Uyuyamama rahatlayamama sorunum var.. 2 gündür gayet iyi uyudum ttli3 Ama dinç mi uyanıyosun derseniz onu bilmiyorum dusun Genelde enkaz gibi uyanırım ama pek öyle uyanmadım gibi.. Ama üzerimde gene tatlı bi ağırlık vardı. Sabahları dinlersem vay halime Ofiste horlamaya başlarım herhalde aa34 Acaba bu ağırlık hissi iyiye mi işaret? dusun Bi de herkes maşallah enerji dolarken niye ben uyuyom dlckrn |
SeLam.. Tabiki Herkeste Aynı Etkiyi Göstermeyebilir.. Fakat Bence Doğru Yoldasınız.. Bende de İlk Gün Biraz Ağırlık Hissi Yapmıştı Ama Dikkate Almamıştım Pek.. :) Kısacası Muhtemel Bir Etki OLacağını Düşünüyorum.. SevgiyLe KaLın.. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Serenity bi şey daha sorabilir miyim? Hani demişsin ya hergün dinleyen kafayı çizebilir utananadam Bi süre hergün dinleyip sonra 3 günde 1 e indirsek olur mu? Mesela 1 hafta hergün dinlesek ya da ne bileyim var bunun bir rakamı? Ya ben çok uykusuzluk çekiyorum da bu süper uyuttu beni utananadam Vereceğin cevapla da gün konusunu burda kapatcam ttli3 Bi de delirmeye başlasam farkeder miyim rt67 |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // hehe bu konuyu görür görmez tabiki geç görmüşüm utananadam hemen indirdim yani dün ve dinliyorum fırsat buldukça gerçektende böle nasıl desem bi ağırlık gellio sonra ayaklardan başlayarak her yerin sanki uyuşuyor. değişik bir duygu gerçekten inşallah bi etkisi olur.gerçi uyuştuktan(uyuşturucu gibi smiliyface )sonra enerji gelio birden. Ani ve güçlü bir enerji sanki hiç bitmeyecekmiş gibi oluo ama inanın fazla sürmüyor... smiliyface |
Sanırım insan kendi kendine ayarlayabilir. Yani biraz dengelendiğini hissedince azaltılabilir. Mesela ben dengelenmek nedir bilmemekle beraber, dinleyince sadece küp gibi uyuyorum wave 4 gün üstüste dinledim.. Yalnız benim gibi delirir miyim diye kafanıza takacaksanız 3 günde 1 dinlemenizi öneririm. Çünkü 4.günümde dinlerken kendi kendime deliriyo muyum deliriyo muyum diye 35 kez sorduktan sonra, delirmedim ama bi hayli gerildim!!! >:( Ve sesini çok açmamanızı tavsiye ederim.. Ben o kadar çok açmışım ki duyduğum sesler beni çok korkuttu.. Etkisi azalacak diye kalkıp sesini de kısamadım.. 44 Sonra gerginlikten ve korkudan uyuyamayıp yarım yamalak öğrendiğim EFT'yi uygulamaya çalıştım korkum geçsin diye.. Sabaha kadar da uyuyamadım.. sadanim Makul bir seste dinleyince gerçekten rahatlatıyor.. Aslında depresyonumun daha derin olduğu zamanlarda gerçekten de delirir miyim diye bir korkum vardı utananadam Sanırım tam geçmemiş onu da görmüş oldum utananadam |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // khkh56 |
çok sağol güzel paylaşım956k ama bi zararı olmazmı acaba bunların merak ediyorum |
Bende dinledim iki kez üstüste ..Başımda birazcık agırlık hissi oldu o kadar .Herhangi bir agrı olusmadı.Ama uykumuda getirmedi.Burnum bogazıma kadar hafif bir sekilde yandı ilkinde.İkincisinde daha kuvvetli bir yanma hissi olustu.Sanki boyle mentollu keskin bir seker ataarsınız agzınıza yanar gibi oldu..Bu kadar ama yoksa acılmadı cok üzülürümmm niye boyle oldu ağla2 bel agrısı falanda olusmadı kı bende |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 PM. |