Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

hadiya 19-07-2008 09:36 AM

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

bunu unuttum birde ben yıllardır baş ağrsı çekmem hele uyundumunda yataktan hiç baş ağrısıyla kalkmadım çok şükür ama bu sabaha başımın ağrısına uyandım bunuda merak ediyorum hismiley

ametist 03-08-2008 04:44 PM

merhaba serenity benim bi sorum olucak;ingilizce kelimeleri ezberlemek çalışma yapıyorum hangi dalga daha etkili;mesela hem uyurken dinlemek hem de uyanıkken dinlemek için ing kelimelerin altına hangi dalgayı fon müziği olarak kullansam daha etkili olur?bi de bu dalgaları nerden bulabilirim?
sevgiler,saygılar smiliyface

nightmare 17-08-2008 12:24 AM

Bende Baş Ağrısı yaptı neutrali5

CeM 17-08-2008 01:03 AM

Alıntı:

nightmare Nickli Üyeden Alıntı
Bende Baş Ağrısı yaptı neutrali5

Bence etkili oluyo günde 1 kez dinlemeni öneririm super

hamiyet 19-08-2008 02:42 PM

merhaba
siteyi incelemeye bir süre ara vermiştim ve sizden gelen mesajlar sonucunda tekrar incelemeye başladığımda bu linke ulaştım ve diğerlerinde olduğu gibi bunu da indirdim ve özellikle akşamları yatmadan önce dinlemeye başladım.
Kesinlikle rahatlatıcı etkisi var ve ne kadar gergin olursam olayım bunu dinlerken sakin bir uykuya geçtiğimi söylemeliyim.
Bugün ilk defa gündüz dinledim. Çünkü içimde çözemediğim bir gerginlik ve heyecan dalgası vardı ve hepsi karnımda toplanmıştı sanki tıkalı gibi. Bunu dinledim ve ve içimdeki sıkıntının ve gereksiz heyecanın yerini sakinliğin aldığını söylemeliyim.
Dinlemeye başladığımda içim titriyordu ve dışarı çıkacakmış gibi içimden bir şeyler hızla akıyor gibiydi. Fakat şimdi sakin ve bir şeyler gitmiş gibi...
Ne güzel değilmi....
yine de sormak istiyorum.. İçimdeki bu akma hissi doğalmı... başladığımda çok hızlı ve heyecanlı biterken sakin....

TR-ance 25-08-2008 03:32 PM

Yorumlarda Bulunan Herkese Çok Teşekkür Ederim.. Fakat Diğer Arkadaşlarda BeLirLi Yorumlarda BuLunurlarsa Çok iyi OLurlar Çünkü Bende Kendimi Geliştirmem Gereken Noktaları Görebileyim.. smiliyface

Herkese SevgiLer...

Novos 02-09-2008 10:33 PM

merhaba serenity ben daha önce iki kere dinledim ikisinde de 2-3 gün dalgalanma yaptı. acayip tırstım bu durumdan, acaba bu da telknilerin ilk günleri gibi
kasıyor mu sadece ben de mi öyle oldu?

CeM 02-09-2008 10:50 PM

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
merhaba serenity ben daha önce iki kere dinledim ikisinde de 2-3 gün dalgalanma yaptı. acayip tırstım bu durumdan, acaba bu da telknilerin ilk günleri gibi
kasıyor mu sadece ben de mi öyle oldu?

khkh56 art56art56

Novos 02-09-2008 10:52 PM

gül bakalım son gülen iyi güler dlckrn

CeM 02-09-2008 10:54 PM

thumbsanim

turunç 02-09-2008 11:44 PM

merhaba. Çakralarınızın açıldığını nereden anlıyorsunuz? dusun

Novos 02-09-2008 11:45 PM

belli oluyor zaten, insanda bir farkındalık oluyor. çevreyi daha iyi hissediyorsun.

AZARRATH 05-09-2008 12:02 PM

Ya öğrenme ömür boyu sürer derler ya kesinlikle doğru,ben burda neler neler öğreniyorum,çakraymış,reikiymiş,meditasyonmuş benim hiç bilmediğim şeyler

Alfa beta dalgaları okuyunca hemen atladım gulensmiley

O dalgaların bende çok olumlu etkileri var

İndiriyorum,iniyor inecek bisiklet

Düzeltme: Ve indi,yazarken bir taraftan da dinliyorum

İlk açıldığında korktum dedim nooluyo :) Bir arkadaşaın motor benzetmesi yerinde olmuş,aynen öyle sesler geliyo

Bunu kulaklıkla mı dinlemek gerekiyor

Daha önce dediğim gibi alfa beta dalgalarının bende olumlu etkileri oluyor,bunları 1-2 saat aralıklardan sonra dinliyorum

Şimdi bunu dinliyorum,ve kafamı taşıyamıyorum,ensemde de ağrı oldu,çok ağır geldi bana, sigrt56

sessiz 05-09-2008 12:53 PM

Alıntı:

HAKAN Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde cakraları tarayıp açık olup olmadığı hakkında bilgi veren bir makinaya girdim tepe ve kök cakrası kapalıydı :( İnşallah bunu dinledikten sonra düzelir

nasıl bişey bu makina çok ilginç geldi...

sessiz 05-09-2008 01:35 PM

ben de indirdim..indiriken herhangi bi sorunla karşılaşmadım....
bunu yarın sabah uynınca dinlemeyi düşünüyorum...daha da yeni tibet in gençlik iksiri kitabını okudumorda çakralarla ilgili az da olsa bilgi edinmiştim..bu da üstüne ii olacak sanırım..inşş...şimdi 25,59 sn sürüo günde 1 defa dinlememiz gerekio..ya da 3 günde bir mi...nasıl olck merak ediorum...çakraların oldugu bölgeleri daha net mi hissdiyoruz..ağrı duygusu mu oluo..daha mı rahatlıyoruz bu ağrı hisssinden sonra....hiç bişey hissetmemeihtimali var mı... şaşkın

sessiz 05-09-2008 01:37 PM

vala bu soruların cevabınıalınca gerçekten çok mutlu olacağım.. smiliyface

TR-ance 05-09-2008 02:54 PM

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Ya öğrenme ömür boyu sürer derler ya kesinlikle doğru,ben burda neler neler öğreniyorum,çakraymış,reikiymiş,meditasyonmuş benim hiç bilmediğim şeyler

Alfa beta dalgaları okuyunca hemen atladım gulensmiley

O dalgaların bende çok olumlu etkileri var

İndiriyorum,iniyor inecek bisiklet

Düzeltme: Ve indi,yazarken bir taraftan da dinliyorum

İlk açıldığında korktum dedim nooluyo :) Bir arkadaşaın motor benzetmesi yerinde olmuş,aynen öyle sesler geliyo

Bunu kulaklıkla mı dinlemek gerekiyor

Daha önce dediğim gibi alfa beta dalgalarının bende olumlu etkileri oluyor,bunları 1-2 saat aralıklardan sonra dinliyorum

Şimdi bunu dinliyorum,ve kafamı taşıyamıyorum,ensemde de ağrı oldu,çok ağır geldi bana, sigrt56

Selam..

Sizin Sorularınızın Cevabı Geçmiş Sayfalarda Yanıtlandı Fakat Ben Genede Tekrar Tekrar Yazayım.. coffe2

- Evet Kesinlikle Kulaklıkla Dinleyin.. Aksi Takdirde Kuru Gürültüden Öteye Gitmez..
- Bu Çalışmayı 3 Günde Bir OLmak Üzere Bir Kere Dinleyin Aksi Takdirde Çakralarınız Çok ÇaLışabilir Ve Hiç Ummadığımız Tepkimeler Doğurabilir.. Kısacası Dengeyi Sağlamanız İçin 3 Günde 1 Dedim..
- Bu Çalışmayı Sakin Ve Gürültüsüz Bir Yerde Uzanarak Dinlemenizide Tavsiye Ederim Etki Açısından.. Rahatlık Temeldir Binaural Dalgalardan Randıman ALabilmek İçin..

Dahada Sorunuz Varsa Cevaplamaya Hazırım..

SevgiLEr..

TR-ance 05-09-2008 03:01 PM

Alıntı:

..pride.. Nickli Üyeden Alıntı
ben de indirdim..indiriken herhangi bi sorunla karşılaşmadım....
bunu yarın sabah uynınca dinlemeyi düşünüyorum...daha da yeni tibet in gençlik iksiri kitabını okudumorda çakralarla ilgili az da olsa bilgi edinmiştim..bu da üstüne ii olacak sanırım..inşş...şimdi 25,59 sn sürüo günde 1 defa dinlememiz gerekio..ya da 3 günde bir mi...nasıl olck merak ediorum...çakraların oldugu bölgeleri daha net mi hissdiyoruz..ağrı duygusu mu oluo..daha mı rahatlıyoruz bu ağrı hisssinden sonra....hiç bişey hissetmemeihtimali var mı... şaşkın

Selam..

Çakraların Açılması Hissi Genellikle Vücudunuzun Rahatlamasıyla Anlaşılıyor.. Fakat Belirli Enerji Sorunlarınız Varsa Bu Rahatlama Hissi Biraz Daha Uzun Sürede Tezahür Edebilir.. Birde Bu Etkiler Genellikle Dinledikten Birkaç Saat Sonra Dahada Etkisini Gösterebiliyor.. Diğer Sorularınızada Cevap VErdim Bir Önceki Mesajımda..

SevgiLer..

sessiz 05-09-2008 05:29 PM

çok teşekkür ederim ilginize... 956k
t678

sessiz 06-09-2008 01:03 PM

bende de denedim..belim ağrıyorr..ama bi de dün biraz harek et yapmştım ondan da olailir..tam olarak kestiremiyorum..25,59 dakidanın 20 dakikasında uyuyakalmışım zaten..dank diye bi sesle uyandım..bişyler hissedilio ama şu an tam olarak tanımlayamıyorum..
sapkal89

Quanta 18-09-2008 02:45 PM

Merhaba Serenity,

Eserin için çok teşekkürler. Ben bugün uyguladım. Başlangıçta başımda, sonra alnımda birtakım hisler oldu. Üçüncü göz bölgesinde ışık gördüm. Sonra etki yavaş yavaş enseme doğru kaydı. Arada bir süreyi hatırlamıyorum. En son baldırlarımda ağırlık hissettim. İşlem bittikten sonra da kendimi çok ağırlaşmış ve yorgun hissettim. Acaba sence doğru yoldamıyım?

Teşekkürler

Sevgiler ve saygılar

sonbahar 02-10-2008 01:58 AM

paylasimin icin cok tesekkürler emegine yüregine saglik alk78

yukselertekin 05-10-2008 09:37 AM

güzel bir çalışma herkese tafsiye ederim..teşekurler

phantomm 02-11-2008 09:02 PM

Emeğine sağlık..Ben de dinledim ama kulaklıksız dinlediğim için bi faydası olmadı sanırm sad456 Yarın sabah kulaklıkla bi daha dinlicem smiliyface

ruhsal 02-11-2008 10:31 PM

bugün indirdim. yarın sabah dinleyeceğim. tüm çakralarımın tıkalı olduğunu düşünüyorum. sonuçlardan haberdar ederim. teşekkürler Serenity, emeğine sağlık alk78

rockistanblues 07-11-2008 11:08 PM

Matriks enerjisi çakra mp3 ünün ardından bunu dinleyebilirmiyiz? Yoksa sadece birini mi dinlemeliyiz?

ruhsal 08-11-2008 12:44 AM

üç gün birer kere uyanır uyanmaz dinledim. şimdi birer gün arayla dinliyoeum. ilk gün harikaydı. günüm çok güzel geçti. kendimi harika hissettim.sırt ağrısı yaşadım bir kaç gün. sonra geçti. çok başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. tekrar teşekkürler Serenity.

heal 13-11-2008 12:47 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar

nette bir yığın sitede hangi çakralarınız kapalı hangisi açık diye bir yığın saçmalık var...taç çakranız( başınızın üzeri) ile kök çakranız( genital bölge ve makat arası) arasında omurganız boyunca akan ve bizlerin orta kanal dediğimiz kanaldan güçlü bir enerji akışı vardır..çakralarımız bu kanal üzerinde sıralanmıştır ve enrjilerini bu kanaldan alırlar...eğer bu kanal boyunca herhangi bir öakramız kapalıysa...tüm enerji akışı mommok demektir ve biz yaşamıyoruz..öyleyse..yıllarca yaptığım şifacılıkta, görerek veya hissederek edindiğim deneyimlere göre..çakra kapanması diye bir şey söz konusu değil..dengesizliği sözkonusu..ayrıca bir yada iki çakra üzerine yoğunlaşmak..çakra dengesini sağlamıyor..çakra dengesini sağlamak için yapmanız gereken mediler ve çalışmalar var..sitede onları bulup çalışın ve zinhar tek bir çakraya veya 2 çakraya odaklanmayın..her zaman hepsiyle birden ilgilenin saygılı sevgiler

öncelikle bu sorular icin yanlis sayfami emin degilim ama yeri gelmisken uzun zamandir kafamda olan biseyi dile getirmeden duramadim:

ya simdi cok tembelsiniz deme hayal abla nolur. bu cakra ve deap peat olaylarini kesinlikle uygulama karari aldim. iki sorun var. 1. si senin de dedigin gibi cakralarla ilgili okadar cok bilgi var ki kafam allak bullak oldu. konu zaten cok kafa karistirdigi icin uygulama kismi da bir okadar zor oluyor bu da 2. sorun. cakralar icin bir meditasyonun en iyisi oldugunu düsünürken bu sayfaya ulastim. simdi indirdim ve henüz denemedim. ama telkinler benzeri bisey bu imgeleme vs yok. ama senin hazirladigin 2 mediyi de cok uzun zamandir uyguluyorum ve faydasini da cok gördüm. burdaki en fazla tecrübeye sahip kisiler arasinda olduguna göre cekim yasasini icin hazirladigin medi ile ayni mantikta bir medi yapilamaz mi cakralar icin. ve ayrica deap peat e gelince sanirim onu anlamam icin önce eft yi cözmek gerek. yanlis mi düsünüyorum bilemedim.

haddimi astiysam cok özür dilerim

ziyaretcixy 13-11-2008 04:03 PM

1 haftadır deniyorum... olumlu yanlarını hissediyorum... güne başlarken tavsiye ederim

TR-ance 13-11-2008 05:47 PM

Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.. Soruları OLan Arkadaşlar OLmuş OnLarada Özel Mesajla Cevap Vereceğim.. ;)

SevgiyLe KaLın..

awayy 15-11-2008 03:42 PM

Dedim herkes dinliyo ben de eksik kalmayım 44
İlk geçen hafta pazar dinledim..
Vapur bekliyodum sıkıldım dinlemeye başladım, sonra vapura bindim vs.Tabi ki etki olmadı.
Sonra çarşamba akşamı dinledim. Forumda gezinip sağa sola msj yazarken..
Gene bişey olmadı..
En sonunda hakkını vere vere dinlemeye kara verdim.. terli345

Perşembe gece yatmadan önce dinledim..
Sırtüstü ve hareketsiz bu sefer utananadam
Sonuna doğru uyumuşum bitince uyandım..
Bi ağırlık bi ağırlık uykuya dalıverdim..

Sonra cuma yatmadan önce gene dinleyim dedim..
Gene süper bi ağırlık çöktü..uyudum sonrasında.. uykulusmile

Bir de dedim gündüz dinlemek nasıl olur gündüz tavsiye ediliyor.
C.tesi yani bugün bi saat önce dinledim..
Bi de kendimi iyi hissetmiyodum o nedenle de akşamı bekleyemedim..
Kendimi yataktan zor kaldırdım valla.. uykulusmile
Valla bu beni böyle uyutacaksa her gece dinleyim..
Uyuyamama rahatlayamama sorunum var..
2 gündür gayet iyi uyudum ttli3
Ama dinç mi uyanıyosun derseniz onu bilmiyorum dusun
Genelde enkaz gibi uyanırım ama pek öyle uyanmadım gibi..
Ama üzerimde gene tatlı bi ağırlık vardı.

Sabahları dinlersem vay halime
Ofiste horlamaya başlarım herhalde aa34

Acaba bu ağırlık hissi iyiye mi işaret? dusun
Bi de herkes maşallah enerji dolarken niye ben uyuyom dlckrn

TR-ance 16-11-2008 10:57 AM

Alıntı:

awayy Nickli Üyeden Alıntı
Dedim herkes dinliyo ben de eksik kalmayım 44
İlk geçen hafta pazar dinledim..
Vapur bekliyodum sıkıldım dinlemeye başladım, sonra vapura bindim vs.Tabi ki etki olmadı.
Sonra çarşamba akşamı dinledim. Forumda gezinip sağa sola msj yazarken..
Gene bişey olmadı..
En sonunda hakkını vere vere dinlemeye kara verdim.. terli345

Perşembe gece yatmadan önce dinledim..
Sırtüstü ve hareketsiz bu sefer utananadam
Sonuna doğru uyumuşum bitince uyandım..
Bi ağırlık bi ağırlık uykuya dalıverdim..

Sonra cuma yatmadan önce gene dinleyim dedim..
Gene süper bi ağırlık çöktü..uyudum sonrasında.. uykulusmile

Bir de dedim gündüz dinlemek nasıl olur gündüz tavsiye ediliyor.
C.tesi yani bugün bi saat önce dinledim..
Bi de kendimi iyi hissetmiyodum o nedenle de akşamı bekleyemedim..
Kendimi yataktan zor kaldırdım valla.. uykulusmile
Valla bu beni böyle uyutacaksa her gece dinleyim..
Uyuyamama rahatlayamama sorunum var..
2 gündür gayet iyi uyudum ttli3
Ama dinç mi uyanıyosun derseniz onu bilmiyorum dusun
Genelde enkaz gibi uyanırım ama pek öyle uyanmadım gibi..
Ama üzerimde gene tatlı bi ağırlık vardı.

Sabahları dinlersem vay halime
Ofiste horlamaya başlarım herhalde aa34

Acaba bu ağırlık hissi iyiye mi işaret? dusun
Bi de herkes maşallah enerji dolarken niye ben uyuyom dlckrn

SeLam..

Tabiki Herkeste Aynı Etkiyi Göstermeyebilir.. Fakat Bence Doğru Yoldasınız.. Bende de İlk Gün Biraz Ağırlık Hissi Yapmıştı Ama Dikkate Almamıştım Pek.. :) Kısacası Muhtemel Bir Etki OLacağını Düşünüyorum..

SevgiyLe KaLın..

awayy 16-11-2008 08:51 PM

Serenity bi şey daha sorabilir miyim?
Hani demişsin ya hergün dinleyen kafayı çizebilir utananadam
Bi süre hergün dinleyip sonra 3 günde 1 e indirsek olur mu?
Mesela 1 hafta hergün dinlesek ya da ne bileyim var bunun bir rakamı?
Ya ben çok uykusuzluk çekiyorum da bu süper uyuttu beni utananadam
Vereceğin cevapla da gün konusunu burda kapatcam ttli3
Bi de delirmeye başlasam farkeder miyim rt67

ruhsal 16-11-2008 11:59 PM

Alıntı:

Serenity bi şey daha sorabilir miyim?
Hani demişsin ya hergün dinleyen kafayı çizebilir utananadam
Bi süre hergün dinleyip sonra 3 günde 1 e indirsek olur mu?
Mesela 1 hafta hergün dinlesek ya da ne bileyim var bunun bir rakamı?
Ya ben çok uykusuzluk çekiyorum da bu süper uyuttu beni utananadam
Vereceğin cevapla da gün konusunu burda kapatcam ttli3
Bi de delirmeye başlasam farkeder miyim rt67

çok tatlı sormuşsun khkh56 deneyen biri olarak ben de cevap vermek istedim. kişiden kişiye değişebilir. ben 3 gün boyunca her sabah dinledim. sonra iki günde bir şimdi ise üç günde bire düşürdüm. zararını görmedim. delirseydim kesin birileri "delirdin mi sen?" gibi tepkiler verirdi. ya da hep deliydim ben. blissy

TATAR AKAY 17-11-2008 07:04 PM

hehe bu konuyu görür görmez tabiki geç görmüşüm utananadam hemen indirdim yani dün ve dinliyorum fırsat buldukça gerçektende böle nasıl desem bi ağırlık gellio sonra ayaklardan başlayarak her yerin sanki uyuşuyor.

değişik bir duygu gerçekten inşallah bi etkisi olur.gerçi uyuştuktan(uyuşturucu gibi smiliyface )sonra enerji gelio birden. Ani ve güçlü bir enerji sanki hiç bitmeyecekmiş gibi oluo ama inanın fazla sürmüyor... smiliyface

awayy 18-11-2008 09:22 PM

Alıntı:

ruhsal Nickli Üyeden Alıntı

çok tatlı sormuşsun khkh56 deneyen biri olarak ben de cevap vermek istedim. kişiden kişiye değişebilir. ben 3 gün boyunca her sabah dinledim. sonra iki günde bir şimdi ise üç günde bire düşürdüm. zararını görmedim. delirseydim kesin birileri "delirdin mi sen?" gibi tepkiler verirdi. ya da hep deliydim ben. blissy

Teşekkür ederim canım sen de çok tatlısın.. ttli3
Sanırım insan kendi kendine ayarlayabilir. Yani biraz dengelendiğini hissedince azaltılabilir.
Mesela ben dengelenmek nedir bilmemekle beraber, dinleyince sadece küp gibi uyuyorum wave
4 gün üstüste dinledim..
Yalnız benim gibi delirir miyim diye kafanıza takacaksanız 3 günde 1 dinlemenizi öneririm.
Çünkü 4.günümde dinlerken kendi kendime deliriyo muyum deliriyo muyum diye 35 kez sorduktan sonra,
delirmedim ama bi hayli gerildim!!! >:(
Ve sesini çok açmamanızı tavsiye ederim.. Ben o kadar çok açmışım ki duyduğum sesler beni çok korkuttu..
Etkisi azalacak diye kalkıp sesini de kısamadım.. 44
Sonra gerginlikten ve korkudan uyuyamayıp yarım yamalak öğrendiğim EFT'yi uygulamaya çalıştım korkum geçsin diye..
Sabaha kadar da uyuyamadım.. sadanim
Makul bir seste dinleyince gerçekten rahatlatıyor..

Aslında depresyonumun daha derin olduğu zamanlarda gerçekten de delirir miyim diye bir korkum vardı utananadam
Sanırım tam geçmemiş onu da görmüş oldum utananadam

ruhsal 18-11-2008 11:30 PM

Alıntı:

Alıntı:

ruhsal Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkür ederim canım sen de çok tatlısın.. ttli3
Sanırım insan kendi kendine ayarlayabilir. Yani biraz dengelendiğini hissedince azaltılabilir.
Mesela ben dengelenmek nedir bilmemekle beraber, dinleyince sadece küp gibi uyuyorum wave
4 gün üstüste dinledim..
Yalnız benim gibi delirir miyim diye kafanıza takacaksanız 3 günde 1 dinlemenizi öneririm.
Çünkü 4.günümde dinlerken kendi kendime deliriyo muyum deliriyo muyum diye 35 kez sorduktan sonra,
delirmedim ama bi hayli gerildim!!! >:(
Ve sesini çok açmamanızı tavsiye ederim.. Ben o kadar çok açmışım ki duyduğum sesler beni çok korkuttu..
Etkisi azalacak diye kalkıp sesini de kısamadım.. 44
Sonra gerginlikten ve korkudan uyuyamayıp yarım yamalak öğrendiğim EFT'yi uygulamaya çalıştım korkum geçsin diye..
Sabaha kadar da uyuyamadım.. sadanim
Makul bir seste dinleyince gerçekten rahatlatıyor..

Aslında depresyonumun daha derin olduğu zamanlarda gerçekten de delirir miyim diye bir korkum vardı utananadam
Sanırım tam geçmemiş onu da görmüş oldum utananadam

aman aman iyi ki 40'a tamamlamamışsın deliriyorumları. hani 40 kere söylersen olurmuş ya... şaka bir yana fazla da sorgulamamak gerek bence. bir tabak yemek vücuda iyi gelri. hadi ikinci tabak da kabul edilebilir. ama üçüncü tabaktan sonrası vücuda zarar verir. beynimizin besinleri için de bu geçerli derim ben. kısık ses, yüksek ses meselesini de çok soğuk ve çok sıcak yiyeceklerin vücudumuza verdiği zararla örneklendirebiliriz. acıktım mı ne? smil56

awayy 18-11-2008 11:33 PM

khkh56

mavi*** 05-12-2008 10:23 PM

çok sağol güzel paylaşım956k ama bi zararı olmazmı acaba bunların merak ediyorum

melinaa 06-12-2008 01:47 AM

Bende dinledim iki kez üstüste ..Başımda birazcık agırlık hissi oldu o kadar .Herhangi bir agrı olusmadı.Ama uykumuda getirmedi.Burnum bogazıma kadar hafif bir sekilde yandı ilkinde.İkincisinde daha kuvvetli bir yanma hissi olustu.Sanki boyle mentollu keskin bir seker ataarsınız agzınıza yanar gibi oldu..Bu kadar ama yoksa acılmadı cok üzülürümmm niye boyle oldu ağla2 bel agrısı falanda olusmadı kı bende

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 PM.