Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

trance7 05-02-2009 07:16 PM

tşekkrler bende deniycem

eseslikori 07-12-2009 05:19 PM

Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

elinize sağlık ama ben acamadım yol gösterırsenız sevınırım... saygılar

nazendem 08-12-2009 09:20 PM

tşk indiriyorum.artık kulaklık edinmenin vakti geldi.

darkdays 09-12-2009 03:27 PM

dün indirmye çalıştım iniyordu son sn yede takıldı hiçbişi anlamadım tekrar deniyorum suan inşallah olur

darkdays 09-12-2009 03:51 PM

yine aynı yerde takıldı son saniyesinde taklıyor uyuz oldum altarnetif linkede baktım eror diyor nasıl indireceğim ben bunu

doris 09-12-2009 03:52 PM

YA arkadaslar kafama takıldı da, kulakla dinlenmediğinde hiç bir etksi olmuyomu yani... ben dün indirdim, dinledim normal pc hoparlörnden... biraz rahatlama hissettim sadece ve sonlara doğru basağrısı gibi.. kulaklıkla dinlemediğim için, acaba benmi öyle sandım... yani etki etmedi mi??? kafam karıstıdadusun2dusun24897

gurbetçi 09-12-2009 05:14 PM

Ya dinledim şimdi ama içime bir sıkıntı geldi ya ne tür bir faydası olucak çakra açılmalarının nekadar dinlemek gerekir cevaplarsanız sevinirim..

darkdays 09-12-2009 05:43 PM

yaa ben nasıl indiricemm yardım edebilirmi biri bnaa :(

Yilmaz 09-12-2009 11:33 PM

Ben bunu yatmadan önce dinliyordum, ve sürekli ayni görüntü ve durum, kapali bulutlu bir havada, yer yüzünde bir tek bile yesillik yok havada sonu gelmeyen bir yolculik gibi, süpermen gibi ucuyorum baskada bir sey olmuyor. Cakralari acacagi konusunda henüz tam bir kaniya varamadim. Fakat bir zararinida görmedi. Ugraslarin icin sagol.

gurbetçi 11-12-2009 12:20 PM

süper bişey bu =)

ozardage 13-12-2009 01:22 AM

TR-ance arkadaşım bunu telefona yüklesek olur mu,yoksa illa mp3 player mı olmalı.

Işıldayan Safir 13-12-2009 01:28 AM

böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı şuan indiriyorum evren seni karşıma tam zamanında çıkardı TR-ance bu konuyu sanırım daha önceden görmemiştim. Çok mutlu oldum teşekkür ederim güzel paylaşımın için

sevgili 14-12-2009 12:08 AM

arkadaşlar sizlerden ögrenmek istedigim,çakralarımızın açılması yaşantımızda bize ne gibi bir degişiklik saglayacaktır?şimdiden tşkkür ederim.sevgiyle kalın..

ask_ne_demek 14-12-2009 01:58 AM

konuyu ilk gördüğümde cok sevinip hemen indirdim ama sayfalarda gezip yorumları okudukca sevıncım azaldı çunku ılla kulaklıkla dınlenecek demıssınız benım kulaklıkla dınleme gıbı bı sansım olmuyor tlfda da o ozellık yok :( eğer ufacıkta bı umıt yoksa pcden dınleyerek boşuna kafa ağrımıyım ben hiç başlamıyım bu işe...Ve emeğinize sağlık gercekten işe yarıyor galıba arkadasların yorumlarına bakılırsa....

Işıldayan Safir 14-12-2009 01:01 PM

Arkadaşlar ben bu çakra açıcıyı çok bilinçsiz bir şekilde kullandım ve şiddetli uzun süren bir baş dönmesi karnıma ve sırtıma saplanan ağrılar gibi yan etkilerle karşılaştım. TR-ance'ın konunun ilk msjında yarım saat kadar dinleyin önerisini hiç dikkate almamıştım ve gün içinde aralıksız 9 saat kadar dinledim. Kapattıktan bi süre sonrada bahsettiğim etkileri yaşadım. Konu içindeki msjlarda yeterli uyarılar var ama dosyayı indirmeden önce bu msjları okumamıştım dolayısıyla biraz önce hepsini inceledim. Benim gibi aynı hataya kimse düşmesin diye bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.

Beyin Dalgaları (Alıntı)
Beyinden yayılan elektrik sinyalleri kafatasına bağlanan alıcılarla ölçülebiliyor. Elektroensefalogram (EEG) denen bir aletle ölçülen bu sinyallere "beyin dalgaları" deniliyor. Esas olarak 4 tür beyin dalgası var. Bunlar alfa, delta, teta ve beta ilk bulunan beyin dalgasına, Yunan alfabesinin ilk harfi olan alfa deniyor. Bu dalgalar, bir voltun milyonda biri kadar düşük bir voltaja sahip. Saniyede 10 kezsalınan alfa dalgaları bir görülüyor bir kayboluyor, yani sürekli mevcutta değiller. Örneğin, derin uykuda ya da aşırı heyecan durumlarında bu dalga neredeyse hiç yok. Alfa dalgaları, genellikle insanın rahat olduğu, çok fazla efor sarf etmediği durumlarda görülüyor. Delta dalgaları, uykunun derin evresinde ortaya çıkıyor. En fazla saniyede 4 kez dalgalanan delta dalgaları, en yavaş titreşen dalgalar. Teta dalgaları uykuya geçerken ya da uykunun ilk evrelerinde görülüyorlar. Bunlar biraz daha hızlı; saniyede 4-7 kez salınıyorlar. Beta dalgaları çok stresli durumlarda, kafamızı toplayamadığımız ve dikkatimizi veremediğimiz zamanlarda ortaya çıkıyor. Saniyede 13-40 kez salınan beta dalgaları alfa ve teta dalgalarından daha hızlı. Son yıllarda üzerinde çalışılan diğer bir dalga türü de "gama". Gama dalgaları saniyede 40 keztitreşiyor. Bu dalganın, algılama bilinç ve entelektüel düşüncenin kaynağı olduğu düşünülüyor.
Her bir dalga türü, bilinç durumunun bir aşamasıyla bağlantılı. Bu dalgalar arasında eşgüdümlü bir geçiş sağlanamazsa çeşitli sorunlar ortaya çıkıyor. Örneğin, gerektiği zamanda delta ve teta dalgaları oluşmazsa, kişide uykusuzluk sorunu bağlıyor. Arabanın viteslerine benzetilecek olursa, delta birinci, teta ikinci, alfa üçüncü ve beta dördüncü vites. Arabayı kullanırken nasıl her vitesin ayrı önemi varsa, her dalganın da kendine göre bir önemi var. Bu viteslerin geçişinin oldukça yumuşak olması gerekirken, durum her zaman böyle değil. Örneğin bir pazartesi sabahı, uykumuzun en derin yerinde delta dalgaları üretmekte olan beynimiz, alarmın çalmasıyla bir anda stresli bir güne başladığımızı hatırlayıp beta dalgaları üretmeye başlıyor. Bir fincan kahve sonrasındaysa alfa ve teta dalgalarını iyice baskılayıp beta dalgalarına kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz. Beynin zıt dalgalara ani geçişi, insanda stres yaratabiliyor. Alfa dalgaları günlük performansımızı artıran, beyni stresten koruyan ve genellikle yaratıcı olmamızı sağlayan dalgalar. Bu nedenle bu dalganın baskılanması insanda gerilim, yani stres oluşturuyor. Yaratıcılığımızı ve günlük hayatımızdaki performansımızı geliştirmek için delta dalgalarının artırılması gerekiyor. insanın kendisini rahatlatarak stresten uzak kalması, bu dalgaları artırıp performansımızı yükseltiyor.

Şimdi kısaca durumu özetlemek gerekirse Beyin dalgalarıyla ilgili alıntıladığım kısımda söz edilen beyin dalgaları arasında bu çakra açıcıyı aşırı dinlediğimizde bir sıkışma meydana geliyor ve bu da vücudumuza zarar veriyor. Yani şu şekilde uyanıkken beyin betada oluyor bunu dinlerken alfaya geçiyor uyanıkken dinlediğimiz zaman beyin dalgalarımız karışıyor alfaya mı geçsem betaya mı geçsem diye karar veremiyor. O nedenle TR-ance'ın daha önceden de belirttiği gibi yarım saat kadar dinlemeniz yeterlidir. Dinlerken vücudunuzu rahat bırakırsanız daha iyi olur yani uzanabilirsiniz. Ayrıca önerilen 3 günde 1 dinlemenizdir. Herkeste farklı etkileri var her gün dinleyenlerde var ama siz yine de tavsiye edilene uyun bence. Ayrıca benim gibi bütün gün hoparlörle kesinlikle DİNLEMEYİN. KULAKLIKLa ve sesini çok açmadan dinleyin. Eğer yanlış bir bilgi verdiysem kusura bakmayın.
Sevgiler.sapkal89

beyaz kebuter 26-12-2009 11:01 PM

hemen indirip dinliyorum buna o kadar ihtiyacım vardıki çok teşekkür ederim iyiki varsın

cicero 27-12-2009 11:56 AM

İndirirken yarıda hata verip kapanıyor , acaba elinde olan birisi yeniden upload edebilir mi?

TR-ance 27-12-2009 12:36 PM

Linki en kısa zamanda yenileyeceğim.. Sadece biraz sabır.. :)

SevgiLer..

care 27-12-2009 02:32 PM

Merhaba,
Soracagim soru acaba var mi diye tam 13 sayfa okudum ama yoktu bitmek bilmiyor hala 14-15 diye gidiyor sayfalar o yuzden sormaya karar verdim:)
Bende takinti sorunu var ve ilac tedavisi goruyorum yani antidepresan.birinci sorum: bunu dinlememin bir yan etkisi olur mu?
ikinci sorum ise:bir meditasyon yazisinda meditasyon yaparken kesinlikle ölümü akliniza getirmeyin ölebilirsiniz gibi bir sey okumustum ,malum takinti hastaligi oldugundanmidir nedir takildi kaldi ve bunu aklimdan cikaramiyorum :)yani tam tersine surekli aklimda olacakmis gibi geliyor ve korkuyorum,bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim,sevgiler...

TR-ance 27-12-2009 02:52 PM

Alıntı:

care Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576476)
Merhaba,
Soracagim soru acaba var mi diye tam 13 sayfa okudum ama yoktu bitmek bilmiyor hala 14-15 diye gidiyor sayfalar o yuzden sormaya karar verdim:)
Bende takinti sorunu var ve ilac tedavisi goruyorum yani antidepresan.birinci sorum: bunu dinlememin bir yan etkisi olur mu?
ikinci sorum ise:bir meditasyon yazisinda meditasyon yaparken kesinlikle ölümü akliniza getirmeyin ölebilirsiniz gibi bir sey okumustum ,malum takinti hastaligi oldugundanmidir nedir takildi kaldi ve bunu aklimdan cikaramiyorum :)yani tam tersine surekli aklimda olacakmis gibi geliyor ve korkuyorum,bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim,sevgiler...

Merhaba..

Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)

Meditasyon konusuna gelince ,

Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..

SevgiLer..

TR-ance 27-12-2009 02:56 PM

Link Yenilendi..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

care 27-12-2009 03:04 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576480)
Merhaba..

Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)

Meditasyon konusuna gelince ,

Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..

SevgiLer..

Degerli vaktinizden ayirip sorumu yeni bilgiler paylasarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum.. actionsmile

momismyhope 27-12-2009 04:21 PM

Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

ZEYNEP2 27-12-2009 04:46 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
ben de indirdim. dinlemeye başladım şu an başım çatlayacak gibi. sanırım bu iyi bir haber :)) çatlaya patlaya çakraları açcaz işte

TR-ance 27-12-2009 05:09 PM

Alıntı:

momismyhope Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576497)
Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

Merhaba..

Bence bir sorun yok.. Hatta belki daha iyi olabilir.. Çünkü çakraların dengelenmesi demek bir nevi enerjilerin en iyi frekansta yayılması demektir ki çekim yasasının zaten bir nevi dalga yasası olduğunu biliyoruz.. Bu sayede vibrasyonunuzda artış gözlenebilir ve isteklerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.. Fakat çakralarımı açacağım diye hırs yapıp bütün gün bu çalışmayı dinlerseniz o da abartı olur.. Unutmayın güç basitlikte yatar..

SevgiLer..

Yakut_21 28-12-2009 01:50 PM

sevgili tr-ance paylaşımın için çok teşekkürler.bazı mesajlarda baş ağrısı falan okuyunca biraz çekinerek dinledim ama bana çok iyi geldi sanırım.yani çakra açıcıyı dinlediğimdenmidir bilmem ama kendimi süper hissettim tüm gün956k ama yinede tavsiyene uyucam ve 3 günde bir dinlicem.tekrar teşekkürler bu güzel paylaşımın için

YESHAPPY 28-12-2009 02:38 PM

2008 de eklenmiş görünüyo nasıl oldu da ben bunu görmedim daha önce :S gerçekten ihtiyacım olan bu işte bu sıralar. Teşekkürler. Etkilerini yazarım

tuxedo_mask 28-12-2009 02:43 PM

Teşekkürler, güzel çalışma indiriyorum hemen :)

gnm77 30-12-2009 08:53 AM

Bende dün indirdim gece yatmadan kulaklıkla bitene kadar dinledim. gecenin bir yarısı karnıma bir ağrı saplandı. ve saat 8:50 olmasına rağmen hala geçmedi. acaba üşüttüm demi ağrıyo zaten ağrıyacağı varmış mı demeliyim. yoksa dinlediğim çakra acıcının bir etkisimi bir yerde tıkanıklık var da onun sonucu mu demeliyim. tr-ance sence hangisi olabilir. kısa bir not daha düşeyim kendimi çok huzurlu ve rahat hissediyorum.sabah 6:30 da kalkmama rağmen.

elle 15-01-2010 01:30 PM

Müthiş bir şey bu dönem dönem dinliyorum ve bana kendimi iyi hissetiriyor belli
bir dinleme süresi var mı.Mesela 21 gün gibi.

armoni111 27-01-2010 06:36 PM

öncel,kle tr-ance çokkkkkkkkkteşekkürler bu eserin için.ben de şuana kadar 2 defa dinledim 3 gün arayla ama herhangi bir durum hissetmedim,ağrı karıncalanma vb.bu iyi mi kötü mü bilmem ama normal dinledim.bir de tlfdan dinliyordum o sırada tlf çaldı bölündü sonra devam ettim bun da bir sakınca var mı

ankhca 27-01-2010 08:45 PM

Merhaba benmi beceremedim bilmiyorum ama link eror veriyo paylaşım çok güzel teşekkür ederim.
Dinlemeyi başarırsam çok işime yarayacak sağlıcakla kalın.

ankhca 27-01-2010 11:02 PM

Çok teşekkürler Nilgünün çakra meditasyon cdsini dinliyordum ama imgelemelerde zorlanıyordum. Bu benimle ilgili bir sorundan dolayı oluyordu sanırım. Umuyorum bununla daha rahat çözüme ulaşacağım.
İndiriyorum şu anda elinize saglık.

Yakut_21 04-02-2010 11:57 PM

bu çakra açıcıyı yaklaşık 1 aydır falan toplam 10 15 kez dinledim,her dinleyişimden 2 3 saat sonra bazı etkiler oldu.iyimi kötümü bilmiyorum.vücudumdan enerji fışkırdığını hissediyorumskan67 ellerim terliyo,daha mutlu hissediyorum kendimi.acaba çakralarım açılıyo olabilirmi?? bi bilen varsa söylerse sevinirim...

greennature12 05-02-2010 01:15 AM

Chakra açıcıyı ilk kez bu gün dinledim. Baş ağrısı falan yapmadı. Sadece 16. dk. dan sonra ensemde ve sırtımda sıcaklık hissettim. Sanırım bu enerji geçisinden oldu değil mi?

Megavolt 19-03-2010 02:29 PM

sevgili Tr-ance çakra açıcını denedim ve etkili . Bendeki etkisi iyileşme gibi bir his uyandırması oldu. 8-16 hz arası dalgalar kullandığını belirtmişsin fakat 0.9-1.2 hz arasında bir melez dalga var onu daha net hissediyorum.Bu konuda deneyimli olan sensin tabi kipleri kontrol etmişsindir. Tepemden aşağıya doğru inen bir sinüs dalgası gibi geliyor ve genliği artırmaya çalıştıkça rahatlama ve gıdıklanma hissi de artıyor :)) Şifa için kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum . Yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.

çizelgE 19-03-2010 03:21 PM

bende indirdim şimdi dinliyorum teşekkürler :D

gulumser 19-03-2010 05:47 PM

yeni indirdim,akşam yatmadan önce dinlemeye karar verdim,bakalım neler olacak:):)

dj-shakespeare 19-03-2010 06:23 PM

tesekürler iyi ki varsin

cymbella 29-03-2010 01:00 AM

merhaba TR ance meditsyonunu bugün indirdim ve dinledim.benim hissettiklerim hızlı kalp atışaları,rahatlamış bi zihin ve hafifleme hissi oldu,teşekkürederim ellerine sağlık.peki meditasyonu kulaklıkla veya kulaksızsız dinleme gibi bi tavsiyen varmı yada daha faydalı olasbilmesi için yapabileceğimiz başka şeyler?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 AM.