Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

MaxWawe 15-09-2010 08:23 PM

Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

şu anda 18. dakikasındayım bir uyku hali başladı ve korkuyorum açıkçası biraz sesler çok esarengiz

MMSI 15-09-2010 09:26 PM

ben çakralarımı açık veya kapalı olduğunu nasıl öğrenebilirim.

kuzusu 15-09-2010 10:04 PM

bende indiriyorum şimdi tesekkrler

MMSI 16-09-2010 07:27 PM

öğleleyin indirmiştim indirdiğim gibi dinledim başımda ağrıyordu dinlemeye başlamadan önce dinledikten sonra bir değişiklik hissetmedim ama başım hala ağrıyor...
Birde antideprasan alıyorum bir sıkıntı yaşarmıyım.

MMSI 16-09-2010 09:29 PM

Sorumu tekrarlıyorum arkadaşlar,

Alıntı:

öğleleyin indirmiştim indirdiğim gibi dinledim başımda ağrıyordu dinlemeye başlamadan önce dinledikten sonra bir değişiklik hissetmedim ama başım hala ağrıyor...
Birde antideprasan alıyorum bir sıkıntı yaşarmıyım.

MMSI 17-09-2010 12:09 AM

Şu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar beni yaaa12389

hayatimdegisti 17-09-2010 12:38 AM

Bu tür frekansları kullanırken dikkatli olmakta fayda var.Uzun süreli dinlemeyiniz.
Aslinda bu tür mesajları siliyoruz forumda yer vermiyoruz ancak bazi üyelerimiz fayda gördüklerini söyledikleri için kaldirmadik.
Bence eğer anti depresan kullaniyorsaniz dinlemeyiniz.

bluegirlx 17-09-2010 12:43 AM

bende natura programını indirdim ama çok içime sinmedi ..frakanslara tam olarak ne gittiğini bilmediğimden güvenilir bulmadım..

MMSI 17-09-2010 05:04 PM

teşekkürler, Atakan bey.

sefaas 12-10-2010 12:03 PM

Selam, download link olan sayfa Trojan veya başka bir virus var benim Avast o sayfayı engeliyor. Bunu rapid veya başka bir yere yüklemen mümkün Mü ? Teşekkürler

frezya 16-10-2010 08:31 PM

Arkadaşlar ben indiremiyorum,yardım edebilir misiniz?Bir de sorulmuştur belki ama 3 günde bir dinleyince çakraları dengeleme söz konusu değil mi?Çakralarımdan bazıları kapalı sanırım...

tnsl 23-10-2010 06:12 PM

ben indiremedim

0yuncu 05-12-2010 10:27 PM

çok merak ettim ve indirmek istedim ama dosya silinmiş.. dosyayı başka bir siteden paylaşıma açarsanız sevinirim.. saygılar..

Işıldayan Safir 05-12-2010 10:47 PM

İndiremeyen arkadaşlara yollayabilirim msn gruptan.

Sevgilerimle. actionsmile

Roader 09-12-2010 11:53 PM

Link tekrar aktif hale getirilirse sevinirim ben de indiremedim malesef..

sincered 10-12-2010 12:09 AM

bende indiremedim dosya silinmiş diyor:(

msn gruba nasıl üye olabilirim?

Işıldayan Safir 10-12-2010 12:13 AM

Kişi listenize aşağıdaki adresi ekleyebilirsiniz.

group1159186@groupsim.com

Alice in Wonderland 10-12-2010 09:25 PM

ekledim ben msn e :) bana yollamanız mümkün mü acaba :=) teşekkür ederim

phoenix1 10-12-2010 10:17 PM

bu çakra açıcı meditasyonu tekrar yüklemeniz mümkün mü ? bende indirmek istedim ama link artık yok , tşkler.

yesıl 11-12-2010 02:57 PM

mrb laar altarnatif link verirmisiniz indiremedim

justice82 11-12-2010 03:07 PM

merhaba ben de indirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Işıldayan Safir 11-12-2010 03:08 PM

Arkadaşlar çalışmayı bizlerle paylaşan ve hazırlayan kişi üyelerimizden birisi olduğu için bizim link yenilememiz biraz zor. Ancak yapabilirsek yakında alternatif bir link paylaşacağız.

yaxlippo 12-12-2010 04:41 PM

Cevap: Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:

huddam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 59293)
Geçenlerde cakraları tarayıp açık olup olmadığı hakkında bilgi veren bir makinaya girdim tepe ve kök cakrası kapalıydı :( İnşallah bunu dinledikten sonra düzelir

pardon ama nasıl bi makina ,öyle bişey mi var ...

Işıldayan Safir 13-12-2010 01:27 PM

Merhaba arkadaşlar,

Çakra açıcıyı direk dinlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...kraJourney.mp3

Burada bilmeniz gereken bir takım noktalar var. Konunun genel olarak incelenmemiş olması ve çakra açıcının telkinlerle karıştırılma ihtimaline karşı ufak bir bilgilendirme yapayım.

Çakra açıcı beyin dalgalarıyla hazırlanmıştır. Aşırı derecede dinlemeniz halinde beyin dalgaları arasında sıkışmalar meydana geliyor ve bu da size zarar veriyor. Önerilen süreler 2-3 günde 1 sefer yarım saati aşmayacak şekilde dinlemenizdir. Dinlerken vücudunuzun rahat bir pozisyonda olması özellikle uzanarak dinlemeniz daha iyi olacaktır. Kesinlikle hoparlörle dinlemeyin. Çakra açıcı kulaklıkla dinlenir. Sesini çok fazla açmanıza gerek yok.

Özellikle uyarılarımı dikkate alarak dinlerseniz sevinirim. Konu içinde ve internette daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Işıldayan Safir 13-12-2010 10:47 PM

Aşağıdaki linkten çakra açıcıyı indirebilirsiniz.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...kraJourney.zip

vittoria è nostra 25-12-2010 08:41 PM

emeği geçen ve bizi bu konuda bilgilendiren herkese teşekkürler. linkler açık. indiriyorum şuan.

cikin_emel 27-12-2010 02:47 PM

Teşekkürler yeni linkler için indiriyorum şuan vede bilgiler içinde teşekkürler Zerynthiaellerinize emeklerinize sağlık...

a1h1m1 30-04-2011 06:10 PM

Bunu Tekrar Upload Edebilir misin ? Kırılmışta ...

Houner 30-04-2011 06:55 PM

Alıntı:

a1h1m1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797456)
Bunu Tekrar Upload Edebilir misin ? Kırılmışta ...

bu link hala sağlam bu linkten indirebilirsin;

http://www.kusadasicomputer.com/haya...kraJourney.zip

a1h1m1 30-04-2011 08:29 PM

Saol ... İndirdim İlk Dinlediğimde Çok Şaşırdım Ben Bunu Melodik Sanıyordum :D Ama "Görevimiz Mars" Filmindeki Gibi Acayip Bir Şey Çaldı ... İlk Duyduğumda Kendimi Bi' Garip Hissettim Ama Sonra Normalleşti ... :)

edaiphigenia 02-05-2011 04:46 PM

Arkadaşlar normalde soru sormadan önce sayfaları inceliyorum belki cevabı vardır diye ama o kadar çok sayfa var ki pes ettim şaşkınx.

Öncelikle hazırlayan TR-ance'a ve diğer ilgilenenlere teşekkür ederim.
Ben dün gece yatmadan önce yarım saati biraz geçkin dinledim. Media player devamlı çalma modunda kalmış yarım saati geçti o nedenle. Dinlerken zaten uyuya kaldım ama öncesinde karnıma sanki taş koymuşlar gibi müthiş bir ağırlık hissettim dinlerken. Ayrıca belki faydası olur diye reiki enerjisine de açmıştım kendimi. ellerimde karıncalanma yoğun oldu. Sonra başımda bir ağırlık vardı. Kapatıp ayağa kalktıktan sonra midem bulanıp başım dönmeye başladı. tepemden birileri yere bastırıyormuş gibi hissettim. Hemen yattım uyudum. Sabah enkaz gibi uyandım. Mide bulantısı ve baş dönmem devam ediyordu (yürüyüşe gidemeyecek kadar kötü hissediyordum). Anlayacağınız tırstım biraz. Normal bir şey mi bu hissettiklerim acaba?

a1h1m1 02-05-2011 05:28 PM

Normal Süpersin 3. Yada 2. Çakran Açılmış Bide O Baştaki Ağrı 6. Çakranın Açılışına Haberdi Sanırım :D

edaiphigenia 02-05-2011 05:35 PM

yrl78 O zaman iki gün sonra bir daha dinleyeyim :) sevincli Teşekkürler cevap için:)

a1h1m1 02-05-2011 06:03 PM

Ama Şu 2.3. Çakra Olayında Pek Emin Deilim :D

CaSaNoVa 02-05-2011 06:18 PM

Bende gece yatarken yarımsaat dinledim bende ağırlık hissi birde göğüsümden boğazıma doğru bir yanmamı desem etkileşim oldu falza birşey olmadı bunun dışında.

a1h1m1 02-05-2011 06:28 PM

Aha Sendede 5. Galiba Sanırsam Tabi 5. Çakra Tepki vermiş ... Ya Açılıyo Yada açılcak :D Keşke benim çakralardada Tepkime olsa Bende hiç Bir Tepki Yok Halbuki 2 Günde 1 Saat 4 te Dinleri 26 Dk Boyunca :'( Nese Hayat Güzel Umut Kesilmez Kesilemez :D smil56happy6gulensmileymusic45derty

CaSaNoVa 02-05-2011 06:30 PM

5inciçakra ne çakarası ki nasıl oluyor

edaiphigenia 02-05-2011 06:30 PM

Olsun a1h1m1 :D hangisiyse açılıyordur herhalde:d
Sevgili Casanova
Ben bundan sonrakini sabah uyanınca dinlemeyi deneyeceğim. İlk sayfalarda öyle bir öneri okudum. BElki o zaman ağırlık hissetmeyiz. Ya da çakralar dengelenene kadar :D

a1h1m1 02-05-2011 06:32 PM

Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797654)
5inciçakra ne çakarası ki nasıl oluyor

Şurayı Oku Anlarsın ;) ALINTIDIR ... Ama Bu Forumdan khkh56

obay85'in yalancısıyım smil56

İHTİYAÇLAR - 1. çakra: (omurganın dibinde kök çakra) — Fiziksel olarak hayatta kalma - yiyecek bulma barınma korunma vs. Bu bedensel bilincin seviyesidir. Bu çakranın uyarım sırasında omurganın dibinde garip hisler olabilir. Kaşınma karıncalanma veya daha güçlü titreşimler veya kuyruk sokumunda çarpma ve çatlamalar. İlk çakra açıldığında şakti muhteşem bir şekilde yukarıya fırlayabilir. Bu omurgalarda sarsılmalar ve şiddetli ağrılara neden olabilir. Çakralar delinmeye başlandığında bölgelerinde yoğun ısı hissedilebilir.

ARZULAR - 2. çakra: (göbek altında bulunur) Zevk arama ve acıdan kaçınma (içgüdüsel anlamda cinsellik bu seviyeden kaynaklanır). Bu duygular seviyesidir. 2. çakra uyarımı güçlü cinsel duygulara neden olabilir. Kıskançlık veya nefret gibi önemli negatif duygu patlamaları bu seviyede tetiklenebilir. Kurt ayı kaplan gibi vahşi kedi türleri gibi çeşitli hayvanlarla garip ödeşmeler oluşabilir. 2. çakra delindiğinde ani orgazm geçirdim. Bu da hoş bir sürprizdi. Ayrıca devasal bir kaplanın içgüdüleri ve davranışlarını üstüme aldığım geçici bir süreç yaşadım. Bu baş döndürücü ve ürkütücü bir deneyimdi.

GÜÇ- 3. çakra: (güneş sinirağında) Kişisel güç erk - ahlak karar başkalarına karşı benlik. 3. çakranın açılışı bir bir duygusal sarsıntıya yol açabilir. Çok acı verici bilinçaltı malzeme ortaya çıkabilir. Kusma ishal mide krampları mide bulantısı ve diğer sindirim sorunları bu açılışa eşlik edebilir. 3. çakranın açılışında telepatidurugörü duru-işitme ve astral varlıkları fark etme ortaya çıkabilir. Yeni uyarılmış bir 3. çakra kişiyi aşırı duyarlı ve psişik hassas yapabilir.

BİRLİK - 4. çakra (kalp çakrası göğüsün ortasında bulunur). İlişkiler paylaşılan deneyimler benliği aşmak. Bu şefkat seviyesidir. 4. çakra uyarıldığı zaman göğüste ezici baskı hissedilir. Ben sanki göğsümde bir fil oturuyormuş gibi hissettim ve bu açılışla ilgili tipik solunum sorunları yaşadım. Kalpte ve göğüste titreşimler hissedilebilir. Kalp atışları düzensiz ve aşırı hızlı olduğu süreler yaşanabilir. Kalp krizini andıranlar dahil göğüste her türlü rahatsızlıklar yaşanabilir. Çelişkili olarak sevilenlerden mesafe hisleri 6. çakra açılışının erken evrelerini belirleyebilir. Psişik veya ruhsal şifa yapabilme gücü psikokenetik güçler (cisimleri uzaktan hareket edebilme gücü) uyarılmış bir kalp çakradan meydana gelir. İstekleri yerine getirme ve yetiler geliştirme de bu çakra açıldığında artar.

İFADE - 5. çakra (boğaz merkezi yeri boğaz altı) İlham iletişimle kendini ifade etme. Bu yaratıcılık seviyesidir. Bu çakranın açılışı çoğu zaman uzun sürür. Boğazlanma ve boğazda sıkışma hissedilebilir. Sanki boğazda bir tümör varmış gibi içsel bir basınç hissedilebilir. 5. çakram açıldığında aylardır sıvıdan başka bir şey yutamadım. 15 kilo kaybettim. Açılmış bir 5. çakra ani seslenmelere neden olabilir. Bunlar garip sesler olabilir şarkı söylenebilir (bazen bilinmeyen dillerde) veya sanki kendinden gelemeyen kelimeler söylenebilir. Duru-işitme de gelişebilir içsel sesler veya başkaların düşünceleri duyulabilir. Boğazda (veya alında veya kafa tepesinde) bir delik hissi de olabilir havanın bu delikten geçtiği hissedilebilir.

AYDINLANMA - 6 çakra (alnın ortasında üçüncü göz yeri) Soyut düşünce - entelektüel odaklanma. Bu bilgi seviyesidir. 6. çakra uyandığında özellikle gözlerin etrafında ve alında olmak üzere başta muazzam bir basınç hissedilir. Bunlar şiddetli baş ağrılara neden olabilir. Alın yamaçlarında çekilme ve titreşimler hissedilebilir. Gözler aniden şaşı konuma gelebilir veya başın içinde dönebilir. Gözler açık veya kapalıyken göz kamaştırıcı düş veya vizyonlar görülebilir bazen devasal tek bir gözün dışa baktığı görülür. 6. çakra açıldığında ruhsal rehberler ilahlar koruyucu melek veya guru görülebilir. Bu açılışla astral seyahat ve beden dışı deneyimler ortaya çıkabilir.

YÜKSELİŞ - 7 çakra (taç çakra başın tepesinde bulunur) Huşu — ruhsal odaklama. Bu ilahilik bilincidir. Taç çakra açıldığında başın üstünde karıncalanma titreşim veya dolaşan enerjiler hissi vardır. Bazıları için kafatası ağarabilir benim ve başkalarının deneyimlerinde kafatasın tepe kemikleri derinin altında ayrışır ve hareket eder. 7. çakra uyandığında çoğu zaman olağandışı deneyüstü deneyim yaşanır. Başın üstüne inen bilinç-üstü bir ışık yaşanabilir. 7. çakra delindiğinde sıkça samadhi (derin vecd hali) yaşanır.

anara_19 02-05-2011 09:11 PM

link kırıkkk:(:(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM.