| ||||||||||
| |
| Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum Tipoloji Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 - ANA KUZULARI TEMEL DUYGU TONU Zayıflık, acizlik. NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ Güçsüz ve aciz olursam destek alırım. BİRİNCİ NEDEN Aşırı baskıcı ebeveynler, aşırı yardımsever ve koruyup kollayıcı anne-babalar böyle bir kişilik oluştururlar. HAYAT AMACI Gücün nasıl kullanılacağını öğrenmek için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
Kuantum Tipoloji | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011 Bulunduğu yer: Somewhere
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | 3 - ANA KUZULARI TEMEL DUYGU TONU Zayıflık, acizlik. NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ Güçsüz ve aciz olursam destek alırım. BİRİNCİ NEDEN Aşırı baskıcı ebeveynler, aşırı yardımsever ve koruyup kollayıcı anne-babalar böyle bir kişilik oluştururlar. HAYAT AMACI Gücün nasıl kullanılacağını öğrenmek için buradadırlar. Güç ancak sevgiyle kullanıldığında zararlı değil faydalı olur. İŞ Bu tipler, başlarında ebeveyn yerine koyacakları bir büyük olduğunda amir, müdür v.b. çok iyi çalışırlar.Yine de basit risk içermeyen işler yaparlar.Amirlerine büyük bir bağlılık gösterirler.Onlara yaranmak ve onaylanmak için çok çalışmaları, kendi hayatlarını hiçe saymaları mümkündür. Karar vermekte zorlanırlar.Başkalarının onun adına karar vermesini isterler. İLİŞKİ Genellikle anne-babalarıyla ya da kardeşleriyle hayatlarını sürdürmek eğilimindedirler.Kadınlar baba yerine koyacakları bir kadını çekerler kendilerine. Ona aşırı derecede bağımlıdırlar.Kaybetmekten çok korkarlar. SAĞLIK Kilo sorunları olma ihtimali yüksektir.Mide sorunları yaşayabilirler.Reflü, gastrit v.b. OLUMLAMA Büyümeyi seçiyorum.Güvende olmanın yolu budur.Ben kendi kaynaklarımla hayatımı en iyi şekilde yönetirim.Kendine güvenmek, başkalarına güvenmekten daha kolay ve keyiflidir. Büyümeyi seçiyorum ve kendi güçlerimi adım adım keşfedip onları ortaya çıkarmayı. Ben artık çocuk değilim. Kendi kendimin hem anne hem de babası olmayı seçiyorum artık. Kendi özümdeki ideal anne-babayı ortaya çıkartıyorum.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekirdek inanç, negatif |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum Tipoloji Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 - ANA KUZULARI TEMEL DUYGU TONU Zayıflık, acizlik. NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ Güçsüz ve aciz olursam destek alırım. BİRİNCİ NEDEN Aşırı baskıcı ebeveynler, aşırı yardımsever ve koruyup kollayıcı anne-babalar böyle bir kişilik oluştururlar. HAYAT AMACI Gücün nasıl kullanılacağını öğrenmek için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi