Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaslar bu kıtabı aldım ve okudum,hatta 2. kez okudum cok guzel bır kıtap degısık ve oldukca basıt medıtasyon yontemlerını ogretıyor ınanılmaz basıt,ve sıze rehber olabılecek bır cok konudan bahsedıyor yıne kuantum fızıgı ıle ılgılı bılgıler var onerıyorum,kuantum fızıgı ıle secret ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-07-2008, 10:00 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 144
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point
Standart Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Arkadaslar bu kıtabı aldım ve okudum,hatta 2. kez okudum cok guzel bır kıtap
degısık ve oldukca basıt medıtasyon yontemlerını ogretıyor
ınanılmaz basıt,ve sıze rehber olabılecek bır cok konudan bahsedıyor
yıne kuantum fızıgı ıle ılgılı bılgıler var
onerıyorum,kuantum fızıgı ıle secret la cekım yasası ıle ılgılenene herkesın okuması gereken temel eserlerdendır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2008, 11:00 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım




Evreni inşa eden atom-altı partiküllerin dünyası olan kuantum’un sır kapısını araladığımızda kendi hayatımızı şekillendirmede hayal bile edemeyeceğimiz kadar etkili olduğumuzu göreceğiz. Herbirimizin kendi yaşamlarımızı geliştirmek, içinde yaşadığımız dünyayı daha keyifli, uyumlu ve huzurlu bir yer haline getirmek için sınırsız kudreti mevcut.

Kuantum fiziğinin size sunduğu kayda değer sırları pratiğe dökmek için tüm bilimsel içeriği kavramanız gerekli değil. "Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım"da Natalie Reid size istediğiniz hayatı yaratabilmek için, bu muazzam bilimin sihrini nasıl çözebileceğinizi ve kuantumu günlük hayatınızda nasıl uygulayabileceğinizi tüm açıklığı ile gözlerinizin önüne seriyor.

"Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım"; bilinçaltımızın maruz kaldığı her bilgiyi ve gözlemi yaşanmış olarak kaydetmesi ve kabul etmesi sonucu hayatımızda kontrolümüz dışında gelişen birçok olayı irdeliyor. Geçmişten kaynaklanan hasarları onarmak, kendi kendimizi sabote etmekten kurtulmak , ilişkilerimizde, işimizde, maddi durumumuzda ve hayatımızın daha pek çok alanında olumlu değişimler yapabilmek yeni bir gerçeklik ve yeni bir hayat yaratabilmek için bizlere yol gösteriyor.

Yazar, meditasyon ve beden-ruh çalışmaları alanlarındaki otuz yıllık deneyimi ile Reid "Kuantum Yaşam" diye adlandırdığı yeni hayatınızı şekillendirebilmeniz için oldukça kolay uygulanabilen 5 adımlık bir program geliştirmiş. Her aşamada kolaylıkla uygulayacağınız etkili meditasyon teknikleri sayesinde arzu ettiğiniz yaşama ulaşabilmek adına bilinçaltınızı kontrol edebilecek ve onu doğru yönlendirebileceksiniz.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2008, 11:02 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

İLK ADIM :SORUMLULUK ALIN

Bir şey için sorumluluk almamışsanız onu değiştirmeniz mümkün değildir.Öyleyse burada sorumluluk almanın ilk adım olduğunu ve diğer dört adımın temelini oluşturduğunu ifade edelim.Peki sorumluluk almak ne anlama geliyor?

Diyelim ki komşunuzun hurda mı hurda bir arabası var paslı farları,çizilmiş boyası ile tam bir döküntü.,üstelik komşunuz bu hurda yığınını güzelim bahçenizin çimenlerine park etmekte ısrar ediyor.Sorumluluğu üzerinize alıp komşunuzun bu eski arabasını hayrına boyatmayı düşünmediniz değil mi?Bu görüntüden nefret ettiğiniz halde araba size ait olmadığı için ona dokunmazsınız bile.Üstelik boyarsanız bu barbarlığa girer ve suç sayılır.

Evet araba sizin değil ,bu yüzden ondan kurtulamıyorsunuz ancak ev sizin eviniz ve yapabileceğiniz tek şey kendinize ait bir fundalık yaparak bu fundalıktan komşunuzun park yolunu tamamen görüş alanınızdan çıkartacak yemyeşil bir duvar oluşturmak olacaktır.

Oysa grçekten sorumluluk almak demek,komşunuzun arabasının çirkin olduğu kadar tehlike arzettiğini de farketmektir.Sorumlulık almak bu noktada birinin bu araba nedeniyle hayatını kaybetmesini engellemek olmalıdır.

Bahçesine fundalıktan çit çekenler :Bu sorunun sorumlusu ben değilim. ,Ben burada mağdurum , hemen parmağınızı bana doğrultmayın diyeceklerdir.Oysa mağduru oynamak size bir yarar sağlamaz.Durumunuza başka bir bakış açısından bakmaya karar vermelisiniz. Şu deyişe kulak verin :

Kurban yoktur gönüllüler vardır.

Çoğu kişi bir durum karşısında sorumluluk aldıkları takdirde sonuç olumsuz olursa suçlanacaklarını düşünürler.Sorumluluğun suçlanmak veya suçlanmamakla bir ilgisi yoktur aslında .Suçlamanın kişisel ilişkiler bazında hiç kimseye bir yararı dokunmadığı gibi suçlamak kişiyi sadece yanlışa iter.Suçlamak,cezalandırmak ve manipule etmeye yarayan bir araçtır sadece.Hukuk sistemi ve politik sistemler suçlamayı,telafi ve tazmin için bir araç olarak kullanırlar.Dolayısıyla kendini suçlamak,sorumluluk almak demek değildir.

Suçlamak başarısızlığı da beraberinde getirir.”Sorumluluk duyuyorsam suçluyum demetir,bu da beni başarısız biri yapar”Hata yapmak hiçbir canlının yok edemeyeceği insana özgü bir davranıştır.Bu türümüzün bir özelliğidir.Kendinizi başarısız olarak tanımlamak ve başarısızlıkla sonuçlanan herbir girişiminizde kendinizi azarlamak sorumlu davranmak demek değildir.

Öyleyse nedir sorumluk ?

Sorumluluk almak ,bir durum karşısında sizin –sadece ama sadece kendinizin –sorumlu olduğunuzu kabul etmektir.

Sorumluluk sahiplenmeyle ilgilidir.Paslı jantları olan bu hurda araba size ait olsaydı onu istediğiniz renge boyayabilirdiniz.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2008, 11:03 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Sorumluluk almanın nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlatmak için aşağıdaki egzersizi uygulamanızı isteyeceğim :

Bir kalem ve bir kağıda ihtiyacınız olacak:

EGZERSİZ 1 : SORUMLULUK ALMAK

1 ) Yaşamış olduğunuz bir olayı hatırlayın .Bu olay pozitif,neşeli veya olumsuz acı verici bir olay da olabilir.Bunun nasıl bir olay olduğunun önemi yok.Önemli olan bu olayın sizin başınıza gelmiş gerçek bir olay olmasıdır.

2)Başınıza gelen bu olayı kağıda dökün.Bu olay hakkında yazarken kendi tarafınızı tutun ve masum olduğunuz duruma ilişkin hiçbir kontrole sahip olmadığınızı vurgulayın.Hikayeyi yazarken tüm ayrıntıları belirtin.Olayın sonucunda size ve olaydan etkilenen diğer kişilere ne olduğunu belirtin.

3)Bu adımda bu hikayenin başka bir versiyonunu yazmaya çalışın.Aynı olayı anlatın ancak bu kez olanların sizin kontrolünüzde geliştiğini ve beklenen sonucun alındığını kanıtlayan bir hikayeye dönüştürün..

****************
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2008, 11:03 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Jane’den bu egzersizi uygulamasını istediğimizde 5 yıl önce başına gelen korkunç bir trafik kazasını anlattı .Kaza çok hızlı gelen büyük bir kamyonun Jane’in bulunduğu arabaya çarpmasıyla meydana gelmiş.Bu çarpma sonucunda araba taklalar atarak vadiye yuvarlanmış ve ters dönmüş.Arabanın içinden çıkarıldıklarında Jane ve erkek arkadaşı ağır yaralanmışlar.Bu kazada Jane başından yara almış ve aylarca rehabilitasyon görmüş.Hikayesini yazmasını istediğimizde hikayesi bedeninde meydana gelen bir dizi hasar,uzun ve zorlu iyileşme sürecindeki grafik ayrıntıları içeriyordu.Hikayesini bitirirken Larry ev kendisinin fiziksel olarak tamamen iyileştiklerini ancak ilişkilerinin bu sancılı döneme ne yazıkki dayanamadığını belirtiyordu.

Hikayeyi yeniden yorumlamak Jane için oldukça zordu çünkü bu hikaye bir sürü acı,sıkıntı,ve üzüntü barındırıyordu.Üstelik 6 yıllık bir ilişkinin bitmesinin burukluğu vardı,ki Jane bu ilişkinin kesinlikle kaza yüzünden bittiğine içtenlikle inanıyordu.

Hikayenin 2.versiyonunu yazarken Jane içindeki bazı şeyleri değiştirmişti.Önce ona aptalca gelmiş olsa da dikkatsizce ev aniden yola çıkarak kazaya kendisinin neden olduğunu yazmıştı.(Bu ,bir bakıma doğruydu çünkü kazaya neden olmaktan ceza da almıştı)Bu kazaya kendi hayatı ile ilgili birşeyleri değiştirmek ve bazı amaçları (bu amaçlar bilinçli olmasa da kişisel amaçlardır) gerçekleştirmek için neden olmuştu.Aslınd ahayatında büyük bir değişim yapmak istediğini ve bu değişimi nasıl gerçekleştireceğini hiç bilmediğini not düşmüştü.Jane kazadan önce asla yalnız kalmak istemeyen oldukça korkak bir yapıya sahip bir kişi olduğunu,kendi muhitinden dışarıya neredeyse adım atmak istemediğini de belirtmişti.Kazadan kurtulup iyileştikten sonra Manhattan Greenwich de kendisine bir stüdyo daire tutup oraya taşındığını ,iki üç yıl içinde 3000km öteye Kaliforniya’ya yerleşip kendine yepyeni bir hayat kurduğunu anlatmıştı.

Üstelik kaza olmadan önce Larry ile sürdürdüğü ilişkiyi sorguladığını,bir hafta öncesinde bu konuyu bir arkadaşıyla konuştugunu da hatırlıyordu.Oysa daha önce bu konuşma hiç gerçekleşmemiş gibi davranıyordu.:Çünkü bu konuşma sırasında arkadaşına şöyle demişti:”Bizi ne ayırır bilemiyorum,aslında bir an önce evlenmek istiyorum.,evlenelim ki bir anönce boşanalım ve bu iş bitsin” Aynen bu ifadeleri kullanıyordu.

Şok edici de olsa bunları yazarken Jane’in içinde ve zihninde birşeyler yer değiştiriyordu.Kazaya ilişkin fikirleri birdenbire değişmiş hikayenin 2.versiyonu ona daha mantıklı ve inandırıcı gelmeye başlamıştı.Derinlerde bir yerlerde o dönemde hayatını sarsıp yeniden şekillendirecek birşeye ihtiyaç duymuş olabileceğini düşünmeye başladı.Tabii ki bu kazaya isteyerek ve bilinçli olarak neden olmamıştı ama bu kaza onun hayatı açısından oldukça önemli bir amaca hizmet etmişti.Aslında hastanedeyen ona ölümcül bir kaza atlattığı söylendiğinde neredeyse bu dünyadan,sevenlerine onları ne kadar çok sevdiğini söyleyemeden göçüp gideceğini aklına getirip çok üzülmüştü .O günden sonra Jane etrafındakilere sevenlerine onları ne kadar çok sevdiğini dile getirerek yaşamaya başladı .Artık ailesine ve arkadaşlarına onları ne kadar önemsediğini hissettirmeye özen gösteriyor.

Kişi bir olaya sorumluluk perspektifinden yaklaşınca bazı şeyleri gerçekleştirmek için yeterli gücün kendisinde olduğunu fark ediyor.Başarısızlık veya kişinin kurban olduğu perspektifinden bakıldığındaysa da bu mümkün olmuyor.O zaman kendinizi olayların akışına bırakmak zorunda kalıyorsunuz dolayısıyla çevreniz ve olaylar sizin hangi yöne savrulacağınızı belirliyor.Onların merhametinekalmış oluyorsunuz.

Oysa değiştirmek istediğiniz durumlarla ilgili olarak sorumluluk alarak ilk adımı atmak tamamen sizin tercihinize kalmış. Sorumlu olmadığınızdan yüzde yüz emin olsanız dahi bu tekniği deneyin.Sonucu göreceksiniz.Sadece bir kez deneyin.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2008, 02:05 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 255
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Enteresan ama bir şeye inanırsın herşeye inanırsın değilmi ? Benim gelecekle ilgili isteklerim var ama önemli noktalarda hep Allahım hayırlısı ise olsun diyorum. Çünkü olumlu düzgün güzel iyi olmıyacaksa geçici hevesin hiç bir manası yok
teşekkür ettim super
__________________
Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2008, 12:17 PM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

MEDİTASYONA HAZIRLIK

Bir&#231;ok meditasyon modelleri arasında Transandantal Meditasyon “mantra” veya “s&#246;z” kelimesini tekrarlar.Zen meditasyonu ise “sessizlik”kelimesini kullanır.Burada uygulayacağımız meditasyon modeli ise “imgeleme” olarak adlandırılıyor.Bu kitapta &#246;nerilen her meditasyon belirli bir amaca y&#246;nelik olacaktır ve kitabımız bu ama&#231;lara ulaşabilmeniz konusunda bir rehber niteliğindedir.

Meditasyon yapmak i&#231;in doğru mekanı ve zamanı se&#231;tiğinizden emin olun.Başkaları tarafından rahatsız edilmeyeceğiniz tekefon vs. sesinin konsantrasyonunuzu b&#246;lemeyeceği sessiz,rahat bir mekan olmalı se&#231;tiğiniz yer.Kendinize en az 20 dk verin.Oda hafif loş olursa bu konsantrasyonunuz i&#231;in yarralı olacaktır.Başlamadan &#246;nce rahat edeceğiniz kıyafetler giyin.Rahat bir oturuş konumu alın.Uzanmayı da tercih edebilirsiniz bunun tek sakıncası uyuyakalabilirsiniz.Hangi konum uygunsa ve sizi en rahat hissettiriyorsa bunu kendiniz belirleyin.

Aşağıdaki adımlar size meditasyona başlamanızda yardımcı olacaktır.:

1) G&#246;zlerinizi kapatıp bir dk sessizlik i&#231;inde oturun.Nefes alıp verişlerinizi farkedin.Sırtınzdaki ve oturduğunuz yerdeki minderleri hissedin.Ayaklarınızın nasıl g&#252;venli bir şekilde yere bastığını farkedin.Etrafınızı sakin,ve dingin bir atmosfer kaplasın.Kendinize g&#252;vende olduğunuzu hatırlatın.

2) Doğru anın geldiğine karar verdiğinizde yavaş&#231;a ve sakince 10dan 1’e doğru saymaya başlayın.Her rakamda daha fazla rahatladığınızı duyumsayın.Belki u&#231;arcasına bir merdivenden indiğinizi d&#252;şlemek yardımcı olabilir,saymanız s&#252;resince 1e geldiğinizde tamamen rahatlamış olacağınızı d&#252;ş&#252;n&#252;n ve buna inanın.


3) Bire geldiğinizde kendinizi tamamen g&#252;venli bir mekanda hayal edin.Bu mekan doğada a&#231;ık bir alan da olabilir ,kapalı bir mekan da olabilir.Daha &#246;nce buluduğunuz bir yer olabileceği gibi , kendi hayalinizde canlandıracağınız bir yer de olabilir.Kendinizi tamamen g&#252;vende hissetttiğiniz bu mekan hangi meditasyon y&#246;ntemini uygularsanız uygulayın size bir yuvayı ifade edecektir.Bu mekanı yarattık&#231;a,g&#246;r&#252;nt&#252;s&#252;n&#25 2; g&#246;z&#252;n&#252;z&#252;n &#246;n&#252;ne getirin ve hissedin.Şahane bi rmum ışığı altında yumuşacık kapalı bir mekan mı yoksa yemyeşil ağa&#231;lar ve &#231;i&#231;eklerle bezeli bir yer mi?G&#252;n&#252;n hangi saati?Hava nasıl?Meditasyonda &#246;nemli olan hissetmenizdir.G&#246;z&#252;n&#252;z&#252;n &#246;n&#252;ne getirmeniz veya getirmemeniz pek &#246;neml değildir.&#199;oğu insan mekanı canlandıramaz belki ama etrafındakileri hisseder.Sonu&#231; olarak kendinizi tamamen g&#252;vende hissettiğiniz “ g&#252;venli mekanınız”ı hissetmeniz yeterlidir.Anahtar,kendinizi,bir anlığına bulunduğuuz yer dışında bir yerde hissetmenizdir.Bu zihninizin rahatlamasını ve gevşemesini sağlayacaktır.


Bu noktada &#246;n&#252;n&#252;zde hangi şifa bulma takvimi olursa olsun onu ger&#231;ekleştirmeye hazırsınız demektir.Şimdilik birka&#231; dakikanızı daha g&#252;venli alanınıza alışmaya ve ona aşina olmaya harcayın.Bu alana kitabımızın ileriki b&#246;l&#252;mlerindeki farkl meditasyon modellerini uygularken de d&#246;nmek isteyebilirsiniz.Size ait olan bu alanı istediğiniz gibi tasarlayabilir,eğer farklı bir senaryo gelişirse istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.Unutmayın ki bu alan sadece sizin i&#231;in ve tamamen size aittir.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2008, 12:50 PM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

SAPTAMA VE ERTELEME

İstediğiniz hayata sahip olmanıza engel olan şeyler mi var? Bu soruyla başlayalım.İkinci adım olan “araştırma ve eleme”nin hedefi istediğiniz hayata kavuşma yolunda &#246;n&#252;n&#252;ze &#231;ıkabilecek oan engelleri bertaraf edebilmenizi sağlamaktır.Engellerinizi saptayıp eleyerek onlar bize sorun &#231;ıkartmadan siz onları yolunuzdan &#231;ekebilir,sonradan doğacak komplikasyonları &#246;nleyebilirsiniz.Bu adımı uygulayabilmek i&#231;in bir dedektif gibi hareket etmelisiniz.Yapmanız gereken şey aklınıza gelebilecek her t&#252;rl&#252; engeli arayp ortaya &#231;ıkarmak ve etkisizleştirmek olacaktır.Bu sayede ileride değişim planlarınızı sabote edebilecek herşeyi ortadan kaldırmış olacaksınız.Hayallerinize ulaşmanızı zorlaştıracak durumları ger&#231;ek&#231;i bir şekilde &#246;ng&#246;rebilirseniz g&#252;&#231;l&#252;kleri aşma potansiyelinizi arttırmış olursunuz.

İKİNCİ ADIM : SAPTAMA VE ERTELEME

Neleri nasıl saptamalısınız?Bu adımı uygulamak i&#231;in bir kağıt kaleme ihtiyacınız olacak.Yapmanız gereken bazı soruları kendinize y&#246;neltmek ve cevaplarını bir kağıda yazmak olacak.İleride uygulayacağınız diğer adımlar gibi bu adım i&#231;in de kendinize bir zaman sınırı koymanız gerekmediğini aklınızda bulundurun.Her aşamayı ge&#231;erken istediğiniz kadar zaman harcayabilirsiniz.Bazılarımız bu sorulara birka&#231; saat harcayarak bu aşamayı ge&#231;ebiliyor.,bazılarımızın cevapları bulması g&#252;nler,haftalar hatta belki aylar hatta da daha fazla s&#252;re bile alabilir.Sonu&#231;ta buna kara verecek olan sizlersiniz.Bunun bir test olmadığını zamanın &#246;nemi olmadığını aklınzda bulundurun.Hızlı olsanız d ayavaş olsanız da sizin i&#231;in &#246;nemli olan bu aşamayı başarıyla tamamlayabilmenizdir.Her aşama ayrı ayrı da d&#252;ş&#252;n&#252;lebilir ve uygulayabilirsiniz.Sorular grup halinde verilmiştir ve her birinin kırılma noktaları vardır.

Burada net ve d&#252;r&#252;st olmanız &#246;nemlidir.&#214;zellikle saptama aşamasında herşeyi yazmanız gerekir.Egzersizleri uygularken,acele etmeyin,sorulara kestirme cevaplar vermeyin.Cevapları kağıda d&#246;kmezseniz bu egzersiz işe yaramayacaktır.Cevaplarınızı tam ve ayrıntılı olduğundan emin olun.Yazdıklarınızı kimseye okutmak zorunda değilsiniz.Bu nedenle cevaplarınız &#252;zerinde iyice d&#252;ş&#252;n&#252;n ve zaman harcayın.İ&#231;inizde sakladığınız herşeyi yazın.Saptamalarınızı yaparken kendinizi tamamen buna odaklayın.Bunu bir dedektiflik macerası gibi d&#252;ş&#252;n&#252;n ve bu işe kendinizi verin.

1) Kendinize tam olarak ne istediğinizi sorarak başlayın.Hayatınızda değiştirmeye &#231;alıştığınız şey nedir? Belki yeni bir iş istiyorsunuzdur.Belki bir ev,daha fazla para,veya sevgi dolu bir ilişki yaşamak ,kimbilir belki sigarayı bırakmak istiyorsunuzdur,veya kilo vermek ,evlenmek,hayatınızı birleştirmek i&#231;in bir eş arıyorsunuzdur.Veya manevi incinmişliklerinizi onarmak istiyor olabilirsiniz.Değiştirmek istediğiniz şey,etrafıızdaki insanlara davranışınız da olabilir.Mesela etrafınıza karşı daha sabırlı,anlayışlı,ve nazik olmak istiyorsunuzdur.Değiştirmek istediğiniz her ne ise şimdi kağıda d&#246;k&#252;n.

2) Şimdi kendinize ni&#231;in b&#246;yle bir değişime ihtiya&#231; duyduğunuzu yazın.Bu değişikliği niye yapmak istiyorsunuz?İlk aklınıza gelen cevabı yazmayın.&#199;oğunlukla ilk aklınıza gelen cevap mantıklı gelse de tatmin edici ve ayrıntılı bir cevap olmayabiliyor.”&#199;&#252;nk&#252; zengin olmak istiyorum”gibi…Bu sorunun &#252;zerinde d&#252;ş&#252;n&#252;n ,gercek amacınızı,arzunuzun gercek nedenini bulmaya &#231;alışın.Bu değişiklik yaşamını zi&#231;in neden bu kadar &#246;nemli? Bu değişimin sonucunda hayatınız hangi y&#246;nde değişecek? Ayrıntılara girin.Sizi bu değişimi planlamaya iten,size esin veren şey ne?Sizi adım atmaya hazır oldugunuzu hissettiren ne?Hayatınızda sizi harekete ge&#231;iren bir şey oldu mu?T&#252;m bu soruların cevaplarını iyice d&#252;ş&#252;nerek kağıda d&#246;k&#252;n.

3) Bu son soru belirleyicidir.&#199;oğu kişi bu soruda takılacaktır.Cevap bulamayanlar da olacaktır.Ancak hemen pes etmeyin.Kendinize bu değişimi ni&#231;in ger&#231;ekleştirmek istemediğinizi sorun.&#199;oğunuz “ iyi ama neden istemeyeyim?tabii ki istiyorum” yanıtını verecektir.Bu refleks bir tepkidir.Yine de her t&#252;rl&#252; olasılığın &#252;zerinde durmalısınız.Derinlerde bir yerlerde bu değişimi ger&#231;ekleştirmemenizi fısıldayan bir ses olabilir.Hatta bu değişimi yapmamanız i&#231;in sıraladığınız nedenler yapmak i&#231;in sıraladığınız nedenlerden ayıca &#231;ok &#231;ıkarsa şaşırabilirisiniz.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2008, 01:06 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım


****************

George bu egzersizi yaptı ve bir kız arkadaş bulma,bir duygusal ilişki kurma arzusunu kağıda döktü.Bu değişimi istemesinin nedenleri açıktı.Birini sevmek istiyor,onunla yemeğe çıkmak eğlenmek,paylaşmak,ona ihtiyacı oldugunda yanında olacağını bilmek istiyordu.Oysa bu değişimi istememesinin nedenlerini bir türlü kağıda dökemiyordu.Niçin istemeyeyim ki diye düşünüyordu.,bunca zaman arkadaşlarına yakınmaları boşunamıydı? Her sohbeti yalnızlığına gelip dayanıyor,sürekli bir kız arkadaşı olmadığı için yakınıyordu.Bu üçüncü sorunun içinden bir türlü çıkamıyordu taa ki bir dostu ona kendisiyle ilgili yaptığı bir saptamayı ifade edene kadar.Arkadaşıa göre George hayatına bir kız arkadaş sokmaktansa,kız arkadaş yokluğu çekme durumunu tercih ediyordu.Bu fikir ilk etapta George ‘un canını sıktı.Arkadaşının bu yorumuna bozuldu ama bir süre sonra arkadaşının haklı olabileceğini düşünmeye başladı. “Dost acı söyler” sözünü doğrularcasına arkadaşı ona “ bu senin için bir hobi gibi George.sürekli yakınıyorsun ama bunun için hiçbir şey yapmıyorsun “demişti.Bu doğruydu..bu konuda üzülüyor olmasını ,insanların sempatisini,ilgisini kazanmak için kullanıyordu..Bu anlamda insanlar onu önemsiyorlar ve onun için üzülüyorlardı.Bazı arkadaşları onu sabaha kadar dinliyor sıkıntısını paylaşıyordu.Sonunda bunu fark etmişti,ayrıca bu gerekçeyi hayatta başarısız oldugu her alanda kulanıyordu.Kendine bakmıyor,spor yapıp vücudunu şekle sokmuyor,giyimine kuşamına hiç dikkat etmiyordu.Sürekli görünüşünün kendisi için önemli olmadığını söylüyor,süklüm püklüm dolaşıyordu.

Bunu kabul etmek istemese de durumunu her anlamda kullanıyordu.Anesine karşı bile bu durumu kullanıyor. “Hiç boşuna torunlarını seveceğin günü bekleme anne” diye çıkışlar yapıyordu.Gerçek gün ışığına çıktıkça egzersiz onu rahatsız etti.Hem rahatsız oldugunu hem de özgürleştigini hissetti.

Siz de bu soruya cevap bulamıyorsanız bir de geçmişinize ,çocukluğunuza bakmayı deneyin.Çocukluğunuzda bu konuyla ilişkilendirebilen bir deneyim yaşamış olabilirsiniz.Düşünün ve bulduklarınızı yazın.George bu egzersizin sonunda çocukluğunun pek de mutlu gecmediğini,annesi ve babasının sürekli kavga ettiklerini ,ve o daha 9 yaşındayken boşandıklarını yazarken bu durumun onda duygusal bir hasar yarattğını ve cocukken kendisine surekli “asla evlenmeyeceğim,evli olmak berbat bir şey” diye tekrarladıgını hatırladı.bunları yazrken belki hala içinde bir yerlerde,o 9 yaşındaki çocugun sesini duyuyordu ve bu cocuk bugun adım atmasını engelleyen en önemli etkendi.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2008, 06:34 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

KAFANIZDAKİ SES

İpuçlarını ararken kafanızda dönüp dolaşan ve asla istediğinizi alamayacağınızı söyleyen negatif seslere de kulak verin.Bu ses size sürekli hatalı olduğunuzu,başarısız olacağınızı,yanlış yaptığınızı,aptal durumuna düştüğünüzü söyleyen ve daha pek çok negatif yorum yapan biri gibidir.Ben bu sese “kara ses” diyorum.Bu ses çoğu zaman doğru değildir ve sizin hayatınızı olumsuz yönde etkiler.Elbette siz ona izin verdiğiniz sürece..Bu noktada o sesin konuşmasına izin verin,konuşsun ki daha sonra yolunuza çıkmasın.Kara sesin her durum için söyleyeceği bir şey vardır.Şu anda gerçekleştirmek için adım attığınız değişim için de konuşacaktır.George’un kara sesi ona asla kendisini sevebilecek birini bulamayacağını söyleyip duruyordu.Bırakın konuşsun.Onu dinleyin ve söylediklerini kağıda dökün.Onu dinleme seçimi de tamamen size ait.Ama konuşmasına şimdi izin vermezseniz,sizi hazırlıksız bir anınızda yakalayacak ve sinsice kurmaya çalıştığınızı sabote etmek isteyecektir.Kara sesin negatif yorumlarını şimdi duymak bu yorumları etkisiz hale getirecektir.

Son olarak yansıtma ve yerine koyma diye tanımladığımız nedenlerden yardım alın.Herkes için bu nedenler bir savunma mekanizması olarak işlev görebilir.Gerçekleştirmek için yola çıktığınız planınızı başarmanızı engelleyen nedenler olabilir.Çoğu zaman gerçekten hissettiklerimizi kendimize bile ifade edemez,yansıtırız..Bu anlamda aşağıda sıralanan yansıtma durumlarını değerlendirin.Yolunuz açmanız ve gerçek nedenleri bulmanız için yardımcı olacaktır.

Burada kendinize dürüst olmanız çok önemlidir.Keşfettiklerinizi kimseyle paylaşmak zorunda olmadığınızı unutmayın.

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaslar bu kıtabı aldım ve okudum,hatta 2. kez okudum cok guzel bır kıtap degısık ve oldukca basıt medıtasyon yontemlerını ogretıyor ınanılmaz basıt,ve sıze rehber olabılecek bır cok konudan bahsedıyor yıne kuantum fızıgı ıle ılgılı bılgıler var onerıyorum,kuantum fızıgı ıle secret ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.