Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Kuantum Tipoloji

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum Tipoloji Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız UYUM GÖSTERENLER 1-SİNİK VE SİLİKLER TEMEL DUYGU TONU ''Suçluluk'' NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ Suçluyum,bunun bedelini ödedikçe güvende olurum. Yaşamımı yok edersem güvende olurum. BİRİNCİ NEDEN Çok küçük yaşta ölen kardeşler bu duyguyu tetikler.Bazen de annenin ya da babanın küçük yaşta ölen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

Kuantum Tipoloji

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-01-2012, 03:20 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Kuantum Tipoloji

UYUM GÖSTERENLER
1-SİNİK VE SİLİKLER

TEMEL DUYGU TONU
''Suçluluk''

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Suçluyum,bunun bedelini ödedikçe güvende olurum.
Yaşamımı yok edersem güvende olurum.

BİRİNCİ NEDEN

Çok küçük yaşta ölen kardeşler bu duyguyu tetikler.Bazen de annenin ya da babanın küçük yaşta ölen kardeşleri için aynı temel duygu benimsenir.
Fakat bu ölümlerde varolan temel benzerlik, derin bir suçluluk duygusudur.
Bazende annenin acı veren kürtajı dolayısıyla çocuk bu kaderi izlemeyi seçer.Çünküanne bu kürtajı aslında pek de gönülden yapmamıştır.Ya ailevi sorunlardan ya da ekonomiksıkıntılardan ötürü bu kararı vermiş olabilir.
Anne ya da baba, ölen bu çocuğun hatırasını kalbinde saklamaya karar verdikleri için yaşayan çocuğu pek görmezler.
Dahası bu çocuk onlardaki suçluluk duygusunu hep hatırlatır.
Anne ve babası tarafından gizli gizli suçlanan çocuk bu kez de kendisini suçlayıpcezalandırarak, ''Bakın ben de sizi izliyorum.Beni sevin!'' demektedir.

GENEL GÖRÜNÜŞ

Bu tipler sanki kendilerini yavaş yavaş yok etmeye programlanmışlardır.Derin bir suçluluk duygusu içindedirler.
Kendilerini sürekli sabote ederler.
Sık sık r düşüncesine saplanırlar.bunu birkaç kez deneyebilirler de.
Genç yaşta tepeden tırnağa hsatalanabilirler.
Kendilerini başkalarının acılarını dindirmeye adayabilirler.
Fakat bu arada kendi yaşamlarını yaşamıyor gibidirler.
Genellikle ailede kendilerinden önce ölen kardeşlerinin yerine bir yaşam çaldıklarına inanır gibidirler.
Sanki hep bunun bedelini ödemeye çalışırlar.
Kendilerine ceza vermeye ihtiyaçları vardır.
Bunu da; başarısızlık, mutsuzluk ve hastalık dramları yaratarak yaparlar zaten.Fakat tabii ki bunun pek farkında değillerdir.

İŞ

Hak ettiği noktalara gelmekten ısrarla kaçınırlar.Dahası kendine ve işine zarar verecek eylemlerde bulunurlar.Hak etmediği maaşı alır, bundan pek şikâyet etmezler.Kendisini yaralayacak, aşağılayıp ezecek amirleri bulmakta hünerlidirler.

İLİŞKİ

Kendisine acı verecek, hatta şiddet kullanacak, aşağılayıp yok sayacak kişileri hayatlarına çekerler.Çevrelerindeki insanlar bu durumu ona anlatmaya çalışsalar da yine dönüp dolaşıp aynı tür kişilere çekilirler.Üstelik bu kişilerle uzun bir hayat yaşayarak acılarını pekiştirirler.
Onlara sorarsanız bu durum kaderin bir oyunundan ibarettir.Dikkat çekici olan, bu acı dolu hayat senaryolarını uzun uzun(sanki bundan zevk alıyormuşçasına)anlatmalarıdır.

SAĞLIK

sanki kendi içlerinde bir saatli bomba varmışçasına bütün organları birer birer iflas eder gibidir.Özellikle troid, kadınlarda rahimde miyomlar şeklinde sorunlar olur.

YENİ EYLEM

Karşılıksız iyilik yapmak.Bu arada kendine de.Hoşlandığı keyif aldığı şeylerden kendini mahrum etmemek.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2012, 05:42 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

2-YOK GİBİ OLANLAR

TEMEL DUYGU TONU

Ben kimim ?

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ
Kendimi fark ettirmez, görünmez olursam yaşamımı güvenle sürdürürüm.

EN ÇOK KULLANILAN SÖZCÜK

Kendimi arıyorum.

BİRİNCİL NEDEN

Ya çok kalabalık bir ailede büyümüştür ve arada kaynayıp gitmiştir.Hani şu çocuklarının adını bile hatırlamayan ebeveynlerin olduğu ailelerden ya da ölen bir kardeşten sonra doğan çocuklarda görülür bu seçimler.
Büyük şiddet ve baskı gören çocuklarda bu baskıdan kurtulabilmek için görünmez olmayı seçmiş olabilirler.
Bir başka sebep de, düşük ve kürtajlardan etkilenen çocuklarda olur.Sorun sadece düşük ve kürtajın yapılmış olması değildir.Bunun nasıl yapıldığı çok önemlidir.
Özellikle hamileliğin üçüncü ayında aldırılan bebekler, kalan çocuklarda bu etkiyi yapar.
Kürtajlara bir varlık muamelesi değil de, bir et parçası muamelesi yapıldığında yine aynı sonuç olur.
Bazen de bu durum annenin ölen kardeşleri sebebiyle ortaya çıkar.
Ya da çok sevilen, önem verilen, unutulmak istenmeyen bir kişinin hatırasını sürdürmek için, doğan çocuğa o kişinin isminin verildiği durumlarda da, kişi yok gibi olmayı seçebilir.
Bazen kişi cinsel kimliği dolayısıyla ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyordur.Kız beklenirken erkek olarak doğan çocuklarda ya da erkek beklenirken ve arzu edilirken kız olarak doğan(bu tip olaylar çok olur) çocuklarda bu seçim görülür.
Ya da ailede aşırı sorumluluktan, tacizden, azarlanmaktan, kurtulmanın yolu olarak görünmez olmak stratejisi seçilmiş olabilir.
Söylemeye gerek yok, bu ilkel bir stratejidir ve ilkel beyine kaydedilmiş kişinin o an için kendini savunmak amacıyla seçtiği ilkel bir karardan kaynaklanır.

HAYAT AMACI

Kendi olmak, kendini ifade etmenin, kişi olmanın, aslında mutluluk verici bir seçim olduğunu fark etmek.Hem kendi hem de başkaları için.
Başkalarınında kendini ifade etmesine belirgin ve görünür olmasına izin vermek.

İŞ

Bu kişiler çok fazla ortalıkta olmayan, insan ilişkilerinin yoğun olmadığı işler seçerler.Arşiv memuru, teknisyen, muhasebeci gibi.Haklarını aramakta zorlanırlar bu düşük maaşla uzun süre(hatta ömür boyu) aynı iş yerinde çalışma eğilimindedirler.

İLİŞKİ

İlişkilerinde de kendilerini yok sayan kişileri seçerler.Aslında seçilirler.Yani görücü usulü ile evlenmek, evlenmeye mecbur bırakılmak ya da mantık evliliği yapmak gibi.

SAĞLIK

Sağlıklı olmaktan söz etmek böyleleri için çok zordur.Daha çok hastalıklarının sayısı ve seyrinin ne olduğunu, size uzun uzun anlatabilirler.
Örneğin böyle bir vakada ortaya çıkan sağlık sorunlarının listesini şöyle sıralayabiliriz.Ayaklarda sinir sıkışması, aşırı kilo, uyurken dişleri sıkma, unutkanlık, sırt ağrıları, tansiyon, diz ağrıları, faranjit, toza alerji, zaman zaman ağlamalar, mide ağrıları, boğazda ağrılar, çeşitli korku ve fobiler.

YENİ EYLEM

Tabiri caizse biraz gıcıklık yapmaları gerekir.Örneğin kendilerine sunulan kahveyi beğenmemek, yerine yenisini istemek gibi.
Renkli canlı kıyafetler giymek.
İsmini defalarca vurgulayarak tekrar etmek(tabii bunu yalnızken yapmalı) ve bu arada ne hissettiğine bakmak.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 06:06 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

3 - ANA KUZULARI

TEMEL DUYGU TONU

Zayıflık, acizlik.

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Güçsüz ve aciz olursam destek alırım.

BİRİNCİ NEDEN

Aşırı baskıcı ebeveynler, aşırı yardımsever ve koruyup kollayıcı anne-babalar böyle bir kişilik oluştururlar.

HAYAT AMACI

Gücün nasıl kullanılacağını öğrenmek için buradadırlar.
Güç ancak sevgiyle kullanıldığında zararlı değil faydalı olur.

İŞ

Bu tipler, başlarında ebeveyn yerine koyacakları bir büyük olduğunda amir, müdür v.b. çok iyi çalışırlar.Yine de basit risk içermeyen işler yaparlar.Amirlerine büyük bir bağlılık gösterirler.Onlara yaranmak ve onaylanmak için çok çalışmaları, kendi hayatlarını hiçe saymaları mümkündür.
Karar vermekte zorlanırlar.Başkalarının onun adına karar vermesini isterler.

İLİŞKİ

Genellikle anne-babalarıyla ya da kardeşleriyle hayatlarını sürdürmek eğilimindedirler.Kadınlar baba yerine koyacakları bir kadını çekerler kendilerine.
Ona aşırı derecede bağımlıdırlar.Kaybetmekten çok korkarlar.

SAĞLIK

Kilo sorunları olma ihtimali yüksektir.Mide sorunları yaşayabilirler.Reflü, gastrit v.b.

OLUMLAMA

Büyümeyi seçiyorum.Güvende olmanın yolu budur.Ben kendi kaynaklarımla hayatımı en iyi şekilde yönetirim.Kendine güvenmek, başkalarına güvenmekten daha kolay ve keyiflidir.
Büyümeyi seçiyorum ve kendi güçlerimi adım adım keşfedip onları ortaya çıkarmayı.
Ben artık çocuk değilim.
Kendi kendimin hem anne hem de babası olmayı seçiyorum artık.
Kendi özümdeki ideal anne-babayı ortaya çıkartıyorum.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 06:23 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

4 - ÇOCUK KALMIŞ OLANLAR

TEMEL DUYGU TONU

Ben bir çocuğum

ÇEKİRDEK İNANÇ

Büyümezsem yaşamımı güvenle sürdürürüm.

BİRİNCİ NEDEN

Küçükken tacize uğrayan, şiddete maruz kalan ya da böyle bir ihtimalin çok belirgin olduğu bir atmosferde yetişen kişiler, bir daha aynı durumla karşılaşmamak için küçük(gerçekten fiziksel olarak küçük) kalmayı seçerler.

HAYAT AMACI

Büyümenin gereksiz ve ağır sorumluluklar almak anlamına gelmediği aksine keyifli ve hoş bir durumun olduğunu fark etmek.

GENEL GÖRÜNÜŞ

Sanki on iki on üç yaşlarında gözükürler.Zayıf, ufak tefektirler.Tavırları çocuksudur.Şirin sempatik tavırlarıyla dikkat çekerler.Sanki beni sevin ve koruyun, benden çok bir şey beklemeyin der gibidirler.
Hayatlarının bir döneminde çocuk kalmaya kara vermişlerdir.
İleri yaşta olmalarına karşın aileleriyle yaşarlar.Hatta çocukluklarında yattıkları yatakta uyumaya devam ederler.Uysal, yumuşak ve çekingendirler.Tek başlarına karar alamazlar ve uygulayamazlar.

İŞ

Ancak bir çocuğun yapacağı yada yapamayacağı türden işler seçerler.Refakatçilik, ofis boyluk gibi.Hiç sorumluluk almazlar, fikir yürütmezler ve inisiyatif almazlar.Sessiz, itaatkâr ve pasif davranırlar.

İLİŞKİ

Genellikle ya platonik aşklerı vardır ya da tamamen karşı cins ilişkisine kendilerini kapatmışlardır.

SAĞLIK

Büyüme hormonlarında sorun olabilir.Kasları ve kemik yapıları gelişmemiştir.

YENİ EYLEM

Kendine büyğk bir yatak almak.Kendini fiziken büyümüş olarak hayal etmek.Çocuklarla ilgilenmek.Yardım ve destek istemekten çok, yardım ve destek vermek
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 06:40 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

5- HİZMETÇİLER
(SÜPÜRGE SAÇLILAR)

TEMEL DUYGU TONU

Değersizlik

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Değer görmek için başkalarına hizmet etmeliyim.

BİRİNCİ NEDEN

Ailede kardeşlerine bakmak durumunda olan büyük abi ve ablalar hizmetçi olmayı seçebilirler.

HAYAT AMACI

Hayat amaçları kendilerini sevmek ve kendi özel amaçlarının ne olduğunu belirleyip onlara ulaşmaya çalışmaktır.
Bu sırada hissedecekleri suçluluk duygularıyla baş etmek de, onlar için önemli zorluk olacaktır.

İŞ

Üzerlerine çok fazla iş alan, sonra da bunun ağırlığı altında ezilen insanlardır.
Daha çok başkalarına yardım söz konusu olan işleri seçerler.
Hemşirelik, hekimlik, sosyal sorumluluk projeleri gibi işler yaparlar.

İLİŞKİ

Genellikle sadece kendini düşünen eşler seçerler.Yakın dostları da aynı tip kişilerdir.

SAĞLIK

Ayaklarında sorun yaşarlar.Dolaşım yetmezliği, varis gibi hastalıklara maruz kalmaları mümkündür.

OLUMLAMA

Kendi varlığımı olduğu gibi seviyor ve kucaklıyorum.
Yaşamımı güvenle sürdürmek için yapmam gereken budur.Bu konudaki eski kararlarımı değiştiriyorum.
İnsanlar beni, kendimi sevdiğim için gerçekten severler, insanlar bana kendime saygı duyduğum için daha çok saygı duyarlar.
Hoşlandığım, bana mutluluk veren şeyleri yapmayı seçiyorum.
Bu kendini sevmenin önemli bir kanıtıdır.

YENİ EYLEM

Fazladan yaptığı hizmetleri birer birer bitirmek.Talepkar olmak.Kendine hobiler edinmek.Yarım bıraktığı işler varsa(kendisiyle ilgili) onları tamamlamak.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2012, 04:27 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

6- İYİ ÇOCUKLAR

TEMEL DUYGU TONU

Onaylanma ihtiyacı

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Benden beklenenleri yaparsam onaylanırım

BİRİNCİ NEDEN

Kuralcı ve sevgisini çok belli etmeyen bir ebeveyn dolayısıyla iyi çocuk olmaya karar vermiş olabilir.

HAYAT AMACI

Kalbinin pusulasını nasıl takip edeceğini bilmek, kendi vicdanının sesini dinlemek, yalnızlığa ve suçluluk duygusuna direnerek ilerleyebilmek.

İŞ

Disiplinli, titiz ve düzenli çalışırlar.Bunun yanında yaratıcı atılımlar yapma yetenekleri dumura uğramıştır.
Kendiliğinden harekete geçmezler.Mutlaka çevreleri tarafından motive edilmelidirler.
Verilen görevleri başarıyla yerine getirmek için ellerinden geleni yaparlar.

İLİŞKİ

Gerçekten sevdikleri için değil, uygun olduğuna inandığı için ilişki kurar.Heyecansız ve kuru bir duruş sergilerler.Daha çok mantık evliliği yaparlar.

SAĞLIK

Hep iyi olmak zorunda kalışları onları yorgun ve dalgın hale getirir.Yaşam sevinçleri yoktur bu yüzden kan la ilgili sorunlar yaşarlar.Gerçek duygularını ifade edemedikleri için boğazlarında sorun yaşarlar.

YENİ EYLEM

Yapmaktan keyif alacağınız bir davranışı yaparken kendinizi izleyin.Ne düşünüyor ve ne hissediyorsunuz?
Özellikle birine yaranmak için neler yaptığınıza bakın.
O kişinin, bu davranışı sizden neden istediğini düşünün.
Sizden beklenenin aksini yapın ve bu durumdan nasıl tedirgin olduğunuzu gözlemleyin.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2012, 05:03 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

7- CİNSAL KİMLİĞİNİ
REDDEDENLER

TEMEL DUYGU TONU

Herşeyi bir an önce düzene sokmalıyım.

ÇEKİRDEK İNANÇ

Kadınsam kadınlığımı, erkeksem erkekliğimi reddedersem yaşamımı güvenle sürdürürüm.

BİRİNCİ NEDEN

Bunlar ailede erkek beklerken kız çocuğu olarak doğanlardır.
Ya da erkekken kız gibi yetiştirilenler.
Sanki ''Hay Allah bu da nerden çıktı şansa bak!'' diye karşılanırlar.
Erkeği reddeden kadınlardan oluşmuş bir kadın silsilesi cinsel kimliğini reddeden bir erkek için iyi bir zemin oluşturur.
Kadını reddeden erkeklerden oluşmuş bir erkek silsilesi de, cinsel kimliğini reddeden bir kadının yetişmesi için iyi bir toprak olur.
Biraz daha açarsak; daha yumuşak, anlayışlı ve çok fazla hırsları olmayan bir baba ile; otoriter, yönetmeyi seven, güçlü bir anne, erkek kimliğini kabul etmeyen oğlan çocuklar yetiştirir.
Baktığınızda görürsünüz ki bu annelerin babaları da aynı kendi kocaları gibi yumuşak ve anlayışlı fakat biraz pasiftirler.Anneleri ise güçlü ve yönetici.
Eğer durum tersi ise, yani anne aşırı derecede pasif ve sinik ise bu kez aşırı güçlü olan babayı modelleyen bir çocuk çıkar ortaya.
Burada sözünü ettiğimiz kadın ya da erkek kimliği, dişil veya eril niteliktedir.

İŞ

Genellikle kendilerini olduğu gibi kabul etmeyen ebeveyne yaranmak için meslek seçerler.Bir kadının, sırf babası keresteci diye bu işi yapması gibi.Hatta böyle bibi bana kendi haberinin gazetede çıktığını övünçle anlatmıştı.
Kadınlar, erkeksi bir görünüme bile bürünürler.Kaslı, geniş omuzlu ve kemikli bir hale gelirler.Sesleri kalınlaşır.Davranışları erkeksidir.Küçükken hep erkek arkadaşlarıyla oyun oynadıklarını anlatırlar.Çünkü o yaşlarda kızları zayıf ve aptal bulurlar.
Kadınlar, daha çok yönetici konumunda çalışırlar.Güçlü, kararlı bir görünüm sergilerler.Erkekler ise bir başkasının emir ve talimatlarını yerine getirir pozisyondadırlar.Erkekler, karar vermekte zorlanırlar.
Bu tipin kadınları ise kararı kimseye bırakmazlar.Herşeyi her an kontrol etmek isterler.

İLİŞKİ

İlişkilerinde, genellikle karşıt karakterde insanları seçer.Yani kadınsa nitelikleri baskın birini, erkekse de erkeksi nitelikleri baskın biri.

SAĞLIK

Kadınlarda, rahimde sorunlar.Erkeklerde sperm sayısında azalma.

OLUMLAMA

Kadınlar için:
Kendi kadın kimliğimi sevgiyle kucaklıyorum.Ancak böyle olunca yaşamımı güvenle sürdürürüm.
Bu konuda ki geçmiş kararımı değiştiriyorum.Yerine bu yenisini uyguluyorum.O zaman güvende olmak için bu kararı vermiştim.
Kadın olmanın gücünü ve güzelliğini görüyorum.Kendimi hayatın değiştirici gücüne bırakıyorum.
Erkekler için:
Kendi eril kimliğimi kabul ediyor ve sevgiyle kucaklıyorum.Böylece yaşamımı güvenle sürdürebilirim.Gücümü kabul ediyorum.Yapabilme irademi kabul ediyorum.Gücümü sevgiyle kullanıyorum.

YENİ EYLEM

Kadınlar bol bol evet desin ve erkeklerde bol bol hayır.Kadınlar yavaş yavaş kontrolü bıraksınlar ve erkekler de üzerlerine düşen görevleri yerine getirsinler.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2012, 08:15 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

8- ARA BULUCULAR

TEMEL DUYGU TONU

Güçlü olmak

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Çatışmaları çözemezsem, hayatımı güvenle sürdüremem.

BİRİNCİ NEDEN

Çatışmalı bir aile içinde büyüyen çocukların bazıları arabulucu bir yol izlemeyi seçer.
Çünkü ancak, kendisini bunu yapınca evde huzur ortamı olabileceğini, aksi halde belki de ayrılığa kadar giden bir durumun ortaya çıkacağını düşünür.
Bazı durumlarda bu arabulucu rolünü bizzat anne baba ondan talep eder.onun taraf olmasını isterler.Böylece anne-baba kendi sorumluluklarını ona yüklemiş olurlar.
O da, onların sorumluluklarını alarak, aslında kendi yaşam sorumluluğunu ertelemiş olur.Bu arada bir kere daha söylemekte yarar var; insanın asıl sorumluluğu, kendi varlığını gerçekleştirmektir ve bu süreç sonsuzdur.

HAYAT AMACI

Her insanın kendi hayatını en iyi şkilde yürütebilecek güce sahip olduğunu bilmek.Buna saygı duymak.Kendi yaşam sorumluluğunu almak.Geride durmayı, izlemeyi öğrenmek.
İnsanlar eğer isterlerse mutluluğu seçebilirler.Eğer mutsuz olmak istiyorlarsa, o da onların seçimidir.

İŞ

Bu kişiler, hem arabulucu hem de kontrolcü olduklarından, iş yaşamında aranan insanlar olurlar.Kendilerini işlerine adamakta zorlanmazlar.
Fakat bazen yorgunluk ve bıkkınlık emareleri kaçınılmazdır.
İyi bir yönetici olurlar.Eğer başkalarına kendi sorumluluklarını paylaşmak konusunda başarılı olurlarsa, çok fazla yorulmadan keyifle yaşamlarını sürdürürler.
Üzerlerine aldıkları görevi sonuna kadar sürdürme eğilimindedirler.Pes etmezler ve peşini bırakmazlar.

İLİŞKİ

Bunlar genellikle ilişkiden uzak durmayı seçerler.

SAĞLIK

Sırt ve bel ağrıları, boğazda sorunlar.

YENİ EYLEM

Ne zaman bir başkasının işine karışsa durup bunu neden yaptığını kendine sorsun.Kendisine fikir danışıldığında ''Siz bilirsiniz.'' demeyi öğrensin.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2012, 08:29 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

9- ÖKSÜZ VE YETİMLER

TEMEL DUYGU TONU

Gariplik, yalnızlık

NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ

Yardım almak ve korunmak için, zavallıyı oynamalıyım

BİRİNCİ NEDEN

Ya gerçekten öksüz ya da yetim kalmış olan, ya da annesi babası tarafından terk edilen, yalnız bırakılan çocukların seçtiği yaşam oyunudur.

HAYAT AMACI

Kendi gücünü kullanmayı öğrenmek.Aslında bu gruptaki(uyum sağlayanlar) bütün tipler, temelde güç kullanmayla ilgili problemleri olan kişilerdir.
Kenarda köşede kalmış işler yaparlar, ya da böyle pozisyonlarda çalışırlar.Önemsiz pozisyonlarda bulunmak için özel bir çaba harcıyor gibidirler.
Cesaretleri yoktur.Riske girmezler.Emeklerinin karşılığını almakta zorlanırlar.
Sürekli soru sorup danışma eğilimindedirler bu yüzden.

İLİŞKİ
Ya kendileri gibi öksüz yetim birini seçerler ya da kendilerini çekip çevirecek, bir nevi ebeveynlik yapacak kişilerle olurlar.Onların güvenli sığınaklara ihtiyaçları vardır.

SAĞLIK

Astım, panik atak.

YENİ EYLEM

Özel ve önemli olduğunu hissettirecek şeyler yapmak ve satın almak.''Ben'' diye başlayan cümleleri çok kullanmaya dikkat etmek.Yüksek sesle konuşmak.Dik durmak ve yürümek.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
çekirdek inanç, negatif


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuantum Tipoloji

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum Tipoloji Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız UYUM GÖSTERENLER 1-SİNİK VE SİLİKLER TEMEL DUYGU TONU ''Suçluluk'' NEGATİF ÇEKİRDEK İNANÇ Suçluyum,bunun bedelini ödedikçe güvende olurum. Yaşamımı yok edersem güvende olurum. BİRİNCİ NEDEN Çok küçük yaşta ölen kardeşler bu duyguyu tetikler.Bazen de annenin ya da babanın küçük yaşta ölen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.