Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

tanrılar okulu

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar tanrılar okulu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız TANRILAR OKULU “ Milyonlarca kişi gibi sen de bütün yaşantını , içinde yaşam olmayan kuruluşların katmanları arasında saklanarak geçirdin” dedi. ”Özgürlüğünü bir avuç uydurma gerçeklikle takas ettin. İpnotik uykudan ayılmanın , vahim yaşam görüşünü bırakmanın artık zamanıdır!” (Sayfa 8) "Yoksulluk, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

tanrılar okulu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2008, 10:55 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart tanrılar okulu


TANRILAR OKULU








“ Milyonlarca kişi gibi sen de bütün yaşantını , içinde yaşam olmayan kuruluşların katmanları arasında saklanarak geçirdin” dedi. ”Özgürlüğünü bir avuç uydurma gerçeklikle takas ettin. İpnotik uykudan ayılmanın , vahim yaşam görüşünü bırakmanın artık zamanıdır!”

(Sayfa 8)



"Yoksulluk, kişinin kendi sınırlarını görememesi demektir."diye açıkladı."Yoksul olmak,kişinin hoşlanmadığı ve yapmayı seçmediği bir iş karşılığında kendi yaratıcılık hakkından vazgeçmesidir." (Sayfa 9)



"Tüm insanlara, ilk yıllarından başlayarak,varlıklarının en ıssız alanlarında yaşamaları öğretildi.İnsanlar,çok büyük bir fikirle veya hayal güçlerini zorlayan herhangi bir şeyle karşılaştıklarında genellikle karşı çıkar ve onu küçük parçalara ayırmaya uğraşarak bilinçlerinin küçük kabına sığdırmaya çalışırlar." (Sayfa 12)



"En sarsılmaz inancın, en zararlı inanışın, kendin dışında bir dünyanın varlığına; bağımlı olduğun bir şeye veya birisine; sana bir şeyler veren veya senden alan, seni seçen veya suçlayan bir şeye veya birisine inanmandır.

Bir savaşçı, bir anlığına bile dıştan gelecek bir yardıma inansın, derhal yıkılmazlığını yitirir.

Kendi dışımızda bir dünya yoktur, her neyle karşılaşır,görür ve dokunursak 'bizi' yansıtmaktadır. İnsanın yaşantısındaki diğer kişiler, olaylar ve koşullar, onun koşullarını meydana serer. Dünyayı suçlamak; şikayet etmek, kendini haklı göstermek ve saklanmak, düşmüş bir insanlığın göstergeleri, 'gerçek' bir iradenin yokluğu kadar, bağımlı olmanın da kesin semptomlarıdır.

Hep aynı olaylarla karşılaşıyorsun, çünkü sende hiçbir şey değişmiyor! Her şey benzerini kendine çeker. Cennet parçacığı cennete doğru, cehennem parçacığı cehenneme doğru yol alır" Lupelius'a göre yeryüzü, insanların sıralar halindeki idam mahkumları gibi yaşadıkları kozmik bir hapishane, dünya boyutunda bir zindandır. Bu vizyonun son ve kesin bir yenilgi oluşturduğu yargısına varmak yerine, göz kamaştıran çılgınlığıyla cesurca bir plan tasarlar. İnsan için, onu olanaklının sınırlarının ötesine geçirecek bir serüven düşler; kaçınılmaz görünen ölümcül yazgısından kaçış ve dünya yasalarından kurtuluş.



İster bilinçli, ister bilinçsiz verilmiş olsun, kişinin başına kendi rızası olmadan hiçbir dış olay gelemez.Öncelikle psikolojisinden geçmeden, hiçbir şeyle karşılaşamaz. Düşünce bu yüzden çok güçlüdür. Düşünüş Yazgıdır.Varoluş bizim buluşumuzdur ve bu yüzden sadece bize bağlıdır. Bu dünyadaki yaşantı, bir Tanrılar Okuludur."





Size ‘öğretilen ve anlatılan dünyanın’, anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır. Korkmanız, çekinmeniz, endişe etmeniz gerektiği söylenen her şey, bu betimlemenin pençesindeki insanların fikirleridir. Oysa bunlar olumsuz duygulardır ve hiçbiri dünyaya geldiği haliyle insanın mayasında olan hisler değillerdir. İnsan korkusuz doğar. Korku, zorla ‘öğretilir’.
Hastalıklar ‘öğretilir’. Ne hastalıklar, ne ilaçlar, ne de tedaviler gerçektir. Hastalıklar, benlikteki olumsuz yöndeki değişimlere karşılık gelen semptomlardır. Onlar bizi ancak kendimizi kanalize etmemiz gereken düşünce şekli için uyarma amaçlı ortaya çıkabilirler. Bizi fiziken zor durumda bırakmak için değil.
Hayatınızda önünüze çıkan herkesin özel bir görev ile karşınıza geldiğine emin olun. Ve ona varlığı için teşekkür edin. Özellikle düşmanınızsa.
Herkes sizi gösterir. Çünkü herkesi siz yarattınız. Bu dünyayı siz yarattınız. Bu sizin dünyanız. Sizi arayan arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz.
Önünüzde gelecek varken, geçmişle uğraşmayın. Ama geleceği de yeni bir ‘eski geçmiş’ yaratmak için yaşamayın. Onu şekillendirin; bu kez şekillendirin; geçmişinizin tekrarlarından kurtulun.
Mea Culpa’ felsefesini inkar ederek yaşamaktan vazgeçin. Başınıza gelmiş ve gelecek her şeyin tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeğiyle barışmayı reddettiğiniz her gün tedavi süreciniz gecikecek, ‘yeni bir eski geçmiş’ için her seferinde yeni bir adım attığınızla kalacaksınız.
Başınıza gelmiş ve gelecek her şey, düşünsel faaliyet kalitenizin, olaylar dünyasına uyarlanmış halidir. Düşlemezseniz, yaratamazsınız. Gerçek, düş artı zamandır. İnanmak için görmeyi beklemeyin. İnanın ki, görebilin.
Beden olmadan düşleyemezsiniz. Düşleyen bedendir. Ona çok iyi bakın.
Gereğinin ötesinde yiyecek, içecek, gereğinin ötesinde uyku, gereğinin ötesinde seks, hiçbir şeyin çözümü olmadığı gibi, çözümün üstünü örten uyuşturuculardır. Uyuşturucu almayın. Beyninizi örtmeyin. Orada geleceğiniz şekilleniyor.
Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluk’tur. Ekonominin tanımı Mutluluk’tan başka hiçbir şey değildir. Her zaman iyi bir ekonomist olun.
Düşleyin, düşleyin, düşleyin. Düş, var olan en gerçek şeydir.






"Tanrılar Okulu" Stefano Elio D'Anna

Alteo Yayıncılık

Türkçe'ye Çeviren : Şükrü Zafer Serinken


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2008, 11:35 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Ynt: tanrılar okulu

yazarla aynı görüşte olmadığımı özellikle belirtiyorum, yeryüzü bir okul değildir, bizler de tanrı değiliz...
yazar bir balığın, kedilerin neden yüzemediğini sorgulaması gibi sorguluyor hayatı. oysa gün gelecek o balığı da pelikan kapacaktır...yazarın göremediği fakat sürekli tepesinde dönüp duran tehlike ise pelikandır... yazık, tanrının bir pelikan tarafından yok edilmesi biraz trajik bir son olacak...
çeviri konusuna gelince
kitabın çevirmeni
Şükrü Zafer Serinken'in yeterince Türkçe bilmediğini düşünüyorum...
önce bir Türkçe öğrensin...
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 12:47 AM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: tanrılar okulu

teomancığım
herkes gibi,seninde, düşüncelerine ve görüşlerine saygımız sonsuz...fakat neden öfke ve protesto ile ifade ettiğini anlayamıyorum .mesajlarında kelimelerini biraz daha dikkatli seçersen..polemik yaratacak ortamlar oluşmaz..senin karşı olduğun, bir düşünceyi benimsemiş olan bir başka arkadaşımız aynı uslupla cevap verirse kırgınlık olur..buda burada kurduğumuz ahenge zarar verir ablam...saygılı sevgiler...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 01:39 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Ynt: tanrılar okulu

benim bu konuyla ilgili yazdıklarıma,
tanrılar okulunun yazarı Stefano Elio Dana ve kitabın çevirmeni Şükrü Zafer Serinken dışında kimsenin kırılacağını sanmıyorum çünkü ne yazarın hayranlarını eleştirmek ne de onunla aynı fikirde olanları protesto etmek gibi bir niyetim var.
eleştirilerdeki hedefimin hayatimdegisti.com sakinlerinin olmadığının altını, özellikle çiziyorum... benim yazdıklarımdan alınan arkadaşlarım varsa alınmasınlar, çünkü sözüm meclisten dışarı...
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 01:49 AM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: tanrılar okulu

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
yazarla aynı görüşte olmadığımı özellikle belirtiyorum, yeryüzü bir okul değildir, bizler de tanrı değiliz...
yazar bir balığın, kedilerin neden yüzemediğini sorgulaması gibi sorguluyor hayatı. oysa gün gelecek o balığı da pelikan kapacaktır...yazarın göremediği fakat sürekli tepesinde dönüp duran tehlike ise pelikandır... yazık, tanrının bir pelikan tarafından yok edilmesi biraz trajik bir son olacak...
çeviri konusuna gelince
kitabın çevirmeni
Şükrü Zafer Serinken'in yeterince Türkçe bilmediğini düşünüyorum...
önce bir Türkçe öğrensin...


teoman her okudugun yazıya katılman gerekmiyor kendi inanışların dogrultusunda bilgileri degerlendirip eleme sana kalmış ben bu yazıyı göndermeyle bu fikirdeyim demek degildir içinden eleme yaparak bildiklerim inanışım dogrultusunda hareket ederim



burada allah isimlerinin insanda tecelli etmesini anlamak daha dogru ben bunu anladım ve yazıyı aktardım




sevgiyle kal
Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
benim bu konuyla ilgili yazdıklarıma,
tanrılar okulunun yazarı Stefano Elio Dana ve kitabın çevirmeni Şükrü Zafer Serinken dışında kimsenin kırılacağını sanmıyorum çünkü ne yazarın hayranlarını eleştirmek ne de onunla aynı fikirde olanları protesto etmek gibi bir niyetim var.
eleştirilerdeki hedefimin hayatimdegisti.com sakinlerinin olmadığının altını, özellikle çiziyorum... benim yazdıklarımdan alınan arkadaşlarım varsa alınmasınlar, çünkü sözüm meclisten dışarı...


mesajına cevap yazarken sende cevap yazmışsın kırılma alınma olmaz arkadaşlar arasında merak etme


__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 09:48 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 68
Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: tanrılar okulu

Kitap benim daha önce okudğum kitaplardan çok farklıydı.
İnsanın nasıl kendini dünyaya hapsettiği nasıl kendini kandırdığı nasıl herşeye bağımlı olup mutluluğu ve özgürlüğü başkalarında aramanın peşine düştüğünü anlatıyor.
Kitap sanki benimle konuşuyordu her falsömü her hareketimin altında yatanı görebiliyordum.
Burada aslında nasıl özgür ve tam insan olunuru anlatmış ve bizi bundan alı koyan düşünce alışkanlıklarımızın üzerine gidip bunları değiştirmemiz için yapmamız gerekenleri de anlatmış.
Kitabı baştan sona 2 defa okudum. En sık vurguladığı "Dünya senin düşlediğin gibidir. Dışarıda değiştitlecek birşey yoktur. Dünyayı değiştirmek mi istiyorsun kendini değiştir. Düş varolan en gerçek şeydir. Düşle düşle durmadan düşle..."
sözleriydi.

"İnsan yapacağı işi kendi seçer. Seçilmez. Seçilmesi ona karşı büyük bir saygısızlıktır. " Burada kendi durumumu gördüm. İşimi sevmiyordum. Sadece maddi açıdan güvende olmak için çalışıyordum. İşten ayrıldım. Şimdi işsizim. Şimdi bakıyorumda hayatımın en güzel kararlarından birini vermişim. :)) Çünkü yaşam çok değerli boşa geçen ve ıztırap içinde geçen 1 saat bile geriye gelmeyecek.

__________________
İÇİMDEKİ HUZUR GERÇEK ZENGİNLİK BUDUR.
medusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 09:51 AM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: tanrılar okulu

Alıntı:
"İnsan yapacağı işi kendi seçer. Seçilmez. Seçilmesi ona karşı büyük bir saygısızlıktır. " Burada kendi durumumu gördüm. İşimi sevmiyordum. Sadece maddi açıdan güvende olmak için çalışıyordum. İşten ayrıldım. Şimdi işsizim. Şimdi bakıyorumda hayatımın en güzel kararlarından birini vermişim. :)) Çünkü yaşam çok değerli boşa geçen ve ıztırap içinde geçen 1 saat bile geriye gelmeyecek.
çok cesurca...

bak şimdi çok merak ettim bu kitabı...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 10:04 AM   #8 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: tanrılar okulu

ben bu kitabı aylar önce almıştım...
belki okumak için bana bir işaret gelmesi gerekiyordu çünkü aldığımdan beri duruyor..
üstelik çok değerli bir kitap olduğunu da biliyorum... ama elim bir türlü gitmedi...
işte şimdi ne olduğunu anladım...
bu aralar simyacıyı okuyorum ve evrenin işaretlerini düşünüyorum....
simyacı bugün öğlende bitecek... sonrasında ne okuyım diye düşünürken...
bu başlığı gördüm.... ve bir işaret olduğunu düşünüyorum...
çünkü bu başlığı gördükten sonra dün gece rüyamda Tanrılar Okulu'nu okuduğumu gördüğümü hatırladım....
hayat ne güzel
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 10:41 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: tanrılar okulu

okuduğunuz kitabın adını ve yazarını tekrar yazabilirmisiniz
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 10:42 AM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: tanrılar okulu

Tanrılar Okulu" Stefano Elio D'Anna

Alteo Yayıncılık

Türkçe'ye Çeviren : Şükrü Zafer Serinken
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


tanrılar okulu

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar tanrılar okulu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız TANRILAR OKULU “ Milyonlarca kişi gibi sen de bütün yaşantını , içinde yaşam olmayan kuruluşların katmanları arasında saklanarak geçirdin” dedi. ”Özgürlüğünü bir avuç uydurma gerçeklikle takas ettin. İpnotik uykudan ayılmanın , vahim yaşam görüşünü bırakmanın artık zamanıdır!” (Sayfa 8) "Yoksulluk, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.