Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Zero Limit (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226939)

ismira 02-06-2009 01:08 AM

Cevap: Zero Limit

[quote=gülpor;464295]Sincered slm arkadaşım actionsmile,bende bu dört cümleyi gün boyunca aklıma geldiğinde tekrarladımrt67,anlayamadığım, sana nacizane sorum şu,Ben bu cümleleri söylediğimde kendimi çok iyi hissettim neseli56,yani kendimizi arındırıyoruzda sorunlu kişi nasıl arıncak onu anlayamadım

4897,karşılaştığımda affedemediğim iki tane insan var,yani yaptığını düşünsem o bir kişinin şuan gözyaşlarına boğulurumagl34, ama bunu yapmak istemiyorumsevincli,ne yani4897bu cümleleri söylediğimde o kişi benden özür mü dileyecek?
quote]

Sevgili gülpor, umarım yukarıdaki alıntılar sorularına karşılık verir. Ancak bir şey hatırlatmak istiyorum: Amaç karşımızdakinin gelip özür dilemesi değil. Amaç bizim negatif, engelleyici, sınırlayıcı enerjilerden arınmamız. Bu enerjiler temizlendiğinde, biz sorun olarak adlandırdığımız durumdan özgürleşiriz, ilgili olan kişi ve hatta tüm evren. Çünkü bu yöntemle biz Yaradan'ı çağırıp işi O'na teslim ettiğimizden, çok taraflı ve çok katmanlı olarak tövbe-affedicilik ve temizlenme gerçekleşiyor. Bunun sonucunda karşımızdaki kişi de özür de dileyebilir, başka olumlu bir şey de yapabilir...Zaten ho'oponopono değil başka affetme tekniklerinin sonucunda da böyle şeyler yaşanıyor. Bu kesinlikle huzur veren bir durumdur. Bu nedenle o iki kişiden yana ne yap et, affedip özgürlüğün tadını çıkar derim.

ismira 02-06-2009 01:18 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464849)
sevgili ismira, çok teşekkürler çok faydalı olduğu kesin, denicem mutlaka...araba kullanma korkum var.birde bir olay için uygulayacağım sonuçları mutlaka paylaşırım.harikasınızy789

Aahh, sudem8 harika olan sizsiniz! Uygulama kararlılığı ve dayanışma tutumunuzdan dolayı hayran oldum size. Feyz aldım, iyi ki varsınız...art56art56

ismira 02-06-2009 01:40 AM

Bu arada, ho'oponoponoyu ben de EFT ile uyguladım, kesinlikle çok keyifliydi. Asıl önemlisi, hep yazmayı unutuyorum; öğrendiğim ilk andan bu yana reiki ile birlikte uyguluyorum ve çok iyi hissediyorum. Başkasına şifa uygulaması için de ikisini birleştirip kendi üzerimde çalışıyorum. İnanılmaz huzurlu...

gülpor 02-06-2009 01:53 AM

Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464846)
sevgili arkadaşım,
bende her soruya cevap bulamasam da kitaptan anladıklarımdan yola çıkarak kendime uyguladığımı sana aktarayım...
öncelikle kendimizi değiştirmedikçe kimseyi değiştiremiyeceğimizi anlatıyor kitap. etrafımızda dönen herşey aslında bizim içimizde...
içimizdeki tüm kötü düşünceler, anılar, olumsuzluklar, yarattığımız enerjiler şekillendiriyor herşeyi. yani herşeyin sorumlusu bizleriz. hatta şu an sen benimle bu konuyu paylaştığın için senin sorunun aynı zamanda benim sorunum ve sorumluluğum oldu. ben kendimi bundan arındırmalıyım.
geçmişten beri var olan anılarımız ve düşüncelerimiz bizi bugünkü halimize getirdi. eğer diğer teknikleri de incelerseniz temelde "arınmak" olduğunu farkedeceksiniz. bizi zincirleyen bu anılardan( ki bazen bizi zincirleyenin ne olduğunu bile bilmiyoruz) arınmalıyız.
sen o gözlerine bakmadığın kişi için sadece kendini arındırmalısın her hangi bir amaç ya da beklenti içine girmeden. her şey senin en yüksek iyiliğine olacak şekilde yoluna girecektir.
geçmişten arınmak için şu şekilde söylemeni tavsiye ederim:
" anılarım sizleri seviyorum. şimdi sizleri ve kendimi özgür bırakma fırsatına sahip olduğum için minnettarım. seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışla ve teşekkür ederim"
hatta ben bunu söylerken EFT bile uyguluyorum kendime...kimseyi düşünmüyorum geçmişimden gelen tüm anıları temizlemek niyetiyle bunları söylüyorum kendime.
unutma etrafındaki gördüğün herşeyin sebebi sen değilsin ama sorumlusu kesinlikle sensin diyor kitap...kendini arındır dünya değişsin.

umarım biraz olsun faydalı olabilmişimdir.

özür dilerim.
lütfen beni bağışla.
seni seviyorum ve
teşekkür ederim.

sevgiler...

Sincered,cevabın benim için çok açıklayıcı olduf678h,teşekkür ederim arkadaşım,yazdıklarından yola çıkarak bu sihirli dört cümleyi dahada anlamlı tekrarlıycamactionsmile

gülpor 02-06-2009 02:00 AM

İsmira teşekkür ederim,senin mesajınıda okuyunca ,sanki bilgiler biraz daha pekişti...actionsmile

ismira 02-06-2009 02:26 AM

ben teşekkür ederim gülpor'cuğum, vesile olduğun için...

Baris 02-06-2009 02:18 PM

Hooponopono gerçekten etkisini kısa sürede gösterebilen eşsiz bir yöntem. Kitabı okudum. Henüz ufak tefek şeyler dışında pek bi deneyimim olmadı ama etkisi ufak şeylerde dahi hissedilebiliyor... (Kusura bakmayın konuyu daha iyi takip edebilmek için konuda mesajım olsun istedim :))

Siyahça 02-06-2009 02:20 PM

sus çaktırma! sevincli

sudem8 02-06-2009 06:10 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464862)
Aahh, sudem8 harika olan sizsiniz! Uygulama kararlılığı ve dayanışma tutumunuzdan dolayı hayran oldum size. Feyz aldım, iyi ki varsınız...art56art56

Çook teşekkürler güzel sözleriniz için, güzel sitenin güzel insanları...herbirşeyin üstesinden geldim de şu araba kullanma fobimi yenemedim.eşimi trafik kazasında kaybettik.morgda onu kötü bir halde ben teşhis ettim.Allah rahmet eylesin, çok hızlı kullanırdı.oğlum üstesinden geldi ama, ben yeneceğime inanıyorum.çok saolun verdğiniz bilgiler içinsmil56

sudem8 02-06-2009 06:23 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464842)
merhabalar.
bütün sağlık sorunlarının bilinçaltı kodları olduğunu, bununda zamanla -ilk gözlerimizi açtığımızdan itibaren verilen dolaylı telkinler vs vs - sevgi eksikliğinden kaynaklandığını hepimiz biliyoruzdur herhalde. bu bağlamda sevginin büyülü gücü yaşanılan olumsuzlukların hepsini iptal edecektir. şöyle ki olayların sorumluluğunu almamız, sevgi ile kabul etmemiz gerekmekte... bunlar bilinçaltının işleyişini ve hayatı değiştirecektir. bu paralelde ego da şaşıracak ve sana direnç gösterecektir ki bu karşı konulmayacak bişey değil. mesela basit bir karşı koyma alternatifi/tekniği; egoyu şaşırtmak için sabah 5 te kalkın ve evin içinde bir tur atın yada kendinize kahvaltı hazırlayın vs vs. yani normalde yaptığınızdan değişik birşey yapın. önce ego "saat kaç bu saatte ne işin var? uyku çok güzel." diyip seni kandıracak... ama kalkıp bir tur atarsanız ego şaşıracak...

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

Mümin Bey çok zeki ve pratik bir insan olduğunuzu hissediyorum.iki noktada bana yardımcı oldunuz.bir cümleyle pek çok bilgiyi biranda aktarıyorsunuz bravo size... yardımlarınız için teşekkürlersapkal89

ismira 02-06-2009 07:14 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464955)
Çook teşekkürler güzel sözleriniz için, güzel sitenin güzel insanları...herbirşeyin üstesinden geldim de şu araba kullanma fobimi yenemedim.eşimi trafik kazasında kaybettik.morgda onu kötü bir halde ben teşhis ettim.Allah rahmet eylesin, çok hızlı kullanırdı.oğlum üstesinden geldi ama, ben yeneceğime inanıyorum.çok saolun verdğiniz bilgiler içinsmil56

Canıım, başın sağolsun, eşine Allah rahmet eylesin. Oğlun üstesinden gelmiş, inanıyorum sen de gelirsin. Pırıl pırıl enerjin ve gayretliliğinin yanısıra, yansıttığın değişim grafiğin bunun kanıtı bence.

Şimdi, biz burada bu konuyu okuyanlar,
Hepimiz bu konuda ho'oponopono yapalım bence. Her birimiz, bu olayın kendi içimizde hangi korkuları tetiklediğine, bizim içimizde bu kazaya yol açan neler olup bittiğine odaklanalım ve arınalım...arınalım...arınalım...

Ta ki sıfırlanana kadar.

Kişisel olarak ben, kendi içimde buna yol açan bir kaç şeyi hemen şimdi farkettim, bundan sonra tespit edeceklerim ve edemediklerim dahil tümünün sorumluluğunu kabul ediyorum ve bunlardan dolayı özür diliyorum.Zamanın tüm boyutları ve tüm uzay katmanlarında bağlantılı olduğum, bu duruma yol açan tüm enerjetik bağlardan arınma talep ediyorum.Lütfen beni affet. Burada sudem8 vasıtasıyla bu konunun dile getirilmesiyle arınma fırsatı doğduğu için minnettarım. Seni seviyorum.

sudem8 02-06-2009 08:36 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464967)
Canıım, başın sağolsun, eşine Allah rahmet eylesin. Oğlun üstesinden gelmiş, inanıyorum sen de gelirsin. Pırıl pırıl enerjin ve gayretliliğinin yanısıra, yansıttığın değişim grafiğin bunun kanıtı bence.

Şimdi, biz burada bu konuyu okuyanlar,
Hepimiz bu konuda ho'oponopono yapalım bence. Her birimiz, bu olayın kendi içimizde hangi korkuları tetiklediğine, bizim içimizde bu kazaya yol açan neler olup bittiğine odaklanalım ve arınalım...arınalım...arınalım...

Ta ki sıfırlanana kadar.

Kişisel olarak ben, kendi içimde buna yol açan bir kaç şeyi hemen şimdi farkettim, bundan sonra tespit edeceklerim ve edemediklerim dahil tümünün sorumluluğunu kabul ediyorum ve bunlardan dolayı özür diliyorum.Zamanın tüm boyutları ve tüm uzay katmanlarında bağlantılı olduğum, bu duruma yol açan tüm enerjetik bağlardan arınma talep ediyorum.Lütfen beni affet. Burada sudem8 vasıtasıyla bu konunun dile getirilmesiyle arınma fırsatı doğduğu için minnettarım. Seni seviyorum.

çok teşekkürler canım.iyi olacak hastanın doktoru ayağına getirirmiş ya,inan benim öyle oldu.geçenlerde bir olay oldu.çok iyilik yaptığım birinden kötülüğe uğradım ve çok korku yaşadım.çünkü tek beni ilgilendirse hiç sorun değil,yakınlarıma zarar gelmesinden korktum.yanlış anlaşılmaktan vs.fakat o korku ve üzüntü hiç beklemedğim ve hakketmedğimi düşündüğüm için çok üzüldüm.fakat bu siteye girmem bir mucize.işte o da Allah'tan...kendimi gerçekten biraz olsun o negatif hislerden arındırdım.çaresiz olmadığımı ve gücümü hissettim.şimdi daha güvende ve huzurlu hissediyorum.çok şükür ben de seni seviyorum...sapkal89

MuminOKAN 03-06-2009 10:33 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464957)
Mümin Bey çok zeki ve pratik bir insan olduğunuzu hissediyorum.iki noktada bana yardımcı oldunuz.bir cümleyle pek çok bilgiyi biranda aktarıyorsunuz bravo size... yardımlarınız için teşekkürlersapkal89

teşekkürler bizlerden. güzel bilgilere kanallık edebiliyorsak ne mutlu.
sapkal89 :)

sudem8 03-06-2009 10:37 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465090)
teşekkürler bizlerden. güzel bilgilere kanallık edebiliyorsak ne mutlu.
sapkal89 :)

krzm67 çok merak ettim gerçekten pratik ve zekimisin hislerimde pek yanılmam tek kelimeyle cevap isterim lüüütfeeeen
y789

gülpor 03-06-2009 10:47 AM

Mümin Okan slm,bu konuda bir sorum olacakrt67,hayatımızda sorun olan bir konuda,yani bizimle doğrudan ilgili yada değil­;bu önemli değil anladığım kadarıyla..sorum şu;bu sorundan kendimizi arındırma hissini hissedene kadar ,bu dört cümleyi tekrar edicez...kendi deneyimlerinizle cevap verecek olursanız,arınma kaçgünde gerçekleşiyort67,şimdi okuyunca garip bir sorumu oldu acaba diye baktımutananadam...çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim deutananadam,yada düzenli söylemediğimden bu cümleleri olabilirmi?teşekkürler...

sudem8 03-06-2009 11:17 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465093)
Mümin Okan slm,bu konuda bir sorum olacakrt67,hayatımızda sorun olan bir konuda,yani bizimle doğrudan ilgili yada değil­;bu önemli değil anladığım kadarıyla..sorum şu;bu sorundan kendimizi arındırma hissini hissedene kadar ,bu dört cümleyi tekrar edicez...kendi deneyimlerinizle cevap verecek olursanız,arınma kaçgünde gerçekleşiyort67,şimdi okuyunca garip bir sorumu oldu acaba diye baktımutananadam...çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim deutananadam,yada düzenli söylemediğimden bu cümleleri olabilirmi?teşekkürler...

senin soru mantıklı da benim soru nasıl Mümin Bey cevaplamakta zorlanıyor.Ben anladım sizi siyahça gibi ben zekiyim diyemiyorsunuz.aslında demeniz gerekir.

aprilrose 03-06-2009 11:35 AM

Alıntı:

Mümin Okan slm,bu konuda bir sorum olacakrt67,hayatımızda sorun olan bir konuda,yani bizimle doğrudan ilgili yada değil.;bu önemli değil anladığım kadarıyla..sorum şu;bu sorundan kendimizi arındırma hissini hissedene kadar ,bu dört cümleyi tekrar edicez...kendi deneyimlerinizle cevap verecek olursanız,arınma kaçgünde gerçekleşiyort67,şimdi okuyunca garip bir sorumu oldu acaba diye baktımutananadam...çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim deutananadam,yada düzenli söylemediğimden bu cümleleri olabilirmi?teşekkürler...

Selamlar sorunuzun cevabı Mümin Bey'den henüz gelmemiş. Ben kitabı henüz okumuş anlamış biri olarak yanıtlamak isterim izninizle.

Arınma kaç günde gerçekleşiyor diye sormuşsunuz. Size cevabım "hiç bir zaman". Zira o kadar kirli bir dünyada yaşıyoruz ki, her an her saniye kirleniyoruz. Gazeteyi açıp okuduğunuzda, TV.de haberleri seyrederken, bir arkadaşınız kötü bir olaydan bahsettiğinde veya yolda yürürken tanık olduğunuz bir durumda devamlı kirleniyoruz.

Siz bu dört cümleyi söyleyerek "an be an" içinde bulunduğunuz kirliliklerden "an be an" arınacaksınız arınacaksınız arınacaksınız. (yaşadığınız sürece)

Sadece hissederek, Tanrıyı içinizde hissederek ve gerçekten o dört cümleyi devamlı tekrarlayın.

Sevgiler,

MuminOKAN 03-06-2009 11:57 AM

krzm67 çok merak ettim gerçekten pratik ve zekimisin hislerimde pek yanılmam tek kelimeyle cevap isterim lüüütfeeeen
y789

selamlar ancak iki kelime ile cevap verebilirim "sizin kadar"sapkal89 :)

Mümin Okan slm,bu konuda bir sorum olacakrt67,hayatımızda sorun olan bir konuda,yani bizimle doğrudan ilgili yada değil.;bu önemli değil anladığım kadarıyla..sorum şu;bu sorundan kendimizi arındırma hissini hissedene kadar ,bu dört cümleyi tekrar edicez...kendi deneyimlerinizle cevap verecek olursanız,arınma kaçgünde gerçekleşiyort67,şimdi okuyunca garip bir sorumu oldu acaba diye baktımutananadam...çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim deutananadam,yada düzenli söylemediğimden bu cümleleri olabilirmi?teşekkürler...

hayatımızdaki herkes bizimle bir şekilde -doğrudan yada dolaylı olarak- ilintili. arınma ise ona olan isteğimizle orantılıdır. ve hepimizde bu arınma için buradayız. çabalarımız "kendimiz olmak" için.
kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam; son zamanlarda niyetim "kendmi ve bütünün en yüksek hayrı için" diye başlıyorum. "seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dlerim, teşekkür ederim." diye devam ediyor.
her dörtlüğün başında niyetimi söylemiyorum. niyetimi bir defa söylüyorum. ve çok fazla sürmeden olaylar değişiyor.
tüm bu yaptığımız tüm çalışmalarda serbest bırakma eylemini gerçekleştiremiyoruz. bir düşünceyi serbest bıraktığımızda, üzerine kafa yormadığımızda ona olan bağlılığğımız kalkacak ve kendimiz olacağız.

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

gülpor 03-06-2009 12:03 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465108)
y789

selamlar ancak iki kelime ile cevap verebilirim "sizin kadar"sapkal89 :)

hayatımızdaki herkes bizimle bir şekilde -doğrudan yada dolaylı olarak- ilintili. arınma ise ona olan isteğimizle orantılıdır. ve hepimizde bu arınma için buradayız. çabalarımız "kendimiz olmak" için.
kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam; son zamanlarda niyetim "kendmi ve bütünün en yüksek hayrı için" diye başlıyorum. "seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dlerim, teşekkür ederim." diye devam ediyor.
her dörtlüğün başında niyetimi söylemiyorum. niyetimi bir defa söylüyorum. ve çok fazla sürmeden olaylar değişiyor.
tüm bu yaptığımız tüm çalışmalarda serbest bırakma eylemini gerçekleştiremiyoruz. bir düşünceyi serbest bıraktığımızda, üzerine kafa yormadığımızda ona olan bağlılığğımız kalkacak ve kendimiz olacağız.

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

teşekkürler,serbest bırakmada problemim yok hatta bende fazlamı serbest bırakıyorum acaba diye düşünüyodum...cevabın benim için yeterli oldu.rt67

MuminOKAN 03-06-2009 12:05 PM

Alıntı:

çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim deutananadam

sizce hala serbest mi? eğer serbest se ne kadar?? sapkal89

gülpor 03-06-2009 12:06 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465103)
Selamlar sorunuzun cevabı Mümin Bey'den henüz gelmemiş. Ben kitabı henüz okumuş anlamış biri olarak yanıtlamak isterim izninizle.

Arınma kaç günde gerçekleşiyor diye sormuşsunuz. Size cevabım "hiç bir zaman". Zira o kadar kirli bir dünyada yaşıyoruz ki, her an her saniye kirleniyoruz. Gazeteyi açıp okuduğunuzda, TV.de haberleri seyrederken, bir arkadaşınız kötü bir olaydan bahsettiğinde veya yolda yürürken tanık olduğunuz bir durumda devamlı kirleniyoruz.

Siz bu dört cümleyi söyleyerek "an be an" içinde bulunduğunuz kirliliklerden "an be an" arınacaksınız arınacaksınız arınacaksınız. (yaşadığınız sürece)

Sadece hissederek, Tanrıyı içinizde hissederek ve gerçekten o dört cümleyi devamlı tekrarlayın.

Sevgiler,

Aprilrose slm,ilgine teşekkür ederim,kitabı okumuş biri olarak senin cevabında bu konuda bana ışık olduactionsmile

aprilrose 03-06-2009 12:21 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465114)
Aprilrose slm,ilgine teşekkür ederim,kitabı okumuş biri olarak senin cevabında bu konuda bana ışık olduactionsmile

Rica ederim, bunlar benim kitapla ilgili analizlerim.. ve yorumlarım. Farklı fikri olan varsa lütfen dile getirsin.

ismira 03-06-2009 12:30 PM

aprilrose ve MüminOKAN,

Çok güzel açıklamalarda bulunmuşsunuz, harikasınız:))

Özellikle serbest bırakma konusundaki pratik tespit süpeer...

gülpor 03-06-2009 01:09 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465113)
sizce hala serbest mi? eğer serbest se ne kadar?? sapkal89

hımmdusun2,şimdi siz sorunca ...tam serbest bırakmamışım sanırım,utananadambilinçaltım hemen cevap veriyo...kendime bu soruyu hiç sormamıştım siz sorana kadarrt67teşekkürler...

daada 03-06-2009 01:21 PM

Kirlenmeler olmasın diye o kadar uzak tutuyorum ki kendimi gazeteden tv den (gazetede çalıştığım halde tüm gazeteler gözümün önünde olduğu halde) elime alıpta bakmıyorum haberleri görmiyeyim diye şimdi gözüme takılıyor pc den kafamı kaldırınca ":::: cesedi sobadan çıktı" diye "kapıyı çalanı öldürdü" ben yaratmak istemediğim halde ,sorumluluğunu kabul ediyorum ben bu kadar kötümüyüm? kirlimiyim ? olamam Allahım yardım et Aydınlığa çıkmamız için herkese en iyisini ver..Bizim kötü gördüklerimiz yine o haberlerdekiler için en hayırlıları da o yüzden yaşıyorlar diyemi düşünmeli!!!

MuminOKAN 03-06-2009 01:25 PM

onlar bizler değil egolarımız...

şu soruda egomuzun sorumluluğunu almalıyız.

daada 03-06-2009 01:36 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465133)
onlar bizler değil egolarımız...

şu soruda egomuzun sorumluluğunu almalıyız.

Biraz daha açabilirmisiniz lütfen anlayabilmem için ,Sevgili MuminOKAN
Ego=Şeytan
Şeytanı kovmadıkmı biz???Nasıl kabul edebilirimki ben onu?

MuminOKAN 03-06-2009 02:02 PM

Alıntı:

daada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465136)
Biraz daha açabilirmisiniz lütfen anlayabilmem için ,Sevgili MuminOKAN
Ego=Şeytan
Şeytanı kovmadıkmı biz???Nasıl kabul edebilirimki ben onu?

kovmak değilde sevgi ile uğurlamak diyelim ona şimdilik.

ego hiçbir zaman tatmin olmayan ve olmayacak bişey, içimizdeki. ego insanoğluna rekabeti, kıyaslamayı öğretir, öğretiyor da. bu da yanlış birşeydir. rekabet evet iyidir ama insanlar arasında değil. kendimizin bir önceki haline göre rekabet en iyisidir. çünkü tek yarışan sensin.
ego aşağılık kompleksini barındıran bişeydir de. hani en ufak bir hatada "tüh yapamadım, olmadı, beceriksizim ben, aptalım ben vs vs..." diyendir ego.

ego genelde şu cümleyi söyler. " Sen yeterli değilsin" ama aslında devamı vardır ve onu pek kullanmaz, sevmezde bu sebeple kullanmaz..
devamı ise "...sen daha fazlasısın."

işte olumsuz durumları kabul edip, sevgimizi sunup, uğurladıktan sonra yerine sevgi bukleleri koyalım... derim ben...

kurbaga 03-06-2009 03:53 PM

benimde merak ettiğim, temizlenme sürecinin ne kadar zamanda gürçekleştiği idi.kitapta bununla ilgili bi bilgi yok.genel ifadelerle açıklanmış ve süreklilikten bahsediliyor.yalnız katılımcı mektuplarının olduğu kısımlarda insanlar; altı aydaki yada on aydaki güzel değişimlerinden bahsetmişler.ya valla çok uzun bi süre bu.sabır gerektiriyor ve de disiplin.bu süre elbetteki kişiden kişiye değişir.ama kendime baktığımda arınmam gereken binlerce deneyimlerim var..dolayısıyla uzunca bir süre bağlı kalabilecekmiyim diye kendi kendime endişeleniyorum.dr.hew len bu endişemi duysaydı o zaman endişene çalış derdi heralde.arkadaşların dediği gibi gazete,tv,özellikle gündem haberleri insanı her an kirletiyor.izlediğimiz filmlerde tabi.belli başlı güçlü bir duygu arındığında,bağlı olarak meydana gelen 10-20 olay temizlense ne güzel olurdu.

MuminOKAN 03-06-2009 04:10 PM

Arkadaşlar, kendimizi sınırlamayalım, "o zaman olur, bu zaman olur" diye.
nereden biliniyor ki? yazılanlardan daha kısa zamanda arınılmayacağını?
kendi kendimize ket vurmayalım...

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

ismira 03-06-2009 04:27 PM

Doğrusu bu kadar çok arınılacak şeyin farkına varmak biraz ürkütücü gelmişti bana da. Ama hepsini değiştirebileceğimi, bunun için sadece sorumluluğu üzerimize almamızın yeterli oluşu, güçlü bir motivasyon oluşturdu bende.

Kitapta sürece, sonuca takılırsak yavaşlayacağımız, o yüzden de başka şey sorgulamadan sadece arınmaya devam etmemiz öneriliyor. Bunu hemen sonuç verecek bir yöntem olarak düşünüp kasılmadan içselleştirirsek yaşam kalitemiz ömür boyu sürer diye düşünüyorum. Altı ay bunu yapsak da yapmasak da geçecek, geçmiş altı aylarımız gibi. Bu kez değişik bir şey yapıp değişik sonuçlar almaya değmez mi? Üstelik kısacık dört cümlenin tekrarıyla sadece...

"belli başlı güçlü bir duygu arındığında,bağlı olarak meydana gelen 10-20 olay temizlense ne güzel olurdu."

EFT tekniğiyle bunun gerçekleştiğini okumuştum ve mantıklı gelmişti. Burada da sistem arınma üzerine olduğuna göre, neden olmasın? Hatta daha derin düzeylerde arınma olacağına göre EFT den daha fazlası bile olabilir bence...

hayat kadere inat 03-06-2009 04:34 PM

yemek yedikten sonra ağzını köpeklere yalatan birine nasıl seni seviyorum derim?tuvalete girip ellerini yıkamayan yada yıkasada ellerini üzerimde kurulamaya çalışan Ona beni affet nasıl derim?pis koktuğu için ondan nasıl özür dilerim?ıııığğğ ona diyeceğim dört şey MİDEMİ BULANDIRDIĞIN İÇİN

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM
İKİ RAHMETİN BİRİNİ DİLİYORUM
smileydancepartysmileyyrl78yrl78utananadam>:(

aprilrose 03-06-2009 04:38 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465160)
yemek yedikten sonra ağzını köpeklere yalatan birine nasıl seni seviyorum derim?tuvalete girip ellerini yıkamayan yada yıkasada ellerini üzerimde kurulamaya çalışan Ona beni affet nasıl derim?pis koktuğu için ondan nasıl özür dilerim?ıııığğğ ona diyeceğim dört şey MİDEMİ BULANDIRDIĞIN İÇİN

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM

Anlaşılmamış... Siz Allah'a söylüyorsunuz bunları arınmak için................ALLAH'a.

hayat kadere inat 03-06-2009 04:40 PM

vallahi nasılda rahatladım ona söylemiş gibiyim kendime teşekkür ediyorum kendimi seviyorum bunu şimdiye kadar yapmadığım için kendimi affediyorumpartysmileyyu89yrl78

MuminOKAN 03-06-2009 04:40 PM

sevmek için bir mazeret arasanız?

hayat kadere inat 03-06-2009 04:41 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465161)
Anlaşılmamış... Siz Allah'a söylüyorsunuz bunları arınmak için................ALLAH'a.

ayy yanlış yeremi yazdım ne ya Haşa ben başkasına dedim vallaa

hayat kadere inat 03-06-2009 04:43 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465163)
sevmek için bir mazeret arasanız?

vallahi yok bir yıldır arıyorum yok yok neyse pot kırdım ben kaçıyımsapkal89

Siyahça 03-06-2009 04:45 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465160)

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM

o kim?????

hayat kadere inat 03-06-2009 04:51 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465166)
o kim?????

yerim ben seni nasılda merak edermiş ayy nasıl derim önemli biri gizliooo67tanırsınız

Siyahça 03-06-2009 04:56 PM

dört nokta yapar öğrenirim bak, çabuk söyle...sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM.