Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Zero Limit (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226939)

sudem8 23-05-2009 10:11 PM

Cevap: Zero Limit

ooo67ilk defa duydum inanın, çok etkilendim sevgili can shamanıc,çok güzel bilgilendiriyorsun bütün beni üzen yoran kişilere zorda olsun seni seviyorum dedim.ilk defa yapınca etkili olmadı.3.yaptığımda bir rahatlama hissettim içime huzur doldu.blissyçok teşekkürler..

ismira 27-05-2009 03:01 PM

Zero Limit Meditasyon

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337875)
Ne güzel. Devamını dilerim.alk78

Bu kitap benim de dikkatimi çekti ama hala alıp okuyamadım. Buradan anlatılanlardan da tam kavrayamadım gerçi.

Bunu telkin olarak, Atakan Bey ile görüşmüştüm. Olumlu bakmıştık. Fakat subliminal olarak bu konunun olmayacağını söyledi sevgili Keops ve o şekilde kaldı.

O yüzden yapılmadı.Ama medi tarzında olabilir demişti Keops. Bilemiyorum tekrar bi soralım, benim de ilgimi çekiyor..super

İngilizce bilen arkadaşlar, Joe Vitale'den gelen maili buraya aktarıyorum. Orada verilen linki bir inceleyelim, meditasyon için nasıl yararlanabiliriz?

"I invented a new form of meditation.

Do it and you send your request for
a result right into the "whiteboard."

It's a blend of key elements in my
books "the Attractor Factor" and
"Zero Limits."

In only 23 minutes you can quiet your
mind, merge with the Divine, and make
a request for something you'd like to
have, do, or be.

It's the most powerful way I know
of to send an intention into the Divine
itself, to then manifest in magical and
even miraculous ways.

You can hear an excerpt of it at --

http://www.DivineWhiteBoard.com

Expect Miracles.

Joe"

SinanATASOY 27-05-2009 04:05 PM

Bu meditasyonun mp3'ü keşke türkçe olsa bizde zihnimizi 23 dakikada susturmayı başarsak

MuminOKAN 27-05-2009 06:56 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463965)
Bu meditasyonun mp3'ü keşke türkçe olsa bizde zihnimizi 23 dakikada susturmayı başarsak

belki birileri okur sinan bey :)

ismira 27-05-2009 07:06 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463994)
belki birileri okur sinan bey :)

Ben de o umutla aktardım zateny789

Evet evet! Biri bunu Türkçe okusunnnn!...96kl

yasal06 27-05-2009 08:42 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463995)
Ben de o umutla aktardım zateny789

Evet evet! Biri bunu Türkçe okusunnnn!...96kl

ben de bu yazı çevrilecek sandım:Dsevincli
evet biri çevirse çok güzel olur gerçekten:)

evet mesajımı 3. kez düzeltiyorum:) arkadaşlar bu meditasyon satılıyor, sadece meditasyonun bir parçasını dinleyebilirsiniz yazıyor:(

TR-ance 27-05-2009 09:36 PM

Merhaba..

Medinin Tam Linki Aşağıdadır.. Eğer Türkçe Seslendirilirse GErçekten Çok Minnettar Kalırım Kendi Adıma..

RapidShare: Easy Filehosting

naz78 27-05-2009 10:18 PM

tam zamanında karşıma çıkan bu konu da telkinlerin değişimiyle alakalı diye düşünüyorum çok mutluyum dün günlüğüme yazmıştım canım sıkındı komşumdan dolayı ve bugün lale85 bu konuya bak işine yarayabilir demesiyle yöneldim ve sabahtan beli ölü gibi gezen ben inanın okuyunca canlandım kendime geldim daha icraate geçmeden etkisini gördüm sanırım allah hepinizden razı olsun bu formu seviyorum sizleri seviyorummm

sincered 28-05-2009 01:05 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462220)
anlaşıldı beni kale alan yok gereksiz bi soruydu galiba .burdaki okuduklarım kadarıyla yöntemi denedim ama işe yaramadı kitabı alıp okusam işe yarar mı bilmem bana hiç bi yöntem yaramıyo başka arkadaşlara şaşırıyorumactionsmile

herşeyi bırak, bir amacın ya da sonuç beklentin olmadan sadece
"özür dilerim
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ederim" diye
sık sık içinden ya da sesli söyle bunları...
ve güven herşeyin senin ve etrafındaki herkesin en yüksek iyiliğine
olacak şekilde yoluna gireceğine...
olumsuz bir haber, olay ya da ne olursa olsun karşılaştığında herşeyle bu cümlelereri söyleyerek
arınmayı dene...sadece temizlen ve arın.
her ne olursa olsun hayatında iyi ya da sana göre kötü "teşekkür et"

ve herşeyin bir şekilde yoluna girdiğini farkedeceksin.
ben İNANIYORUM başaracağına, başaracağımıza.

yazdıklarını okuyunca artık senin sorunun benim de sorunum oldu.
o yüzden,
özür dilerim...
içimde sorun olarak ortaya çıkan her ne oluyorsa lütfen beni bağışla...
seni seviyorum.
ve teşekkür ederim.

sevgiler...

ismira 28-05-2009 03:40 PM

Arkadaşlar, özellikle de Atakan Bey,
Aşağıdaki linkte işimize yarar veri olabilir mi? Yine Joe Vitale'den

Subliminal Manifestation.com | Supercharge your manifestation efforts

lale85 28-05-2009 06:06 PM

Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464063)
"özür dilerim
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ederim" diye
olumsuz bir haber, olay ya da ne olursa olsun karşılaştığında herşeyle bu cümlelereri söyleyerek

o yüzden,
özür dilerim...
seni seviyorum.
ve teşekkür ederim.

sevgiler...

teşekkür ederim sincered .bu sitede bir sürü yöntem var ama hiç birini de yapamıyorum herkeste işe yarar ama ben de yaramaz gibi bi inanç var sevincliben kitabı daha almadım ama burda yazılanları okuduğum kadarıyla kardeşime anlattım ne zaman yapsam işe yarıyor dedi. ben biraz farklı beklentiler de oluyorum galiba956k

sincered 29-05-2009 01:03 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464174)
teşekkür ederim sincered .bu sitede bir sürü yöntem var ama hiç birini de yapamıyorum herkeste işe yarar ama ben de yaramaz gibi bi inanç var sevincliben kitabı daha almadım ama burda yazılanları okuduğum kadarıyla kardeşime anlattım ne zaman yapsam işe yarıyor dedi. ben biraz farklı beklentiler de oluyorum galiba956k

işte bu ne güzel kendin açıklamışsın...
beklenti içinde olmaktan vazgeç...
bırak olan olsun...sen sadece sözleri tekrarla ve rahatla...
bir süre sonra herşeyin senin istediğin gibi senin iyiliğine olduğunu farkedeceksin.

sevgiler.

eminetan 29-05-2009 03:40 PM

lale85, kitabı okumadan tam anlamıyla idrak edip uygulamak biraz zor, en kısa sürede temin edip oku canım, pişman olmayacaksın...

lale85 29-05-2009 04:38 PM

Alıntı:

eminetan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464282)
lale85, kitabı okumadan tam anlamıyla idrak edip uygulamak biraz zor, en kısa sürede temin edip oku canım, pişman olmayacaksın...

zaten hep aklımda bu kitabı mutlaka alıcamsevincli şu an bulamadım kitabı actionsmile

gülpor 29-05-2009 06:45 PM

Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464063)
"özür dilerim
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ederim" diye

o yüzden,
özür dilerim...
seni seviyorum.
ve teşekkür ederim.

sevgiler...

Sincered slm arkadaşım actionsmile,bende bu dört cümleyi gün boyunca aklıma geldiğinde tekrarladımrt67,anlayamadığım, sana nacizane sorum şu,Ben bu cümleleri söylediğimde kendimi çok iyi hissettim neseli56,yani kendimizi arındırıyoruzda sorunlu kişi nasıl arıncak onu anlayamadım4897,karşılaştığımda affedemediğim iki tane insan var,yani yaptığını düşünsem o bir kişinin şuan gözyaşlarına boğulurumagl34, ama bunu yapmak istemiyorumsevincli,ne yani4897bu cümleleri söylediğimde o kişi benden özür mü dileyecek?
Ben bu kişiyi her sene bir kerede olsa görüyorum ve aynı odada bile olmak ,yalancıktan, azda birşeyler konuşmak zorunda olmaktuh788neyse çok büyütmeyeyim...Ben insanların gözünün içine bakarak konuşmayı sevmişimdir hep,ama o kişinin son 8 yıldır gözüne bile bakmıyorum,tek bakmadığım kişi...Ben artık bu sorundan kendimi arındırmak istiyorumrt67(hele o kişinin tiriplere girdiğini görmek iyyy)

TR-ance 29-05-2009 07:50 PM

Alıntı:

Ey İnsan, Başkalarında Gördüğün Zulümler , Kötülükler , Senin Kendi Kötü Huyunun OnLarda Aksetmesidir , Görünmesidir..

Mevlâna..
Kendi Kültürümüzde Bile Ho'oponopono nun İzlerini Taşıyoruz.. Ki Bu Kaç Yüzyıllar Öncesinden Bilinen Bişeymiş.. Gerçekten Çok Etkileyici..

Siyahça 29-05-2009 07:55 PM

bak yine anlamadı ben!
yaw bu dört cümlenin ne anlama geldiğini anlıyorum ama gün boyu papağan gibi bunları tekrarlamanın sorunları nasıl çözeceğini, ya da hayatımızı düzelteceğini anlamıyorum bir türlü!
biliyorum günlerdir bu kalın kafamla hepinizi çıldırttım ama üfff ağlayacağım şimdi!
yaw işin kötüsü bende bu kitap var, okudum da...sadece cümleleri söylemek, sanki sihirli bir etki mi yaratıyor ki, işe yarıyor?
telkin dinlemeyi de bıraktım, galiba ben sizinle yola devam edemiyorum hayatını güzelleştiren kardeşler...

tembelliğin,nohutbeyinliliğin bu kadarına da pes!

aysegul_tirtil 29-05-2009 08:24 PM

canımcım ilk önce söylediklerine dikkat et çünkü sözler sihirlidir hem bu kadar komik bir kadın nohut beyinli olmaz bu bir,iki akrabalardan birinin ölmesini dileme bu çok kötü bişeyy789 ve üç canımcım aslında hiçbirşey dışarda degildir olan biten herşey senin yansımandır diyelimki biri sana hakaret etti bu aslında dışarda olan birşey degil bu senin içindeki degersizlik duygusundan kaynaklanır böyle bir durumda içindeki degersizligi görüp kabul ediceksin ve bu dört cümleyle sana ait olan degersizlik duygusundan özür diliycen bu güne kadar onu görüp kabul etmedigin için,şifalandırmadıgın için ve seviceksin onu ve onu arındırıp kurtulacaksan.bi daha biri hakaret ettiginde bu seninle ilgili bir durum olmayacak.tamam mı kesin anladın sen şimdi

Siyahça 29-05-2009 08:32 PM

e yine de hakarete uğradık, neyi çözdük şimdi?

ölüm tehdidinden nasıl kurtulunur ki bu yolla mesela?

lale85 29-05-2009 09:47 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464324)
bi daha biri hakaret ettiginde bu seninle ilgili bir durum olmayacak.tamam mı kesin anladın sen şimdi

ben anlamadım şimdi herşey benim içimdeyse bende bu yöntemle bunu çözdüysem bi daha hakarete uğrama ihtimalim var mı nedennnsevincli

gülpor 29-05-2009 09:57 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464356)
ben anlamadım şimdi herşey benim içimdeyse bende bu yöntemle bunu çözdüysem bi daha hakarete uğrama ihtimalim var mı nedennnsevincli

evet şimdi lale85 bu soruyu sorduğunda ,düşündümde bu konuda kendimizi arındırdığımızda,bi kişi gelip bana hakaret etti ,bu hakareti kendime algılamıycammırt67,yada nasıl kayıtsız kalıcam,daha doğrusu hakaret edebilecek insanları hayatımamı çekmiycem arınınca

sudem8 29-05-2009 10:22 PM

[quote=lale85;464356]ben anlamadım şimdi herşey benim içimdeyse bende bu yöntemle bunu çözdüysem bi daha hakarete uğrama ihtimalim var mı nedennnsevincli smileydance her defasında ayrı çalışma gerekiyor sanırımpartysmiley

sudem8 29-05-2009 10:39 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464308)
bak yine anlamadı ben!
yaw bu dört cümlenin ne anlama geldiğini anlıyorum ama gün boyu papağan gibi bunları tekrarlamanın sorunları nasıl çözeceğini, ya da hayatımızı düzelteceğini anlamıyorum bir türlü!
biliyorum günlerdir bu kalın kafamla hepinizi çıldırttım ama üfff ağlayacağım şimdi!
yaw işin kötüsü bende bu kitap var, okudum da...sadece cümleleri söylemek, sanki sihirli bir etki mi yaratıyor ki, işe yarıyor?
telkin dinlemeyi de bıraktım, galiba ben sizinle yola devam edemiyorum hayatını güzelleştiren kardeşler...

y789arkadaşım sen bu işlere inanmadığın sürece başarılı olamzsın nedenlerin niçinlerin üzerinde duracağına uygulamaya başla kafa yormakahvesmileyŞanal Bey ne dediyse uyguladım, ne kadar saçma geliyordu ilk başlarda. kendini bırak inanarak ne deniyorsa yap çalışmalarını skan67

sudem8 29-05-2009 10:49 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464308)
bak yine anlamadı ben!

956kşekerim sözler tekrar edildikçe manyetik bir alan çekim oluşuyor yani tesbih çekerken dua okuruz ya onun gibi.yani bu sözler sihirli sana geri döner kötü söz beddua edeceğine güzel söz söyle.sanada güzel sözler geri gelsin tamam mı hayatım.kizgin1geçenlerde ben bir komşuya sinirlendim.Allah bir dert versin benimle uğraşamasın dedim çok canımı yaktı.ne oldu? benim canımı yakan oldu ...geri döndü.2600dusun2kadına bişi olmadı şeker şimdi ben debeleniyorum.ama sözümü geri aldım komşum seni seviyorum beni affet özür dilerim.annadın mı benim güzel siyahçamwave

sudem8 29-05-2009 10:50 PM

ayrıca nohut beyin diye diye ben inanıyorum ki senin beyin küçülmeye başlıcak çünkü bakıyorum çok tekrar ediyorsun dikkat...

Siyahça 30-05-2009 09:38 AM

tamam, anladım artık kendime kötü sözler söylemek yok!
aslında feci zekiyimdir biliyor musunuz? kahvesmiley

e madem sözler sihirli diyorsunuz, peki başlayalım bakalım söylemeye...

teşekkürler...

eminetan 30-05-2009 01:11 PM

uygulamadaki ana tema; her ne olursa olsun bunun bizden, içimizdeki şeylerden kaynaklandığını fark edip, tamamen sorumluluğu almak, bunu yapabilirsek iyileşme meydana gelmeye başlıyor, ayrıca bu dört cümleyi Allah a söylüyoruz ve Onu yardıma çağırıyoruz...
küçük bir örnek: annemle başka bir şehire misafirliğe gittik. aynı odada kalıyoruz, gece horlama sesiyle uyandım, biraz rahatsız olduğu için acayip bir tonla horluyordu, uykuya dalmam mümkün değildi, kendisini uyandırıp rahatsız etmekte istemedim...önce olayın sorumluluğunu alıyorum benden kaynaklanıyor diye içimden geçirdim sonra da;
Allahım seni seviyorum, özür dilerim, bu durumu yaratan içimde her ne varsa lütfen beni affet, tşk ederim demeye başladım, birkaç kez tekrarladım, anneciğim birden kalkıp oturdu ooo67sonra lavaboya gitti geri dönüp yattı, tabi horlama kesildi, hemen etki etmesine çok şaşırdım, ertesi gece yine aynı, bu sefer kalkıp su içti yattıy789.

çitlembix 30-05-2009 03:58 PM

Alıntı:

eminetan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464415)
uygulamadaki ana tema; her ne olursa olsun bunun bizden, içimizdeki şeylerden kaynaklandığını fark edip, tamamen sorumluluğu almak, bunu yapabilirsek iyileşme meydana gelmeye başlıyor, ayrıca bu dört cümleyi Allah a söylüyoruz ve Onu yardıma çağırıyoruz...
küçük bir örnek: annemle başka bir şehire misafirliğe gittik. aynı odada kalıyoruz, gece horlama sesiyle uyandım, biraz rahatsız olduğu için acayip bir tonla horluyordu, uykuya dalmam mümkün değildi, kendisini uyandırıp rahatsız etmekte istemedim...önce olayın sorumluluğunu alıyorum benden kaynaklanıyor diye içimden geçirdim sonra da;
Allahım seni seviyorum, özür dilerim, bu durumu yaratan içimde her ne varsa lütfen beni affet, tşk ederim demeye başladım, birkaç kez tekrarladım, anneciğim birden kalkıp oturdu ooo67sonra lavaboya gitti geri dönüp yattı, tabi horlama kesildi, hemen etki etmesine çok şaşırdım, ertesi gece yine aynı, bu sefer kalkıp su içti yattıy789.

Gerçekten çok etkileyici....Teşekkürler...

shamanic 31-05-2009 12:19 AM

merhabalar..

minik bir kaç ekleme yapmak istiyorum.. ark5

yaşamlarımızı arzu ettiğimiz gibi daha kaliteli daha huzurlu.. daha başarılı hale getirmek için farklı yol ve yöntemler pek çok kitapta.. eğitimde bizlere sunuluyor...

hemen hemen tüm öğretilerin temeli aynı mantığa dayaamaktadır..
yaşamımızın sorumluluğunu almak..

yaşamın sorumluluğunu almak demek; değiştirebilecek güce sahip olduğunu bilmek demektir..

örneğin;
matemetik dersinden zayıf aldım..
sorumluluğu almaz ve kardeşlerim çok gürültü yapıyor evde bana ait bir odam yok bunun için gerektiği kadar çalışamıyorum.. üstelikte öğretmenimle anlaşamıyoruz .. işte bunun için zayıf aldım dersem sorumluluğumu başkalarının ellerine bıraktım demektir..

sorumluluk kimde ise güçlü olan odur..

bu örmekte benim matematikten başarılı olmam öylesine zor ki..
kardeşlerim susacakta.. öğretmenim durduk yere beni sevecekte.. ailem çok zengin olup bana ayrı oda vereceği bir ev alacakta.. v.b..

peki yukarıdaki şartlara sahip olduğı halde başarılı olan insanlar var mıdır?

nasıl başarılı olmuşlardır.. ?

metematikten zayıf aldım.. çünkü derslerde dersi dinlemek yerine arkadaşlarımla şakalaşıyordum.. bunu gözlemleyen öğretmenim dersin huzurunu bozduğum için bana bakış açısını değiştirdi.. sınava hazırlanmak yerine tv de ki dizilere dalmasaydım daha başarılı sonuç alırdım.. acaba ipod uma rock yerine sesli dersleri kaydedip dinleseydim sınavlarıma daha da rahat ve kolay mı hazırlanırım.. dusun2

ikinci paragraftaki cümleyi kurarken olaya hakim oluşum çözümleride beraberinde getirdi.. nedeni sorumluluğun bende olulu.. sorumluluk ben de ise güç de bendedir.. güç ben de ise ben kurban değilimdir..

kurban değil isem kesilmeyi beklemek yerine hayatımı en iyi şekilde yaşayabilirim.. an ın için olabilirim..

başıma gelenlere ego sal yorum getirmek yerine gözlemci olabilirim..

pek çok şeyi aklımız almayabilir ancak bilinen bir gerçek: evrenin enerji denizinden oluştuğudur..

boş uzayın (boşluk) sıfır nokta enerjisi (zpe) olarak bilinen çok geniş , güçlü ve artan bir enerjiye sahip olduğunu kuantum teorisi açıklamış ve de deneyler ile kanıtlamıştır.. ( nasa lewis research center / 1997 )

fizikçi ve düşünür david bohm tüm bilimadamlarının bu sonsuz enerji okyanusuna odaklanmaları gerektiğini vurgulamıştır...

0 noktası maddenin ve ruhsallığın kesişme noktasıdır...

kitabın ismide zero limittir.. zero limite bedenimizi ve ruhumuzu taşımanın prensipleri kitapta çok güzel bir özet şeklinde verilmiştir..

söylenen cümlelerin alt mesajları çok değerlidir..
bu cümleleri söylerken farkı farkettiğinizde değişimde kendiliğinden gerçekleşecektir..

kitaptan bir alıntı;
benim bu dünyadaki görevim iki tanedir..
ilk işim öncelikle düzeltmektir..
ikinci işim ise uyumakta olanları uyandırmaktır..
hemen herkes uyuyor!?
onları uyandırabilmemin tek yolu; kendi üzerimde çalışmaktır..

dr. ihaleakala hew len

bu cümlede ki ve kitapta anlatılan en önemli şey yaşamın sorumluluğunu almaktır.. olanı değiştirmenin tek yolu kendimizi değiştirmektir..

gördüğümüzü farklı kılmanın yolu olaydaki sorumluluğumuzu kabul edip sıfır noktasında yeniden şekillenmesi için ilahi iradeye teslim etmek ve teslim ettiğine güvenmektir..

http://i226.photobucket.com/albums/d...th_p-a-a54.gifsevgiler..

dragon41 31-05-2009 03:25 AM

acaba merak ediyorum korkudada ise yararmi bu yontemin

ismira 31-05-2009 09:27 AM

Alıntı:

dragon41 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464527)
acaba merak ediyorum korkudada ise yararmi bu yontemin

dragon 41, kastettiğin korku mu endişe mi ya da fobi mi bilemiyorum. Ama hangisi olursa olsun;

Evet, her şeyde işe yarar. ^-^

Verdiğimiz tepkiler, hafızalarımızdaki anılarımız nedeniyledir. Fakat biz anılarımızın tümünü hatırlamayız. Oysa bilinçaltımız hiç bir şeyi unutmaz, orada her şey bir şekilde kodlanmıştır ve biz diyelim ki korkumuzu harekete geçiren bir uyaran aldığımızda anılar nedeniyle korku tepkisini veririz. Bu noktada bilinçli aklımızla kendi kendimize ne söylersek söyleyelim ikna edemeyiz kendimizi. Hele de fobiyse...Hatırlayalım ki bilincin bir saniyede işlediği 15 bitlik veriye karşılık bilinçaltı 15 milyon veri işlemektedir.

Bu noktada sorumluluğu kabul etmeliyiz. Soruna yol açan bir şeyler olup bitmektedir içimizde ve ne hoş bir şeydir ki, onlardan tümüyle arınmak mümkündür.

Bundan tümüyle arınmak için iyi bir yöntemdir ho'oponopono. Tek yapmamız gereken sorunu aklımızda tutarak dört cümleyi tekrar etmek: Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Ta ki sıfırlayana kadar, arın, arın, arın.

Ne yapıyoruz? Sorunu kendimizden çok yüce olana, Yaradan'a teslim ediyoruz ve güveniyoruz.

Kitapta da belirtildiği gibi, Larry Dossey bunu çok güzel söylemiş: "Tüm bu zaman içinde Mutlak olan ile bir köprü kurmaya yarayan duanın -dört cümlenin- asla başarısız olmadığını hatırlamalıyız. Her zaman - bu idrak içinde kaldığımız sürece- %100 işe yarar."

Özde hepimiz biriz. Seni seviyorum. Sendeki korkulara benim içimde yol açan bir şeylerin varlığını kabul ediyorum. Özür dilerim. Aramızda kurulan negatif enerjetik bağlardan dolayı beni affet. Soru olarak burada konuyu dile getirmekle bendeki korkulara dikkatimi yönelttiğin ve arınmama katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.

dragon41 01-06-2009 02:46 PM

art56art56cok saol emegine saglık her sey gonlune gore olsun sana sevgilerimi gonderiyorum

ismira 01-06-2009 07:05 PM

Sen de sağol dragon41, yararım olduysa ne mutlu bana!
Paylaşmak, burada hep birlikte gelişmek harikulade!..
Ben de bu site sayesinde keşfettim Zero Limit'i. Bu siteyi ve buradaki insanları seviyorum:))

burcu44 01-06-2009 09:42 PM

fobilerde nasıl işe yarayacak? insan sorunun kendisinde olduğunu kabul etmiyor mu,fobiler zaten mantık çerçevesinde de değerlendirilemiyor.kendimizi affetsek te,sorunu olduğu gibi kabul etsek te çözümü bulmuş olmuyoruz sadece bununla yaşayabilirime gidiyor.bence..

MuminOKAN 01-06-2009 10:32 PM

Alıntı:

burcu44 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464835)
fobilerde nasıl işe yarayacak? insan sorunun kendisinde olduğunu kabul etmiyor mu,fobiler zaten mantık çerçevesinde de değerlendirilemiyor.kendimizi affetsek te,sorunu olduğu gibi kabul etsek te çözümü bulmuş olmuyoruz sadece bununla yaşayabilirime gidiyor.bence..

merhabalar.
bütün sağlık sorunlarının bilinçaltı kodları olduğunu, bununda zamanla -ilk gözlerimizi açtığımızdan itibaren verilen dolaylı telkinler vs vs - sevgi eksikliğinden kaynaklandığını hepimiz biliyoruzdur herhalde. bu bağlamda sevginin büyülü gücü yaşanılan olumsuzlukların hepsini iptal edecektir. şöyle ki olayların sorumluluğunu almamız, sevgi ile kabul etmemiz gerekmekte... bunlar bilinçaltının işleyişini ve hayatı değiştirecektir. bu paralelde ego da şaşıracak ve sana direnç gösterecektir ki bu karşı konulmayacak bişey değil. mesela basit bir karşı koyma alternatifi/tekniği; egoyu şaşırtmak için sabah 5 te kalkın ve evin içinde bir tur atın yada kendinize kahvaltı hazırlayın vs vs. yani normalde yaptığınızdan değişik birşey yapın. önce ego "saat kaç bu saatte ne işin var? uyku çok güzel." diyip seni kandıracak... ama kalkıp bir tur atarsanız ego şaşıracak...

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

sincered 01-06-2009 11:08 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464295)
Sincered slm arkadaşım actionsmile,bende bu dört cümleyi gün boyunca aklıma geldiğinde tekrarladımrt67,anlayamadığım, sana nacizane sorum şu,Ben bu cümleleri söylediğimde kendimi çok iyi hissettim neseli56,yani kendimizi arındırıyoruzda sorunlu kişi nasıl arıncak onu anlayamadım4897,karşılaştığımda affedemediğim iki tane insan var,yani yaptığını düşünsem o bir kişinin şuan gözyaşlarına boğulurumagl34, ama bunu yapmak istemiyorumsevincli,ne yani4897bu cümleleri söylediğimde o kişi benden özür mü dileyecek?
Ben bu kişiyi her sene bir kerede olsa görüyorum ve aynı odada bile olmak ,yalancıktan, azda birşeyler konuşmak zorunda olmaktuh788neyse çok büyütmeyeyim...Ben insanların gözünün içine bakarak konuşmayı sevmişimdir hep,ama o kişinin son 8 yıldır gözüne bile bakmıyorum,tek bakmadığım kişi...Ben artık bu sorundan kendimi arındırmak istiyorumrt67(hele o kişinin tiriplere girdiğini görmek iyyy)

sevgili arkadaşım,
bende her soruya cevap bulamasam da kitaptan anladıklarımdan yola çıkarak kendime uyguladığımı sana aktarayım...
öncelikle kendimizi değiştirmedikçe kimseyi değiştiremiyeceğimizi anlatıyor kitap. etrafımızda dönen herşey aslında bizim içimizde...
içimizdeki tüm kötü düşünceler, anılar, olumsuzluklar, yarattığımız enerjiler şekillendiriyor herşeyi. yani herşeyin sorumlusu bizleriz. hatta şu an sen benimle bu konuyu paylaştığın için senin sorunun aynı zamanda benim sorunum ve sorumluluğum oldu. ben kendimi bundan arındırmalıyım.
geçmişten beri var olan anılarımız ve düşüncelerimiz bizi bugünkü halimize getirdi. eğer diğer teknikleri de incelerseniz temelde "arınmak" olduğunu farkedeceksiniz. bizi zincirleyen bu anılardan( ki bazen bizi zincirleyenin ne olduğunu bile bilmiyoruz) arınmalıyız.
sen o gözlerine bakmadığın kişi için sadece kendini arındırmalısın her hangi bir amaç ya da beklenti içine girmeden. her şey senin en yüksek iyiliğine olacak şekilde yoluna girecektir.
geçmişten arınmak için şu şekilde söylemeni tavsiye ederim:
" anılarım sizleri seviyorum. şimdi sizleri ve kendimi özgür bırakma fırsatına sahip olduğum için minnettarım. seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışla ve teşekkür ederim"
hatta ben bunu söylerken EFT bile uyguluyorum kendime...kimseyi düşünmüyorum geçmişimden gelen tüm anıları temizlemek niyetiyle bunları söylüyorum kendime.
unutma etrafındaki gördüğün herşeyin sebebi sen değilsin ama sorumlusu kesinlikle sensin diyor kitap...kendini arındır dünya değişsin.

umarım biraz olsun faydalı olabilmişimdir.

özür dilerim.
lütfen beni bağışla.
seni seviyorum ve
teşekkür ederim.

sevgiler...

sudem8 01-06-2009 11:16 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464532)
dragon 41, kastettiğin korku mu endişe mi ya da fobi mi bilemiyorum. Ama hangisi olursa olsun;

Evet, her şeyde işe yarar. ^-^

Verdiğimiz tepkiler, hafızalarımızdaki anılarımız nedeniyledir. Fakat biz anılarımızın tümünü hatırlamayız. Oysa bilinçaltımız hiç bir şeyi unutmaz, orada her şey bir şekilde kodlanmıştır ve biz diyelim ki korkumuzu harekete geçiren bir uyaran aldığımızda anılar nedeniyle korku tepkisini veririz. Bu noktada bilinçli aklımızla kendi kendimize ne söylersek söyleyelim ikna edemeyiz kendimizi. Hele de fobiyse...Hatırlayalım ki bilincin bir saniyede işlediği 15 bitlik veriye karşılık bilinçaltı 15 milyon veri işlemektedir.

Bu noktada sorumluluğu kabul etmeliyiz. Soruna yol açan bir şeyler olup bitmektedir içimizde ve ne hoş bir şeydir ki, onlardan tümüyle arınmak mümkündür.

Bundan tümüyle arınmak için iyi bir yöntemdir ho'oponopono. Tek yapmamız gereken sorunu aklımızda tutarak dört cümleyi tekrar etmek: Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Ta ki sıfırlayana kadar, arın, arın, arın.

Ne yapıyoruz? Sorunu kendimizden çok yüce olana, Yaradan'a teslim ediyoruz ve güveniyoruz.

Kitapta da belirtildiği gibi, Larry Dossey bunu çok güzel söylemiş: "Tüm bu zaman içinde Mutlak olan ile bir köprü kurmaya yarayan duanın -dört cümlenin- asla başarısız olmadığını hatırlamalıyız. Her zaman - bu idrak içinde kaldığımız sürece- %100 işe yarar."

Özde hepimiz biriz. Seni seviyorum. Sendeki korkulara benim içimde yol açan bir şeylerin varlığını kabul ediyorum. Özür dilerim. Aramızda kurulan negatif enerjetik bağlardan dolayı beni affet. Soru olarak burada konuyu dile getirmekle bendeki korkulara dikkatimi yönelttiğin ve arınmama katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.

sevgili ismira, çok teşekkürler çok faydalı olduğu kesin, denicem mutlaka...araba kullanma korkum var.birde bir olay için uygulayacağım sonuçları mutlaka paylaşırım.harikasınızy789

ismira 01-06-2009 11:59 PM

Alıntı:

burcu44 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464835)

Eğer bu başlık altında kitabın tanıtımı ve alıntıları okumuşsanız, hatırlarsınız. Bu yöntemle terapist akıl hastası suçluların olduğu hastanede, sadece yöntemi kullanıp kendi üzerinde çalışarak, akıl hastalarının iyileşmesini sağlamıştır. Akıl hastalarının dört ay gibi sürede iyileşip, hastanenin o biriminin kapatılmasını sağlayacak denli güçlü bir etki söz konusu.

Bu yüzden güvenebiliriz. Neydi, nasıldı gibi sorulara takılmadan, sadece uygulayalım. Önemli olan arınmadır, süreçlerini kavramasak da. Fakat süreçlerle ilgili de önceki bölümlerde açıklamalar mevcut.

Şunu aklımızda tutalım: Biz soruna yol açan parçamızı sıfırladığımızda arınma gerçekleşir.

ismira 02-06-2009 12:07 AM

"Tor Norrentranders'in kitabı The User Illusion'da, kalkışmakta olduğunuz ani ve inanılmaz zihinsel değişim sürecinin esasını özetleyen bir cümle var: "Hiçlik aynada kendini gördüğü zaman kainat başladı"

Sıfır Sınır hiçbir şeyin var olmadığı, ama her şeyin mümkün olduğu sıfır konumuna geri dönmek üzeredir. Sıfır konumunda düşünceler, kelimeler, eylemler, hatıralar, programlar, inançlar ya da herhangi başka bir şey yoktur. Sadece hiçlik vardır.

Ama bir gün hiçlik aynada sizi gördü ve siz doğdunuz. Oradan, siz yarattınız ve bilinçsizce inançlar, programlar, anılar, düşünceler, kelimeler, eylemler ve daha pek çok şeyi içinize çekip kabul ettiniz. Bu programların pek çoğu varoluşun başlangıcına geri dönmektedir."

Joe Vitale- Kitaptan alıntı

ismira 02-06-2009 12:29 AM

"Basitçe ifade etmek gerekirse, Ho'oponopono "doğrusunu yap" ya da "bir hatayı düzelt" demektir. Eski Hawaililere göre, hatalar geçmişin acı veren anıları nedeniyle zehirlenen düşünceler yüzünden ortaya çıkar. Ho'oponopono dengesizliğe ve hastalığa neden olan bu acı veren düşüncelerin ya da hataların enerjisini ortadan kaldırmanın bir yoludur."
...

"Sorun çözmede güncelleşmiş Ho'oponopono yöntemini kullanırken, terapist önce kendi I-Dentity'sini (Türkçesi: Kimlik), kendi aklını alır ve başkalarının SEVGİ ya da TANRI diye adlandırdıkları Asıl Kaynak ile bağlantıya sokar. Bağlantıyı sağladıktan sonra, terapist önce kendisinin sonra da hastasının içinde sorun olarak kendini gösteren hatalı düşünceleri düzeltmesi için SEVGİ'ye çağrı yapar. Çağrı terapist açısından bir pişmanlık ve affetme sürecidir- "Kendim ve hastamda soruna yol açan içimdeki yanlış düşünceler için özür dilerim; lütfen beni affet."

Terapistin pişmanlık ve affetme çağğrısına karşılık olarak, SEVGİ zararlı düşüncelerin değişim sürecini başlatır. Bu ruhani düzeltmesürecinde, SEVGİ öncelikle soruna neden olan zararlı duyguları, ister içerleme, ister korku, öfke, suçlama ya da şaşkınlık olsun, nötralize eder. Bir sonraki adımda, SEVGİ nötralize olmuş enerjileri bir ıssızlık, boşluk, gerçek özgürlük konumuna bırakarak düşüncelerden temizler.

SEVGİ boşalan, özgür kalan düşünceleri bu sefer Kendisi ile doldurur. Sonuç? Terapist sevgi ile iyileştirilir, yeniden yapılanır. Terapist iyileştirilince hasta ve onunla ilgili tüm sorunlar da iyileşir. Hastada var olan umutsuzluğun yerinde artık SEVGİ vardır. Ruhundaki karanlığın yerinde artık SEVGİ'nin iyileştirici Işığı yer almıştır."

Zero Limit-Kitaptan alıntı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM.