Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Kişisel Gelişim Siteleri

Uyarılar

Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Kişisel Gelişim Klubü ve Kişisel Gelişim Siteleri Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bugün siteler arası gezinirken çekim yasası ile ilgili daha öncede girdiğim siteyi tekrar ziyaret ettim ve karşıma çok hoş bir yazı çıktı.Hemen paylaşmak istedim benzetmede çok hoşuma gitti bilenler muhakkak biliyordur ama bilseniz bile yeniden hatırlamakda fayda var umarım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kişisel Gelişim Siteleri telkin cd indir izle İstanbul Kişisel Gelişim Siteleri nerededir kimdir Kişisel Gelişim Siteleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kişisel Gelişim Siteleri hipnoz Kişisel Gelişim Siteleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kişisel Gelişim Siteleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kişisel Gelişim Siteleri kuantum düşünce kitap haberi

Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-06-2011, 09:20 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Arkadaşlar bugün siteler arası gezinirken çekim yasası ile ilgili daha öncede girdiğim siteyi tekrar ziyaret ettim ve karşıma çok hoş bir yazı çıktı.Hemen paylaşmak istedim benzetmede çok hoşuma gitti bilenler muhakkak biliyordur ama bilseniz bile yeniden hatırlamakda fayda var umarım yayarlanırsınız sevgiler. www.çekimyasasi.combuarada sakın yanlış anlaşma olmasın amacım sitenin reklamını yapmak değil sadece yazılarından alıntı yaptığım için l(yazı hırsızlığı) olmaması için uğraşıyorum her yazının yazarına ve yayıncı sitesinde saygım olduğu için site adı verdim haberiniz olsun sevgiler...


Bir şeyi çok ama çok istemek ne kadar güzel bir şey değil mi? Ama ya onu ne pahasına olursa olsun istemek, sizce bu nasıl?
Gelin hep beraber bu konuya bir açıklık getirelim:
Neden bazen bir şeyi yıllar boyu isteyip duruyoruz ama bana mısın demiyor?
Ve neden, bazen istiyoruz ve o oluveriyor?
Çekim yasası nasıl işliyor?
İşin gerçeği şu ki, çok ince bir çizgi var bunların arasında…
O ince çizginin bir tarafı yıllar boyunca boşuna bir şeyi isteyip durmak, diğer tarafı da bir şeyi istemek ve onun gerçekleşmesi…
Bir şeyi nasıl istersek gerçekleşmiyor ve nasıl istersek gerçekleşiyor?
Mesela, diyelim ki güzel bir ev istiyoruz hayatımızda. Diyoruz ki, eğer güzel bir evim olsaydı mutlu olurdum, rahat olurdum.
Ve diyelim ki her gün “Güzel ev istiyorum.” diye söyleyip, düşünüp, hayalini kurup duruyoruz.
Ve bunu yaparken de çekim yasası gereği bu eve kavuşacağımızı düşünüyoruz.
Ama çekim yasasını istediğimiz şeylere ulaşmak için kullanırken, sık sık yaptığımız 2 hata var:
1 - Şu an yaşadığımız evden nefret etmek veya onun için şükür etmemek.
2 -Hayalimizdeki evin ille de belli bir ev olduğuna ve ille de belli bir şekilde ona ulaşacağımıza inanmak. Ve o ev olmazsa ve o yol olmazsa, olmaz diye kafayı ona takmak.
Birinci hatada, eğer bu evi isterken, şu an yaşadığımız evden nefret ediyorsak, mutlu değilsek, dileğimiz ne olursa olsun, yaydığımız enerji yaşadığı yerden nefret eden, mutlu olmayan bir kişinin enerjisi olduğu için çekeceğimiz şey de gene nefret edeceğimiz, mutlu olmadığımız bir ev olacaktır. Yani şimdikinden daha da beter bir ev hatta evsizlik…
Burada en önemli ve hassas olan nokta, dileğimizi dilerken, konsantre olduğumuz şey eğer o dileğin henüz hayatımızda olmaması ise, yaydığımız enerji de onun yokluğunun enerjisi oluyor ve gene onun yokluğunu hayatımıza çekiyoruz.
Ama güzel bir ev isteyip, aynı zamanda da şu an yaşadığımız yerin güzelliklerine, faydalarına odaklansak ve şükür duygularıyla hayatımızı yaşayabilsek, burada ve şimdi mutlu olabilmeyi başarabilsek, önce önümüze bazı fırsatlar çıkıyor.
Ve eğer ikinci hataya takılmışsak, genellikle bu fırsatları ya göremiyoruz ya da ille de kafamızdaki şekilde olacak diye düşündüğümüzden bu fırsatları beğenmeyip, geri tepiyoruz.
Bu fırsatlar genellikle bizim cesaretle adım atmamızı gerektiren şeyler oluyor.
İşte o ilk adımı atmaya cesaret edersek, yeni bir fırsat çıkıyor önümüze, onun için gerekli adımı da atsak, bir tane daha, bir tane daha…
Ve bu adımların sonucunda bir de bakıyoruz ki, dileğimiz gerçekleşmiş bile ama o kadar derin bir yoldan gelmiş ki hayatımıza, biz 40 yıl düşünsek bulamazdık bu yolu. Ama aynı zamanda, o kadar açık ve bariz bir yol ki, bizi hayretler içerisinde bırakabiliyor: “Ben nasıl göremedim bu apaçık, gözümün önündeki yolu?” dedirtiyor.
Evet, çekim yasası dileğimizin gerçekleşmesini sağlarken, bizim düşündüğümüz yöntemleri hiç takmıyor. Onun kendine özgü yolları var dilek gerçekleştirmekde.
Mesela, biz olsak, o güzel eve kavuşmanın tek yolunun lotodan para çıkması olduğunu düşünebiliriz.
Aklımıza başka bir yol gelemeyebilir o eve kavuşmak için.
Çünkü bildiklerimiz, gördüklerimiz, duyduklarımız bizi o eve sahip olmak için çok paramız olması gerektiğine ve o paraya ulaşmanın tek yolunun da loto olduğuna bizi inandırmış olabiliyor yıllar boyunca.
Oysa ki bu, çekim yasasının işleyişi açısından bakarsak ne kadar da banal ve sıradan bir yol.
O güzel eve ulaşmak için o kadar çok yol olabilir ki…
Mesela, karşımıza öyle bir iş fırsatı çıkabilir ki, 1-2 sene içerisinde ihtiyacımız olan tüm parayı helal bir şekilde kazanabiliriz.
Mesela, kendimize veya eşimize veya babamıza öyle bir ortaklık teklifi gelebilir ki gene o eve ulaşmak için gerekli her şey otomatik olarak hallolmuş olur: “Sen bu işe para yatırma sadece bilgini koy, ortak olalım.” gibi…
Veya, bir arkadaşımın gözlerimin önünde evlere parfüm satarak zengin olması gibi…Ben ki bu evlere parfüm satma işine hoş bakmıyorum. Ama, bu arkadaş bu işle milyonlarca liralık bir servet yaptı.
Söylemek istediğim, dileklerimizin gerçekleşmesinin nasıl olacağı, bizim çözmemiz gereken bir problem değil.
Aksine biz ne kadar buna kafa patlatırsak, çekim yasasını o kadar ters şekilde kullanıyoruz demektir bu. Yani biz nasıl gerçekleşeceği konusuna konsantre olunca, aslında onu çekmekle değil itmekle meşgul olmuş oluyoruz.
Yapmamız gereken şey, işin nasıl gerçekleşeceğini ve projenin detaylarını çekim yasasına bırakmak ve zamanımızı sahip olduklarımıza şükrederek ve tadını çıkararak geçirmek…
Üstelik, aslında ruhumuzun derinlerinde biz doğruyu, iyiyi, güzeli biliyoruz. Mesela diyelim ki ille de şu evi istiyorum, başka hangi ev olursa olsun kabul etmem, memnun olmam diyoruz. (Tabii bunu sadece ev için değil, eş, iş vs. pek çok şey için yapabiliyoruz.)
Ama belki, o ev çok güzel, çok mükemmel görünüyor ama temelinde bizim şu an göremediğimiz bir bozukluk var. Veya ille de evlenmek istediğimiz kişinin gözü, kaşı, boyu posu bizi çok etkiledi ve biz ille de o olsun başkası olmaz diyoruz.
Ama çekim yasası yayılan enerji üzerine işlediği için, o kimse gözümüze ve aklımıza ideal gibi görünse bile, hayat değerlerimizden birinin veya daha çoğunun uyuşmadığını ruhumuz içten içe hissedebiliyor. Onun için siz iyi niyetle dua edip, çekim yasasının tüm gereklerini yerine getirseniz dahi, o ev veya o kişi size nasip olamayabiliyor. Çünkü içten içe onu çekmekle değil itmekle meşgulüz.
Veya yok ben ille de istiyorum deyip, o eve veya o kişiye ulaşsanız, seneler sonra evin başınıza açtığı dertler yüzünden illallah deyip zararına satmak veya çeşitli sebeplerle boşanmalarla sonuçlanan evlilikler başımıza veya çok yakınlarımızın başına gelmiyor mu?
Bu ille de istemenin, çok sevdiğim bir örneği var. Sizle de paylaşmak isterim:
Diyelim ki bir lokantadasınız (hayat) ve garson (çekim yasası) geldi. Siparişinizi verdiniz. “Kıymalı pide ve ayran” istediniz. Garson yazdı ve mutfağa iletti siparişinizi. Hazırlanıyor. Ama siz bekleyemiyorsunuz ve garsonu tekrar tekrar çağırıp, “Anladın mı ne istediğimi, kıymalı pide ve ayran istiyorum.” diyorsunuz. Garson diyor, “Tabii efendim aldım siparişinizi.” Ve gidiyor başka masalara, sipariş almak veya pişenleri vermek için ama siz sabredemiyorsunuz ve sürekli garsonu çağırıp, “Olmadı mı daha? Pişmedi mi? Gelecek mi? Bak pide şöyle olmalı, ayran da tam şu kıvamda olmalı. Anladın mı?” diyorsunuz. Ve garson her yanınızdan geçtiğinde bu şekilde onu rahatsız ediyorsunuz. Kendinizi o garsonun yerine bir koyun, nasıl hissederdiniz bu müşteri hakkında?
Bu ısrarcı, memnuniyetsiz, sabırsız, değer bilmeyen ve diğer müşterileri de rahatsız eden müşteriye nasıl davranırdı sizce bu garson? Bu müşteri tekrar gelse, bu garson ona nasıl muamele edecektir? Hele hele bir de bazı müşteriler vardır, gelen yemeği beğenmeyen, bas bas bağırıp hışımla lokantadan çıkıp giden…
Siparişini söyleyip, sonra yanındakilerle tatlı bir sohbete dalan ve bu güzel lokantanın havasının tadını çıkartıp, bulunduğu yerin ve anın değerini bilip şükreden, siparişi gelince tatlı bir teşekkürle kabul eden bir müşteriye, o garson nasıl davranırdı?
İşte bu örnekteki gibi, biz de dileklerimizi tatlı bir huzurla isteyip, sonra hazırlandığına emin bir şekilde, hayatımızın her bir parçasının, sahip olduğumuz her güzelliğin değerini bilerek ve şükrederek hayatımızı yaşayabilsek, çekim yasası da bize hem isteklerimizi hem de fazlasını cömertçe verecek.
Çünkü bu O herşeyi bilen ve yaratan Rabbimizin kurduğu düzen.
Bu ince dengeleri hayatınıza sarsılmaz bir şekilde yerleştirmeniz umudu ve dileğiyle…

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2011, 09:32 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1,045
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

güzel yazı bulmuşşsunn .teşekkür ederizzz
__________________
...herşey çok güzel...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2011, 10:54 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 42
Tesekkür: 56
36 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
oOo_papatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Cok güzel bir yazi =) cok tesekkürler...
oOo_papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2011, 11:01 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birinci hatada, eğer bu evi isterken, şu an yaşadığımız evden nefret ediyorsak, mutlu değilsek, dileğimiz ne olursa olsun, yaydığımız enerji yaşadığı yerden nefret eden, mutlu olmayan bir kişinin enerjisi olduğu için çekeceğimiz şey de gene nefret edeceğimiz, mutlu olmadığımız bir ev olacaktır. Yani şimdikinden daha da beter bir ev hatta evsizlik…
Bu kesinlikle cok dogru ama şu an içinde bulundugumuz durumdan gerçekten memnun degilken ve hayatımızı kısıtlıyorken onu nasıl sevebiliriz ki ? Gerçekten cok zor
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2011, 11:31 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 119
Tesekkür: 69
101 Mesajinıza toplam 260 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzzen is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

NEDEN OLMASIN ÖNCE ARKADAŞIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE OL SONRA KENDİNE BİR HEDEF BELİRLE KISA ZAMANDA OLABİLECEK BİRŞEY OLSUN DENEMEYE DEĞMEZMİ
kuzzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2011, 11:56 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Alıntı:
ecot640 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kesinlikle cok dogru ama şu an içinde bulundugumuz durumdan gerçekten memnun degilken ve hayatımızı kısıtlıyorken onu nasıl sevebiliriz ki ? Gerçekten cok zor
haklısın çok zor ama istediğimize ulaşmak içinde başka çaremiz yok insanın sıkıntı anlarda hep yokluk gelir neden.....ya sahip değilim neden şöyleyim neden böyleyim vs ve olumlu düşünmek aptalca gelir kimi zaman...ama neden böyle? çünkü yıllardır çevremizden hep olumsuzluk gördük umutsuzluk aşılandı bize..hatta yeri geldi herkes acısını yarıştırır oldu hangimiz şöyle sohbetlere denk gelmedikki; "aaa o da bişey mi sen esas benim başıma ne geldi bi bilsen ben daha kötü durumdayım..." evet bazen başka birini boşa üzülmekten kurtarmak için böyle örnekler veririz ama benim anlatmaya çalıştığım şey içinde bulunduğumuz durumdan şikayet etmek yerine onu malesef benimsemek ayak uydurmaya çalışmak.Çünkü biz ne kadar içten dilediğimizi sanırsak sanalım sürekli söylenir durursak şükürsüz olursak hep kötü enerji yaymış oluruz evet çok hak veriyorum sana çok zor bişey bu ama yapmak zorundayız herşey daha mutlu olabilmek içinsevgi ve ışıkla kal
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2011, 12:06 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Tesekkürler tamam karar verdim artık halimden memnun olacagım öteki türlü bir işe yaramayacak zaten :)
ve evet türk milleti cok sever böyle felaketleri anlatıp çağırmayı :D
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2011, 12:38 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Evet çok güzel ve doğru bir çıkarım. Ellerine sağlık.....
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2011, 03:39 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Pappatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 65
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pappatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Çok faydalı bir yazıydı :) Teşekkürler :)
Pappatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2011, 04:15 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

ya bence şu mutsuzken mutlu görünmekteki olan durumda işler karışıyor...
Zaten mutlu isek o evden yada işten neden ayrılmak istiyelim ki..
Tabiki mutsuz ve huzursuz iken ayrılmak isteyeceğiz. Tabiki daha refah bir şekilde yaşamak isteyeceğiz. Ben mutlu ve huzurlu olduğum bir işten neden ayrılayım. ekstra maaş artması yada terfi için olabilir belki.. Ama bu çekim yasasına göre bizim bir tık ilerimizde yaşayacağımız bişi.. yani işimiz var fakat mutlu olmasakda huzurluyuz ama maaşımızın artmasını da istiyoruz gibi.. Bir çoğumuz iş bulamazken bu bir tık ilerde başlayacağımız bir adım gibi beliyor bana.

Mutsuz olduğumda tamam kabulleniyorum durumumu hatta bunu ben çektim diyorum. Buna da şükür diyorum. Ama mıutsuzluğuma engel olamıyorum. O ev yada iş ile ilgili yaşayacağınız her şeye şükredemiyorsunuz yada kabullenemiyorsunuz. Sadece şükretmek de yeterli olmuyor. zaten mutlu isem neden ayrılayım ki diye bi soru geliyor aklıma. hadi evimiz var diyelim , zaten çoğumuz bir işe sahip değilken insanları düşünceli ve huzursuz iken mutlu olmaya zorlamak daha çok psikolojilerini bozuyor. Başta benim.. Davranışlarım sapıtıyor. neye ne şekilde doğru bir davranış sergileyeceğimi bilemiyorum. Evrene yanlış bir enerji göndermeyeyim diye düşünemiyorum bile..
Mutsuzken mutluyu oynadığında insanın içi yanıyor. İnsanın içinde bir yerlerdeki benlik bunu yemiyor, kanmıyor buna, yutmuyorda. Taş gibi oturuyor midemize..
buda senin sürekli olarak mutsuz bir iş yada ev sahibi olarak, bu şekilde ev arayan insanın enerjisini veriyor, evrene bu enerjiyi yayıyorsun.
Bu kısır döngü hiç bitmiyor sanki. mutsuz ev sahibi gene mutsuz bir şekilde ev ararken, gene mutsuz bir eve, işe razı oluyor. Karşısına bu çıkıyor. İnsan her durumda iyi düşünemiyor. Ben çok zorlanıyorum..
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Kişisel Gelişim Klubü ve Kişisel Gelişim Siteleri Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bugün siteler arası gezinirken çekim yasası ile ilgili daha öncede girdiğim siteyi tekrar ziyaret ettim ve karşıma çok hoş bir yazı çıktı.Hemen paylaşmak istedim benzetmede çok hoşuma gitti bilenler muhakkak biliyordur ama bilseniz bile yeniden hatırlamakda fayda var umarım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kişisel Gelişim Siteleri telkin cd indir izle İstanbul Kişisel Gelişim Siteleri nerededir kimdir Kişisel Gelişim Siteleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kişisel Gelişim Siteleri hipnoz Kişisel Gelişim Siteleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kişisel Gelişim Siteleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kişisel Gelişim Siteleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.