![]() |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM hacercim senin diyeti inceledim canım ama bana zor geldi onu uyguluyamam ben kendimce bir diyete başladım işte bakalım ne olacak ve hergün 1 saat en az yürüyüş yapıyorum ama sen azimlisin canım istedikten sonra verirsin inanıyorum buna ben |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM benim canım kızlarım, n9598 güzel kızlarım.. n9598 narin ve zarif kızlarım n9598 güler yüzlü hoş kızlarııııım. n9598 ..kendisine eziyet etmeyi marifet sayan kızlarıııııım... n9598 kızlaaaaar ..hele sen sezen..yazdıklarını bi oku bakayım..kendini nelere benzetmişsin...yapmayın...şükür edin...hiçbiriniz obez değilsiniz şükür edin..sizin o kafaya taktığınız kilolar varya..havada tavada gider..kalmaz...allah sağlığınızdan etmesin..yapmayın ablam sürekli kilolu olduğunuzdan bahsedeceğinize..balık etiyim..fıstık gibiyim...ne yersem yiyeyim ideal kilomda kalıyorum..deseniz....hiç bir diyete ihtiyaç hissetmeden kilo verirsiniz...ayrıca ben hiç kilolu olmadım..bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama hızla verilen kilolar..çok çabuk geri geliyor dendiğini duydum...yanlışmı?..yavaş yavaş..hande 0,5 kilo verdiğine sevindim...sıcak su içi yatarken..istediğini yiyediğin halde zayıfladığını göreceksin...sevgiler.. |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM yatıcaktım aslında hemen sıcak su yaptım içiyorum şimdi ben söz dinlerim ablacığım |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM ses kaydını yaptım şansınıza atakan online imgeleme çalışmanızı..yarına kadar indirebileceğiniz duruma getirir sanıyorum..hadi bakalım..kolay gelsin..ben sizi her halinizle seviyorum...bu çalışmayı yaparken kendinizi zorlamayın..sadece yatın ve gözlerinizi kapatarak dinleyin..bilinç altınız gerekeni yapacaktır... |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM Alıntı:
|
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM Ne güzel gulensmiley peki hayal abla nerden nasıl indireceğiz hazır olunca |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM teşekürler hayal abla dört gözle bekliyorum kiss3 |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM öf be nefsime yine hakim olamadım dışarıda yedim eşim beni yine baştan çıkardı ya sonrada pişman oldum yediğime ama güzel haber dünde kilo vermişim yani böyle devam edersem kısa sürede vereceğim demektir şu 4 kiloyu smil56 smil56 |
AHANDA SİZE LİNK KİLO VERMEK http://rapidshare.com/files/68107885...ERMEK.mp3.html arkadaşlar, imgeleme yaparken, söylenenleri gözünüzde canlandırmaya çalışmayın..sadece dinleyin..dinledikçe bu görüntülerin kendiliğinden oluştuğunu göreceksiniz..kendinizi zorlarsanız bu iş gecikir sadece dinlediğinizde ise entellektüel zihninizle blokaj oluşturmayacağınız için her şey olması gerektiği gibi olacaktır..bu arada hepiciğinize sonsuz teşekkürler. sayenizde,rapidshare ses kaydı yüklemeyi öğrendim..dileyin gari benden ses kayıtlarını..ne isterseniz yapceeeeeem |
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM hayal abla bişey sorayım ben de müsadenle.mesela şöyle birşey yapamaz mıyız? çekim yasasıyla ilgili örneğin bir evimiz olsun istiyoruz.bunun için ses dosyasına şöyle desek "vücudunu gevşetiyorsun.gayet rahatsın.için huzur içinde.şu an hayalindeki evin içindesin.yürüyorsun.odaları tek tek eşinle geziyorsun.mutfakta eşinle beraber yemek pişiriyorsun ve çocuklarınızla beraber yemek yiyorsunuz.artık hayalindeki evinde yaşıyorsun çok mutlusun..." ses kayıt dosyasına böyle hedeflerimizi seslendirsek ve onu dinleyerek çekim yasasını kullanmaya çalışsak olur mu? eğer olursa ses kayıt dosyasını da rica edebilir miyim? utananadam |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 PM. |