Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2380)

hayalayaz 07-11-2007 10:13 PM

Ynt: AHANDA SİZE LİNK KİLO VERMEK

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

sayenizde,rapidshare ses kaydı yüklemeyi öğrendim..dileyin gari benden ses kayıtlarını..ne isterseniz yapceeeeeem [/quote]

arkadaşlar beğendiğinize sevindim..ve inşallah işinizede yarar...aslına bakarsanız bu güne kadar böyle bir meditasyon yazmamıştım..büyük sorumluluk ve uzmanlık isteyen bir çünkü..telkinler ve meditasyonlar..sorumluluk isteyen bir iş...bu yüzden son cümlemi ciddiye almayacağınızı umuyorum....

sevgili üç gümlek sen imgeleme çalışmalarında yapmak istediğin ne varsa, bunları uzmanlar tarafından yazılan kitaplarda en sağlıklı şekliyle bulacağını düşünüyorum..ben yıllardır kendi telkinlerimi yazıyorum..ama bu güne kadar kimseye telkin yazmadım..bu telkinleride okuduğum kitaplardan, yaptığım alıntılarla oluşturdum..zaten dün gece önce atakana gönderip onayını almak istedim ama bir türlü olmadı ve rapidshare kendim yüklemek zorunda kaldım..bu telkinler atakanın onayından geçmezse lütfen dinlemeyin..sizlere zarar vermek en son düşüneceğim bir şey bile değil..hepinize saygılı sevgiler.

hayatimdegisti 07-11-2007 10:39 PM

Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

Telkin içeriğini metin olarak alip inceledim içerik olarak güzel olmuş dinleyebilirsiniz.

hülyaa 08-11-2007 12:01 PM

hayalablacım çok teşekkür ederim ama ben indiremedim..bu konularda çok usta olduğum için,ustalığım fazla geliyor ondan olmadı sanırım sevincli
sezencim bana da gönderebilir misin?hazıra koncam belki ama ne yapayım olmadı işte...yasıkkkk banaaaaa 88a

25emel 08-11-2007 06:23 PM

şimdi indiriyorum bende saol abla sevincli

dilekcik 08-11-2007 07:11 PM

agl34

25emel 08-11-2007 07:13 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
agl34

sen nie ağlıyorsun ya? blook

dilekcik 08-11-2007 07:25 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

agl34

neden dünyadaki herkes aynı boyda ve aynı kiloda değil ki ozaman ne güzel olurdu..

25emel 08-11-2007 07:31 PM

Alıntı:

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

agl34

neden dünyadaki herkes aynı boyda ve aynı kiloda değil ki ozaman ne güzel olurdu..

khkh56 khkh56 dogru sölüyorsun o zaman kolay paketlenirdik demi ebatlar sorun olmazdı khkh56

dilekcik 08-11-2007 07:44 PM

eveeeeeeeeeeeeeettttt agl34

25emel 08-11-2007 07:47 PM

Alıntı:

eveeeeeeeeeeeeeettttt agl34

alla alla ağlamasana ya sölesene ne oldu kafaya taktıgın sey nedir? hadi konuş bizim le 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM.