Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2380)

Sezennl 05-11-2007 02:08 PM

Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

handecim kiyamam sana bebegim ben biliyorum sen ince zarif narin bir hanim efendisin ya ben ne olacagim ayni kutup ayilarina benzedimde sesimi cikartmiyorum bacim. ben kabiulendim kendimi ama kiyafet almiyorum kendime artik onuda yapmiyorum ne varsa giyiniyorum tam bir kakilmis oldum ciktim ama kailmisa elbise neyin veren ler vardi bana onuda yapan yok napcaksam boyle karnim burnumda tisliyorum ohhhhh bu ne halim.

Sezennl 05-11-2007 02:10 PM

hande bebegim zayoflama muzigi var dinledinmi onu? sidetle tafsiye ederim dinle ama ben dinlemiyorum vallahi kilo veren cok olmus o muzikle ama ben dinlemiyorum biliyorsun tupbebek tedavisi beklemedeyim.

shamanic 05-11-2007 02:39 PM

sezen cim tabi kıyafet alma sevincli Allah izin verirse sana boy boy hamile kıyafetleri alcas heralde.. ... blissy

lalll 05-11-2007 02:58 PM

ya ben o telkin müziğini bir kez dinledim bidahada dinlemedim açıkcası .Bende kilo aldığımı kotların içine zorlanarak girince anladım ve hemen toparlandım eyvah dedim gidiyorum ben zaten bünye kilo almaya çok elverişli dikkat etmedimmi hemen alıveriyorum kilocukları acilen kararımı verdim diyete çok değil 3 kilo versem yetecek ya bu 3 kilo yu şu an üzerimde 30 kilo gibi hissediyorum .Hacerciğim senin gibi tedavi döneminde bende bırakmıştım göbeğim o dönem pantolondan sarkıyordu inan ve bende hiç önemsemiyordum nasılsa hamile kalacağım diye ama kalamayınca başladım diyete vermiştim ben ne güzel ama bu yaz yine aldım inşallah vereceğiz sende inşallah hamilesin giyersin hamile kıyafetlerini kapatırsın kilo iisteyince verilir o o kadar problem değil bizim asıl mesele biliyorsunki başka onu o kadar çok istememize rağmen malesef hala yok
ben bugün dolabın içeriğini değiştirdim simit diyetine başladım sabah öğle simit akşam ızgara tavuk veya köfte yiyerek bakalım bir haftada kaç kilo verebileceğim

shamanic 06-11-2007 02:28 AM

eh maden kilo verme konusunda kararlısın lalll ozaman telkinleride dinle derim ben... ark5
rehber bölümünü inceleyip uygun programını oluştur istersen.. böylelikle bilinçaltında sana yardımcı olmuş olur bu konuyla ilgili ttli3

lalll 06-11-2007 05:39 PM

kızlar 0.5 kilo vermişim thumbsanim

eylo 06-11-2007 06:38 PM

25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889
harikasın yola devam

lalll 06-11-2007 09:41 PM

bugün küçük bir kaçamak yaptım ya yapmalıydım ama benim pis boğazlı eşim tatlı almış gelmiş dayanamdım bir parça yedim sonrada pişman oldum inanırmısınız

25emel 06-11-2007 09:54 PM

Alıntı:

lalll Nickli Üyeden Alıntı
bugün küçük bir kaçamak yaptım ya yapmalıydım ama benim pis boğazlı eşim tatlı almış gelmiş dayanamdım bir parça yedim sonrada pişman oldum inanırmısınız

bende genelde kaçamakları başkasının üstüne atarım aa34 güzel yöntem vallaha aa34 sonuç mu? tabi ki aynı kilodayım girlhaha girlhaha

Sezennl 06-11-2007 10:36 PM

handecim benim karar aldim zayiflayacgim konum var icinde hastane diyeti var garenti haftada 4kili 3 haftada 1okilo veriyorsun davsiye ederm.
ben yapmiyorum cunki biliyorsun benim durmumu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.