![]() |
Alıntı:
|
pİSSttt pis pisi daha gelemedinmiii?:) Şimdiii ben şimdi modlarımızdan Çiçek1973 ile birlikteee Üsküdar Teras Cafede Çikolata pınarı tatlısı yiyoruzcilgin897harika bi tatlı şiddetle tavsiye ediyorummm:) Burada buluşabiliriz isterseniz mi acaba??dusun2sevincli |
Alıntı:
Sitede hiç sesim soluğum çıkmasada bu site dünyanın en güzel sitesi ve her tanıdığıma tavsiye ediyorum ve sizleri çok seviyorum(duruma uygun bir işaret). Bir an önce görüşmek dileğiyle(duruma uygun bir işaret) |
yooook yahuuuu cankanak halaaa buluşcas blook küserim tabe üste bi yazı ama olmamışki zeynap 30 gündür yazmamışın yazmam tabe kimse almıyo beni kaaaleee sevinclisevincli ahada yazdım inşallah kavuşuruz en yakın zamanda şimanikim pis kedim pis o6Metin cici Cankanak..:) |
Cevap: Buluşalıııııım...:) iptal ettim 2600 :( ilginize teşekkür ederim ağla2 sizin seminerler bitmez bendeki sabır bittiiiiiii2600 neseee şaka bi yana konuyu şimanikim girlhaha sil yoksa bana soldan soldan geliyolar karışmam bak sevincli |
Cevap: Buluşalıııııım...:) bi teşekkür de ben edeyim :) arkadaş o kadar uğraşmış 19 nisan'da seminer var nede olsa orada buluşursunuz, hasret giderirsiniz artık dl78 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) canım benim ben o soldan soldan gelenleri kovarım.. sevincli gel şöyle yapalım.. 19 nisan dan sonrası için bir tarih belirleyelim.. mesela 25-26 nisan gibi.. ve buluşalım şekerciimm.. ark5 hatta kimsecikler gelmesse biz seninle kızkulesinde buluşalım.. anlaştık mı.. ark5 sen yoğun hatunsun randevu defterine yaz şimdiden.. 25 mi 26 mı kararını ver.. y789 kiss3 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Teo kardeş ayıp olurdu zaten teşekküür etmezsen krz67 Bana bakın gelirim 19 nisanda dağıtırım konularınızı krz67Şimanikim keops çok iyi bilir nasıl ilgili olduğumudusun2wave Şimaniğim tamam senle buluşuyoruz 25 Nisan da kiz kulesinde :) gelmeyen gelmesin o kedicat56 gözüme görünmesin hıh 2600 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) http://img233.imageshack.us/img233/7720/65tu9.gifanlaştık tatlım.. ark5 kiss3 eveet biz 25 Nisan da buluşuyoruz efenim.. kahve çay deniz manzarası eşliğinde sohpet etmek isteyenlere duyurulur.. ark5 başka tarih olur mu demeyin şimdilik olmaz.. y789 sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
yu89ha ne oluyor yahu ana blookdemek öle peki ne 19 da ne 25 de gelmiom ben istanbula hasret gidin bana khkh56 hele o şaman hiç konuşmasın benle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |