![]() |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yanlız ricam olacak bakırköy falan olmasınnn nolurrrr rt67 rt67 vallahi zor yetişiyorum dilim dışarda |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yaaa..ama bu haksızlııık... dlckrn ne güzel toplanıyorsunuz ama... ben burda kedinin (bizim pisi değil.) sevincli ciğere baktığı gibi bakıyorum... hih33 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) canııımmm suzzyciğim kıskanma amaaaa sende gel canımmm benim ne kadar güzel olur ttli3 ttli3 ttli3 kiss3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Suziiimm gel bakma öle bizim hırçın kıskanç kedi gibim:)) bi arada ben baktım böleee uzaklardan yaaa hih33 Bakırköy çuk uzak haklısın Serpil şaşkın zaten en rahat olan bir buluşma olsun inşallah..:) |
geldim zeynoo :) yapalım bi istanbul buluşması daha olur zaten geçen sefer mekanımdayım diye yeteri kadar sohbet edemedik ..bu arada bakırköyün nesi varmış canavar gibi yerler var oturacak hımm biz geçen pisimbatla taksimde buluştuk bu arada söliyimde çatlayn :) taksim de buluşalım.. |
Hele şükür 06Metin:) Pis pisii:( gel sen buralara sonra bide 06Metinle buluş lem biz neciyiz burdaa bu ara benim çok sevdiğim smileler kaybolmuş kendimi ifade etmekte zorlanıyorum:S ha bu arada güzel olmuş stenin yeni hali beğendim hayırlı olsun diiiim Atakan bey..:) |
yaw zeyno kızm senin telefonun yokki bende nasıl haber vericektim sitem etme ne olur kardeşim metinde sağolsun hasta hasta geldi 1 saat anca birlikteydik üzüldüm zaten çoçuğu hasta geltirdim diye blook msn gelde tel ver şaşkın kız y789 metin sende mahsusmu yapıon be şövalyem bak şimdi zeyno şamanla bir olur saldırır bana smil56 |
sİZ BİTTİniz zaten..yahuuu ben ne yazı nedee smileleri bulamıyorum ha bu kedi nasıl buluyo bunları yaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Alıntı:
|
bEN nasıl görmemişim alalaaatuh788boşuna buranın sitesini olmadın dimi hatta meleğisin:)O0 eeeee gelelim saaadete şimaniğim habire teşekkür edip durma modların en güzeli buluşalım sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |