![]() |
Buluşalıııııım...:) cat56 kediiiii çabuk gel istanbulaa cat3500 gelmek isteyen bende ha burayayım desin tarihi sonra belirleriz..:) siirokul Buluşmanın özel bi konusu olmasın sadece güzel keyifli bol sohbetli tabe bol kaaaveliii o kendini biliiir coffe2 :)) Neyse en yakın zamanda buluşalım sevgimle b456 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) 88a emb23 küssssssssss hih33 dlckrn |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
|
Ynt: Buluşalıııııım...:) Kardeşiiiiiiiiiiiiiiim güzel cat56 istanbuldasında aç biraz pc yede millet ne diyo baksanaaaa 2600 Şimanikimde habire teşekkür ediyo bi zamet cevap dlckrn Aralıkta olsun bekliyelim napalım hayatımız beklemekle geçiyor ark5 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) şaman neye teşekür edior anlamadım ki blook |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yani pisicim konunun içine girmişin teşekkür botonuna basmışın onu yapcana iki satır cevap yaz demek istiyor zeynepcim.. ark5 zeynepcim tatlım.. aralık gibi yaparız buluşma.. bol kahveli olanından kahvesmiley sevgiler kiss3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) blook hah anladım şimdi haklı tabi eskiden uzun uzun yazardın yazılarıma ama artık boşladın bu garip sokak cat56 sini dlckrn ark5 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) bayramdan sonra yeniyıldan önce olsun bu buluşma istanbul dışından gelmeyi düşününler var yani 789569 bu arada genele açık bir site buluşması değil mi bu dusun ben balıklama atladım da konuya ayıca siz istanbullular çok hızlısınız daha geçenlerde buluşmadınız mı siz ttli3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Evet Şimaniğim ne diyosan öle demek istedim:)) İnşallah Aralıkta buluşyoz:) Pisim benimde dikatimden kaçmadı şimanikim bizi es geçiyo ya teşekür yada kısa yazılarla bay bay dusun Taçyaprak geçenki buluşmaya katılamadım dlckrn bende onun acısını azda olsa çıkarayım diyorum kendimceee tender45 Gel cınım bekleriz senide:)sana papatyadan taç yaparız yaprak neki:)) Metiiiin nerdesin kardeşiiim korkma sen çok bulaşık yıkadın kıyamam sana hadi bulaşıklar benden:)))) |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yine buluşma ohhh ohhhh uy897 uy897 uy897 uy897 süpersiniz valla kaçmazzzzz kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yanlız ricam olacak bakırköy falan olmasınnn nolurrrr rt67 rt67 vallahi zor yetişiyorum dilim dışarda |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yaaa..ama bu haksızlııık... dlckrn ne güzel toplanıyorsunuz ama... ben burda kedinin (bizim pisi değil.) sevincli ciğere baktığı gibi bakıyorum... hih33 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) canııımmm suzzyciğim kıskanma amaaaa sende gel canımmm benim ne kadar güzel olur ttli3 ttli3 ttli3 kiss3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Suziiimm gel bakma öle bizim hırçın kıskanç kedi gibim:)) bi arada ben baktım böleee uzaklardan yaaa hih33 Bakırköy çuk uzak haklısın Serpil şaşkın zaten en rahat olan bir buluşma olsun inşallah..:) |
geldim zeynoo :) yapalım bi istanbul buluşması daha olur zaten geçen sefer mekanımdayım diye yeteri kadar sohbet edemedik ..bu arada bakırköyün nesi varmış canavar gibi yerler var oturacak hımm biz geçen pisimbatla taksimde buluştuk bu arada söliyimde çatlayn :) taksim de buluşalım.. |
Hele şükür 06Metin:) Pis pisii:( gel sen buralara sonra bide 06Metinle buluş lem biz neciyiz burdaa bu ara benim çok sevdiğim smileler kaybolmuş kendimi ifade etmekte zorlanıyorum:S ha bu arada güzel olmuş stenin yeni hali beğendim hayırlı olsun diiiim Atakan bey..:) |
yaw zeyno kızm senin telefonun yokki bende nasıl haber vericektim sitem etme ne olur kardeşim metinde sağolsun hasta hasta geldi 1 saat anca birlikteydik üzüldüm zaten çoçuğu hasta geltirdim diye blook msn gelde tel ver şaşkın kız y789 metin sende mahsusmu yapıon be şövalyem bak şimdi zeyno şamanla bir olur saldırır bana smil56 |
sİZ BİTTİniz zaten..yahuuu ben ne yazı nedee smileleri bulamıyorum ha bu kedi nasıl buluyo bunları yaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Alıntı:
|
bEN nasıl görmemişim alalaaatuh788boşuna buranın sitesini olmadın dimi hatta meleğisin:)O0 eeeee gelelim saaadete şimaniğim habire teşekkür edip durma modların en güzeli buluşalım sevincli |
Alıntı:
|
pİSSttt pis pisi daha gelemedinmiii?:) Şimdiii ben şimdi modlarımızdan Çiçek1973 ile birlikteee Üsküdar Teras Cafede Çikolata pınarı tatlısı yiyoruzcilgin897harika bi tatlı şiddetle tavsiye ediyorummm:) Burada buluşabiliriz isterseniz mi acaba??dusun2sevincli |
Alıntı:
Sitede hiç sesim soluğum çıkmasada bu site dünyanın en güzel sitesi ve her tanıdığıma tavsiye ediyorum ve sizleri çok seviyorum(duruma uygun bir işaret). Bir an önce görüşmek dileğiyle(duruma uygun bir işaret) |
yooook yahuuuu cankanak halaaa buluşcas blook küserim tabe üste bi yazı ama olmamışki zeynap 30 gündür yazmamışın yazmam tabe kimse almıyo beni kaaaleee sevinclisevincli ahada yazdım inşallah kavuşuruz en yakın zamanda şimanikim pis kedim pis o6Metin cici Cankanak..:) |
Cevap: Buluşalıııııım...:) iptal ettim 2600 :( ilginize teşekkür ederim ağla2 sizin seminerler bitmez bendeki sabır bittiiiiiii2600 neseee şaka bi yana konuyu şimanikim girlhaha sil yoksa bana soldan soldan geliyolar karışmam bak sevincli |
Cevap: Buluşalıııııım...:) bi teşekkür de ben edeyim :) arkadaş o kadar uğraşmış 19 nisan'da seminer var nede olsa orada buluşursunuz, hasret giderirsiniz artık dl78 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) canım benim ben o soldan soldan gelenleri kovarım.. sevincli gel şöyle yapalım.. 19 nisan dan sonrası için bir tarih belirleyelim.. mesela 25-26 nisan gibi.. ve buluşalım şekerciimm.. ark5 hatta kimsecikler gelmesse biz seninle kızkulesinde buluşalım.. anlaştık mı.. ark5 sen yoğun hatunsun randevu defterine yaz şimdiden.. 25 mi 26 mı kararını ver.. y789 kiss3 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Teo kardeş ayıp olurdu zaten teşekküür etmezsen krz67 Bana bakın gelirim 19 nisanda dağıtırım konularınızı krz67Şimanikim keops çok iyi bilir nasıl ilgili olduğumudusun2wave Şimaniğim tamam senle buluşuyoruz 25 Nisan da kiz kulesinde :) gelmeyen gelmesin o kedicat56 gözüme görünmesin hıh 2600 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) http://img233.imageshack.us/img233/7720/65tu9.gifanlaştık tatlım.. ark5 kiss3 eveet biz 25 Nisan da buluşuyoruz efenim.. kahve çay deniz manzarası eşliğinde sohpet etmek isteyenlere duyurulur.. ark5 başka tarih olur mu demeyin şimdilik olmaz.. y789 sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
yu89ha ne oluyor yahu ana blookdemek öle peki ne 19 da ne 25 de gelmiom ben istanbula hasret gidin bana khkh56 hele o şaman hiç konuşmasın benle |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Başka tarih olmaz yetti gariii sevincli kediyi sövmem 2600ay sevmem lazım cat56:)) Hoş sohbet olan şimanikimgirlhaha onun huzur veren sohbetine özlemimgirlhahayoksa o bi türlü istanbula gelemeyen kediye değil dlckrn benide geveze bişe sanmasın kimse siirokulsesiz sakin bi garip kızım utananadam yazarken parmaklarım konuşuyo abiii krz67 Şimanik konuş kediyle gelsin istanbula..:) |
Cevap: Buluşalıııııım...:) şekerim miyawlaya miyawlaya gelir bizim kedimiz merak etme sen sevincli gelmesse de kendi biliry789 kedi ciğer meselesi olarak bakabilir konuya.. uzanamadığı ciğeri mundar etmek için girişimlerde bulunabilir ya da blook seyreder.. khkh56 http://img507.imageshack.us/img507/3582/43948448mb4.gif |
Cevap: Buluşalıııııım...:) herkese selamlar oh oh biz yazılı yapalım sınav yapalım performans yapalım proje verelim ödev okuyalım millet buluşşun buluşun buluşun. insan derki bizim bir çiçeğimiz vardı soldumu kurudumu noldu.bende gelirim bananekhkh56sizleri çok özledim.görüşürüz inşallah. |
yahu delirtmeyin şursa sakin sakin yatan cat56 nizi şaman değil padişah gelse ben gelmeyeceğim dedimmi gelmem bu 1 sen beni nasıl 2600 ben seni nakavt ederim sosilinin içindeki hardal ile blook bakalım belli olmaz işim benim Alıntı:
şaman bak geçen buluşmamızı telefonuma kaydettim atarım siteye seyir ederiz khkh56 ne demek öle miyawlasın halan küsücem haaay789 itiraf edin bensiz çekilmiyor buluşmalar atakan metin koşun yahu yetşin yardımıma Alıntı:
çiçek sen gel bende gelcem yada senle ben ayrı yerde oturalım şamanla zeynep ayrı :zpzp: |
Cevap: Buluşalıııııım...:) öğretmenim canım benimmm http://i624.photobucket.com/albums/t...me/teacher.gif nerelerdesin sen ..ark5 çok şükür kavuştuk.. sen de geliyorsun ya kedi hasetinden gelir artık girlhaha pisicim sen de nihayet kedi olalı fare tuttun pardon çoklu alıntı yapmayı öğrendin tebrik ederim.. y789 |
yahu şimdi kim nereye nezaman gelio sen önce bi msn e gel hele ifadeni alım öle geliceğime yada gelmiceğime karar vericem vallaa belgini organizatörlük işinden edebilirim gitmezsem y789 şaman papucu yarım msn e gel konuşalım khkh56now !! |
Cevap: Buluşalıııııım...:) ÇİÇEĞİMİZİ UNUTURMUYUZ :zpzp:happy6 HARDAL ALMİM ooo67A |
olmaz allah allah yahu sosili sandwiç anca hardalla güzel olur atakanla metin06 gelsinler onlarlada kokoreçe koycam hardal kötü cat56 ben skan67 |
Cevap: Buluşalıııııım...:) iŞTEE böleee herkes hasret giderdiiii sıra bana geldiiii sevincli İnşallah cumartesi hava güzel olur ooo67 hemmm biz geçen cuma pisimbat la buluştuuuuuuuuk kadıköydeee smileydancepek bi güzelleşmişti O0nazar olmasın diye habire maşallah deyip durdum kedi bacima cat56 sonraaa pisimle kokkoreçç yedik acılıı:)) atakanla metin sanırsam kokoreç severler bu tehdit korkutmaz pisim boşa miyavlama:)) sanırsam sen olmucaksın cumartesi:( inşallah kalırsın ve gelirsin kızkulesine sen başkasın beeesmileydance hıı ona yani pisimee zorla hatıra yazdırdım yahu ben büyümemişim az kendime kızıyorum bugünlerde dusun2 büyüsemmi acaba diye düşünüyorum azrt67dusun2:)) |
Cevap: Buluşalıııııım...:) evet geldik bir buluşma konusuna daha sevincli biz zeynep ile düşündük taşındık ve buluşmamaya karar verdik.. girlhaha görüyorum ki başta sevgili istanbullu modlarım olmak üzere kimse pek hevesli değil.. eh siz bizi biraz özleyin diye mola veriyorum.. şaka bir yana ( her şakada bir gerçek payı vardır.. siz okurken yine ona göre alının y789 ) ark5 zeynep ile biz cumartesi gününün yoğunluğundansa pazartesi günü için farklı bir program yaptık.. dolayısıyla 25 nisan cumartesi buluşması iptaldir.. ayrıca özellikle şifa çalışması yapan arkadaşlarımdan bir ricada bulunmak istiyorum.. sevgili modaratör arkadaşımız çiçek'in değerli annesi geçtiğimiz akşam felç geçermiştir.. konuyla ilgili olarak bildiğiniz enerjilerle şifa göndermenizi, dualarınızla destek olmanızı rica ediyorum.. http://img368.imageshack.us/img368/187/gemiolsunfz7.gif sevgili çiçeğimize sabır .. sevgili annesine acil şifalar dilerim.. destek olacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM. |