Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   Buluşalıııııım...:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14761)

suzzy 24-04-2009 05:42 PM

Cevap: Buluşalıııııım...:)

duyunca çok üzüldüm...rt67

allah acil şifalar versin inşallah...

çiçeğimizede sabır diliyorum...büyük geçmişler olsun...

bu akşam sevgili çiçek ve annesi için şifa çalışması yapacağım...

en kısa zamanda güzel haberlerini almamız dileğiyle...

the desert 24-04-2009 05:44 PM

çiçek gecmış olsunnnnnnnnnnnn.işallah en kısa zmaanda annecıgın duzelır.

duru79 24-04-2009 05:51 PM

Çİçek'cim canım çok geçmiş olsun.Sana ve ailene sabır diliyorum.İnşallah annen en kısa zamanda iyi olur.Dualarımız anneciğinle..
http://http://img505.imageshack.us/i...olsun11nk2.gif

sanemce 24-04-2009 06:01 PM

modluktan istifa ediyorum hih33

gluk... gluk... gluk... az bi zorlansam da sadece yutkunuyorum dlckrn

sevgili çiçek ve annesine acil şifalar diliyorum..

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418482)
evet geldik bir buluşma konusuna daha sevincli

biz zeynep ile düşündük taşındık ve buluşmamaya karar verdik.. girlhaha

görüyorum ki başta sevgili istanbullu modlarım olmak üzere kimse pek hevesli değil..

eh siz bizi biraz özleyin diye mola veriyorum..

şaka bir yana ( her şakada bir gerçek payı vardır.. siz okurken yine ona göre alının y789 )

ark5 zeynep ile biz cumartesi gününün yoğunluğundansa pazartesi günü için farklı bir program yaptık..

dolayısıyla 25 nisan cumartesi buluşması iptaldir..

ayrıca özellikle şifa çalışması yapan arkadaşlarımdan bir ricada bulunmak istiyorum..

sevgili modaratör arkadaşımız çiçek'in değerli annesi geçtiğimiz akşam felç geçermiştir..

konuyla ilgili olarak bildiğiniz enerjilerle şifa göndermenizi, dualarınızla destek olmanızı rica ediyorum..

sevgili çiçeğimize sabır .. sevgili annesine acil şifalar dilerim..

destek olacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim..

sevgiler..

pisimbat 25-04-2009 02:34 AM

Alıntı:

ZEYNEPAYY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418207)
iŞTEE böleee herkes hasret giderdiiii sıra bana geldiiii sevincli
İnşallah cumartesi hava güzel olur ooo67
hemmm biz geçen cuma pisimbat la buluştuuuuuuuuk kadıköydeee smileydancepek bi güzelleşmişti O0nazar olmasın diye habire maşallah deyip durdum kedi bacima cat56
sonraaa pisimle kokkoreçç yedik acılıı:))
atakanla metin sanırsam kokoreç severler bu tehdit korkutmaz pisim boşa miyavlama:))
sanırsam sen olmucaksın cumartesi:(
inşallah kalırsın ve gelirsin kızkulesine sen başkasın beeesmileydance
hıı ona yani pisimee zorla hatıra yazdırdım yahu ben büyümemişim az kendime kızıyorum bugünlerde dusun2 büyüsemmi acaba diye düşünüyorum azrt67dusun2:))

canım apar topar ansızın aradım iyikide aramışım buluştuk hasret gideerdik kokoreçleride mideye indirdik 06 metinle atakana inat khkh56
günlük olayına gelince bence yazılan her cümle kalıcı oluyor sanal ortama inat çoçukluktan kalma güzel bir olay günlük hatıra defteri anket defterleri falan ayrıca ilk sayfayı bana ayırdığın için saol kardeşim çatlatan çatlasın artıkkhkh56blookyu89

ps not:çiçek cim annene acil şifa diliyorum canım geçmiş olsun kardeşim

cicek1973 25-04-2009 07:44 PM

selam arkadaşlar

herkese teşekkür ediyorum.annem felç geçirdi salı günü perşembeye kadar hastanedeydik şimdi evdeyiz annem yatıyor.zaten tansiyonu ve şekeri vardı bilmiyorum ne olacak. kendimi çok çaresiz hissediyorum.ağlamaktan harap ve bitap düştüm.şifa gönderen dua eden herkese çok teşekür ediyorum saolun inş sizlerinde desteğiyle annem kendine gelecek .

ZEYNEPAYY 26-04-2009 02:19 PM

Evet ben sadece şimaniğimle buluşuyoruz imkan olursa önce çiçeğimize bakıcaz onun solmasına sararmasına engel olucaz girlhaha
Gelmeyen gelmesin çoktaaaaaa tınnnnnnnn dlckrndlckrn
Pisimbatım dediğin gibi katılıyorum sana güzel insan:)
he hatıra defterime artkım şimanikim ne yazar sana cevaben bilemem y789merak ediyorumsevincli
Çiçeğim ana çiçeğine Allah acil şifalar versin inşallah..:)

teoman_ 26-04-2009 02:58 PM

Alıntı:

cicek1973 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 420623)
selam arkadaşlar

herkese teşekkür ediyorum.annem felç geçirdi salı günü perşembeye kadar hastanedeydik şimdi evdeyiz annem yatıyor.zaten tansiyonu ve şekeri vardı bilmiyorum ne olacak. kendimi çok çaresiz hissediyorum.ağlamaktan harap ve bitap düştüm.şifa gönderen dua eden herkese çok teşekür ediyorum saolun inş sizlerinde desteğiyle annem kendine gelecek .

geçmiş olsun
umarım annen en kısa sürede eski saglığına kavuşur

Bilge İnan 27-04-2009 02:58 AM

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

metin06 27-04-2009 01:10 PM

ha birimi seslendi blook

zeynepcim nbr ya görüşemedik..bak duruyla sanemceyide alalım bi istanbul buluşması yapalım hep beraber ..oo kokoreçler felan havada uçmuş bu arada cık cık :)

senide 5 dakka yalnız bırakmaya gelmiyo kedi hemen dalmışın kokoreçe felan he..

çiçekçim annene çok üzüldüm Allah şifasını verir inşallah..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM.