![]() |
Cevap: Buluşalıııııım...:) duyunca çok üzüldüm...rt67 allah acil şifalar versin inşallah... çiçeğimizede sabır diliyorum...büyük geçmişler olsun... bu akşam sevgili çiçek ve annesi için şifa çalışması yapacağım... en kısa zamanda güzel haberlerini almamız dileğiyle... |
Cevap: Buluşalıııııım...:) çiçek gecmış olsunnnnnnnnnnnn.işallah en kısa zmaanda annecıgın duzelır. |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Çİçek'cim canım çok geçmiş olsun.Sana ve ailene sabır diliyorum.İnşallah annen en kısa zamanda iyi olur.Dualarımız anneciğinle.. http://http://img505.imageshack.us/i...olsun11nk2.gif |
Cevap: Buluşalıııııım...:) modluktan istifa ediyorum hih33 gluk... gluk... gluk... az bi zorlansam da sadece yutkunuyorum dlckrn sevgili çiçek ve annesine acil şifalar diliyorum.. Alıntı:
|
Cevap: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
günlük olayına gelince bence yazılan her cümle kalıcı oluyor sanal ortama inat çoçukluktan kalma güzel bir olay günlük hatıra defteri anket defterleri falan ayrıca ilk sayfayı bana ayırdığın için saol kardeşim çatlatan çatlasın artıkkhkh56blookyu89 ps not:çiçek cim annene acil şifa diliyorum canım geçmiş olsun kardeşim |
Cevap: Buluşalıııııım...:) selam arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum.annem felç geçirdi salı günü perşembeye kadar hastanedeydik şimdi evdeyiz annem yatıyor.zaten tansiyonu ve şekeri vardı bilmiyorum ne olacak. kendimi çok çaresiz hissediyorum.ağlamaktan harap ve bitap düştüm.şifa gönderen dua eden herkese çok teşekür ediyorum saolun inş sizlerinde desteğiyle annem kendine gelecek . |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Evet ben sadece şimaniğimle buluşuyoruz imkan olursa önce çiçeğimize bakıcaz onun solmasına sararmasına engel olucaz girlhaha Gelmeyen gelmesin çoktaaaaaa tınnnnnnnn dlckrndlckrn Pisimbatım dediğin gibi katılıyorum sana güzel insan:) he hatıra defterime artkım şimanikim ne yazar sana cevaben bilemem y789merak ediyorumsevincli Çiçeğim ana çiçeğine Allah acil şifalar versin inşallah..:) |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
umarım annen en kısa sürede eski saglığına kavuşur |
Cevap: Buluşalıııııım...:) Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. |
Cevap: Buluşalıııııım...:) ha birimi seslendi blook zeynepcim nbr ya görüşemedik..bak duruyla sanemceyide alalım bi istanbul buluşması yapalım hep beraber ..oo kokoreçler felan havada uçmuş bu arada cık cık :) senide 5 dakka yalnız bırakmaya gelmiyo kedi hemen dalmışın kokoreçe felan he.. çiçekçim annene çok üzüldüm Allah şifasını verir inşallah.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |