| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı öncelikle bu yazıyı okudugunuz için teşekkürler.şu anda hayatınızdan dakikaları çalıyorum.ve bunun telafisi yok.neyse felsefe yi bırakıp sorunuma geliyorum tam anlamış değilim bende . kendimi o kadar kral gibi görüyorumki(bazende ezik) insaların bazılarını sevmiyorum.konuşmak dahi istemiyorum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Muhtemelen bebeklik ya da çocukluk çağlarından kalma bir sorundur. Asperger sendromu olan kişilerin aslında çok zeki oldukları biliniyor.Einstain, Darwin gibi isimler de bu sendorma sahipmiş. Bu sende bir şeyi körükleyebilir.Sosyal yaşantından alamadığın zevki ya da eksikliği, ilgi alanın her neyse ona yönelterek iyi bir başarı sağlayabilirsin. Eksik olan tarafını başka bir konuda uzmanlaşarak telafi etmekten bahsediyorum. Bu yüzeysel bişey tabi.Ne olduğunu neden böyle olduğunu bireysel senaslarla çözümleyebilirsin ancak.Bunu da bir uzmanla yapmak zorundasın. Bir kimlik ya da model benimseme.Neysen o olmaya çalış.Rol yapmaktan farklı bişey bu.Kafanda belirlediğin bir karakter bir kimlik varsa bunları bir kenara bırakmanı tavsiye ediyorum.Çünkü kendini ancak olduğun gibi olarak farkına vararak tanıyabilirsin.Duygularını ve davranışlarını gözlemle.Olduğun her neyse önce onu kabul ederek başla ki direnç oluşmasın.. Kitap olarak, Nil Gün, R.Şanal gibi başarılı yazarların kitaplarını tavsiye edebilirim. Bir de Elayne Savage adlı bir yazarın yazdığı Kişisel Algılama adlı bir kitap var.Bu kitabı okumanı tavsiye ederim. Burada gelişmelerini de paylaşırsan herkes kendince bişeyler söyleyip yardımcı olacaktır.. ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı öncelikle bu yazıyı okudugunuz için teşekkürler.şu anda hayatınızdan dakikaları çalıyorum.ve bunun telafisi yok.neyse felsefe yi bırakıp sorunuma geliyorum tam anlamış değilim bende . kendimi o kadar kral gibi görüyorumki(bazende ezik) insaların bazılarını sevmiyorum.konuşmak dahi istemiyorum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi